MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#107301 Re: Re: Re: Multikulturní obohacení?

2017-04-21 11:29


Nepřihlášený uživatel

#107302 Ať žije bratrské slovanské Rusko! Smrt teroristům z USA!

2017-04-21 11:34

Východ v pohotovosti. Rusko přesouvá armádu k hranicím s KLDR


Nepřihlášený uživatel

#107303 Re: Re:

2017-04-21 11:41

#107300: - Re:  

Zdrojem radikalizace není náboženský text či libovolný text, ale idiot, který mu nerozumí nebo záměrně mění jeho smysl, viz. prolhaný idiot Miloš Zeman radikalizující hloupější část jeho příznivců.  Sebe radikalizace skutečně může vzniknout četbou textů, kterým  daná osoba nerozumí, to také možné je. Takový druh radikalizace ale není radikalizací vražednout, je to radikalizace názorová, pokud osoba nemá patologické sklony k jednání opět jako např. Miloš Zeman, který neváhal lhát a porušovat zákony tohoto státu, aby se dostal k moci, to je samozřejmě patologické jednání. 


Nepřihlášený uživatel

#107304 Re: Re: Re: Re: Multikulturní obohacení?

2017-04-21 11:42

#107301: - Re: Re: Re: Multikulturní obohacení? 

 Nemám co bych měnil, nehraj si na idiota Miloše Zemana, jeho v idiocii prostě nelze překonat. 

Byť tvé vyhrožování smrtí, násilím, atp. se skutečně ničím neliší od jednání Miloše Zemana a radikálů např. z IS, KSČm, Zemanovců, Okradmůrovců a mnohých jiných co jich tu politických sekt a sektiček je.

Voliče Miloše Zeman skutečně nezapřeš :-).


Nepřihlášený uživatel

#107301 Re: Re: Re: Multikulturní obohacení?

2017-04-21 12:29

#107296: - Re: Re: Multikulturní obohacení? 

 Zhebni ty zkurvenej banderovskej hitlerovskej neonacisto! Tvoje matka byla nacistická kurva a tvůj fotr zasranej esesák!!! Ty ses jim teda povedlo ty rusofobní nacistický prase z pražský kavárny.

 


Nepřihlášený uživatel

#107305 Re: Re: Posluchači se Babišovi vysmáli.....

2017-04-21 11:47

#107281: - Re: Posluchači se Babišovi vysmáli..... 

 

 Prostudoval jsem, není zřejmé, že je to práce Kalouska nebo se jednalo o nějakou "připravu zlodějiny" tak to už vůbec ne. 

Podstatné je, že se ale ustanovením nic nemění na faktu, že tento nástroj nemohou použít osoby spojené pro vyvádění zisku na osobu s nížkou či dokonce nulovou mírou zdanění. A podstatné je i to, že problém s dluhopisy nakupovanými osobami spojenými by i přitom, kdyby byly daněny na straně spojené osoby fyzické, byl daňový únik v řádu 19 %, neboť tuto daň nezaplatí osoba právnická jako daň ze zisku, ale naopak si neopráněně účtuje náklady z úroků z dluhopisů. 

Problém tedy v žádném případě nezpůsobil kalousek ale podvodníci - osoby spojené Babiš, Jančura a dalších cca 150 takových osob. 

Druhá věc je, že smysl celé věci, snadnost připisování úroků. Navíc úroky z takto nedaněného získu z korunových dluhopisů byly velmi nízké, právě z důvodu nedanění. 

Další smysl je v tom, že státem vydané dluhopisy, z kterých je následně výnos daněn je věc poněkud podivná, neboť náklady na správu takového danění nejsou zdaleka nenulové a to jak v jejím výběru tak i kontrole plnění. 

Tedy smysl nedanit výnos z korunových dluhopisů existuje a je pochopitelný. 


Nepřihlášený uživatel

#107306 Pak tedy Janeček těžko něco prověřuje....

2017-04-21 11:48

 

Prověřujeme firemní korunové dluhopisy, potvrdil šéf daňové správy. Ani premiérovi ale neřekne, co zjistil

 
 
  • Daňová správa analyzovala seznam více než pěti set privátních emitentů, tvrdí její šéf.
  • Premiér Bohuslav Sobotka nicméně nemůže očekávat konkrétní informace o kontrolách.
  • Metodiku k prověřování dluhopisů, vyžádanou rozpočtovým výborem, finanční správa dodá.

....věc je naprosto jasná, každá osoba spojená, musí doplatit daňový únik i s penále a to na obou stranách, jak na straně fyzické osoby emitentna tedy 19 % ročně ze základu - úroky z korunových dluhopisů, tak i na sraně osoby spojené fyzické tedy 15 % ze základů, úroku z korunového dluhopisu, plus je potřeba započítat penále a při rozsau v kterém se pohybuje Babiš a Jančura je potřeba, aby také bylo podáno tresní oznámení z daňového úniku velkého rozsahu. 

A co paní Bradáčová, jak ta se na věc dívá? Nijak? Neprovádí žádné úkony v této věci? Že by byla zaměstnankyní soudruha Andreje Bureše Babiše? 


Nepřihlášený uživatel

#107307 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Takového socanského debila abys pohledal :DDD

2017-04-21 11:49

#107297: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Takového socanského debila abys pohledal :DDD 

 

 Teroristé? Problém nebyl na straně občanů ČR a Prahy, problém byl na straně Tvrdíka a čínských zpravodajců, milicionářů a svazáků.

Oni si měli uvědomit, že jsou zde hosty, přičem existuje velká část společnosti, která Čínu stále vnímá jako totalitní komunistický stát, kterým Čína dosud reálně je. Stejně tak nemá vyřešený vztah k Tibetu.

Vlajky byly odpornou servilitou, navíc skutečně platí trestnost popírání komunistického i nacistického genocidia a propagace komunistické ideologie, tedy vyvěšování čínských vlajek na Evropské byla skutečná zhovadilost a dokonce možná trestný čin propagace totalitní ideologie a totalitního státu.

Daly se tolerovat čínské vlajky v rukou Číňanů při návštěvě, nelze ovšem již např. tolerovat vlajku komunistické totality v rukou Čecha či jakéhokoliv občana EU. Není rozdíl v tom, držet vlajku komunisitcké číny, komunistického CCCP či vlajku s hákovým křížem. Jistě se může bavit o míře, kterou lze zvažovat, obecně se ale vždy jedná o propagaci totalitní ideologie a zprostřekovaně o popírání komunistického a nacistického genocidia.  


Nepřihlášený uživatel

#107308 Smyslem rozbití letiště skutečně bylo, aby Rusko převzalo za Asada odpovědnost.....

2017-04-21 12:00

 

Sýrie stáhla svá letadla na ruskou základnu

Sýrie po nedávném americkém útoku střelami s plochou dráhou letu přesunula svá bojová letadla na Ruskem využívanou základnu Hmejmím v provincii Latakija. Uvedla to ve středu CNN s odvoláním na dva představitele Pentagonu.

.....v plném rozsahu, když už si je zvacím dopisem pozval. Tedy cíl náletu byl splněn naprosto dokonale. Rusko se nyní nemůže vymlouvat, že o pužítí chemických zbraní Asadem nebude vědět. Rusko je také přímo odpovědné za všechny zločiny, které letectvo Asada spáchá. 


Nepřihlášený uživatel

#107309 Rusko se dobrovolně zavázalo, že zbraně hromadného ničení v Sýrii zlikviduje.....

2017-04-21 12:01

 

Důkazy o útoku sarinem v Sýrii jsou ‚nezvratné‘. Francie má dokázat, že jej použil Asad

....tedy Rusko, jak se dalo očekávat, slib nesplnilo. Sarin se na koleně vyrobit nedá a nedá se ani "na koleně" skladovat. Rusko je dnes za Asada a za použítí chemických zbraní v Sýrii odpovědné. 


Nepřihlášený uživatel

#107310 Vlastenci, zastavme teroristy!!!

2017-04-21 12:02

Americká armáda projede Českem a Slovenskem


Nepřihlášený uživatel

#107311 Re: Re: Rusáci s Čínou evidentně přebírají odpovědnost za to, že .....

2017-04-21 12:05

#107110: - Re:  

 .....sankce vůči KLDR neměly absolutně žádný účinek. KLDR dnes vlastní zbraně hromadného ničení a jediná cesta jak je přimět k dodržování sankcí, je komunisty v KLDR odstavit od zdrojů finančních i energetických, zničení zdrojů na výrobu jaderných i chemických zbraní fyzicky, což Rusové s Čínou budou dříve či později muset udělat. 

Zavedení tvrdých sankcí - výměnou za jídlo (humanitární pomoc) a vzdání se jakékoliv agrese. 

Manévry kolem KLDR. Rusko posílá k hranicím těžkou techniku, Čína připravovala bombardéry


Nepřihlášený uživatel

#107312 Re: Vlastenci, zastavme teroristy!!!

2017-04-21 12:07

#107310: - Vlastenci, zastavme teroristy!!! 

 

Co to je vlastenectví....

2017-04-20 15:49

 

Vlastenecké cítění musí být vždy v kontextu světa, jsme především lidé. 10 milionové vlastenecké cítění jistě bude jiné, než 1,5 mld. vlastenecké cítění Inda či 320 mil. cítění Američana. 

Necítit soudržnost v Evropě s Evropou a USA a tvářit se jako vlastence, to není vlastenectví, ale nacionalismus pro Čechy navíc střižený po 40 letech komunistické diktatury i komunismem, jak Miloš Zeman dokládá, kdykoliv promluví na veřejnosti. Zeman není vlastenec je nácek střižený komoušem, to je přesná charakteristika. 


Nepřihlášený uživatel

#107313 Re: Rusko se dobrovolně zavázalo, že zbraně hromadného ničení v Sýrii zlikviduje.....

2017-04-21 12:07

#107309: - Rusko se dobrovolně zavázalo, že zbraně hromadného ničení v Sýrii zlikviduje..... 

 A kde ty důkazy jsou? U spojence USA i Francie Al Kajdy, na jejímž okupovaném území se to stalo? :DDDD


Nepřihlášený uživatel

#107314

2017-04-21 12:08

Do Evropy míří nová značka aut. Nabídne techniku Volva a doživotní záruku

Už za dva roky by do Evropy měla dorazit nová automobilka. Jmenuje se Lynk & Co, patří čínské skupině Zhejiang Geely Holding Group a o úspěch se pokusí s vozy, které využívají techniku Volva. A aby nová značka opravdu zaujala zákazníky, nabídne prý na svoje auta doživotní záruku.

 

Nepřihlášený uživatel

#107315 Posluchači se Babišovi vysmáli.....

2017-04-21 12:10

 

Jste podvodník, řekl Kalousek Babišovi v hádce o dluhopisy

Otázka ohledně korunových dluhopisů Agrofertu rozvířila atmosféru středeční politické debaty, kterou zorganizoval Politologický klub Fakulty sociálních věd Univerzity Karlovy. Ministr financí a předseda hnutí ANO Andrej Babiš se opřel do šéfa opoziční TOP 09 Miroslava Kalouska. Ten mu atak ihned vrátil a prohlásil, že je podvodník.

....Babiš je skutečně podvodník, neboť osoby spojené skutečně nemohou převádět zisk z jedné na druhou, aby tím snížili dańovou povinnost. To není nic nového, osoby spojené jsou v zákoně o dani z příjmu definovány od roku 1992 a jsou tam definovány právě proto, aby bylo postižitelné jednání, které se také dopustil Andrej Babiš. 

Andrej Babiš to ví, dokonce poslaneckým návrhem chtěl zneužít Sněmovny, aby své jednání zrelativizoval tak, aby se stalo beztrestným, neboť dnes se objem jeho daňového úniku jeví díky objemu, způsobu a dlouholetým používáním, že se jedná o trestný čin. 

Celkový dańový únik které osoby spojené a jejich jen limitní počet 150 - 170 spáchali, je ale v ročním objemu až 6 mld. korun, což je únik naprosto astronomický a Babiš jedná tak, aby tyto daně nebyly doměřeny a Bradáčová se na to dívá, což vypadá, jako když je jeho zaměstnankyní a ne nejvyšší státní zástupkyní. 

"Vy platítě daně, chcetě platiť" - člověk co se nenaučil za 27 let života v ČR česky vykládá, že za 20 let koupil a prodal 700 firem - tedy každých 10 dní kupoval nebo prodával firmu, jen je problém, že v drtivé většině uvnitř Agrofertu a tomu sám říká - karusel. 


Nepřihlášený uživatel

#107316 Re:

2017-04-21 12:16

#107314: -  

 Co se Čína opravdu usilovně snaží, replikovat západní technologie. Je možné, že je to dokonce státní strategie a lze tedy na takové věci získat masivní státní dotace. Platí to o kosmickém programu, jako o výrobě aut či jakékoliv jiné elektroniky. Pořád to má pachuť čínského výrobku, je tam nezkušenost a chyby vytvořené replikací stávajících řešení, ale je to směr kterým Čína opravdu jde. Zatím je spíše ve fázi replikace (kopírování) existujících rešení, nikoliv inovace, ta je výsadou západu a demokracií. ČR je zemí inovativní, ale prošli jsme si dvacetiletím replikací - je to způsob, jak se technologie naučit, dnes už musíme jen a jen inovovat, případně již přicházet i s našimi primárními nápady jejich řešeními. 

Jestli Čína dokáže sama jednou technologie tvořit je otázka, zatím se jí to moc nedaří, tvoří levnější varianty existujícího typicky pro čínský a asijský trh. 


Nepřihlášený uživatel

#107317 Re: Re: Rusko se dobrovolně zavázalo, že zbraně hromadného ničení v Sýrii zlikviduje.....

2017-04-21 12:19

#107313: - Re: Rusko se dobrovolně zavázalo, že zbraně hromadného ničení v Sýrii zlikviduje..... 

 Důkaz je opakované použití chemických zbraní v Sýrii. Nic a nikdo Rusko nenutil se zavázat, že zbraně zlikviduje, nezlikvidovali. Vytahovali se, že za dva měsíce zlikvidují IS, ani to se nestalo, ruský parník s kouřícím komínem jak z první světové války odplul a nastalo nic. 

Proto Amerika musela rozbít Asadovi letiště, aby bylo zřejmé, že Rusko skutečně nese odpovědnost za zločince Asada. 


Nepřihlášený uživatel

#107318 Re: Re: Re: Rusko se dobrovolně zavázalo, že zbraně hromadného ničení v Sýrii zlikviduje.....

2017-04-21 12:21

#107317: - Re: Re: Rusko se dobrovolně zavázalo, že zbraně hromadného ničení v Sýrii zlikviduje..... 

 Žádné takové důkazy neexistují. Stejně jako nebyly žádné chemické zbraně v Iráku. Naprosto stejná situace.


Nepřihlášený uživatel

#107319 Re: Re: Re: Re: Rusko se dobrovolně zavázalo, že zbraně hromadného ničení v Sýrii zlikviduje.....

2017-04-21 12:27

#107318: - Re: Re: Re: Rusko se dobrovolně zavázalo, že zbraně hromadného ničení v Sýrii zlikviduje..... 

 To se obávám, si cosi nalháváš nebo necháváš nalhávat Zemanem. 

Asad použil mnohokrát chemické zbraně, podobně to udělal Husajn. Irák kontrolu znemožňoval, nebylo možné přesně zjistit zdali má či nemá zbraně hromadného ničení, obzvláště, když jimi vyhrožoval. 

Asad je přímo používá a Rusko za to nese přímou odpovědnost. Představa, že kdokoliv dokáže "na koleně" vyrobit sarin a ještě ho "na koleně" skladovat je absurdní. Mimo jiné proto, že by je IS naváhal použít, pokud by je byl schopen vyrábět. 

Vše tedy nasvědčuje tomu, že Asad Rusku všechny zbraně hromadného ničení nepředal. 


Nepřihlášený uživatel

#107320 V Putinově "alma mater" nástupkyni KGB se už vraždí mezi sebou :-)......

2017-04-21 12:35

Vítej Vláďko Iljiči Adolfe Putine care careviči......

V kanceláři ruské tajné služby FSB se střílelo. Tři lidé jsou mrtví

 


Nepřihlášený uživatel

#107321 Vzhledem k tomu, že je to Zemanův poslední rok v politice a je mu to naprosto jasné.....

2017-04-21 12:39

Věřím v zázrak, říká Kajínek o milosti. Nejraději by odcházel z Mírova

....je bohužel schopen jako ruský trotl libovolné debility - i Klaus ruský trotl předvedl na závěr nekonečnou debilitu tedy Klaus - Zemanovu makroamnestii. 

Propuštění Kájínka a využití jej na politicky motivované vraždění, je bohužel jen jedna z mnoha možností debilit, kterých se Zeman může dopustit pod krytím zdánlivé absolutní beztrestnosti. 

Co je jisté, že podobně jako v případě ruského trotla Klause, budou poslanci a senátoři nakonec stejně muset Zemana pohnat před Ústavní soud. 

A co první pornografická slečna Kačenka? :-)

2017-04-21 09:37

 

 

Šéfkou Zemanovy volební kampaně bude jeho manželka Ivana

Při obhajobě prezidentského mandátu povede volební tým Miloše Zemana jeho manželka Ivana. Zeman to uvedl ve čtvrtek večer v pořadu Televize Barrandov.

Pokud by to skutečně koučovala skutečně paní Zemanová, tak to by už Zeman přímo mohl slavit :-). ....... odchod do důchodu :-), ale protože to koučují agenti FSB a GRU, tak je věc úplně jiná a Zeman skutečně soupeřem bude, byť se na Hrad může dostat opět jedině porušováním volebního zákona a lhaním, jiná cesta pro něj nepřipadá v úvahu. To už předvedl u minulé volby. 

Jen idiot si na inaguraci do úřadu v ČR uváže kravatu s ruskou trikolorou, idiota Zemana podezřívám, že to udělal záměrně. 


Nepřihlášený uživatel

#107322 Vítej Vlaďko Iljiči Adolfe Putine člene zločinecké KGB ........ opravdu velký pokrok v morálce jsi..

2017-04-21 12:55

....udělal v Rusákově, nejspíše to bude tím, že jsi sám amorální komunista střižený náckem, stejně jako Miloš Zeman. 

"Ruský investor" - je o prostě protimluv, nic takového skutečně neexistuje.....

2017-04-21 09:39

 

Žádný terorismus, na Borussii útočil ruský Němec, aby vydělal na pádu akcií

Podezřelého z útoku na autobus s fotbalisty Borussie Dortmund zadrželi v pátek ráno v Bádensku-Würtenbersku policisté ze speciální jednotky GSG 9. Je jím 28letý německý Rus Sergej W., zadržen byl v okolí Tübingenu, napsal časopis Der Spiegel. Motivem nebyl terorismus, ale chamtivost.

Fízlové jsou zločinci!

#107323

2017-04-21 13:44

Místo za rodičkou jel otec mrtvého dítěte na výslech. Zvažuje stížnost

 

 


Nepřihlášený uživatel

#107324 Re:

2017-04-21 14:09

#107323: Fízlové jsou zločinci! -  

 Pokud měla policie podezření na trestný čin, pak není co řešit. 


Nepřihlášený uživatel

#107325 Zločinci z USA!!!

2017-04-21 14:21

Amazon tlačí na zaměstnance, aby pracovali i nemocní, tvrdí odbory