Autobus232

Quoted post

rK

2012-12-17 09:40

Dobrý den,
děkuji za statistická čísla. Oslovili jste tedy 500 domácností a propagovali na webu. Pominuli nepřímo oslovené, tak mi vychází, při průměrné domácnosti o 3 členech, že jste oslovili 1500 osob. Pro zrušení se vyslovilo dle vaší vlastní statistiky 190 osob, pro omezení 23 osob.

Takže pro zrušení se vyjádřilo 12,67 % a pro omezení 1,53 % oslovených osob.

Takže prosím nemanipulujte ze statistikou. Celé je to založeno na polopravdách (viz vzdálenosti vzdušnou čarou, "úplně prázdné autobusy", "nikdo v lokalitě nemá zájem".. atd.)
Nechme to celé na dopravních odbornících, a nedělejte si z toho politickou přípravu na další komunální volby.
Když přestanou takovéhle třenice, kvůli kterým jsme radnici k smíchu, tak se můžeme soustředit na skutečné problémy, které tam jsou a určitě i budou.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#48 Re:

2012-12-17 10:44:14

#47: rK -

Vazeny pane,

k smichu jste vy. Je zrejme, ze si z poskytnutych informaci vybirate to, co se vam hodi a reagujete pouze na to, co se vam hodi a jeste to prekrucujete. Jasne jsem psal, ze se jedna a vypocet z celkoveho poctu HLASUJICICH obcanu. Tato metoda je alespon, vzhledem k vypoctu, nejpresnejsi, na rozdil od vaseho zprumerovani osob/domacnost. Krom toho me udivujete, protoze kdyby jste si porovnal pomery vasich 12,67/1,53 a 85,20/10,31 tak zjistite ze jsou, az na odchylku 0,017% stejne, takze jste se dokonce i s vasim odhadem trefil. Nicmene vam dekuji , ze jste potvrdil spravnost mych vypoctu. Neni nadto, kdyz se oponenti shodnou, ze ?
Opet opakuji, kazdy mel moznost se vyjadrit, a zvolit preferovanou variantu,nikomu nebylo braneno.

Ano, muzeme vsechno nechat na dopravnich odbornicich, nechat u nich vypracovavat "studie" apod. a nestarat se, co se kolem deje, nechat vse okolo plynout az se veci "samy udelaji", az z nas budou pouze tupe ovce, zrale akorat na porazku. Co se me tyka, tohle neni moje preferovana varianta.
Jsem zvedav, jak budete chvalit dopravni odborniky az vam nakresli pred domem modrou caru a budete platit za parkovani v modrych zonach.

Nemam ambice kandidovat v dalsich komunalnich volbach a vase poznamka o politicke priprave je uboha.

Vy mi pripadate jako jista pani, ktera se na webu Prahy 11 vyjadrila k teto petici nasledovne, cituji:

"Je neakceptovatelné, že se poslouchá hlas těch, kteří si stěžují!"

Tady uz jenom chybi dovetek... "zatocime s nimi po bolsevicku" znameho majora Borovicky...

>Když přestanou takovéhle třenice, kvůli kterým jsme radnici k smíchu, tak se můžeme soustředit na skutečné problémy, >které tam jsou a určitě i budou.

Ukazkove klise... A jake problemy, krome tedy busu 232, "tam" vidite a co s nimi hodlate delat ? Nejspis si pockate, co na to odbornici , ze ?

preji vam hezke Vanoce

/rt