Několik slov k případu doc. PaedDr. Milada Krejčí, CSc.

Quoted post

románková

#84 petice pro

2012-01-27 20:17

#79: diedie - Ano řešte případ paní docentky a absurdního obvinění, kterého se dočkala za to, že dala vzniknout katedru výchova ke zdraví a snažila se vzdělat osoby, které by pomáhaly lidem, kteří to potřebují. Zkuste si zjistit, jaký kus práce udělala a dělá a pak se zamyslete na tím, co jste dokázali pro druhé udělat vy sami. Je jednoduché vidět, že někdo dělá chyby, ale to že je člověk přínosem pro mnoho projektů na to si nevzpomeneme. Studenti si stěžují všude na školách a mnohokrát se našel ne jeden "statečný", který se potřeboval projevit a zvýraznit jinak svou zcela neoblíbenou pověst....mnohokrát se stalo v pedagogice ale i v jiných oborech, že z nenávisti byla hozena špína na takové osoby jako je paní docentka a mnohokrát se také zjistilo, že jsou to pomluvy a zbytečné křivdy. Píše se tu, že je docentka arogantní a zlá??Byli jste na jiných universitách?? Myslíte si, že s vámi učitelé budou mluvit ve zdrobnělinách a s nějakou pokorou??Oni jsou ti co dřeli celý svůj život, aby něco dokázali a vy  jako studenti jste o dost příček pod nimi a určitě i od svého nadřízeného ve svém zaměstnání se nedočkáte všude milého chování, jsou dny, kdy má vedoucí práce nad hlavu a nemá čas se vybavovat a řešit s vámi každou maličkost, s kterou za ním přijdete. To se může stát i vedoucí katedry, která nemá na starosti jen vyřešit zapsání zápočtů do indexu...Až budete v takové pozici můžete soudit o tom, jestli někdo vede nějaký institut dobře nebo špatně . Nespokojenost bude vždy. Uvařte 100 lidem jídlo a sledujte kolika bude chutnat. Sto lidí sto chutí a nejde to jinak.

Odpovědi

absolventka

#86 Re: petice pro

2012-01-27 21:12:47

#84: románková - petice pro 

Naprosto s Vámi souhlasím. Pan Mařík vůbec netuší o čem je reálny život... Jsem absolventkou, za celé tři roky jsem nedostala nic zadarmo ani já, ani žádný z mých spolužáků. Kvůli škole jsem dokonce opustila zaměstnání, zaměstnavatel opravdu nebyl vstřícný. Stálo to ale za to a dnes jsem ráda, že mi škola umožnila postavit se na vlastní nohy.Finále bylo opravdu makačka, bakalářku jsem psala u paní docentky a nebylo to jednoduché, ale kdyby to jednoduché bylo, byl by tam kdekdo (i když bohužel jak je vidět, opravdu je tam kdekdo....). Kurzy byly naprosto skvělé, vše se mi nyní hodí v praxi. A tričko pod 250,-Kč lze už snad koupit jen tam kde "čím víc proužků, tím víc adidas" ne? Já ho navíc nosím moc ráda, evokuje mi hezké vzpomínky na školu. Nechte paní docentku v klidu obhájit svoji čistotu a vy si taky zbytečně neubližujte...

Darina

#105 Re: petice pro

2012-01-29 10:42:03

#84: románková - petice pro

Slečno nebo paní románková a vy jste studovala na jiné vysoké škole? Já ano a mohu přísahat, že nikdy nikdy!!! jsem se nesetkala s takovým jednáním a to nemluvím jenom ze své zkušenosti. Ostatní učitelé jsou ochotni pomoci a samozřejmě vždy čas nemají, ale umějí to říct i slušně! Nikdy se mnou nejednal nikdo tak povýšeně jako paní doc. Je jedovatá až to není pěkný. Nepopírám, že toho hodně dokázala, ono založit katedru a nějakým způsobem jí řídit není sranda, ale to jí nedává právo chovat se nechci být sprostá, takže tak, jak se chová!!! A pokud jste jí někdo tak nezažil, tak vám to z celého srdce přeju! nemusíte se bát, oni jí vrátí zase pěkně na svoje místečko, ona si to obhájí, ať už to bylo jakkoliv, takže klídek!