MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#102626 Re: Trump se s tou ukrajinskou pakáží vyrovná

2017-02-14 06:45

#102608: Ukrofašistická junta prý nezakazuje ruštinu... - Trump se s tou ukrajinskou pakáží vyrovná 

 Trumpetu bude muset ústavní soud USA poslat do důchodu a ústavní pozici bude muset převzít Pence, nebylo by to poprvé v USA a nebylo by to ani naposledy, proto existuje pouzice víceprezidenta. 

Trumpeta je totiž nejen v konfliktu zájmů, ale jestli je někdo jako člověk fake, tak je to bohužel právě Donald Trump. 

Jeden dne přísahat na bibli jeho matky a druhý den nestoudně lhát o počtu lidí na inauguraci je skutečně fake, na tom se jistě v klidu shodneme. 

Naprosto stejné je to s Milošem Zemana, to je také jako člověk fake, neboť je vědomým nestoudným lhářem a to nejen proto, že to Nejvyšší správní soud uvádí ve svých rozsudcích, ale proto že jeho lži jsou snadno identifikovatelné v jeho projevech. 


Nepřihlášený uživatel

#102627 První rozdíl mezi demokracií USA a ČR je naštěstí na světě.....

2017-02-14 07:02

Trumpův bezpečnostní poradce Flynn odstoupil kvůli vazbám na Rusko

Hlavní bezpečnostní poradce Bílého domu Michael Flynn, jehož styky s ruským velvyslanectvím prověřuje Federální úřad pro vyšetřování (FBI), odstoupil. V noci na úterý o tom informovala televize CNN. O Flynnově rezignaci napsala také agentura Reuters, která se odvolává na nejmenovaného představitele Bílého domu. Ve funkci byl méně než měsíc.

.....byť je možné, že si Trumpeta udělá z Flyna to samé jako Zeman z Nejedlého, poradce, který vlastně není "poradcem". 


Nepřihlášený uživatel

#102628 Re: ANDREJ BABIŠ KEBABIŠ NEBO BUREŠ

2017-02-14 07:34

#102625: SORRY JAKO - ANDREJ BABIŠ KEBABIŠ NEBO BUREŠ  

SORRY JAKO má patentované Koblížek, tak raději používám JAKO SORRY, abych neplatit tantiémy, i když teď už vím, jak je nezdaňovat, ale zbabišovat.


Nepřihlášený uživatel

#102629 Re:

2017-02-14 07:35

#102609: Volte SPD Tomia Okamury!!! -  

Volte SPD. Vytunelují náš stát rychleji, než řeknete OKRADMŮRA. 

Evropan

#102630 Re:

2017-02-14 08:33

#102609: Volte SPD Tomia Okamury!!! -  

 SPD má mojí podporu!


Nepřihlášený uživatel

#102631 Re: Re: Re:

2017-02-14 10:57

#102619: - Re: Re:  

 Co to meleš za hovna, fašisto? 


Nepřihlášený uživatel

#102632 Re: Re:

2017-02-14 11:40

#102630: Evropan - Re:  

 To pak nejsi Evropan, nic složitého. Zkušenost s nácky a komoušema je děsivá a že je Okamura nácek střižený komoušem, tak to je naprostá jistota z jeho veřejných projevů na demonstracích nácků. 


Nepřihlášený uživatel

#102633 Hned se vyjasnilo, proč 15 % starších patnácti let, je schopno lži idiota Miloše Drona Zemana....

2017-02-14 11:46

....vydávat za pravdu. 

Duševní poruchou trpí každý čtvrtý Čech, říká předseda psychiatrické společnosti Anders

  • Spotřeba antidepresiv roste, jsme ale na menších číslech než řada jiných států.
  • Stresu je stejně jako v dřívějších dobách, jen je v jiné formě, nárok na paměť a třídění informací v dnešní společnosti výrazně roste, říká předseda České psychiatrické společnosti Martin Anders.
  • Dodává, že řada pacientů s depresemi končí i na jiných odděleních, navíc mnoho příznaků některých nemocí může mít původ v psychice.

Nepřihlášený uživatel

#102634 Rusáci vetovala všechna rozhodnutí RB OSN o Sýrii, která měla i jen minimální potenciál...

2017-02-14 11:53

....konflikt řešit dřív než nastal. Pak přišli s tím, že jsou velcí frajeři a IS zlikvidují "na to šup" a výsledek je nula, přesněji,opět vraždící Asad vlastní obyvatele, IS bez větších známek ztrát především v té části, kde Rusáci pomáhají Asadovi a fatální ničení infrastratktury a civilních obyvatel "přesným" bombardováním idioty z Ruska. 

Islámský stát znovu ničí památky v syrské Palmýře. Rusko v pondělí zveřejnilo letecké snímky


Nepřihlášený uživatel

#102635 Co na to Andrej Nebureš a soudruh Sobotka?

2017-02-14 11:55

Růst české ekonomiky na konci minulého roku zpomalil. Motorem zůstává výroba aut

Vláda vyčerpala dobré věci, které jí předela vláda Nečase a dnes je konec, nic, nula. Nulový potenciál k růstu, obrovské nebezpečí 300 mld. deficitu ČNB po skončení intervencí a plné zastavení růstu po posílení koruny. 

Andrej se zmůže na to to jeho "to sorry ako" to není můj problém? 


Nepřihlášený uživatel

#102636 Zatím není zřejmé, jestli zafungovaly bezpečnostní systémy americké demokracie.....

2017-02-14 13:06

 .....nebo fake humenbody Donald Trump nehraje nějakou ultra odpornou hru.  Zatím není také plně zřejmé, jestli si jej do Bílého domu dotlačili Rusové a ruskou agandu tedy vede proto, že je ruským trotlem.  Budoucnost uvidí, jak zafungují další obranné mechanismy proti fake člověku Donald Trump. 

‚Americká vláda se nakazila rusofobií.‘ Rusové nesou Flynnovu rezignaci nelibě

Je také možné, že zrealizuje to samé co Miloš Zeman zde, u které se dá po více jak čtyřech letech jen obtížně spekulovat o tom, že není ruský trotlem, že si fake Trump udělá z Flynna verzi Nejedlého. 


Nepřihlášený uživatel

#102637 Také si myslím, že Andrej Nebureš Babiš přečká takovou věc "bez úhony".....

2017-02-14 13:18

ThinkTank: Přečká podle vás ministr Andrej Babiš svoji dluhopisovou aféru bez úhony?

....co bude ale Nebureš obtžížně vysvětlovat, budou desítky miliard zisků spekulantů jen korunových dluhopisech s tzv. "záporným úrokem", neboť jen na zpětném nákupu těchto dluhopisů ČR vláda ztratí desítky miliard koru a ČNB se propadne do ztráty spíše větší než 300 mld. korun. 

To se Andrejovi bude vysvětlovat velmi obtížně, proč se na tokové prasárně, která nás všechny okrade o stovky miliard podílel a ještě to vadával za obrovský bonus. Opět zazní to jeho "sorry ako". 


Nepřihlášený uživatel

#102638 Fake Trump je lhářem, jeden den sliboval s rukou na bibli své matku a druhý den ráno lhal.....

2017-02-14 13:30

....tedy jestli mu Flyn lhal, není to podstatné, lže především fake Trump a to je problém, dnes se nedá již určit, kdo z nich je větším lhářem. Situace fake Trumpa je neudržitelná. 

Poradce Flynn lhal i Trumpovi, uvedla televize NBC

Bezpečnostní poradce Bílého domu Michael Flynn, který v pondělí náhle rezignoval kvůli hovorům s ruským velvyslancem, lhal nejen viceprezidentovi Miku Pencovi, ale také prezidentovi Trumpovi. Televizi NBS to řekl vysoký americký představitel s tím, že Flynnova pozice byla neudržitelná.

Kremeslkým trotlem v Bílém domě totiž klidně může být Donald Trumpa a jeho agenda tomu opravdu hodně nasvědčuje. 


Nepřihlášený uživatel

#102639 Vláda se snad opravdu posrala, na to není jiný výraz, tohle řeší po čtyřech letech?

2017-02-14 13:37

Národní zájem? Ministři a šéfové byznysu diskutují o tom, kam má Česko směřovat

Dodnes se podřizovali snad tomu, co po nich požadoval ruský trotl Miloš Zeman? Čínští milicionáři, zpravodajci a svazáci v ulicích Prahy a ruští trotlové přímo na Hradě by tomu nasvědčovali. 

 


Nepřihlášený uživatel

#102640 Re:

2017-02-14 13:40

#102620: - Re:  

 

Klíčovým momentem je způsob výpočtu daně z příjmu u některých typů příjmu, u kterých se používá tzv. srážkové daně. Způsob výpočtu byl stanoven v roce 1993 a až do roku 2011 s tím nikdo neměl žádný problém a všichni řádně platili příslušnou daň. Ale protože lidé jsou od přírody zvídaví a kreativní, všimli si úředníci v ZUNO Bank (která v té době patřila do rakouské bankovní skupiny Raiffeisenbank), že metodika výpočtu daně a způsob zaokrouhlování umožňují, při dostatečně malém úroku, dosáhnout nulového zdanění. ZUNO bank proto uvedlo na trh spořící bankovní vklad, u kterého se úroky připisují denně a díky zaokrouhlování se neplatí žádná daň. ZUNO tím získala oproti ostatním bankám konkurenční výhodu, ale protože ten efekt „nedanění“ fungoval jen do výše vkladu 127 500,- korun, tak se do toho ostatní banky nepouštěly (a úroky dál připisovaly měsíčně nebo čtvrtletně), mimo jiné i z přesvědčení, že pokud by se „nedanění“ masově rozšířilo, tak to ministerstvo financí všem promptně zatrhne (což se nakonec stalo). Ale pomyslný džin z láhve byl vypuštěn a kreativní bankovní úředníci (jasný protimluv) zjistili, že stejný efekt „nedanění“ by byl dosažen u dluhopisů, které by měly dostatečně nízkou nominální hodnotu, např. jednu korunu. A na trhu se objevily první tzv. korunové dluhopisy. Stále to byla ale záležitost několika emitentů (vydavatelů) dluhopisů. Změna nastala v okamžiku, kdy se ministerstvo financí rozhodlo vydávat korunové dluhopisy pro občany. Korunový nominál zvolilo ministerstvo proto, aby mohly být vydány tzv. reinvestiční dluhopisy, kdy se výnos nevyplácí, ale investorovi jsou připisovány na účet nové dluhopisy. Na dotaz, jak bude výnos u korunových dluhopisů daněn odpovědělo ministerstvo, že stejně jako u jiných korunových dluhopisů, tedy nijak. A v ten okamžik se s korunovými dluhopisy „roztrhl pytel“. Protože si ministerstvo svou chybu uvědomilo, tak jako takzvaný přílepek do nepříliš související novely zákona o investičních pobídkách „vpašovalo“ novelu zákona o dani z příjmu, která „nedanění“ výnosů zarazila. Ale až k datu 1.1.2013, s tím, že u emisí vydaných do 31.12.2012 budou výnosy nedaněny a „nedanění“ bude možné po celou dobu života dluhopisu, tady až do doby jeho úplné splatnosti. A to může být 5 nebo 10 nebo taky 20 i více let! Proto se všichni snažili vydat co nejvíce dluhopisů do konce roku 2012, aby si tak zajistili výhodný daňový režim i do budoucích let. Takže tady dnes máme několik set emitentů (vydavatelů) korunových dluhopisů (patří mezi ně i Agrofert) a několik desítek tisíc investorů do těchto dluhopisů (patří mezi ně vedle běžných občanů i řada politiků a různých firem a institucí, včetně České televize, některých měst a obcí nebo i různých církví). A tím je celá pseudo kauza s korunovými dluhopisy uzavřena a panu Moravcovi by to měli jeho odborní poradci vysvětlit, aby příště nevyvolával zbytečné a nesmyslné emoce.

Vedle těchto aspektů a nezávisle na daňový režim korunových dluhopisů, je ten, kdo prodává dluhopisy (obvykle emitent nebo zprostředkovatel) povinen zjistit původ peněz investora (vyplývá to z přísné legislativy ohledně zamezení praní špinavých peněz), finanční úřad je povinen přezkoumat adekvátnost použitých úrokových sazeb (výnosů dluhopisů), zda se nejedná o daňový únik, atd. Vzhledem k tomu, že většina emisí korunových dluhopisů byla vydána koncem roku 2012, tak byly určitě všechny tyto aspekty opakovaně u všech emisí a všech emitentů přezkoumány a příslušní hříšníci potrestání, případně odsouzeni.

 


Nepřihlášený uživatel

#102641 A to ani Miloš Dron Zeman Putinovy (Parlamentní) listy nevlastní :-/.

2017-02-14 13:42

......tedy tváří se, že je nevlastní :-). 

Zeman podal podnět, lex Babiš posoudí ústavní soudci

Prezident Miloš Zeman dal v úterý podnět k Ústavnímu soudu kvůli zákonu o střetu zájmů, přezdívanému někdy také „lex Babiš”. Prezident se domnívá, že zákon je v rozporu s ústavou i s mezinárodními smlouvami. Porušuje prý zákaz diskriminace na základě majetku. Informoval o tom v úterý mluvčí Hradu Jiří Ovčáček.


Nepřihlášený uživatel

#102642 Re: Hned se vyjasnilo, proč 15 % starších patnácti let, je schopno lži idiota Miloše Drona Zemana...

2017-02-14 13:44


Nepřihlášený uživatel

#102643 Re: Re:

2017-02-14 13:45

#102640: - Re: 

 Problém není s korunovým dluhopisem, problém je v tom, že vlastník může vlastní firmě půjčit jedině za tzv. úrok obvyklý, který stanovuje ČNB právě pro účely zákonů, které to řeší, viz. web ČNB. 

Tedy problém je snadný, finanční úřad musí přezkoumat, kdo si dluhopisy koupil a pokud to byl vlastník či spoluvlastník firmy, musí se věc zohlednit při výpočtu daně firmy. Nic složitého na tom není. 

Andrej Nebureš to prostě dodaní, desítkami milionů hází sem a tam, byť dětem nikdy žádné hotové zdaněné peníze nikdy na žádný projekt nedal, přestože se jednalo o směšných 100 mil. korun. Tedy asi něco takového, jako bychom my dětem něchtli půjčit 1 000,- korun z našich 100 000,- úspor. 


Nepřihlášený uživatel

#102644 Re: Re: Re:

2017-02-14 13:46

#102632: - Re: Re:  

 Náckky střižené komunismem najdeš v pražské kavárně. Je to samý exkomouš, neomarxista, banderovec a henleinovský sudeťák. Navíc jsou to vlastizrádci.


Nepřihlášený uživatel

#102645 Re: Re: Re: Re:

2017-02-14 13:49

#102644: - Re: Re: Re:  

 Jakou osobu máš konkrétně na mysli?

Jestli je někdo komunistickým náckem na 100 % je to MIloš Zeman, viz. jeho lživé projevy, řečenění z podia vedle okamurovců a konvičky a jeho velmi podivná banda na Hradě, kde už nikdo nemá bezpečnostní prověrku státu ani na úrovni důvěrné. 


Nepřihlášený uživatel

#102646 Re: Re: Hned se vyjasnilo, proč 15 % starších patnácti let, je schopno lži idiota Miloše Drona Zeman

2017-02-14 13:51


Nepřihlášený uživatel

#102647

2017-02-14 13:52

Demence amerických bolševických "demokratů" je nekonečná. :-)))

 

https://www.youtube.com/watch?v=9YnWr5FQTPY


Nepřihlášený uživatel

#102648 Re: Re: Re: Hned se vyjasnilo, proč 15 % starších patnácti let, je schopno lži idiota Miloše Drona Z

2017-02-14 13:53

#102646: - Re: Re: Hned se vyjasnilo, proč 15 % starších patnácti let, je schopno lži idiota Miloše Drona Zeman 

 Obávám se, že si nedokážeš ověřit informace, tupče. :DDD

 On je dokonce nebezpečný svému okolí!!!

 

Vicepremiér Pavel Bělobrádek (KDU-ČSL) se o své nemoci, roztroušené skleróze, nebojí mluvit. Cítí se kvůli ní často unaveně, ale jak říká, co ho unavuje daleko více, jsou plané plky a nicnedělání. Na jeho psychiku choroba prý vliv nemá. Přesto preventivně dostal antidepresiva.


Nepřihlášený uživatel

#102649 Re: Re: Re: Re: Hned se vyjasnilo, proč 15 % starších patnácti let, je schopno lži idiota Miloše Dro

2017-02-14 13:59

#102648: - Re: Re: Re: Hned se vyjasnilo, proč 15 % starších patnácti let, je schopno lži idiota Miloše Drona Z 

 Tyden je populární časopis, který má velmi blízko v parlamentním listů svojí kvalitou. Obávám se, že je to naprosto nedůvěryhodná informace a je velmi obtížné jí věřit. 

Upozorním ale na to Bělobrádka, děkuji za informaci. 

Kde jsou navíc ona antidepresiva? 

Když nebudeš číst idiotské servery, jako jsou parlamentní listy, nebude ti hrabat. Nejsi na četbu takový nesmyslů zjevně připravený, nejsi schopen oddělit pravděpodobné od nepravděpodobného. 

Tady najdeš návod, jak se tvé rozpoznávání mohlo zlepšit. 

www.zvolsi.info

 


Nepřihlášený uživatel

#102650 Trump je bez nejmenších pochyb fake člověk, stejně jako je Zeman fake člověk a ruský trotl.....

2017-02-14 14:10

Velká dohoda Trumpa s Putinem může být zničující. Bezpečnost Evropy je v ohrožení, varuje Lucas

Trump je fake člověk, protože je opravdu fake, když jeden den slibuje s rukou na bibli své matky věrnost USA a ústavě USA a druhý den lže o tak banální věci jako je počet lidí na inauguraci. 

Zeman vlastně lže nepřetržitě a ještě ke všemu v korelaci s ruskou propagandou, tedy to je vlastně fake umocněný na druhou, tedy ruský trotl.