MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#155690 Re: Tady jsem měli 40 let bolševické totality a 20 let russácké okupace.....

2020-01-05 14:42

#155666: - Tady jsem měli 40 let bolševické totality a 20 let russácké okupace..... 

Carl Gustaf Emil Mannerheim napsal o zimní válce knihu. Na poslední stranu dal seznam veškeré pomoci, kterou Finové dostali ze zahraničí. Do posledního pistolového náboje.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#155692 Re: Re: Tady jsem měli 40 let bolševické totality a 20 let russácké okupace.....

2020-01-05 14:48:50

#155690: - Re: Tady jsem měli 40 let bolševické totality a 20 let russácké okupace..... 

Russácká komunistická pakáž dostávala stovky nákladních aut, benzínu, nafty (už skutečně palivo) od USA každý den od doby, kdy byli napaděni jejich spojencem nacistickým Německem a to přesto, že USA i celé západní Evropě i tehdy bylo jasné, že se Stalin od Hitlera neliší vůbec ničím a vedlo to nakonec k prodoužení II. světové války o dlouhých 40 let, byť se jednalo o válku studenou. 

Russácká pakáž zdevastovalo za oněch 40 let východní Evropu, způsobila nedozírné materiální, ekologické a mravní škody na rozsáhlém území východní Evropy. 

Jen snížení průměrného věku dožití v celé východní Evropě proto standardu v Evropě západní jsou škody, které russácká pakáž nemůže nikdy nahradit i kdyby ropu do Evropy dodávali 100 let zadarmo. 

Mimochodem ČR je jedinou zemí východní Evropy, kde zločinec Miloš Zeman měl tu drzost a ukradl společně s Putinem 200 mld. russáckého dluhu, který zde russácí měli v hotových penězích.  

Všem ostatním russák dluhy splatil, mimo jiné proto, že to byly dluhy, které russákov sám byl ochoten uznat a reálná hodnota dluhů russáků ve východní Evropě byla násobně vyšší.