MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#182518 Re: Za socíku bylo fajn, všichni měli práci a bydlení.

2022-08-15 17:27

#182517: Zlatí komunisti! - Za socíku bylo fajn, všichni měli práci a bydlení. 

Ty komunistické časy se nikdy nevrátí, bylo to pokřivené a ubohé. A bylo to polatné tehdejší době. Dnešní svět je na hony vzdálen tomu všemu, máme tu obří globalizaci a neustále se zvyšující rychlost všeho. Nejlepší období bylo za havlových svobodných devadesátek. Dneska už svoboda opět není a život je nesnesitelný pod tlakem toho globálního zrychleného konzumu. Zastavte na chvíli svět, chci vystoupit !!!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#182519 Re: Bohemia Regni

2022-08-15 17:28:49

#182518: - Re: Za socíku bylo fajn, všichni měli práci a bydlení. 

I vzkvétala Země Česká i Země Moravsko-Slezská za panování moudrých králů Františka Josefa a Karla. C.K.Místodržitelství zodpovědně plnilo své úkoly a velký to rozvoj průmyslu, dopravy, vzdělanosti a kultury nastal v Zemích Koruny České.


Nepřihlášený uživatel

#182520 Re: Re: Za socíku bylo fajn, všichni měli práci a bydlení.

2022-08-15 17:31:46

#182518: - Re: Za socíku bylo fajn, všichni měli práci a bydlení. 

To je velký omyl. Dnešní mladá generace je zcela v zajetí konzumu a zahálky a nikdy je nenapadne dřít se jako to zažila starší generace za komunismu nebo raného kapitalismu. Je třeba přijmout nezvratný fakt, že lidstvo si prostě vykopává svůj hrob a jednou to tady nadobro skončí. Zvířecí podstata lidí se nezměnila a nezmění, pořád se jede na egoismus, hrubou sílu, násilí, nekonečné boje a války, kdo z koho, rozmnožování genů, hromadění majetku a vůle k moci. Bohatší společnost zlenivěla a zpohodlněla obklopena technickými a digitálními hejblátky, ta chudší plodí stále a stále masy dětí, které v budoucnu nikdo neuživí a lidstvo bobtná a ničí planetu. Je to logický proces, že lidstvo se zahubí a je to tak dobře. Chudák planeta Země. Potkala se s jinou planetou a ta se jí ptá : Proboha vypadáš nějak nemocně a sklesle ?? Země jí odpoví : Ále, no to víš, chytla jsem lidi !!!