ZA ZACHOVÁNÍ LEZECKÉ STĚNY ROŽNOV

Quoted post

Ředitel ZŠ 5. května

2012-04-10 16:56

Vážení diskutující,
nikdy jsem ani na vteřinu neuvažoval o uzavření stěny. Pokud podpisem petice bojujete za neuzavření stěny, bojujete zbytečně, protože stěna se zavírat nebude!!!
Pan Holiš má v podstatě 2 požadavky:
1) odměnu za svoji práci
Dle jeho slov se odměna správce stěny běžně pohybuje od částky 400 Kč/hod výše. Stěně věnuje dle svých slov cca 80 hodin měsíčně. Každý si jistě sám spočítá, kolik Kč po škole požaduje (32.000 Kč)
2) způsob předávání peněz
Pokladnu školy má v náplni práce hospodářka školy. Její pracovní doba je od 7 do 13:30. V této době pan Holiš nemůže peníze předat, proto jsem mu navrhnul, aby peníze ukládal na účet v bance, což on odmítá. Navrhuje předávat peníze přes osoby, které to nemají v pracovní náplni a nechtějí nést zodpovědnost za "cizí" peníze. Tudíž jim to nemůžu nařídit.
Celkově mám pocit, že touto peticí hájí svoje osobní zájmy a ne lezeckou stěnu.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#27 Re:

2012-04-10 17:38:18

#26: Ředitel ZŠ 5. května -  

Vážený pane řediteli,

děkuji za přesnou odpověď s fakty. Tím je diskuse ohledně petice posunuta úplně jinam. Chápu, že uvedené mzdové požadavky jsou naprosto nepřijatelné a navíc neopodstatněné.

Existuje nějaký reálný dluh "stěny" vůči škole, jak je zmiňován v petici?

Děkuji za odpověď.

Jiří Slezák.

Nepřihlášený uživatel

#33 Re:

2012-04-11 08:47:26

#26: Ředitel ZŠ 5. května -

Takže pane řediteli, děkuji za další lži...

ad1) odměnu chci pro všechny lidi, pracující pro stěnu, ale hlavně pro mého nástupce. Lezečtí instruktoři v ČR pracují od částky 200Kč a více. Já žádal částku nejnižší, a sice 200Kč/hod, COŽ BYLOPŘEDLOŽENO I STAROSTCE MĚSTA DOPORUČENÝM DOPISEM. Vaše lži ze mně dělají nenažrance, ale kdo z Vás čtenářů má mzdu takovou, že za ní nedojede ani do čtvrtiny cesty do zaměstnání autem? Už jen tím, že do práce dojedu, jsem v mínusu...

ad2) jestli považujete normální, že mám školní peníze posílat po lidech, kteří nemají se školou žádný pracovní vztah, nebo požadovat, abych si v rámci práce zadarmo postál ve frontě na poště, tak já ne. V době, kdy jsem ve škole, je, a byla i pracovnice účtárny. To, že nechce od nynějška peníze přebírat, není můj problém. Ale Vy se nezdráháte na mně kvůli tomu poslat policii

Jinak mně dojala rovnost Vašeho jednání - včera bylo dohodnuto, že Vám po stěně předám kasu (hurá), ale místo toho bylo nachystáno velké jednání, přišla na mně skupina 4 lidí. Proč např. o jednání věděla i paní Vičarová a já ne? Myslíte, že je profesionální být na jednání nepřipraven?