MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#153718

2019-11-14 11:05

 

Rozhovor: Nicolai Sennels

"Když jsem jako naivní levicový Západoevropan začal pracovat ve vězení, byl to pro mě docela šok. Sedm z deseti vězňů v dánských vězeních pro mladistvé jsou muslimové, i když muslimů je jinak méně než 10 procent obyvatelstva..." 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#153738 Re: Je spíš russácký trotl, než skutečný psycholog, schopný analyzovat příčinu....

2019-11-14 17:00:46

#153718: -  

.....tedy je málo důvěryhodný, vymýšlí si nesmysly. 

"Není těžké si představit, co se stane, když se dvě civilizace s takto odlišnými psychologickými vzorci potkají. Otevřená a tolerantní společnost se otevře a toleruje tu zavřenou a netolerantní, což vedlo k všudypřítomné islamizaci západoevropských společností: oddělené návštěvní hodiny v bazénech podle pohlaví, halal jídlo ve školkách, školách a nemocnicích, noviny nechtějí otisknout karikatury Mohameda, v centrech měst vznikají dominantní islámské budovy atd."

S ničím takovým co popisuje, se nikde na západě nelze setkat. Všudypřítomná "islamizace" je naprostý blábol. Je ale dobře, že jeho propaganda je dobře čitelná. Začínalo to podezřele, jale ještě to dávalo trochu hlavu a patu, výše uvedené je ale naprostý blábol, který jasně říká, že je to takový Rozner zabrušovač vybrušovač či Pitomío Okradmůra, spiklenecký teoretik. 

V Německu je masivní turecká menšina po desítky a desítky let, která dokládá, že jeho slova jsou jen ubohé blábolení.