MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#153171 Re: Re: Re: Re:

2019-11-06 06:41

#153161: - Re: Re: Re:  

Hned se vyjadnilo, proč např. pan Čapek napsal "Proč nejsem komunistou".  Hned se vyjasnilo, proč nacisté pálili knihy celé řady autorů, protože to byli intelektuálové, kteří "nic špatného v nacismu nerozpoznali" :-). Hned se vyjasnilo proč nacisitcká i komunisitcká totalita právě intelekturální elitu vraždila a různě po světě díle vraždí, viz. např. vraždy v russákově.

Hned se vyjasnilo, proč USA musely založit masivní koalici proti extrémismus který se tváří jako islámská sekta (podobně jako kdysi Husité i na území ČR se tvářili, že jsou křesťané) neboť ruští "intelektuálové" v RB OSN prostě jen proto, že tomu "rozumí", vetovali jednu sankci za druhou. 

Např. pan Cílek v ČR je skutečně takovým katastrofistou, tam se dá souhlasit. Má takový russko trotlí projevy řekl bych. Podobně katastrofista a předseda správní rady vlivové organizace StBáckého donašeče Babiše egyptolog Bárta. Nic to ale nemění na faktu, který je vážný, že spalováním fosilních paliv lidé vytvářejí nepořádek obecně všude kolem sebe a na jeho úklid opět použivají fosilní paliva, tedy toto vypadá trochu jako "začarovaný kruh" a důsledky jsou již velmi dobře znatelné a je naprosto jisté, že se v takovém počínání nedá pokračovat. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#153185 Re: Re: Re: Re: Re:

2019-11-06 10:38:35

#153171: - Re: Re: Re: Re:  

Ale to nevadí. Hned se to zase zatemnilo.