Protipetice na zrušení rally!
Quoted post
guru |
#178 TV Nova a Petlach2012-11-15 01:32 HON NA PETLACHA:-) Ač se to zdá neuvěřitelné, jednomu smrtelníkovi se podařilo dostat z TN.CZ vyjádření k tomu, KDO ŽE TO JE pan závodník PETLACH??? viz.... Muž, který se představil jako Jan Petlach je pravděpodobně ze Zlínska a má něco společného s motosportem. Bohužel, jak jsem sama později zjistila, nejedná se o akreditovaného jezdce. Přesvědčení, že zkušenosti s rallye má jsem nabyla během r ozhovoru, kdy jsme společně procházeli dráhu vozu, který havaroval. Vyjadřoval se naprosto odborně, používal termíny, které člověk neznalý rallye nepoužívá a několikrát mi na můj dotaz, zda má zkušenosti s rallye odpověděl kladně. Mluvil o tom, že jezdil 48 let především motorky, ale má zkušenosti i s autem. V současné době už nejezdí a vzhledem k tomu, že já neznám prostředí jezdců rallye jsem neměla jsem důvod mu nevěřit. Bohužel, důkaz o jeho profesionalitě nemám. Každopádně věty, které zazněly v reportáži nikomu nemohly ublížit. Vysvětloval pouze, jak se zřejmě auto na silnici chovalo a na můj dotaz, zda jsou důležité i jezdecké zkušenosti odpověděl tak, jak by zřejmě odpověděl úplně každý. Rozhodně nemluvil o konkrétních jezdcích a nikoho neobviňoval. Bohužel lidé, kteří se v motosportu pohybují si to vzali osobně a chytili se toho, že je kritizuje člověk, kterého neznají. Věřte mi, že jeho vyjádření v reportáži rozhodně nemělo nikoho poškodit. Děkuji za Vaši vstřícnost a přeji hezký den. |
Odpovědi
Radek |
#193 Re: TV Nova a Petlach2012-11-15 14:51:48#178: guru - TV Nova a Petlach A takto podobně to je i s Vašimi kolegy z FTV Prima, slečnou co si hraje na spravedlivou v TV Nova Terezou Robinsonovou ! a další novinářskou cháskou. Neznáte prostředí, ověřit si fakta je pro Vás jaksi nadlidský úkol, ale zpíváte "písně za chleba" a ten je řádně okoralý a plesnivý !! Co se stalo, je obrovská tragedie, ale pokud by Vás a Vaše chlebodárce napadlo třeba jen zavítat na stránky FAS AČR, podívat se na soutěžní řády, zjistit co vše je dáno pro bezpečnost veřejnosti, tyto kampaně se nemusely konat. I prostý selský rozum říká dvakrát měř a jednou řež. To ale Vaší tlupě nejde pod vousy. Lépe a raději někoho odsoudíte k trestu smrti ještě než cokoliv provede aby se Váš vysílací time dobře prodal. Jste ostudou novinářské obce ! |
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Za změnu „ZÁKONŮ PRO KOČKU“
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Petice za prošetření případu Libora BENÍČKA (kauza týrání zvířat v oboře Březka)
PROTI AKADEMICKÉMU ANTISEMITISMU
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Petice SMS ČR proti převodu financování nepedagogických pracovníků na obce (Vařečkový protest)
796 Vytvořeno: 2025-02-03
Exemplární trest pro střelce koček z obory Březka
13514 Vytvořeno: 2024-08-09
Za vyřešení drogové situace na Praze 5
779 Vytvořeno: 2025-01-16
Petice za prošetření případu Libora BENÍČKA (kauza týrání zvířat v oboře Březka)
2559 Vytvořeno: 2025-01-20
ZÁKAZ RADARŮ NA DÁLNICÍCH
840 Vytvořeno: 2024-12-07
Petice za odvolání ředitele ZŠ Vančurova Hodonín
78 Vytvořeno: 2025-02-05
Za změnu „ZÁKONŮ PRO KOČKU“
15790 Vytvořeno: 2023-10-30
Podpora pro spolek Triangl
280 Vytvořeno: 2025-01-23
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
18179 Vytvořeno: 2023-10-23
Petice proti zjednosměrnění provozu v centru Loun
271 Vytvořeno: 2024-11-29
Pepa a fortinte
33 Vytvořeno: 2025-02-06
Otevřený dopis za podporu sociálních pedagogů ve školách
1812 Vytvořeno: 2024-10-20
Břehy bez omezení!
1774 Vytvořeno: 2024-01-24
Petice za záchranu stromů a zelené plochy na ulici Kulturní v Rožnově pod Radhoštěm
32 Vytvořeno: 2025-02-05
Petice za odvolání ředitelky Krajské veterinární správy Karlovarského kraje paní MVDr. Márie Slepičkové
1880 Vytvořeno: 2025-01-22
Propusťme politické vězně a zastavme kriminalizaci rostlin a hub
172 Vytvořeno: 2025-01-13
Petice za ukončení používání a prodeje zábavní pyrotechniky, petard, ohňostrojů i tzv. lampionů štěstí
49581 Vytvořeno: 2022-12-27
Za ochranu práv a psychického zdraví českých dětí
3092 Vytvořeno: 2024-07-23
PROTI AKADEMICKÉMU ANTISEMITISMU
1468 Vytvořeno: 2024-12-12
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
6465 Vytvořeno: 2024-04-15