MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

hnUS!
Nepřihlášený uživatel

2020-07-29 10:33

Kandidát demokratů na prezidenta hovořil, když se zničehonic ozval táhlý zvuk úniku větrů.

Přestože náhlá plynatost jeho samotného nikterak nerozhodila a pokračoval v debatě o tom, že je nutné více rozdělovat veřejné prostředky, Wolfa podlouhlý zvuk flatulence lehce rozhodil. Poté, co Biden vypustil větry, asi pensylvánský guvernér nevěřil svým uším a nevěřícně pozdvihl obočí, načež přešel v udivený výraz. Incident však nikterak nekomentoval a snažil se udržet si kamennou tvář.

https://youtu.be/pS2Hx0bwdI4?t=1247

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#161482 Re:

2020-07-29 10:35:02

#161481: hnUS! -  

Po internetu se začalo šířit populární video kompilací trapných momentů z dob jeho kariéry. V něm je vidět, jak neumí počítat, plete si řády, nezná jména či povídá o podivném vztahu s dětmi. „Měl jsem chlupy na nohách, které se měnily, které, které, které se měnily, na oh, oh, oh, blond… na sluníčku. A děti přibíhaly a přicházely na bazén a drbaly mi nohu až dolů, aby se chlupy narovnaly a pozorovaly, jak se znovu postaví. Dívaly se na ně. Takže jsem se dozvěděl o švábech, dozvěděl jsem se o dětech, které mi skákaly na klíně. A já miluji, když mi děti skákají na klíně,“ pochlubil se svou historkou Biden v hloučku dětí.