MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#101626 German is not even a real language. It's fake! It's a fake language. :-)

2017-01-24 18:43


Nepřihlášený uživatel

#101627 Dnes Trumpeta ještě žádný dekret nevydal?

2017-01-24 18:51

Co se děje? Místo něj se na domácí scéně začal činit soudruh Miloš Zeman, asi se budou navzájem v té hlouposti doplňovat. 


Nepřihlášený uživatel

#101628 alkoholový dement Miloš Zeman se tváří, že konflikt je mezi Srpem a Sobotkou......

2017-01-24 18:59

.....přitom Sobotka se Srpou žádný konflikt nemá, Srp se sám snad nenavrhl, navrhl jej Miloš Ovar Zeman, tedy problém má Sobotka konečně skutečně s idiotem Zemanem a kéž to není poslední převzetí skutečné odpovědnosti, kterou vláda nad jednáním Miloše Ovara Zemana má. 

Sobotkovo jednání vůči Karlu Srpovi je ubohost, tvrdí prezident

Odmítnutí premiéra Bohuslava Sobotky (ČSSD) podepsat jmenování Karla Srpa do Etické komise považuje prezident Miloš Zeman za ubohé. Uvedl to v úterním tiskovém prohlášení. Hlava státu připomněla Srpovo věznění nebo jeho účast na snídani disidentů s francouzským prezidentem Françoisem Mitterrandem, ale také rozhodnutí soudu, že Srp byl v evidenci StB veden neoprávněně.

Kauza Srp? Zemanova provokace, etická komise s agentem Srpem by byla trochu neetická, říká Němec

24. 1. | Karel Srp odvedl v Jazzové sekci spoustu práce, byla platformou pro mnoho lidí, co nechtěli vstoupit do disentu a undergroundu, ale za cenu toho pravděpodobného závazku, říká fotograf Ondřej Němec, syn disidentů Dany a Jiřího Němcových. Dodává, že pokud má člověk takový škraloup, nemá v etické komisi co dělat.


Nepřihlášený uživatel

#101629 Zásadní sdělení je, že i o vyjednaném výsledku bude muset rozhodnout parlament.....

2017-01-24 19:06

Kdyby parlament Brexit neschválil, byla by to totální krize, ale to se nestane, tvrdí Jiří Přibáň

....tedy netýká se to jen zahájení vyjednávání brexitu, ale také jeho potvrzení a o tom, už bude rozhodvat parlament úplně jiný než je dnes a je naprosto jasné, že tedy druhé referendum o brexitu vlastně proběhne, strany před volbami se budou muset naprosto jasně vyjádřit, jestli výsledek schválí či nikoliv a bude to předmětem rozhodování voličů. 

Tedy to bude tak, že i dnes budou velmi zvažovat, jestli vůbec článek padesát aktivovat.  Věc je velmi vážná, GB by se mohlo lehce stát, že za dva roky nevyjedná nic, článek přitom bude aktivován a tedy po dvou letech bude Británie kompletně bez smluv a s parlamentem, který navíc nebude s brexitem vůbec souhlasit. 

Tedy to vypadá tak, že Skotsko a Severní Irko budou platit eurem dřív, než Anglie vystoupí z EU. 


Nepřihlášený uživatel

#101630 Re: Dnes Trumpeta ještě žádný dekret nevydal?

2017-01-24 19:15

#101627: - Dnes Trumpeta ještě žádný dekret nevydal?  

 A tak i dnes Trumpeta namaloval ten jeho piktogram, kterému říká podpis. 

Trump rozhodl o výstavbě Obamou zamítnutých ropovodů. Greenpeace zuří

Americký prezident Donald Trump v úterý podepsal dekrety o rozšíření, respektive výstavbě ropovodů Keystone a Dakota. Čtvrtou a poslední část Keystonu přitom předchozí americký prezident Barack Obama v rámci environmentální politiky své administrativy loni zakázal, stejně jako pozastavil projekt páteřního podzemního ropovodu Dakota.


Nepřihlášený uživatel

#101631 Kremelská propaganda zpochybňování demokracie je skutečně úspěšná.....

2017-01-24 19:46

....to je realita a je potřeba jí řešit, neboť se jedná o oblbování obyvatel pomocí lží a není to navíc nic, s čím už by Evropa neměla zkušenost. Komunismus a nacismus jsou obrovským mementem. 

Obyvatelé pařížských předměstí mají na Le Penovou různé názory. Fakt, že někteří z nich se chystají političku, která jimi otevřeně opovrhuje, volit, by možná tvůrce předvolebních odhadů zaskočil. Po roce, který přinesl brexit i vítězství Donalda Trumpa, je však všechno možné a Le Penová je pevně odhodlána na jaře na tato překvapení navázat, poznamenává deník.

 


Nepřihlášený uživatel

#101632 Pokud toto bylo řešeno před čtyřmi lety, na Hadě by neseděl polodementní alkoholik Zeman.....

2017-01-24 20:02

Učitelé mohou využít nový otevřený vzdělávací zdroj o hoaxech a propagandě

Válečná i komunistická propaganda, klamavé zprávy čili hoaxy i nástroje prokremelské propagandy jsou součástí tří devadesátiminutových bloků, které mohou učitelé mediální či občanské výchovy nově využít ve výuce. Pro učitele jsou připraveny i podklady, které mohou jako otevřený vzdělávací zdroj upravovat, doplňovat a dále sdílet. Informovala o tom Aliance pro otevřené vzdělávání.

Normální je nekrást!
Nepřihlášený uživatel

#101633 Normální je platit DPH!

2017-01-24 20:20

Stejně jako ostatní slušní lidé bych nešel do restaurace, kde nevydávají EET účtenky. 

Stop komunistickým totalitním praktikám Sorose a spol.!

#101634 Re: Pokud toto bylo řešeno před čtyřmi lety, na Hadě by neseděl polodementní alkoholik Zeman.....

2017-01-24 20:25

Tatíček pan prezident Zeman!

#101635

2017-01-24 20:53

Proti šílencům zelených aktivistů je potřeba vytvořit koalici rozumných lidí!


Nepřihlášený uživatel

#101636

2017-01-24 20:58

Na Facebooku je nekolik filmu, ktere ukazuji stred Parize obsazeny cernymi africkymi migranty. Maji u silnice jeden stan vedle druheho, odpadky vsude, pomery jako v Calais. Normanlni clovek neprojde. Kdo by pani Le Pen nevolil?

 

Nepřihlášený uživatel

#101637

2017-01-24 21:08

Kdyby se u nás po majetkovém převratu v 89 dostali k moci lidé jako pan Trump nebo Babiš místo vlastizrádných havlistů, tak jsme dnes měli vyšší mzdy než Němci. Pan Trump se snaží národ sjednocovat a lidé brzo pochopí, že je to k prospěchu všech.
U nás havlisti dělali pravý opak, národ rozeštvávali a rozeštvávají dodnes , kde jen mohou.


Nepřihlášený uživatel

#101638

2017-01-24 23:16

Šimpanzí sirotek Obama to dotáhl až na prezidenta.


Nepřihlášený uživatel

#101639

2017-01-24 23:32

 Sorosovi psi štěkájí, ale karavana pana prezidenta táhne dál.


Nepřihlášený uživatel

#101640 Re: German is not even a real language. It's fake! It's a fake language. :-)

2017-01-25 00:12

#101626: - German is not even a real language. It's fake! It's a fake language. :-) 

 Někteří Holanďané jsou naprosto vyhulení. Této skupině říkáme sluníčkáři.

Tatíček pan prezident Zeman!

#101641

2017-01-25 00:29

Projev prezidenta republiky při setkání se členy Zastupitelstva Plzeňského kraje

 

 

Vážený pane hejtmane, dámy a pánové,

pane hejtmane, chtěl bych Vám ještě jednou blahopřát s krátkým časovým zpožděním k Vašemu zvolení hejtmanem Plzeňského kraje. Chtěl bych blahopřát všem těm, kdo jsou ať už v koalici, nebo v opozici, protože v obou případech byli řádně zvoleni, a protože jsem byl několik let šéfem opozice a potom jsem byl několik let premiérem, znám z obou stran tyto vztahy, a vím, že opozice se může stát vládou a vláda opozicí, a proto platí ono přísloví, když jdeš nahoru, zdvořile pozdrav, protože až půjdeš dolů, bude se ti to hodit.

Velice si vážím toho, pane hejtmane, že jste pozval na naše setkání bývalé hejtmany. Vidím tady Miladu Emmerovou, Vaška Šlajse. Je tady pan Petr Zimmermann? Pan Zimmermann tady zatím není a Milan Chovanec bude večer. Protože v kantátě Bohuslava Martinů Otvírání studánek je závěrečný zpěv, který končí veršem, z ruky do ruky si podáváme těžký klíč, klíč od domova, v žádném případě tedy klíč od kraje.

Já si vážím toho, když dokážeme ocenit práci našich předchůdců, místo, abychom na ně plivali, jak je bohužel v české kotlině tradičním zvykem, špatným zvykem.

Ano, přijel jsem do Plzeňského kraje jako do kraje bohatého a v poslední době i do kraje s nízkou nezaměstnaností. Dokonce i ten nejproblémovější okres, okres Tachov, má ani ne pětiprocentní nezaměstnanost, což dříve nebylo, a to hodně pamatuji, takže teď se musíme soustředit na několik témat.

Prvním tématem je růst životní úrovně, a já vím, že Plzeňský kraj je po Praze a Středočeském kraji nejbohatším krajem České republiky jak z hlediska průměrné mzdy, tak z i hlediska HDP v přepočtu na hlavu.

Vážím si i toho, že se věnujete tématům, která už pan hejtman zmínil. Mirek Grégr, můj bývalý ministr průmyslu a obchodu, měl jednu kouzelnou větu, průmysl nás živil, živí a živit bude. A proti těm, kdo podceňovali význam průmyslu, se dnes objevuje forma reindustrializace, a myslím si, že to, že Česká republika je nejprůmyslovější země Evropské unie, nám přináší nezanedbatelné výhody, které jsme dříve nedokázali docenit.

Každý politik má jednak oficiální priority, jednak neoficiální priority. Mojí oficiální prioritou je ekonomická diplomacie, což konkrétně znamená pronikání na zahraniční trhy a podpora našich exportérů a na druhé straně získávání efektivních zahraničních investic.

Moje, chcete-li, soukromá priorita jsou jednak hospice a jednak sociální zařízení obecně. A chtěl bych vás informovat, že po dohodě s ministrem zdravotnictví bude konečně připraven zákon o hospicové péči, protože až dosud pojišťovny váhaly s krytím nákladů na tato velmi užitečná zařízení.

Vážím si toho, že Plzeňský kraj má jak kamenný, tak mobilní hospic. Kdybyste měli místo jednoho dva, pane hejtmane, tak by vás taky neubylo. Jsou už kraje, které mají dva hospici. A je to zařízení, které umožňuje důstojný odchod ze života, což v LDN často není.

Každý kraj má svoje bolavé místo. A bolavým místem jak Plzeňského, tak Jihočeského kraje je Národní park Šumava. Víte dobře, že jsem Šumavou už mnohokrát prošel. Dokonce i se svýma bolavýma nohama jsem vystoupal sedm kilometrů na Plešné jezero. Prohlédl jsem si Bursíkem zničený les z helikoptéry. Mluvil jsem se všemi, nebo téměř všemi starosty šumavských obcí. A budete první, které budu informovat, že 21. února vystoupím před Poslaneckou sněmovnou, abych podpořil senátní verzi zákona o národních parcích, která více chrání zájmy šumavských obcí.

Protože rád provokuji, a nemohu si to odpustit ani dnes, bez ohledu na názory přítomných bych chtěl velmi podpořit i plzeňskou spalovnu, protože si myslím, že proti šílencům zelených aktivistů, a já úmyslně říkám zelených, nikoli ekologických aktivistů, neboť ekologové alespoň vědí, co je to biomasa. Tedy proti šílencům zelených aktivistů je potřeba napříč politickým spektrem vytvořit koalici rozumných lidí, a věřím, že i v tom najdu vaši podporu.

Děkuji vám za vaši pozornost.


Nepřihlášený uživatel

#101642 Re:

2017-01-25 08:33

#101637: -  

 Lhaním o tom, kolik lidí přišlo na inauguraci? Ty jsi idiot jak Miloš Zeman?


Nepřihlášený uživatel

#101643 Re:

2017-01-25 08:38

#101641: Tatíček pan prezident Zeman! -  

 Podpora obcí kolem Šumavského parku velmi připomíná hrátku s rozdáním akcií obcím a tím se zbavení odpovědnost za MUS. Výsledek je ukradení 14 mld. hotovosti MUS. 

Zeman jako vždy nezklamal, bláboly a hovadiny o ničem. 


Nepřihlášený uživatel

#101644 Re:

2017-01-25 08:39

#101637: -  

 Trumpeta "podniká" v hazardu ty idiote. Heren a kasin tu bylo až to byla hanba. 

Babiš firmu ukradl svému zaměstnavateli, navíc to vypadá, že je spíše bílým koněm než skutečným vlastníkem. 


Nepřihlášený uživatel

#101645 Američané logicky trnou, jestli to vůbec muže znamena America first.....

2017-01-25 08:42

Schválím zeď a na čas zakážu přijímání uprchlíků, plánuje Trump na Twitteru

 


Nepřihlášený uživatel

#101646 Bureš v akci?

2017-01-25 08:43

Korupce v Česku se meziročně zhoršila, ve srovnání zemí o deset míst

Česko si v celosvětovém žebříčku vnímání korupce pohoršilo o deset míst. Spolu s Kyprem a Maltou se umístilo na 47. příčce. Vyplývá to z ve středu zveřejněné zprávy organizace Transparency International (TI), která hodnotí korupci v 176 zemích a územích světa.


Nepřihlášený uživatel

#101647 Trumpeta je legrační.....

2017-01-25 08:47

Nová vláda USA zakázala kontakt některých úřadů s médii

Lukáš

#101648

2017-01-25 09:34

V roce 2010 jsem rozbil dementnímu Vaškovi Havlovi hubu za to jak zničil tento národ!


Nepřihlášený uživatel

#101649 Je smutné, že Miloš Zeman zde nebyl před Ústavní soud pohnán.......

2017-01-25 09:56

Trump čelí prvním žalobám kvůli střetu zájmů. Ústavním právníkům vadí jeho byznys s Číňany



  • Na nového amerického prezidenta Donalda Trumpa byla podána první ze série žalob kvůli jeho údajnému střetu zájmů. Mimo jiné kvůli jeho hotelům a pronájmu prostor Číňanům.
  • S čínskými firmami obchodují i jeho zeť a jeho poradce. V současné situaci jde o ne zcela obvyklé investice a agentura Reuters uvádí, že může jít o snahu "koupit" si přístup k novému prezidentovi.
  • Podle Trumpovy rodiny jde o politicky motivované útoky. Trumpovi spolupracovníci tvrdí, že se svých podílů ve firmách spolupracujících s Číňany hodlají vzdát.

Nepřihlášený uživatel

#101650 Re:

2017-01-25 09:57

#101648: Lukáš -  

 Proč si s tím nezajdeš na Státní zastupitelství a píšeš to do diskuse primárně o Zemanově zločinnosti?