MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#153172 Re: Re: Kde je těch milion chcanek pro demenci??? :-)))

2019-11-06 06:47

#153142: - Re: Kde je těch milion chcanek pro demenci??? :-))) 

Panu prezidentovi rozhodně nedůěřuje pouhych 17 procent občanů. Mezi touto ubohou menšinou najdeme i podporovatele miliónu chcanek pro demenci. :-)

 

Je tedy evidentní, že tato nenávistná havloidní menšina z pražské kavárny má méně, než 17 procent podpory občanů ČR.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#153174 Re: Re: Re: Kde je těch milion chcanek pro demenci??? :-)))

2019-11-06 07:03:41

#153172: - Re: Re: Kde je těch milion chcanek pro demenci??? :-))) 

Počet těch, kteří rozhodně nedůvěřují Milošovi Zemanovi kolísá, podobně jako kolísá i ona část, která mu stabilně věří.  Jsou období, kdy převažují ti, kteří rozhodně důvěřují a jsou období, kdy převažují ti, kteří rozhodně nedůvěřují. 

Vzhledem k tomu, že Miloš Zeman vlastně poslední dva roky nic neříká, prakticky se nevyskytuje na veřejnosti a nesmysly plácané u Soukupa nemá smysl brát vážně viz. oněch 300 mld. rezervy v celkovém rozpočtu 1 500 mdl, může být vnímán jako osoba, která se stala méně nebepečnou, může být vnímám už jen jako ubožák, který se sotva drží na nohou a v hlavě se mu to už motá. Není to sice realita, je velmi nebezpečný pro demokracii, kulturu i morálku země viz. jeho russko - čínská banda agentů, kterými je obklopen, ale vnímání ve společnosti takové být může. 

Co je podstatné, stále platí, že mu nedůvěřuje celekově i nyní 78 % občanů starších 15 let, někteří více někteří méně, ale ve svém důsledku je tato část prakticky stále stejná. Smyslem by tedy pro Zemana mělo být, aby se velmi krotil s jeho rusko čínskými agenty, kteří jej obklopují. 

Miloš Zeman je lhářem. To je naprosto jisté a o tom evidentně není nejmenších pochyb, lze to zjistit i ve steno záznamech ze Sněmovny - lhal vždy, je to jeho základní vlastnost. Část populace je k jeho lžím tolerantní a část (bolševici z KSČm a neonacisté z SPD či Trikolory) je vítají a jistě je vítá i část ÁNO StBácké bandy.

Ta část, která to toleruje je schopna uvěřit libovovlnému šmejdovi, který jim "lže dobře" ať již pri prodeji hrnců nebo v tom "že to myslí upřímně" zbytek jsou skuteční zločinci - viz. zničení země komunisty po únoru 1948. 


Nepřihlášený uživatel

#153186 Re:

2019-11-06 10:44:43

#153172: - Re

   Důvěřovat úkladnému lháři ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?