MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#153675 Re:

2019-11-13 22:02

#153490: Rozkradená republika - kolonie západu -  

Když s odstupem třiceti let mám hodnotit politický zvrat v tehdejším Československu, pak se kloním k názoru, že politický vývoj v roce 1989, který vyvrcholil pádem socialismu, nebyla revoluce, ale promyšlené a připravené předání moci mírovými prostředky. Kdyby to tak nebylo, tak Václav Havel by se nestal prvním polistopadovým prezidentem z vůle poslanců Federálního shromáždění, kde rozhodující slovo měli členové KSČ, z Ústavy jediné vládnoucí strany. Takhle přece revoluce neprobíhají, nicméně pojem „sametová revoluce“ se všeobecně vžil.

Já sám v těchto dnech s úžasem zírám na diletantismus organizátorů Milionu chvilek, jejich vodičů, kteří se snaží vyprovokovat společenský střet – a musím jim sdělit, že tady nejsme v Bolivii a že běžný člověk už má plné zuby těch Minářových blábolů o bránění demokracie a výzev k odstoupení legitimně zvolených nejvyšších ústavních činitelů. Nakonec, průzkumy agentur, a to všech, potvrzují vůli občanů této země.

Třicet porevolučních let z tohoto pohledu hodnotím tak, že jsme nevyužili nesporný potenciál našich šikovných lidí. A jestliže nějací samozvanci financovaní bůhví odkud neuznávají hlavní produkt sametové revoluce, což jsou svobodné volby, tak je to hodně špatně.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#153680 Re: Re:

2019-11-13 23:47:50

#153675: - Re:  

Zapomněl jsi na ztroskotance, sluhy a agenty imperialismu, zaprodance či sionisty.


Nepřihlášený uživatel

#153690 Re: Re:

2019-11-14 06:15:30

#153675: - Re:  

Po volebních podvodech komunistů v roce 1946 a jejich "vítězství", komunistická pakáž spustila přesně takovou kampaň, kterou jsi popsal. Klid na práci. 

Část společnosti velmi dobře tušila a rozpoznala, co je komunistiká pakáž zač a důsledky byly pro společnost fatální. 

ÁNO ŠtB se k moci dostala taktéž porušováním volebního zákona, taktéž lhaní.  Podobnost s přebíráním moci bolševickou pakáží je s ÁNO StB velmi nápadná, stejně jako demontáž demokracie, základních hodnot a pravidel pomocí masivní výměny lidí, kteří jsou ÁNO ŠtBákům velmi povolní a nemusí to být přímo členové ÁNO StBácké bandy normalizačních komoušů. 

 


Nepřihlášený uživatel

#153710 Re: Re: ÁNO ŠtBáci jsou normalizační komunisté, zvedají ruku pro ŠtBáckého donašeče...

2019-11-14 08:27:54

#153675: - Re:  

Po volebních podvodech komunistů v roce 1946 a jejich "vítězství", komunistická pakáž spustila přesně takovou kampaň, kterou jsi popsal.

Klid na práci. 

Část společnosti velmi dobře tušila a rozpoznala, co je komunistiká pakáž zač a dnes je naprosto zřejmé, důsledky byly pro společnost fatální. 

ÁNO ŠtB se k moci dostali taktéž porušováním volebního zákona, taktéž lhaní, taktéž porušování financování volební kampaně, jejich předseda soustavně okrádá stát na daních.

  Podobnost s přebíráním moci bolševickou pakáží je s ÁNO StB velmi nápadná, stejně jako demontáž demokracie, základních hodnot a pravidel pomocí masivní výměny lidí, kteří jsou ÁNO ŠtBákům velmi povolní (konformní) a nemusí to být přímo členové ÁNO StBácké bandy normalizačních komoušů. 

Nelze zvedat ruku pro komunistu, ŠtBáckého donašeče, který porušuje základní porevoluční pravidlo, že každý ministr i premiér musí mít negativní lustrační osvědčení, když jej musí mít každý zaměstnanec úřadu vlády. Je absurdní, že členové ÁNO ŠtBáckého normaličního komunistického "občanského sdružení" velmi přesně vědí, jak a z čeho je financováno jeji "občanské sdružení" přesto na této zlodějině kooperují. Proto je ÁNO ŠtB partou normalizační komunistů podílejících se na odporné zločinnosti vedení této party. 

Bolševické revoluce by si Babiš klidně může realizovat v tom jeho karuselu s kterým by měl jít od karusele. 


Nepřihlášený uživatel

#153761 Re: Re:

2019-11-14 20:54:53

#153675: - Re:  

Srovnávat životní úroveň tehdy a dnes je nesmysl, i kdyby zůstal socialismus, tak vývoj šel dopředu a lidé by se měli jistě lépe než před třiceti lety. Ale když tedy budeme srovnávat, ano, samozřejmě dnes můžeme cestovat, máme daleko větší politickou pluralitu, máme systém založený nikoli na vládě jedné strany.

To, co v roce 1989 nebylo, je bezostyšná forma kapitalismu, který v devadesátých letech nejen v tzv. privatizaci připravil stát a občany o tisíce miliard korun a prakticky o většinu státního majetku. Většina ekonomiky byla rozprodána a stala se majetkem zahraničních firem, a o to Západu také šlo. Vstup středo- a východoevropských zemí do EU zachránil Západ od ekonomické krize, přesněji ji odložil, díky tomu, že Západ získal nové trhy, levné pracovní síly a lacino i továrny a další komodity. 

Bohužel, nepokročili jsme v tom hlavním, tedy v demokracii, ta se mimo jiné dá definovat i pohledem, jaká práva má obyčejný občan, tedy zda má každý občan reálné právo na spravedlnost. Domoci se spravedlnosti v naší zemi je prakticky nemožné, a to jak v justici, tak i ve spravedlnosti sociální. Lidé zničení lichváři, exekutory, ale i státem, končí na ulici, páchají sebevraždy.