MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#188693 Nová Osa Zla musí býti zničena !!

2023-02-21 08:17

Rusko - ať dnešní putinovské nacistické či bývalé bolševické stalinistické, je největší okupant po skončení 2.světové války a anektovalo nejvíc zemí - Pobaltí, Halič, Podkarpatsko, Besarábie, Tuva, Kurily a Sachalin, později intervenovalo a udržovalo okupační vojska v satelitních zemích východního bloku (NDR, ČSSR, MLR, RLR, BLR, MOLR), na Kubě, v Afghanistánu, Jižním Jemenu a nejnověji v Gruzii, Moldávii a nyní na Ukrajině.

Hned za nimi je maoistická ČLR se svou hanebnou anexí a okupací Tibetu, Východního Turkestánu, Vnitřního Mongolska a se svými krutými intervencemi v korejské válce, invazemi a útoky na sousední státy a podporou strašlivého genocidního polpotovského režimu v Kambodži.

Rusko-čínská nacistická hydra je celému světu nebezpečná. A pak je tu podpora hydře od menších, ale také nebezpečných totalitních režimů jako je KLDR, Myanmar, Bělorusko, Sýrie a podobné obskurní země. Potencionálně třetí největší hrozbou je Írán a jeho teokratický fanatický režim, který má prsty v terorismu  a násilí na Blízkém Východě a rozdmýchává občanské války (Jemen, Libanon).

Stará osa zla Berlín-Řím-Tokio (a její podpůrci) byla poražena a její členové si prošli transformací a dnes jsou to silné a prosperující demokracie.

Nová osa zla Moskva-Peking-Teherán se stále více rozpíná a je čím dál nebezpečnější pro celý svět.

Je třeba porazit nacifašistický režim smradlavého skřeta Adolfa Putlera, maoistický režim zrůdného netvora Xi Ping Ponga a islamistický teokratický režim plesnivého dědka Chameneího.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#188694 Re: Nová Osa Zla musí býti zničena !!

2023-02-21 08:18:11

#188693: - Nová Osa Zla musí býti zničena !! 

Tahle priserna zeme si doma zaklada soukrome teroristicke skupiny, na ktere ma ale stat vyznamny vliv, ostatne jako na vse v zemi. Nyni se mluvi o konkurencni skupine Kadyrovcu, tedy obdobnych hrdlorezu a kdo vi, co si tam jeste chovaji za svoloc. Diktatorske zeme jako je rusko nebo cina jsou z povahy za nebezpecne pro veskery svobodny svet. Vudci si tam upevnuji moc ozbrojenymi slozkami, ktere odrazuji lid od jakekoli myslenky na opozicni chovani. Ta moc je pak tak velka, ze se mohou rozhodnout dal se roztahovat smerem k nam a nikdo v zemi nema silu oponovat. Pak to konci mnoha mrtvymi. Znicenymi mesty, chudobou i vyhruzkami jadernym konfliktem. Nikdy bych nechtel zit v zemi jedne neměné vlady a doufam, ze takove rezimy se k nam ani nepriblizi. Proto je treba podporovat celistvost Ukrajiny a doufat, ze se cina nezapoji.