MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#147282 Re: Re: Re: Havloidi nám škodí všude!

2019-05-02 09:49

#147270: Škůdce "Evropan" - Re: Re: Havloidi nám škodí všude! 

Granáty s sebou nosíte vy banderovští neonacisté a házíte je na demonstracích. Na poslední demonstraci milionu chvilek pro demenci vlála banderovská vlajka s trojzubcem!!!

 

31. srpna 2015  11:52

Mezi policisty chránící sídlo parlamentu v Kyjevě vybuchl v pondělí granát. Exploze zranila až 100 lidí, zejména policistů a příslušníků Národní gardy. Jeden policista podlehl svým zraněním. Podezřelého útočníka policie zadržela. Demonstrace vznikly kvůli schválení ústavní reformy, která rozšíří pravomoci oblastních úřadů.

Policie kvůli útoku zadržela asi 30 lidí. Zadržený je i muž, který granát mezi strážce zákona hodil. Podle Avakova jde o člena nacionalistické strany Svoboda a příslušníka dobrovolnické jednotky vládních sil Ihora Humeňuka. Muž se údajně k útoku přiznal. 

Policisté u něj našli i další zatím nepoužité explozivní zbraně, mezi nimi i vysoce nebezpečný sovětský obranný granát typu F-1.

 

Odpovědi

Evropan

#147302 Re: Re: Re: Re: Okamůrovci nás ohrožují všude!

2019-05-03 12:44:29

#147282: - Re: Re: Okamůrovci nás ohrožují všude! 

Na demonstraci Milionu chvilek pro demokracii žádná banderovská vlajka nevlála. Byla do vlajka České republiky a lidé na konci zpívali českou národní hymnu. To ale ty russký informátore, nemůžeš rozeznat, protože ti omylem dali instrukce pro Ukrajinu.

No a aby ti bylo jasné, tak reroristy u nás vychovává SPD, neboli Strana Pravých Debilů. Nedává jim granáty, ale instruuje je, tak kácet stromy na železniční trať před jedoucí vlaky.