Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

Quoted post

Jan Mička

#97 Re: Re: Re: Re: Re: Tomáš Houška

2012-02-07 11:40

#95: proud - Re: Re: Re: Re: Tomáš Houška pekny,az na to,ze proc cekat na rakovinu a pak teprv lecit pricinu,kdyz muzu zit zdrave a ani nemit s rakovinou zadny starosti.KOsmicky energie necham panbickarum,nenakrmej me,jen moje ruce a hlava me dokaze nakrmit,tedy prace.Jinak by ji delala ta kosmicka energie za me,nedela! A nikdy ani nebude:-).

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Asi si to neuvědomuješ, ale odporuješ sám sobě. Jak můžeš žít zdravě a předcházet rakovině, když už dnes skoro dvacet let zdravě nežiješ a rakovina už metastázuje. Kdybys to řekl doktorovi, že v momentě kdy už máš rakovinu, budeš se věnovat prevenci, zaťuká si na čelo a kromě chemoteraspie ti předepíše ještě pobyt v psychiatrické léčebně.  :-)) Promiň ale jsi úplně mimo. A proč ke Kosmické energii montuješ pánbíčkáře? Já o koze ty o voze. Víš něco o sočasné metafyzice, posledním poznatkům astrofyziky, kosmologie, výzkumu elementárních částic? Kdybys něco o tom věděl, tak bys nestřílel tyhle slepé patrony, protože právě věda o těchto věcech už začíná mluvit. Že o tom ty nic nevíš, je čistě tvůj problém. Když například já nebudu nic vědět o transplantacích srdce, tak budu mlčet a nebudu tvrdit chirurgům, že to jsou nesmysly a oni jsou mastičkáři a kořínkáři. Vypadám totiž potom jako hlupák. Tak bychom mohli debatovat hodně dlouho. Ale věř si, čemu chceš, já nemám potřebu tě o něčem přesvědčovat, snaž se sám hledat a poznávat, jen musíš druhým lidem přiznat právo NA SVOBODU VÝBĚRU KVALITY A KONTROLY SVÉHO ŽIVOTA. Tohle právo tady je totiž zatím navzdory obecně omílané propagandě potlačováno.

Odpovědi

proud

#99 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tomáš Houška

2012-02-07 12:01:31

#97: Jan Mička - Re: Re: Re: Re: Re: Tomáš Houška

ja vim hlavne neco o tom jak zijou lidi kolem me a o tom co je ceka,kdyz se tak rozhlizim.A to je to co me zajima vic nez vsechny energie,ty zacnu resit az bude lidem lip,a aby jim lip bylo,je potreba ne flikovat stary a nemocny,ale postavit novy a zdravy a pak to zdravi udrzovat :-).Na starym spatnym zaklade,novy nepostavis a kdyz,tak ne na dlouho!O tom byla moje rec.A dokud se neodpoutame od tech,ktery v zajmu vejdelku brzdej rozvoj a vyvoj,cisty energie,zdravi lidi,dokonce jejich zivoty a jdou proti nim a jejich stesti,do ty doby se jen malo a nevyrazne zlepsi.Abysme si mohli doma delat co chceme a rozvijet se,musime se odpoutat od tech co vladnou nasi vlade a delat si veci po svym.Ono otevrit se svetu jeste dlouho neznamena nechat se sezrat a nechat si diktovat.V tom se splet uz zradce Havel a jemu podobny a plete se v tom i vlada,stejne jako ty pred ni,duvod? Osobni vyhody a zase prachy,na ukor naroda.A na svobodny vybery a kavlity a podobny prima veci jsou nejprve potreba vhodny podminky,ty nejsou a nebudou,dokud se o ne nepostarame.A postarat se musime sami,v tom nam zadny kosmicky energie,vesmirny lidi a federace a podobny blaboly nepomuzou,navic ani lidi tyhle veci nezajimaj,kdyz pomalu prestavaj mit na zakladni potreby a platej za veci co by mely bejt samozrejmy.Snad jsem vysvetlil o co mi jako materialistovi uzivajicimu selskej rozum a logiku,zijicimu z prace a ne zazraku ,jde.Dokud nam budou vladnout bankeri(lichvari) a nandnarodni spolecnosti snazici se o monopoly a diktaturu a hrabajici i ze zoufalyho mala,nebude to stat za nic a muze existovat milion energii.Zoufalost lidi ukazovanim na zazraky a kosmicky sily dnes vyuziva kdekdo pro svy potreby a vejdelek,nakonec se strachem a nadeji byl vzdycky nejlepsi kseft...................................proud