MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

LFCFAN92

#157402 REFUGEES WELCOME !!!!!!!

2020-03-06 10:31

Je potřeba naředit zdegenerovaný genofond Čecháčků novou nezkaženou krví. Proto volám:

REFUGEES WELCOME !!!!!!!

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#157414 Re: REFUGEES WELCOME !!!!!!!

2020-03-06 15:06:58

#157402: LFCFAN92 - REFUGEES WELCOME !!!!!!! 

BUDEŠ ODSOUZEN K TRESTU SMRTI ZA VLASTIZRADU, TY ZDEGENEROVANÝ DEBILE!

Nepřihlášený uživatel

#157435 Re: REFUGEES WELCOME !!!!!!!

2020-03-06 18:35:59

Zaklepala mi na dveře parta masových vrahů s mobily. Že jsou strašné chudinky a že já se mám dobře a tím pádem jsem povinen je živit.

Manželce jeden z nich separátně vysvětloval, že výhledově jí udělá cenu na nejnovější módu, ženskou obřízku. Že je na to odborník, ale že je momentálně zavalenej zakázkama, a že to musí brát pořadě. 

Sdělil jsem jim lámanou angličtinou, že musí ihned odejít. Jinak že na ně vypustím tchyni, a ta se s nimi mazlit nebude.

Ale Schwarzenberg mi pak  řek', že se za mne stydí.  

Ať si trhne protézou.  Já se stydím za něj. Protože netuší, která bije. 

Konec srandy. Takoví sráči už můj hlas nikdy nedostanou. Měli dost času na to, aby se seznámili s realitou. Spoustu habadějů. To, co předvádějí, je nekompetentní.

Nepřihlášený uživatel

#157529 Re: REFUGEES WELCOME !!!!!!!

2020-03-09 07:08:01

Zeman vyhrál volby v podstatě ze dvou důvodů. Jednak vedl nejpracovitěji volební kampaň. Celé svoje první funkční období. Byť za cizí peníze. Za verbálních protestů těch, kterým poslal faktury, ale současně byli zvyklí faktury platit, majíce z čeho.

A navíc byl jediný, který jasně a srozumitelně odmítl islám, tj. celý ten vražedný sbor jeho duchovních vůdců:

„ Je to A n t i c i v i l i z a c e." Na potvrzení těch slov nemusel nikdo čekat nijak dlouho.