Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

Quoted post

Ladislav

#167 Re: Re: Re:

2012-02-11 12:04

#164: Jan Mička - Re: Re:

Honzo, respektuji tvoji úvahu, však bereš to jizlivě a za špatný konec. Přít se s tebou nebudu, jak říkám, respektuji tvůj názor. A když jsme u toho názoru, projdi si úvahy lidí zde na tomto "chatu", a my se máme domluvit? My máme vlolit lidi? Každý na věc máme jiný názor. Představ si, kdyby jsme byly v nějaké malé obci nás 30, co tu jsme, domluvili bychom se? NE, a důvod znáš?

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#169 Re: Re: Re: Re:

2012-02-11 12:55:07

#167: Ladislav - Re: Re: Re:  

To je sarkasmus Ladislave, víš? To vždy tvrdila katolická církev "poddaní nebojujte, nebraňte se, poslechněte svého pána i kdyby vás poslal na mučidla. V nebi budete odměněni". Já jsem věřící, ale nepotřebuji k tomu žádnou církev a jinou oficiální organizaci. Věřím v NEJVYŠŠÍ SÍLU VESMÍRU  a ta neříká nic o tom, že se máme před otrokářem hrbit. Naopak jako sebevědomá a důstojná duchovní lidská bytost se máme bránit. Modlitby jsou fajn, také je používám, ale někdy je třeba přiložit i fyzickou ruku k dílu a nečekat "až to nebe zařídí". To znáš ten vtip jak byly povodně a jeden člověk se modlil "PANEBOŽE zachraň mne" přijeli k němu hasiči na člunu, pojdťe sem pane, pomůžeme vám. Ne mne zachrání Bůh. A opět se modlil, PANEBOŽE zachraň mne" přiletěl vrtulník, chyťte se lana, vytáhneme vás. Ne mne zachrání Bůh. Pak se utopil. Přišel do nebe a říká BOŽE já se k tobě tak modlil a tys mi nepomohl. BŮH se na něj podívá a říká POSLAL JSEM TI TAM ČLUN I VRTULNÍK, ŘEKNI MI, CO VÍC JSEM MĚL JEŠTĚ DĚLAT?????