MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#174438 Re:

2021-10-07 13:08

#174434: -  

  Pro větší část národa je morální integrita tohoto individua nulová. S ostatními (jeho voličstvem) to určitě nehne, protože pokud by se jim tady pán predseda vlády vymočil na hlavu, tak si ještě nachytají do zkumavky, aby jim zbylo na Vánoce. Pro mě osobně tak trochu záhada hlavolamu. Z pohledu p. Babiše je to samozřejmě účelové, pochopitelné až geniální. Z pohledu jeho elektorátu... moc nevím. Je to jak z pera Járy Cimrmana - novodobý proletariát má konečně na premiérském křesle svého oblíbeného miliardáře. Co mě dost mrzí je, že se šlendrián, populismus, lhaní, podvody a další neetické praktiky stávají normou. Proč to za Nečase, Topolánka, Grosse šlo během pár hodin kvůli pár milionům a tady ta osoba si se všemi vytírá zadek o několik řádů výše a pohoda... Tak uvidíme za týden..

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#174439 JE TO LHÁŘ A PODVODNÍK, TADY JE DŮKAZ

2021-10-07 13:10:44

#174438: - Re:  

Úterý 26. května 2015

Místopředseda vlády ČR a ministr financí Andrej Babiš: Vážený pane předsedo, dámy a pánové, já jsem strašně rád, že jsem se stal středobodem v této Sněmovně a hlavně opozice. Ale vždyť vy jste zapomněli, že vy jste mě zplodili. Vy, zkorumpovaná pravice. Vždyť já jsem byl váš volič. Já jsem byl volič ODS. Takže kdybyste nekradli, nepodváděli a plnili program, tak já bych tu nestál. Mohl jsem si užívat těch peněz. Takže já nevím, co mi tady vyčítáte teďka.

Já mám střet zájmů. Ano. Protože jsem vybudoval firmu od nuly, která měla v lednu 1993 čtyři zaměstnance, s podporou americké City Bank, která dneska zaměstnává 35 tisíc lidí. A obrat mých firem se státem je směšných 1,1 %. A ten se nezměnil. Směšných 1,1 %. Na 240 miliard nekonsolidovaného obratu je to 1,1 %.

Pan Zahradník má pravdu. Ano plynou miliardy, ale kam plynou? Z mých firem minulý rok plynulo 2 miliardy 314 milionů na zdravotní a sociální pojištění. Plynulo 743 milionů na daň z příjmu právnických osob do státního rozpočtu. Nemám žádné offshory jak vaši kámoši. A vy taky někteří. Vy držíte svoje firmy na offshorech. A taky jsem jako fyzická osoba odvedl za poslední dva roky 128 milionů korun. A taky mám nadaci, která rozdá ročně 40 milionů.

A šel jsem do politiky kvůli vám. Jsem se koukal na vašeho guru 2. září 2011, jak říkal: "Tady není žádná korupce." Potom chtěli po mně milion euro za to veto na ty biopaliva. Tehdá. Na to jste asi už zapomněli.

Takže já pracuji zdarma. Můj plat a všechny příjmy jdou na nadaci pro samoživitelky. Všechno si platím sám. I tu cestu do Spojených států jsem si platil sám. Nebral jsem speciál.***