MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

právnik

#150379 Re: Re:

2019-08-19 16:39

#150377: - Re: 

"Kouřit v hospodě nesmím"

A máte nejaký rozumný dôvod, prečo fajčiť chcete? Čo z toho máte? Jedine ak tak zničený organizmus, nábeh na rakovinu a vyhodené peniaze z okna. Ja som za svoj život nedal do úst jedinú cigaretu, jediný pohár s alkoholom a ani raz som neužil žiadne drogy, a vidíte, som tu. Ale ak je pre vás vrcholom blaha sedieť v krčme a fajčiť, tak potom už neviem, čo vám mám na to povedať. Ale ostatne, pre mnohých "krčmových revolucionárov" vášho typu je jediné, na čo sa zmôžu, vysedávať v krčme a nadávať, tak čo sa čudujem, však.

"policajti mě sledují na internetu"

Niečo ste spáchali alebo čo? Policajtom ste ukradnutí, bez súdneho príkazu vašu elektronickú aktivitu monitorovať nesmú. Samozrejme, to, že giganty v oblasti sociálnych sietí (Facebook, YouTube) majú určité algoritmy, podľa ktorých modelujú reklamu, je iná vec, ale ubezpečujem vás, že to odsudzujem rovnako vy. Nepodlieham však na rozdiel od vás žiadnej paranoji a nenavrávam si, že ma sleduje polícia, CIA, FBI a ktovie kto ešte.

"na fotovoltaiku padne už 46 mld. korun ročně"

A čo by ste chceli, aby sme ostali v dobe uhoľnej? Spamätajte sa, preboha, a prečítajte si niečo o klimatickej zmene. Svet sa rúti do katastrofy, a ak ľudia budú robiť to, čo robíte vy teraz, teda sedieť v krčme a nadávať, tak zachvíľu už žiadnu krčmičku mať nebudete, lebo naša planéta zanikne.

"po Evropě se potulují statisíce lidí, o nichž nikdo nic neví - jen to, že nás moc rádi nemají a občas někoho oloupí, znásilní nebo zabijí"

Zločiny sa diali a dejú sa aj teraz. Akurát, že médiá konšpiračného a bulvárneho charakteru informujú iba o tých, ktoré vykonali moslimovia. Ak budete problém s menšinami vnímať takto, výsledkom bude iba ich väčšia marginalizácia a nezmení sa nič.

"A za téhle situace bych se měl bát Ruska?"

Rusko je v súčasnej dobe najväčšou hrozbou pre liberálnu demokraciu. Pomocou populistov a rôznych nastrčených politikov (Salvini, Orbán) rozvracia jednotu Európy, v európskych štátoch skryto podporuje sily, ktoré súhlasia s jeho zahraničnou politikou, vyvoláva a podnecuje rôzne podvratné vojny (Ukrajina, Sýria). Nie je to tak dávno, kedy Rusko protizákonne a v rozpore s medzinárodným právom anektovalo časť cudzieho územia.

"Já se bojím, ale politiků - těch bruselských a jejich českých nohsledů."

Ja sa zasa bojím toho, že ak budú v našej spoločnosti získavať silu ľudia vašej krvnej skupiny, ktorí nič nerobia, len vysedávajú po krčmách, spriadajú konšpirácie, ako na nich kto útočí, a volia populistov, tak potom sa naša demokracia rúti do záhuby. Bruselskí politici sú kto? Láskavo nerobte z Bruselu nejaké imperiálne centrum, viem, že je to v móde, ale jednoducho to nie je správne. To sú politici našej zjednotenej Európy, ktorých nominácie sú výsledkom demokratických procesov. Ústredný z nich prebehol v tento rok - eurovoľby. Len tak okrajovo, zúčastnili ste sa na nich, či ste vysedávali v krčmičke? Lebo potom to tak dopadne, že ani nejdete voliť, a nadávate, ako vás zasa "Brusel" obmedzuje. Ale čo sa vôbec rozčuľujem, politikom vyšehradského formátu, ktorí EÚ rozvracajú, vyhovujú práve ľudia vášho typu. Šíriť tu hoaxy a reálne pre demokraciu nerobiť nič, len vysedávať v krčme.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#150388 Re: Re: Re:

2019-08-19 22:33:18

#150379: právnik - Re: Re: 

Tys tu ještě chyběl.

Nepřihlášený uživatel

#150409 Re: Re: Re:

2019-08-20 10:18:30

#150379:  - Re:

Co ta voda, víš, kolik za ni komu platíš  ty?

Nepřihlášený uživatel

#150411 Re: Re: Re:

2019-08-20 10:36:46

#150379: právnik - Re: Re: 

To jsou "argumenty" jak z pomocné školy. :-)))