Podpora majoru Kucerovi

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

2013-02-21 07:50

Se závaznými výsleky voleb argumentuje pouze totalitně smýšlející vocas. Co tento blábol znamená? To maj jako všichni možnost leda tak držet hubu a krok? Možná tak před pětadvaceti lety a ještě možná tak leda pro členy Lidových milicí, STB a daší podobné kreatury... Chybí mi tady už jenom major Kabát... No a z těch vašich pologramotných urážek, ten charakter a morálka přímo stříká.

Odpovědi

jocky

#10 Re:

2013-02-21 13:19:53

#7: -  

Milý zlatý "nepřihlášený uživateli",

takoví jako Ty chtěli demokracii. Když ji dostali, tak si ji usurpovali pro sebe. Čímž zavedli svět tam, kde je - na okraj propasti. Zkus se zeptat, kdo z těch, co lidem jako Ty vmanipulovali názory, které hlásáš, NEBYL v KSČ. A zkus se zeptat, proč založili ODS, ODA a podobné strany. Je v pořádku, že pro mladé, kteří protestují proti kumunistům (NE PROTI ČLENŮM STRANY, PROTI KOMUNISTŮM, TO JE ROZDÍL), není práce? Je v pořádku, že budou za pár let platit školné? Že jejich děti už nebudou mít žádnou lékařskou péči, nejen tu, za kterou platíte? Je v pořádku, že lidé umírají ve světě hladem? I ti, kteří mají tu TVOJI demokracii? Pokud ano, potom s tebou souhlasím. Jinak ne. Mimochodem, co víš o skutečných názorech těch, které podporuješ?

VS 

Nepřihlášený uživatel

#18 Toto je názor typického modrého demokrata (ve skutečnosti totalitního fašizoidního jedince)

2013-02-22 11:10:00

Respektovat demokratickou volbu velkého množství voličů KSČM může jen totalitně smýšlející vocas. Tak lidi s tímto názorem nesmějí mít navrch.

tarantule34

#31 Re: Výsledky voleb nebyly zrušeny.

2013-02-22 14:26:15

#7: - Pokud tento NEPŘIHLÁŠENÝ UŽIVATEL chce jen urážet,tak to svědčí jen o jeho charakteru a zbabělosti.Napadá mě jen,že se stydí za své jméno a názor.Pravděpodobně patří k příznivcům,kteří rozkrádají tuto republiku.

Nepřihlášený uživatel

#84 Re:

2013-02-24 22:23:05

vážený nevážený, o tvé morálcě by se zajisté dalo také diskutovat. Je mi smutno z těch neustálých hloupých výpadů směrem ke KSČM. Tato strana nevytunelovala tuto republiku. Tu vytunelovali komunisté, kteří po 89 rychle převlékli dresy a bývalí svazáci. Bohužel nejvíce řvou právě tobě podobní. Argumentujete hlasitě až sprostě tím, "kdo nevolí Karla, kdo nevolí modráky atd., je komunista." Zřejmě o tom "podělaném socializmu" nic nevíš. No nic, křič, nadávej lidem do komunistů, vol ty voly a počkej pár let. A dobře se dívej kolem sebe, jsi-li toho schopen. A prostuduj si, co parta kolem Něčase, Topolánka udělala skutečně pro lidi. Já tvrdím NIC. Dělají jen pro sebe a své kamarády. A víš, jak to nakonec dopadne? Budete-li ještě rok řvát proti komunistům, nemám obavy o to, že příští volby vyhrají. Čest práci soudruhu :-)