MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Quoted post
Nepřihlášený uživatel |
#1557282020-01-06 21:28"Češi se bojí uprchlíků a přitom žádného muslima neviděli". Tahle věta od začátku migrační krize zazněla nesčíslněkrát. Naposledy jsem ji četl včera v nějakém rozhovoru se světáckou cestovatelkou.
Tahle věta mi vždycky připomene, jaký jsem ťulpas a zpátečník, že pořád nedokážu vidět tu krásu a lásku vyzařující z islámu. Je přitom jasné, že kdo tvrdí opak, šíří dezinformace, putinovské lži či fake news, chcete-li.
Neexistují žádné vraždy ze cti, ženské obřízky, sňatky s nezletilými nevěstami, kamenování, žádná nenávist vůči Židům, nevěřícím a homosexuálům a už vůbec ne žádný islámský terorismus.
No-go zóny? Blbost. Salafisti? Pche! Vraždy a znásilnění? Lež! Lži muslimských uprchlíků o jejich věku? Ale kdeže! Zneužívání sociálního systému v evropských zemích? Vůbec!
Islám je mír a kdybyste konečně na vlastní oči viděli muslima, tak byste to pochopili.
Já osobně jsem tedy v novinách jednoho viděl. Byl to bývalý pražský imám Shehadeh. Hodný a bohabojný člověk. Jen byl nějakou shodou náhod (putinovské spiknutí?) obžalován z terorismu.
Nebo ten umírněný šéf Muslimské obce v ČR Muhamed Abbas. Jak říkal u Jílkové, že žena má poloviční hodnotu muže.
Jo a pak jsem slyšel o té hodné muslimce ze Somálska (bohužel ji nikdo nikdy neviděl), která lhala o paní ředitelce Kohoutové a za podpory ombudsmanky Šabatové a neziskovek jí udělala ze života peklo.
Dobrý byl také ten nástupce teroristy Shehadeha Leoonid Kušnarenko, který vyzýval k ozbrojení muslimů v ČR. Nakonec, nevím proč, byl ten solidní člověk zbaven své funkce po pár týdnech. Asi trochu předběhl dobu.
Nebo ten slušný český muslim Lukáš Větrovec, který kázal slušnou nenávist proti Židům a fotil se v mešitě se zbraní.
A nebo ten citlivý šéf brněnských muslimů Alrawi, který tak hezky předčítal svým ovečkám, aby učily nenávisti své děti.
Na závěr bych ještě zmínil bývalého slušného předsedu pražské muslimské obce Vladimíra Sáňku, který šířil radikální (salafistickou) islámskou knihu Bilala Philipse, který má zakázán vstup do několika zemí.
Zkrátka a dobře, stydím se za sebe, že stále nejsem nadšený z toho, aby sem proudily davy muslimů. Nebuďte jako já. Buďte dobří, milujte islám a vítejte muslimské migranty v ČR! |
|
Odpovědi
Nepřihlášený uživatel |
#155754 Re:2020-01-07 23:45:58Ale viděli. A ne jednoho. A ne jednou. A taky s nimi po staletí válčili. Narozdíl od Francouzů, kteří se s nimi po staletí paktovali. A Němců, kteří jim bůhvíproč nadbíhají, asi sto let minimálně. |
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
555 Vytvořeno: 2024-11-12
Stop the death penalty
276 Vytvořeno: 2024-11-08
Petice za statní občanství bez diskriminace
4096 Vytvořeno: 2024-09-11
Petice za zachování a opravu kulturní památky železničního mostu pod Vyšehradem
24729 Vytvořeno: 2022-12-13
Petice proti pokácení jedle a pro zachování jedlové aleje na hřbitově v Lounech
228 Vytvořeno: 2024-11-11
Za zachování tramvají na Maninách
792 Vytvořeno: 2024-11-02
Horní míru pro dravce
1357 Vytvořeno: 2024-10-15
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce v Holicích
535 Vytvořeno: 2024-11-05
Otevřený dopis panu děkanovi a Akademickému senátu Filozofické fakulty Univerzity Hradec Králové
157 Vytvořeno: 2024-11-11
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce ve Skutči
134 Vytvořeno: 2024-11-11
Otevřený dopis za podporu sociálních pedagogů ve školách
534 Vytvořeno: 2024-10-20
Prohlášení k vysokoškolské stávce za klima 2024
127 Vytvořeno: 2024-11-12
Petice za pozastavení a odložení terénních úprav spojených s kácením stromů, zejména stoletých dubů v parku Zdenky Landové ve starém Braníku.
95 Vytvořeno: 2024-11-10
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17025 Vytvořeno: 2023-10-23
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2101 Vytvořeno: 2024-08-23
Homofobie do škol nepatří
39 Vytvořeno: 2024-11-14
Otevřený děkovný dopis Viktoru Orbánovi
2223 Vytvořeno: 2024-10-21
Petice: Žádám o vyvěšení státní vlajky ČR na budově Národního muzea.
342 Vytvořeno: 2023-03-17
Petice za zrušení Malého státního znaku ČR
80 Vytvořeno: 2023-10-18
Zastavte indoktrinaci dětí genderovou ideologií na všech stupních vzdělávání včetně mateřských škol
680 Vytvořeno: 2024-06-10