Za změnu „ZÁKONŮ PRO KOČKU“

Quoted post

Rias

#54 Re: Re:

2025-04-08 21:53

#24: Kamila Dvořáková - Re:  

Hm, pravicová...  A zkoušeli jste oslovit jiné strany? Tohle je velké zklamání, když pod peticí pro zvířata se skrývá "politika", píšu uvozovky schválně. Tyhle nikdy.

Odpovědi

Kamila Dvořáková
Autor této petice

#56 Re: Re: Re:

2025-04-09 09:27:49

#54: Rias - Re: Re:  

Samozřejmě jsme jednáme s politiky napříč politickým spektrem, protože politika je v tomto tématu jasně na prvním místě. 

Jak jsem psala již výše, oba jsme pravicoví, přesto jsme bez váhání jednali se všemi, ale kandidovat za ně opravdu nemůžeme.

Piráti slibovali a 6 měsíců nás tahali za nohu, až se úplně vytratili. Hodně pomohl pan poslanec Dubský ze STAN, paní senátorka Vítková z KDU-ČSL a paní Knechtová z ANO. Z dalších schůzek s poslanci různých stran vyplynuly informace , ale postupy jsme si museli vyšlapat sami. 

Jiří Pospíšil z TOP09 nad námi drží ochrannou i pomocnou ruku po celou dobu.

Jak jste chtěl jinak petici prosazovat bez účasti politiků? Od pořátku se na mě lidé obraceli, abych kandidovala já, že mne budou volit. Ale já tuhle práci dělat nechci, nemám na ni sílu a doma 9 koček, které mne potřebují. Manžel je lepší volba, je mnohem svědomitější a lépe orientovaný v tématech. Takže volba padla na něj a co se týče strany? TOP09 je naše od svého založení. Opravdu nemůžeme jít přes své zásady a volit populismus. 

Promiňte kdybychom zvolili jinou stranu, snese kritika zase od jiných, tak to prostě je.

Přeji hezký den.

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...