MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#102476 Re:

2017-02-12 15:48

#102475: -  

Voda se vaří ná vás, vy Sorosovy kolaborantský svině z pražský kavárny!

Zeman je dobrý prezident a Babiš bude dobrý premiér!

Evropan

#102477 CZEXIT! Ať žije svobodná Evropa bez multikulti komoušů!

2017-02-12 16:22

Eu končí.


Nepřihlášený uživatel

#102478 Re: Re: Je dobře, že se noviny ujaly této práce. Podobnou činnost dělá BBC.....

2017-02-12 17:23

#102465: - Re: Je dobře, že se noviny ujaly této práce. Podobnou činnost dělá BBC..... 

 Cenzuru si představuješ tak, že např. BBC zveřejní k propagandistickému textu pravdivý základ propagandistické lži? 

Tak to jsi velký idiot, neboť to by si chtěl cenzorovat BBC, pokud by jsi jí chtěl v této činnosti bránit. 


Nepřihlášený uživatel

#102479 Re: Re:

2017-02-12 17:25

#102476: - Re:  

 Co dobrého tedy vykonal Zeman a jak se budeš tvářit po skončení intervencí, když ČNB bude mít ztrátu 200 - 300 mld. korun, ke které mocně přispěje soudruh Babiš tím, že prodával státní korunové dluhopisy se "záporným úrokem"? 

Kde bude "zázračný" Babišům přebytek rozpočtu? 


Nepřihlášený uživatel

#102480 Re: Re: Re:

2017-02-12 17:32

#102469: - Re: Re:  

 Nikoliv. Zeman je předobrazem Trumpa, je velmi pravděpodobné, že si ruské zpravodajské služby právě na Zemanovi odkoušeli jak budou manipulaci s politikou realizovat. 

Pokud už tedy Zemana někde lidé z velkých zemí EU zaznamenali, tak jej považují za idiota a to samozřejmě už tím, jak vypadá, což je první vizitka člověka. Těžko se někdo mravný, kulturní se znalostmi dokáže zdevastovat do podoby Miloše Zemana. Takoví lidé nejsou. Stačí se podívat na skvělý pořad ČT Hyde park civilizace, jsou mnohdy lidé daleko starší než je Miloš Zeman, všichni jsou sympatičtí, usměvavý, moudří, kulturně oblečení, spolupracující s lidmi chytrými, mravnými a kulturuními. 

Stejně tak lze vidět zásadní rozpor mezi těmi staršími lidmi, kteří prošli pořadem Marka Ebena Na plovárně a kde je také na první pohled vidět rozpor mezi tím, jak vystupuje, jedná, mluví Miloš Zeman a jak mluví, jednají a vystupují lidé mravní, kulturní a tedy vzdělaní. 

Na druhou stranu je otázka, jestli jsi schopen s tím, co prezentuješ v této diskusi, vnímat rozpor mezi Milošem Zemanem a lidmi kulturními, mravnými, celoživotně se vzdělávajícími. Je možné, že považuješ lži Miloše Zemana za pravdu i takoví lidé skutečně nejspíše existují. 


Nepřihlášený uživatel

#102481 Re: CZEXIT! Ať žije svobodná Evropa bez multikulti komoušů!

2017-02-12 17:35

#102477: Evropan - CZEXIT! Ať žije svobodná Evropa bez multikulti komoušů! 

 To se nezmůžeš na nic jiného než kradení nicku? Jsi to ty KVZ - tedy věřící komunisto Zemanovi? Jsi to ty Asenade, Tatičku, atd...... pořád v jedné osobě? 

Co je na EU nesvobodného především pro tedy ubohohého kremelského pisálka? 


Nepřihlášený uživatel

#102482 Re:

2017-02-12 17:47

#102410: -  

 

 Slepý, hluchý, horolezec do tří schodů, alkoholový dement se chystá vyhrát volby? 

Dle CVVM je schopno lži Miloše Drona Zemana označit za pravdu 15 % starších patnácti let, tedy není pravděpodobné, že by tento lhář vyhrál volby, dokonce je i málo pravděpodobné, že vůbec bude ten idiot kandidovat nejen proto, že ho již Rusáci nepotřebují, odskoušeli si na něm jak pomocí propagandy ovlivnit volby a to byl jediný smysl jeho "prezidentování"


Nepřihlášený uživatel

#102483 Kreml v této oblasti pracuje a pracoval věděcky, princip manipulace je znám a je nejen snadné....

2017-02-12 17:49

Je to zabiják voleb. Vědci varují před programem, který vyhrál Trumpovi volby a teď míří do Evropy

....prokázat, že byl v amerických volbách použit, ale nejspíše to již prokázáno také bylo. Trump se pohybuje na velmi tenkém ledě, neboť manipulace za pomocí lži nejsou možné ani v USA. Věc je velmi vážná. 

Komunísté jsou v této oblasti vlastně náramně věděčtí, první co komunisté ovládli po převratech ve všech zemích bylo školství. Vyhodili či mnohdy dokonce zavraždili mravné, kulturní a odborně zdatné pedagogy, nahradili lidmi jako byla matka Miloše Zemana. 

Zavedli ruštinu jako povinný jazyk a tvrdě zmanipulovali výklad dějin, naprosto byl pokřiven výklad vývoje práva a společnosti, náboženství jako morální základ na kterém stojí naše společnost přestalo existovat. Tím byly vytvořeny generace a generace zmanipulovaných lidí, kteří se nejsou schopni orientovat v časové posloupnosti událostí a tedy jsou schopni lží Miloše Zemana označit za pravdu. 

Se sociálními sítěmi toto bylo dovedeno k dokonalost. Poradce Trumpa sedí v představenstvu firmy, které do profilů hlupáků servíruje jejich hloupost, jako by to byla největší moudrost na světě, přitom se tento člověk veřejně hlásí k nacísmu. 

"Právě do společnosti Cambridge Analytica přitom Trump investoval velké peníze. Sám ředitel firmy serveru Motherboard prozradil, že tehdejší republikánský kandidát jim poskytl přes 15 milionů dolarů (375 milionů korun).

A člena představenstva společnosti – Steva Bannona – jmenoval svým důležitým poradcem."


Nepřihlášený uživatel

#102484 Jaká to podobnost :-). A co "první dcerunka" už také natočila "dokumentární natur film"?

2017-02-12 17:51

Melania Trumpová se odchyluje od tradice. Chyběla ve Washingtonu po boku Abeové

Libovolný Čech může snadno předvídat, co bude v USA následovat, jaké hlouposti Trumpeta vymyslý, co vyprodukuje jeho povedená rodinka a jeho povedení poradci. Ŕekl bych, že by bezpečnostní služby všech demokratických zemí meli vážně analyzovat, podobnost mezi Dronem Zemanem a Kačerem Donaldem Trumpetou a jejich týmy, jsou složeny velmi podobně ze stejných typů a dokonce dělají stejné hloposti. 

Bylo by smutné, kdyby se potvrdilo, že i Donalda Trumpa vygenerovaly ruské zpravodajské služby. 

 


Nepřihlášený uživatel

#102485 Re:

2017-02-12 17:57

#102466: Make Germany great again :-))) -  

 Tedy je potřeba, aby tenisová federace celou věc vyšetřila a člověk, který je za takovou hanebnost odpovědný také nesl odpovědnost. 

Je totiž velmi pravěpodobné, že se nejednalo o přehmat, ale o záměr, neboť pouze v Americe lze beztrestně propaganovat nacismus a jiné zrůdné ideologie, např. "vlastník" serveru zvedavec.org, kde je např. popírán i holokaust a z kterého čerpal své lži Miloš Zeman a které za lži označil NSS ve svých rozsudcích k volbám se vyhýbá postihu právě tím, že je server umístěn do USA. 

Je možné, že zvolení Donalda Trumpa podněcuje v lidech v USA ty nejhorší pudy, což by bylo opravdu velmi špatnou zprávou pro USA a jednoznačně by to znamenalo, že agenda Kremlu byla zatažena do Bílého domu. Je možné, že si s Amerikou ošklivě pohrává Kreml. 


Nepřihlášený uživatel

#102486 Skotsko a Severní Irsko budou platit eurem dříve, než Anglie vystoupí z EU....

2017-02-12 18:06

Uspořádáme nové referendum o nezávislosti, hrozí skotská premiérka Londýnu. Jako pomstu za Brexit

I v kampani pro brexit byly používány lži a odporná manipulace

Je to zabiják voleb. Vědci varují před programem, který vyhrál Trumpovi volby a teď míří do Evropy

Britové si zbořili altán, teď na ně prší, oni se tváří, že je to světové - globální, když na ně prší, ale pořád na ně prší a stojí u zbořeniště a dohadují se, co postavit, aby na ně nepršelo a z Ameriky jim Kačer Donald vzkazuje, že britská angličtině je fake language.  

Nic nebránilo GB v rámci EU, aby pro Evropu vyjednala skvělou smlouvu s USA. Proč to Británie neudělala? Proč Evropě nepomohla? Všichni v EU by byli Británii vděční, nic Británii nebránilo být globální a také v Británie min. v bankovním sektoru globální byla. Po vystoupení z EU a odchodu bankovních centrál někam do EU už Británe globální nebude, snad pokud to bude chtít dělat jako Francie, která dělá centrálního bankéře pro své bývalé kolonie, tak to leda, tam by Británie, možná spíše jen Anglie mohla uspět. 


Nepřihlášený uživatel

#102487 Podobnost s partičkou kolem Zemana opravdu čiště jen náhodná :-/

2017-02-12 18:18

Trumpův poradce obvinil soud, který kritizoval protiimigrační dekret, z uzurpování moci

To by opravdu žádný Čech se zkušeností s Milošem Zemana a jeho bandou kremelských agentů kolem opravdu nečekal. 

"Prezident má podle něj právo zamezit vstup do země cizincům, kteří představují riziko. „Prezident učiní vše, co je zapotřebí, aby země byla bezpečná,“ řekl Miller. „Soustředíme se na bezpečnost veřejnosti a ochranu životů, omlouvat se nebudeme,“ dodal.

Miller se odmítl vyjádřit ke kauze Trumpova poradce pro otázky národní bezpečnosti Michaela Flynna, jehož FBI vyšetřuje kvůli stykům s ruským velvyslanectvím, které udržoval ještě před prezidentskou volbou. Miller prý nemá pověření o záležitosti hovořit. Je to „citlivá otázka,“ o níž může mluvit spíš Trump, viceprezident Mike Pence nebo personální šéf Bílého domu Reince Priebus, řekl Miller."

Vyjádření Miller nechá na Ovčáčka :-), stejně jako Mynář o Nejedlém. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#102488 Re: Kreml v této oblasti pracuje a pracoval věděcky, princip manipulace je znám a je nejen snadné...

2017-02-12 18:27

#102483: - Kreml v této oblasti pracuje a pracoval věděcky, princip manipulace je znám a je nejen snadné.... 

 Zločincům nejen z Kremlu se podařilo Ameriku ošklivě zmanipulovat. 

VIDEO: Nechutné. Němkám zazpíval na Havaji učitel ‚nacistickou hymnu’

A německý list Bild jen sarkasticky poznamenal: „Zpěvák Kimble je učitelem na Havaji. Doufejme, že jeho oborem nejsou německé dějiny.“

Doufejme, že má Amerika dostatečně silný demokratický systém, který se zločincům typu Donalda Trumpa, dokáže účinně bránit. Dnes je naproto zřejmé, že k manipulaci došlo a že manipulace má fatální důsledky na společnost. 

Naději dává to, že se v nových dějinách dokázala americká demokracie poradit např. s Nixonem a jeho zločinností. 

 


Nepřihlášený uživatel

#102489 Soudruh Babiš je legrační.....

2017-02-12 18:33

Dluhopisy jsem koupil, protože jsem podnikatel. Babiš hodinu vysvětloval nákup

Exministr financí Miroslav Kalousek (TOP 09) neměl peníze na financování státu, a tak umožnil vydávání korunových dluhopisů. Já jsem stejně jako 73 tisíc dalších investorů tuto možnost využil. Tyto argumenty ministra financí Andreje Babiše rezonovaly celou nedělní debatou v České televizi. Babiš navrhne zdanění korunových dluhopisů od roku 2018.

....on neví, že své vlastní firmě se může půjčovat jen za "úrok obvyklý" který vyhlašuje ČNB? Ohání se jakým-si posudkem a kdo ví čím, ale argument, že úrok za který půjčil vlastní firmě (pochybuji, že vůbec kdy odešly hotové zdaněné peníze z účtu Babiše na účet firmy, spíše je to tak, že firma Babišovi "půjčila" za 0 % a on jí pak půjčil za oněch 6 % či kolik to bylo). 

Tedy Niedermayer říkal naprosto správně, že Finanční úřad musí zkoumat celou šíři dané věci, ne jen to, jestli firmě zákon umožňuje vydat korunové dluhopisy, důležíté je také to, kdo je kupuje a co nákup způsobuje z hlediska daní. 


Nepřihlášený uživatel

#102490 Raduje se snad někdo z toho, že stát podniká? To je snad úloha státu?

2017-02-12 18:40

Výcvik pilotů se pro obranu stal zlatým dolem

Celý svět zbrojí a cvičí vojáky a zbrojařům rostou tržby. Pozadu nezůstávají ani vojenské státní podniky, které zřizuje české ministerstvo obrany. V minulém roce všem vojenským podnikům stouply zisky o desítky i stovky procent.

Je snad úlohou státu "investice do ubytovacích kapacit"? Co to je zase za strašný bordel? Co budou s "kapacitou" dělat, až zájem opadne? Privatizovat?  Občan se nestačí divit, co dokáže ministr za ANO vymýšlet za debility. Na druhou stranu je potřeba řici, že se alespoň ohradil k opravdu idiostkému nápadu šíleného komunistického blba Chovance. 


Nepřihlášený uživatel

#102491 Kalousek žádnou chybu neudělal. To že Babiš neví, že vlastní firmě může půjčovat.....

2017-02-12 18:51

Babišovy dluhopisy byly jasný daňový trik, řekl Sobotka. Jen jsem využil chyby Kalouska, tvrdí Babiš

....jen za úrok obvyklý, který vyhlašuje ČNB, to není problém Kalouska, ale soudruha Andreje Nebureše Babiše. 

Andrej Nebureš pořád hází desítkami milionů, ale jak vyplývá ze steno záznamu ze Sněmovny, svým dětem nikdy žádné zdaněnéné peníze na podnikání s "ptačím hnízdem" nedal, přestože se mělo jednat o směšných 100 mil. korun, ale ručila jim za úvěr předlužená (v roce 2014 více jak 400 mil. korun) firma Imoba, která přestože za existenci nevykázala zist, úvěr přesto dostala. 


Nepřihlášený uživatel

#102492 To se Miloš Zeman zase bude mít důvod ožrat.

2017-02-12 19:11

Švýcaři v referendu schválili občanství pro přistěhovalce třetí generace

Švýcaři v nedělním referendu schválili vládní návrh zjednodušující proceduru udělování občanství imigrantům třetí generace do 25 let. Navzdory předcházející kampani, poznamenané protimuslimskými výpady populistické pravice, získal návrh souhlas většiny voličů i většiny z 26 švýcarských kantonů, oznámila podle agentury AFP veřejná televize RTS a tisková agentura ATS.


Nepřihlášený uživatel

#102493 Re: To se Miloš Zeman zase bude mít důvod ožrat.

2017-02-12 19:52


Nepřihlášený uživatel

#102494 Re: Re: Re: Je dobře, že se noviny ujaly této práce. Podobnou činnost dělá BBC.....

2017-02-12 20:30

Evropan

#102495

2017-02-12 20:47

Já i mý kamarádi s této petyce jsme hulybrci! Už se těším až my to začne dělat muslym do prdele! Aď žije EU!


Nepřihlášený uživatel

#102496 Re: Re: Re: Re: Je dobře, že se noviny ujaly této práce. Podobnou činnost dělá BBC.....

2017-02-12 21:06

#102494: - Re: Re: Re: Je dobře, že se noviny ujaly této práce. Podobnou činnost dělá BBC..... 


Nepřihlášený uživatel

/ #102494 Re: Re: Re: Je dobře, že se noviny ujaly této práce. Podobnou činnost dělá BBC.....

2017-02-12 20:30

 

Tedy nechce cenzorovat vláda ČR, vlády ostatních zemí EU, standardní noviny a televize, ale ty, jak sám dokládáš svým příspěvkem.

Přičemž dokonce ani nedokážeš vymezit pojem propaganda natož, aby jsi dokázal uvést jediný příklad propagandistického pořadu BBC nebo ČT. 

Není divu, že nejsi schopen v Milošovi Zemanovi vidět marx-leninského komunistické nácka a jsi jeho voličem, nebo je to možná dokonce tak, že právě proto, že Zemana jako marx-leninského komunistického nácka správně vidíš jsi ho volil, to je ta horší varianta. 

 


Nepřihlášený uživatel

#102497 Re:

2017-02-12 21:08

#102495: Evropan -  

 Asenade, KVZ, tatičku, demokrate atd. vše v jedné osobě, to ze sebe stále musíš dělat idiota i kradením nicku? To jsi opravdu jen takový ubožák, co se nezmůže na nic jiného než na oplzlosti tolik podobné těm Miloše Zemana? 


Nepřihlášený uživatel

#102498 Re: Re: To se Miloš Zeman zase bude mít důvod ožrat.

2017-02-12 21:12

#102493: - Re: To se Miloš Zeman zase bude mít důvod ožrat.  

 Je to Miloš Zeman, který nikdy za jeho prochlataný, prohulený a "libovolná oplzlost z jeho slovníků" život nevyprodukoval jedinou korunu daní. Nikdy nepracoval v oblasti, kde se daně vytváří, vždy byl a je přisátý tam, kde se daně spotřebovávají. 

Tedy jestli je někdo černým pasažérem, tak je bez nejmenších pochybností marx-leninský komunistický nácek Miloš Zeman. Obecně platí, že náckové a komouši jsou černými pasažéry, na tom se jistě v klidu shodneme a velmi dobře také to o sobě víš. 


Nepřihlášený uživatel

#102499 Proti zločinnosti nás primárně nechrání policie, armáda, ale sociální vazby.....

2017-02-12 21:22

Facebook filtruje hoaxy a projevy nenávisti, nasadí proti nim pozitivní jazyk, říká šéfka jeho veřejné bezpečnosti pro střední a východní Evropu

....které zviditelňují pro policii či dokonce armádu kriminální jednání, to je potřeba si uvědomit. 

Tedy pokud facebook bude filtrovat hauxy a tím je vytlačí mimo sociální síť - tedy síť normálních slušných občanů dodržujících zákony do sítě kriminální, zviditelní krminální jednání a jasně dá souladu to, co je na standardní "normální" síti od toho, co je v té krminální struktuře. Je to správně. 


Nepřihlášený uživatel

#102500 V ČR nebyl instalován jediný validní obnovitelný zdroj roky......

2017-02-12 21:42

Úspěch elektromobilů byl dlouho přehlížen, říká šéfka projektu v Norsku

....po celou dobu této i velkou část minulé vlády a to jenom proto, že socanská noname poslankyně zničila zákon o obnovitelných zdrojích. 

V Německu instalují jen v regulováném pásmu každý rok výkon temelinu ve větrnících a k tomu ještě přidávají dalších 800 MW v solárech a to každý rok, rok co rok....

Nelze se tedy divit, platy v ČR jsou srovnatelé se západem jen v srovnatelném oboru, tedy v IT, tento obor totiž od státu nepotřebuje vůbec nic, naopak stát tento obor velmi potřebuje.