MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

dopravák

#182554 Re: Borecký - největší zemský škůdce a zločinec

2022-08-16 20:55

#182516: - Borecký - největší zemský škůdce a zločinec 

Pan Borecký patrně ani neví, že Kralovice zlikvidoval již loni, nyní tam jezdí jeden celý vlak o víkendu do 30.10. Středočeský kraj pod vedením STAN je nejhorší vedení tohoto kraje od jeho vzniku. Na Mšeno (mimochodem zbrusu nová trať se svrškem pro 21.století) došlo již loni na příkaz STč kraje k drastické redukci vlaků, takže vlak je tam nepoužitelný a o to Stč kraji jde vyhnat lidi a pak napsat- nikdo nejezdí, zrušit! Rušit vlak do velkých měst Žatce (!) a Loun(!) ve směru od Prahy je jako z hororového filmu. Na Žatec by navíc měly být místo rušení obnoveny rychlíky z Prahy, na trati je traťová rychlost 90-100 Km/h, to je pro Stč kraj lokálka jako víno. Ten kraj řídí lidé jako by přišli z dálného východu. No, lidé je volí, protože si říkají Starostové a ti se přeci o lidi starají, ne?

 Úspora až dvacet milionů ročně. Bezva, za relativně pár korun zničíme obslužnost některých oblastí a vyženeme cestující do aut (nebudeme si nic nalhávat, ADEKVÁTNÍ autobusová doprava zanikne nejdéle po ročním vyhodnocení). Výrazem "pár korun" mám na mysli poměr k "osobním" nákladům Středočeského kraje, tedy JENOM k výdajům na platy a obdobné související výdaje. Měsíční částka na tyto výdaje překračuje 2 mld. Kč (to je dva tisíce milionů) - tedy při úspoře1,6 mil. Kč/měs. (20 mil. Kč :12 měsíci) to činí cca 0,00083% ze mzdových nákladů Středočeského kraje.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#182560 Re: Re: Borecký - největší zemský škůdce a zločinec

2022-08-16 21:54:40

#182554: dopravák - Re: Borecký - největší zemský škůdce a zločinec 

Proč se nepoučí v Ústeckém kraji ?? Tam to funguje dobře a na jednu jízdenku DÚK člověk jede vlaky, autobusy, lodí, MHD - je to dobře zorganizováno a nikdo tam vlaky na lokálkách neruší, ani ty turistické.