Petice za odvolání ministra školství Josefa Dobeše

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#32 Re: Nesouhlasím s Vámi

2012-01-19 14:05

#1: Jan Břížďala -

Dobrý den,

z pozice matky 3 školních dětí vidím ministra Dobeše jako nejlepšího ministra školství, jakého jsme tu zatím po r. 89 měli.

H. Marková

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#72 Re: Re: Nesouhlasím s Vámi

2012-01-28 12:59:06

#32: - Re: Nesouhlasím s Vámi

V čem se to projevilo paní Marková? Já z pozice otce dvou dětí nic takového nevidím. Ale doufám, že mi to objasníte. Ono totiž napsat o někom, že je nejlepší nebo nejhorší, ještě neznamená, že to tak je. Já se ve svém protestu opírám o zjevné znepřístupnění vzdělání pro všechny /školné!!!, rušení tříd atd./. V čem tkví tedy vaše chvála? Děkuji za odpověď. Ševčík

Nepřihlášený uživatel

#76 Re: Re: Nesouhlasím s Vámi

2012-01-28 16:09:40

Asi byste taky na pana ministra změnila názor,kdyby z Vás po třicetiletech praxe udělal nekvalifikovanou sílu,nebo  Vám zrušil školu a musela děti někam vozit třeba i 30km a více.

Nepřihlášený uživatel

#80 Re: Re: Nesouhlasím s Vámi

2012-01-28 21:03:23

ALE URČITĚ BYSTE NECHTĚLA, ABY VAŠE DĚTI NĚKDO TAKOVÝ UČIL. NICMÉNĚ- CO TAK ZÁSADNÍHO PRO VAŠE TŘI DĚTI UDĚLAL? DĚKUJI ZA ODPOVĚĎ.

Nepřihlášený uživatel

#87 Re: Re: Nesouhlasím s Vámi

2012-02-01 19:26:51

Vážená paní, to nemyslíte vážně. Mám dvě děti a sám se také  vzdělávám. To co vidím osobně? Zkázu lodi TITANIC.Potápí se nejsou záchranné lodě. I soudruzi v tom měli větší pořádek. Zedník věděl že bude odborník, instalatér instalatérem a dnes? Znalec všeobecných předmětů, bez znalosti oboru. A testy na základních školách? Nelze. Jsou školy, kde jsou převážně romské děti, a ty nemají takové znalosti. Vice to prohlubuje jeji nechuť k učení. Pan Dobeš je neštěstím všech škol aj.