Za okamžité řešení „Zvýšení bezpečnosti ve městě Chebu“

Kontaktujte autora petice

MĚSTO S ŘEŠENÍM BEZPEČNOSTI NEPOSPÍCHÁ 👎

2024-08-16 19:46:49

MĚSTO S ŘEŠENÍM BEZPEČNOSTI NEPOSPÍCHÁ 👎

Skoro před 2 měsíci jsme spolu se zástupci občanů podali na podatelnu města PETICI ZA ZVÝŠENÍ BEZPEČNOSTI V CHEBU. Tuto PETICI podpořilo více jak 700 občanů našeho města, kteří jsou s aktuální bezpečnostní situací také nespokojeni.

Reakce města však nebyla žádná. Rozhodli jsme se tedy podat stížnost starostovi města Ing. J. Vrbovi (ANO). Ten se omluvil, celý text vyjádření si můžete přečíst a názor na komunikaci s občany si udělat sami ..... Očekávali bychom, že se zástupci této problematice budou věnovat bezodkladně a se zástupci občanů navážou vzájemnou komunikaci, budou navrhovat řešení nebo realizovat opatření navržené v PETICI. Odpověď, kdy bude rada města situaci řešit jsme museli urgovat, takto si správu města a komunikaci s občany nepředstavujeme 😬... Za Koalici pro Cheb - Martin Černík

TEXT ODPOVĚDI (VÍCE NA FACEBOOKOVÉM PROFILU KOALICE PRO CHEB):

Vážený pane inženýre,
jak uvádíte ve své stížnosti na vyřízení petice ze dne 11.08.2024, byla dne 17.06.2024 podána petičním výborem petice Za okamžité řešení „Zvýšení bezpečnosti ve městě Chebu" prostřednictvím podatelny městského úřadu.
Omlouváme se, že jsme doposud na Vaši petici nereagovali. Z termínových
a organizačních důvodů přípravy podkladů nebylo možné ji projednat na schůzi rady města dne 20.06.2024, což byl termín rady města hned po Vašem doručení petice. Orgány města od té doby vzhledem k pravidelné prázdninové pauze a čerpání dovolených nezasedaly. Petice bude projednána dne 22.08.2024 na řádné schůzi rady města. Prosím tedy o strpení týkající se odpovědi. Po projednání v radě města Vám bude
neprodleně odeslána.

S pozdravem

Jan Vrba, starosta

Za petiční výbor: Petra Eschlerová, náměstí Krále Jiřího z Poděbrad 491/2, 350 02 Cheb a Martin Černík, Údolní 2526/1, 350 02 Cheb s podporou Koalice pro Cheb

PETICE ZA ZVÝŠENÍ BEZPEČNOSTI V CHEBU BYLA PODÁNA

2024-06-18 16:51:39

Podpisová akce k PETICI za zvýšení bezpečnosti v Chebu byla včera podána na podatelnu města. Petici podpořilo na 700 nespokojených občanů města Chebu. Zástupci KpCh budou nyní požadovat větší iniciativu ze strany města, některá doporučení jsou popsána v PETICI, ale návrhy budou předkládány i samostatně, jako například děsivá situace v garážové lokalitě Švédského vrchu. Děkujeme všem za podporu a PETICI je možné stále podepisovat zde:

Pro více informací sledujte facebookové stránky Koalice pro Cheb. Děkujeme

Za Kolalici Pro Cheb, Ing. M.Černík

PETICE - Za zvýšení bezpečnosti v Chebu

2024-05-29 19:16:18

Dobrý den, dnes zveřejněn text na facebookovém profilu Koalice pro Cheb níže. Všem podepsaným děkuji - doporučuji dále sledovat facebookový profil Koalice pro Cheb (sledujte nás pro další podrobnosti). Děkuji M.Černík, KpCh

PETICE ZA ZVÝŠENÍ BEZPEČNOSTI V CHEBU 🥷
PROSÍME O SDÍLENÍ
Podpisová akce k PETICI za zvýšení bezpečnosti v Chebu vyvrcholila dnes kontaktní akcí na ulici Svobody. Desítky lidí na pěší zóně tuto iniciativu podpořilo. Petici podepsalo cca 700 nespokojených občanů města Chebu, říká jeden z iniciátorů PETICE Martin Černík, KpCh. Celé to vzniklo na podnět občanů, doplňuje a chtěl by poděkovat zejména za iniciativu paní Petry Eschlerové z Café Domeček a dalším podporovatelům Medlenka farmářský obchod Cheb, Valdštejnova 46 nebo Květiny R.w. U Brány času nebo Radegastovna Cheb. Bylo zajímavé vyslechnout názory občanů na dění v Chebu. Obavy lidí o bezpečnost jsou opravdu vysoké, doplňuje Martin Černík z Koalice pro Cheb (KpCh). Zástupci KpCh budou nyní požadovat větší iniciativu ze strany města, některá doporučení jsou popsána v PETICI, ale návrhy budou předkládány i samostatně, jako například děsivá situace v garážové lokalitě Švédského vrchu. V příštím týdnu bude PETICE předána Město Cheb. Děkujeme všem za podporu

Pomozte této petici získat víc podpisů.

Jak petici propagovat?

• Sdílejte petici na své facebookové zdi a ve skupinách souvisejících s tématem vaší petice.
  • Spojte se s přáteli
    1. Napište zprávu s vysvětlením, proč jste tuto petici podepsali. Lidé ji totiž podepíší spíše, když budou chápat, o jak důležité téma se jedná.
    2. Zkopírujte adresu webových stránek této petice a vložte si ji do vlastní zprávy.
    3. Pošlete zprávu přes e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.