ZA ZACHOVÁNÍ LEZECKÉ STĚNY ROŽNOV

Quoted post

David Holiš Meďa

#110 Re: Re: Re: Spravce steny

2012-04-12 16:19

#109: - Re: Re: Spravce steny

Výborně! Rýsuje se řešení:

1)      Volné vstupy budou zrušeny

2)      Jirkovi a Drobovi předám správcovství, budou pracovat opravdu zdarma

3)      Tímto se taky zříkám mzdy za správcovství, hlásím se zdarma na službu jako vždy v úterky

4)      Pokud si mně někdo najme, coby instruktora, zaplatí si to sám

5)      Kroužek pořeším přímo s městem

6)      Volný vstup dostanou pouze instruktoři po předložení průkazu instruktora, protože pouze oni s tím mají náklady

7)     Vyhrazuji si právo veta coby autor a stavitel stěny

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#125 Re: Re: Re: Re: Spravce steny

2012-04-12 18:50:43

#110: David Holiš Meďa - Re: Re: Re: Spravce steny

Prvně bys to rád komukoliv předal, protože je pro tebe finanční odměna nedostatečná(tím nechci říct, že je nebo není dostatečná), a když už se někdo najde, kdo si chce vzít stěnu na starost bez finanční odměny, tak začneš házet klacky pod nohy. Najednou bojuješ proti volným vstupům službařů, jedinej kdo může jít zdarma jsi Ty (všichni vědí, že jen ty máš papír) a ještě chceš právo veta (jako ten, který to vybudoval, bys jistě nějaké hodnotnější slovo bys mít měl, ale právo veta?).

Když půjdeš využít svou instruktorskou licenci na komerční bázi, měl bys zaplatit o to víc (škola ti poskytuje místo na výdělek - mluvím o prostoru, teple a světle - stěnu sis udělal a vyběhal sám - ale pouze ty ne jinej instruktor), protože tam vyděláváš. Když nepůjdeš využít svou licenci, měl bys mít stejné podmínky jako ostatní službaři.

Je mi líto, že své pokračovatele nemáš snahu podpřit alespoň morálně, chtějí ti po těch letech ulevit, což bylo tvé přání, a současně zůstane zachována stěna o což v této petici šlo především.

Mrzí mě, že si musím myslet, že nepřeneseš přes srdce, že někdo nabídl škole lepší podmínky než ty. Ale kdo ví, třeba za tebou škola ještě s prosíkem přijde až to Jirkovi a Drobovi přeleze přes hlavu (snad ale vše bude jak do teď)... uvidíme za čas.

Nepřihlášený uživatel

#128 Re: Re: Re: Re: Spravce steny

2012-04-12 21:07:07

#110: David Holiš Meďa - Re: Re: Re: Spravce steny

no - to je řešeení! vypadá to, že jste se k něčemu dobrali... odkdy to bude?

Zuzka