MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#178511 Rusové, dejte jim lekci, zní z Afriky. Šíří se zde protizápadní nálada

2022-04-07 21:14

Tohle je vtipný. Jediné období, kdy Afrika po ekonomické stránce fungovala bylo období kolonií. Všude kde vyhnali bílé muže, tak znají pouze bídu a občanské války. Svobodní jsou už celkem dlouho, déle než třeba my.

Je tedy vtipné se dívat, jak jsou pro Rusko, které se snaží obnovit své impérium, kde mělo své kolonie a otroky v Evropě a zvlášť vtipné v případě Afriky, která se opět postupně stává kolonii, pro změnu Čínskou.

Ten kontinent, ti lidé tam, za celou trochu moderní historii nikdy nic nedokázali. Vzdělání je nezajímá, práce je nezajímá, umí jenom plodit děti a vyjadřovat svoje na nároky na stejnou životní úroveň, jako máme v Evropě, ideálně bez práce. Afrika prostě nikdy nebude moderní a prosperující oblast, jakmile jim Čína vyžere suroviny a zanechá zpustošenou zemi plnou nebezpečného odpadu, tak zase budou natahovat ruce směrem k Evropě. Proto jsem jen rád, že jsme ty ekonomické migranty nebrali a nyní tak máme prostor a pomáháme skutečným uprchlíkům před válkou.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#178512 Re: Rusové, dejte jim lekci, zní z Afriky. Šíří se zde protizápadní nálada

2022-04-07 21:20:41

#178511: - Rusové, dejte jim lekci, zní z Afriky. Šíří se zde protizápadní nálada  

Je třeba naprosto přehodnotit veškerou vstřícnou politiku vůči Africe, konečně přestat s pomocí finanční i potravinovou, vyexpedovat zpátky všechny ty ekonomické migrantské černohubské vyžírky a izolovat tyto nevděčné a zrádné africké státy. Ať se o ně stará Putler s Ping Pongem. Kéž by se v této zásadní chvíli, kdy jde o bytí a nebytí civilzovaného světa, spojily všechny rozumné síly ( nikoliv proruské pseudoflastenecké partaje) a tlačily zásadně na politiku EU aby odstřihla tuto zrádnou černou africkou sebranku od jakékoliv pomoci.