MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Češi 20 let profitují z utrpení našich lidí, říká Tibeťan

#179339 Re: Re: Re: Je třeba vymést tu žlutou chanskou špínu z čistých himálajských ledovců !!!!

2022-05-15 16:54

#179338: - Re: Re: Je třeba vymést tu žlutou chanskou špínu z čistých himálajských ledovců !!!! 

 Dnes je to Rusko, zítra to může být Čína. A až ten test přijde, každý bude opět myslet jen sám na sebe. Lidská práva jsou jen nástrojem Západu k uspokojení vlastních zájmů, říká pro Seznam Zprávy tibetský aktivista a literát.

„Neznám jedinou zemi, která by doopravdy věřila v lidská práva a světový mír a praktikovala je. Západ tyto pojmy používá jen k uspokojení vlastních politických a obchodních zájmů,“ říká s vážnou tváří světoznámý politický aktivista Tenzin Tsundue

Debata o lidských právech jej ale postupně rozohní a soudě podle vášně v jeho hlase už není pochyb, že tohle je ten Tenzin Tsundue, který si prožil čínské vězení, mučení i surové bití. Přesto při každé další příležitosti znovu a znovu bere do ruky tibetskou vlajku a neváhá pálit tu čínskou. Klidně před zraky pekingských papalášů.

 

„Absolvoval jsem měsíční turné po celé Evropě. Jste jediná novinářka, která měla zájem udělat se mnou rozhovor,“ přiznává mi po hodinovém povídání. „Já tady ale nejsem od toho, abych škemral o vaši podporu. Jsem tu, abych vám připomněl, jak moc profitujete z utrpení Tibetu,“ říká směrem ke mně a opět se tváří absolutně klidně a vyrovnaně.

Zapomněl svět na Tibet?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#179345 Re: Je třeba vymést tu žlutou chanskou špínu z čistých himálajských ledovců !!!!

2022-05-15 21:00:30

#179339: Češi 20 let profitují z utrpení našich lidí, říká Tibeťan - Re: Re: Re: Je třeba vymést tu žlutou chanskou špínu z čistých himálajských ledovců !!!! 

Tibet byl napaden čínskými komouši pod stejnou záminkou jako dnes napadají russáčtí fašisti Ukrajinu. Mírové osvobození od vlastní vlády a nezávislosti. Jak ubohé a odporné.