Několik slov k případu doc. PaedDr. Milada Krejčí, CSc.
Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Několik slov k případu doc. PaedDr. Milada Krejčí, CSc.
Nepřihlášený uživatel |
#76 codís2012-01-27 19:28Prosím tě MAŘÍKU táhni už do háje a nech nás studovat..Několikrát jsem byla svědkem toho jak Ti z miosti darovali kantoři zkoušku. Opravdu už vypadni ze školy a zavři hubu.. uvědom si, že si řekl o někom kdo má doc., že krade a to je pomalu na soud...MATURANTE..:-d |
Nepřihlášený uživatel |
#77 Re: codís2012-01-27 19:34nebuďte sprostí, jde to říct i slušně, že je Mařík případ pro psychologa, takhle ho žádná pak nebude chtít a bude ještě víc zakomplexovanej:-) |
Nepřihlášený uživatel |
#78 Re: Re: codís2012-01-27 19:42Nechte chudáka Maříka, teď jsem mu volala a prý sedí u PC a byl z vašich rozhovorů velmi rozrušený a plakal:-(To si nezaslouží. Jste zlí.
|
diedie |
#792012-01-27 19:49také mám dojem, že se tato diskuze odklání od tématu a studenti si tady řeší své nevyřízené účty |
bez záště |
#80 Re: 792012-01-27 19:58Ani se mi nezdá, že by byl Mařík urážen. Spousta lidí s ním souhlasí, spousta lidí ne. Bude-li případ řádně prověřený, dozvíme se pravdu. Zastánci paní doc. jí v této debatě podporují, protože jí věří. Urážky z obou stran jsou zbytečné, nic se tím neřeší. |
Nepřihlášený uživatel |
#81 Re: Re: Re: codís2012-01-27 20:06No to je ale chudáček, on nemá srdce z kamene? To je ale překvapení...a co takhle lítost k paní docentce? |
Nepřihlášený uživatel |
#82 Re: Re: Re: Re: codís2012-01-27 20:11Vypadá to, že T. Mařík se přece nemýlí!!! Jak by mohl? Takových zkušeností už načerpal. No a co nevidět bude mít titul. Tak ještě aby neměl pravdu :)) |
Nepřihlášený uživatel |
#83 Re: 652012-01-27 20:15souhlas |
románková |
#84 petice pro2012-01-27 20:17#79: diedie - Ano řešte případ paní docentky a absurdního obvinění, kterého se dočkala za to, že dala vzniknout katedru výchova ke zdraví a snažila se vzdělat osoby, které by pomáhaly lidem, kteří to potřebují. Zkuste si zjistit, jaký kus práce udělala a dělá a pak se zamyslete na tím, co jste dokázali pro druhé udělat vy sami. Je jednoduché vidět, že někdo dělá chyby, ale to že je člověk přínosem pro mnoho projektů na to si nevzpomeneme. Studenti si stěžují všude na školách a mnohokrát se našel ne jeden "statečný", který se potřeboval projevit a zvýraznit jinak svou zcela neoblíbenou pověst....mnohokrát se stalo v pedagogice ale i v jiných oborech, že z nenávisti byla hozena špína na takové osoby jako je paní docentka a mnohokrát se také zjistilo, že jsou to pomluvy a zbytečné křivdy. Píše se tu, že je docentka arogantní a zlá??Byli jste na jiných universitách?? Myslíte si, že s vámi učitelé budou mluvit ve zdrobnělinách a s nějakou pokorou??Oni jsou ti co dřeli celý svůj život, aby něco dokázali a vy jako studenti jste o dost příček pod nimi a určitě i od svého nadřízeného ve svém zaměstnání se nedočkáte všude milého chování, jsou dny, kdy má vedoucí práce nad hlavu a nemá čas se vybavovat a řešit s vámi každou maličkost, s kterou za ním přijdete. To se může stát i vedoucí katedry, která nemá na starosti jen vyřešit zapsání zápočtů do indexu...Až budete v takové pozici můžete soudit o tom, jestli někdo vede nějaký institut dobře nebo špatně . Nespokojenost bude vždy. Uvařte 100 lidem jídlo a sledujte kolika bude chutnat. Sto lidí sto chutí a nejde to jinak. |
student 3.ročníku |
#85 Bez problému2012-01-27 20:35V prváku Tonale super, bez problémů, cena naprosto přiměřená jiným nabídkách, a koupě trika???te cena normální, běžte si do obchodu a kupte si čisté bílé triko a ono vás nějaké obvińování přejde. Petice má smysl, jsem pro. |
absolventka |
#86 Re: petice pro2012-01-27 21:12Naprosto s Vámi souhlasím. Pan Mařík vůbec netuší o čem je reálny život... Jsem absolventkou, za celé tři roky jsem nedostala nic zadarmo ani já, ani žádný z mých spolužáků. Kvůli škole jsem dokonce opustila zaměstnání, zaměstnavatel opravdu nebyl vstřícný. Stálo to ale za to a dnes jsem ráda, že mi škola umožnila postavit se na vlastní nohy.Finále bylo opravdu makačka, bakalářku jsem psala u paní docentky a nebylo to jednoduché, ale kdyby to jednoduché bylo, byl by tam kdekdo (i když bohužel jak je vidět, opravdu je tam kdekdo....). Kurzy byly naprosto skvělé, vše se mi nyní hodí v praxi. A tričko pod 250,-Kč lze už snad koupit jen tam kde "čím víc proužků, tím víc adidas" ne? Já ho navíc nosím moc ráda, evokuje mi hezké vzpomínky na školu. Nechte paní docentku v klidu obhájit svoji čistotu a vy si taky zbytečně neubližujte... |
seko |
#87 každý má volbu2012-01-27 21:33Studuji už druhou vysokou školu a nikde jsem se nesetkal s tím, že by kurz byl zadarmo nebo za symbolickou cenu a v mnoha přemětech se setkávám s upozorněním, že zkoušku z toho daného předmětu udělám za předpokladu,že si nastuduji skripta, které "náhodou" napsal a vydal učitel, docent nebo profesor, který ten předmět vyučuje. Tak tohle je příklad z KU nebo MU ...tohle je výdělečné, když za jedny skripta dáte 300Kč a to není jen jeden předmět, takže vinit paní docentku Krejčí z toho, že by se živila na nějakých tričkách, je opravdu trestuhodné. Když se vám sakra na škole nelíbím, běžte jinam a pak se tlučte do hlavy, jak jste byli hloupý.. O úrovni škol by se dalo dost diskutovat, každá má své, vysoká škola je o člověku, co se chce naučit, to se naučí, co chce opsat nebo jinak podvodem obejít, obejde....je to o tom, jak se chceme sami obohatit, vysoká škola Vás nic moc nenaučí(to až život) jen ukáže směr a záleží na vás samotných, jakou rychlostí a jak svědomitě po té cestě půjdete. |
Lůca |
#88 Re: Souhlasím s odvoláním!!!2012-01-27 23:18#22: Kiki - Souhlasím s odvoláním!!! Souhlasím s tímto názorem :-) Kolegyně má pravdu |
Tento příspěvek byl odstraněn autorem petice (Zobrazit podrobnosti)
2012-01-27 23:24- Date of removal: 2012-01-28
- Důvod odstranění:
Nepřihlášený uživatel |
#902012-01-28 13:28Tomáši,uvádíš že v Tonále byl manžel M Kejčí a že tam byl za naše peníze. Který to byl.já myslým,že tam vůbec nabyl. To by byl docela malér, protože by bylo vydět že lžeš. |
Tomáš Mařík |
#91 Re:2012-01-28 15:04Ano, nebyl tam manžel docentky Krejčí, ale manžel Mgr. Kornatovské. Uznávám, toto je chyba která se vloudila, vedení PF o ní ví. tkmarik@gmail.com |
Nepřihlášený uživatel |
#922012-01-28 15:19A co stím bdeš dělat, |
Tomáš Mařík |
#93 Re:2012-01-28 15:31Pokud se mne chcete na cokoliv zeptat, rád se s Vámi osobně setkám a odpovím. Nebráním se jakékoliv diskusi a názorům. Kontakt na mne je: 724 142 597 tkmarik@gmail.com |
Nepřihlášený uživatel |
#942012-01-28 16:00aha takže si lhal.Ale jestli tam byl někdo z rodiny a neplatil to, ta je to sprosťárna. Doufám že toje pravda |
studentka VKZ |
#95 ...lidi vy jste teda banda...2012-01-28 16:21Lidi co k Vám dodat...piště si petici, klidně si skandujte před fakultou a kdo ví co ještě. Nejste normální když tu urážíte Maříka. On není jediný co vyjádřil svůj názor děkanovi a chce s celou šílenou situaci na katedře něco dělat. On měl tu odvahu a ozval se, když jí neměli studenti předešlí. To že tady perete jeho jméno je od Vás fakt trapný, protože až se objeví další tak je budete prát taky, no prostě český národ se pozná. K prvákům nemám co dodat, jen se směju, on je život naučí. Je mi z Vás špatně... |
Nepřihlášený uživatel |
#962012-01-28 16:46myslím, že pokud se někdo splete, není to totéž, jako když lže všichni chybujeme |
Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)
2012-01-28 17:25- Date of removal: 2012-01-28
- Důvod odstranění:
Honza Krejčí |
#98 Re: je to jednoduché...2012-01-28 18:43Samozřejmě jsou doklady na to, že ja i přítelkyně, i pan Kornatovský Tonale platili..na to je jednoduchy doklad..Pan Mařík si vůbec neuvědomil co do médií a panu děkanovi píše....:-)) |
sandy |
#99 Re: Re: To je bohužel jen tvůj případ2012-01-28 18:46#91: Tomáš Mařík - Re: Když už někoho z něčeho obviňuješ a navíc to i písemně rozhlašuješ mělo by to být vše pravda a ne že se za pár dní začneš stahovat a cedit skrz zuby, že se někam vloudila chyba, to je trochu moc. Mám pocit, že jsi zlý člověk a ostatním jen záměrně ubližuješ a je vidět, že tě to velmi těší, soudím podle toho, jak se směle chvástáš všude, kde to jde.
|
Nepřihlášený uživatel |
#100 Re: Re:2012-01-28 18:48#93: Tomáš Mařík - Podbízíš se tu přenádherně, jako had. |
|
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Za zachování tramvají na Maninách
768 Vytvořeno: 2024-11-02
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
288 Vytvořeno: 2024-11-12
Stop the death penalty
238 Vytvořeno: 2024-11-08
Petice proti pokácení jedle a pro zachování jedlové aleje na hřbitově v Lounech
200 Vytvořeno: 2024-11-11
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce v Holicích
515 Vytvořeno: 2024-11-05
Otevřený dopis za podporu sociálních pedagogů ve školách
515 Vytvořeno: 2024-10-20
Petice za zachování a opravu kulturní památky železničního mostu pod Vyšehradem
24657 Vytvořeno: 2022-12-13
Horní míru pro dravce
1349 Vytvořeno: 2024-10-15
Petice za statní občanství bez diskriminace
4008 Vytvořeno: 2024-09-11
Otevřený dopis panu děkanovi a Akademickému senátu Filozofické fakulty Univerzity Hradec Králové
140 Vytvořeno: 2024-11-11
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce ve Skutči
124 Vytvořeno: 2024-11-11
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
16999 Vytvořeno: 2023-10-23
Prohlášení k vysokoškolské stávce za klima 2024
93 Vytvořeno: 2024-11-12
Petice za pozastavení a odložení terénních úprav spojených s kácením stromů, zejména stoletých dubů v parku Zdenky Landové ve starém Braníku.
91 Vytvořeno: 2024-11-10
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
132 Vytvořeno: 2024-11-05
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2065 Vytvořeno: 2024-08-23
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
22811 Vytvořeno: 2021-12-22
Otevřený děkovný dopis Viktoru Orbánovi
2215 Vytvořeno: 2024-10-21
Petice za zrušení Malého státního znaku ČR
79 Vytvořeno: 2023-10-18
Zachování Centra zvířat ve Staré Roli (Minizoo)
1510 Vytvořeno: 2024-10-25