MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Nepřihlášený uživatel

#11576 Re: Re: Re: Re: Re: Re: prokazatelný lhář, ožrala a demagog

2014-11-14 19:22

Roman Skácel
Hodonín

#11577 Re: Re: Re: Re: Re: Re: prokazatelný lhář, ožrala a demagog

2014-11-14 19:24

#11476: XY - Re: Re: Re: Re: Re: prokazatelný lhář, ožrala a demagog 

To vysvětlete panu Zemanovi, nikoli mě, on kritizovat texty písní, které ty dvě, co citujete zhudebnily i složily.

A i kdyby to bylo tak, jak říkáte, je pan Zeman pro smích celému světu, ještě, že má zastánce aspoň u nás v ČR.

P.S. "Huse odvolej, nebo Tě upálíme!" Někdo hold odvolá a někdo ne...

chartista

#11578 Re:

2014-11-14 19:24

#11408: -  

Vlastenče, nenechávejte to tak.

Vyšší princip mravní Vám ukládá, jako našemu spasiteli, požádat pana presidenta, aby ihned předal svůj úřad věčně počůranému habsburgskému levobočkovi z Orlíka.

Jen tak se dočkáme tisice let hojnosti a blahobytu...

Vivat, vlastenče, vivat!! 

Nepřihlášený uživatel

2014-11-14 19:27

Dobrej nápad by byl Zemana vyhnat z Hradu tak jak on sám novinářku stylem Aligátora a pořádně toho šmejda porafat, třeba se mu v té ožralé palici rozsvítí, když né tak odvést rychle do Bohnic.

chartista

#11580 Re: Re: Re: Re: Re: Jakou váhu má petice, kterou podepisují děti?

2014-11-14 19:29

#11500: XY - Re: Re: Re: Re: Jakou váhu má petice, kterou podepisují děti? 

Český národ nezahyne, viz jací rekové nám tu, dík kavárně Slavia rostou - jako prašivek po májovém deštíčku...  

chartista

#11581 Re:

2014-11-14 19:32

#11390: Lihoš Zeman -  

Takový zemitý argument jako by od pana Menzela či senilního Šraubštoka.

To přeci musí příznivcům pana presidenta vyrazit dech....

Nepřihlášený uživatel

#11582 Re:

2014-11-14 19:35

#11565: -  

Až budu vědět komu to patří tak se můžu zamyslet nad objektivností obsahu.

Nepřihlášený uživatel

#11583 Re:

2014-11-14 19:36

#11562: -  

Až budu vědět komu to patří tak se mohu zamyslet nad objektivností obsahu.

XY

#11584 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: prokazatelný lhář, ožrala a demagog

2014-11-14 19:36

#11577: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: prokazatelný lhář, ožrala a demagog 

Pane Skácele....jaksi se ztrácím v toku Vašich myšlenek...pletete tři informace ,které spolu vůbec nesouvisí....opravdu nevím,co jste vlastně chtěl napsat ....ale asi je to moje chyba....:o((((...jenom jsem Vám podala prostou informaci,že dámy,které se v Anglii vyjádřily k panu prezidentovi Zemanovi už nejsou ve jmenované kapele...nic víc a nic míň....:o)))))

Roman Skácel
Hodonín

#11585 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: prokazatelný lhář, ožrala a demagog

2014-11-14 19:37

#11575: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: prokazatelný lhář, ožrala a demagog 

Toho pána jsem pochválil, aby bylo jasno, Gottwald a Julek Fučík jsou dofám dost čitelným vyznamenáním...

A co názor k tématu? Já osobně opravdu nejsem zájmu hodný.

Kdybych tak věděl s kým zde mám tu čest, Anonyme, Anonymové. :-)

Nepřihlášený uživatel

#11586 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: prokazatelný lhář, ožrala a demagog

2014-11-14 19:38

Nepřihlášený uživatel

#11587 Re: Re:

2014-11-14 19:39

#11581: chartista - Re:  

Ty nemas nic na praci nez tu cely den sedet a psat nesmysly na obranu toho vozungra. Uz ses odkopal pejkne jako agent KGB placenej Lukoilem a nezakecas to vubec nicim. Mozna tu pises i pod vice prezdivkama, ejn aby se rubly sypaly na tve konto, protoze co ja znam tak dnes uz nema Zeman podporu ani těch co ho volili, jenom ty mas furt dost kecu na jeho obhajobu, odhalenej osle.  

Roman Skácel
Hodonín

#11588 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: prokazatelný lhář, ožrala a demagog

2014-11-14 19:41

#11584: XY - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: prokazatelný lhář, ožrala a demagog 

Nejsou v kapele? A co se tím přesně mění ve vztahu k panu prezidentovi, to že zbylé členky kapely dále fungují a zatím se nevyjádřily? Možná ani nevyjádří, ony chtějí dělat muziku, že? A co kdyby jim někdo otřískal kytary o hlavu, kdyby chtěly zlobit...?

Tohle je nějaký argument?

Prezident komentoval texty kapely, ty dvě jsou spoluautorky, co je na jejich dnešních výrocích tím pádem irelevantní...?

Nepřihlášený uživatel

#11589 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: prokazatelný lhář, ožrala a demagog

2014-11-14 19:43

Nepřihlášený uživatel

#11590 Re: Re: Re: Hanba rudé chátře

2014-11-14 19:44

#11507: - Re: Re: Hanba rudé chátře  

Mně to připadá významné, protože mě paní Xena Y. někde výše znectila za výraz "lůza", aby o pár stránek dále použila slovo "chátra". Tak jen nevím, na čem jsem a žádám vysvětlení.

P.S. Mimochodem, událo se to právě v okamžiku, kdy jsem pochopil situaci a reagoval jsem na ní komentářem, který paní XY zřejmě zkazil den. Je mi také líto, že jste mi odpověděl Vy místo oslovené.

Přeji hezký den.

Zdeněk Fík

Eulálie

2014-11-14 19:47

Ruští investoři koupili Slovanský dům v Praze. Praha asi dopadne jako Karlovy Vary.

Roman Skácel
Hodonín

#11592 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: prokazatelný lhář, ožrala a demagog

2014-11-14 19:47

Nepřihlášený uživatel

#11593 Re: Re:

2014-11-14 19:49

#11572: chartista - Re:  

Lháři a DOBYTKU !

Roman Skácel
Hodonín

#11594 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: prokazatelný lhář, ožrala a demagog

2014-11-14 19:49

#11569: Jan Palach - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: prokazatelný lhář, ožrala a demagog 

On má pravdu, tím "Janem Palachem" jste to přehnal, tohle je z Vaší strany opravdu čistokrevný kreténismus...

P.S. Proboha z pod kterých kamínků všichni vylézáte? 

Eulálie

2014-11-14 19:53

Martin Mejstřík prohlásil, že se chce dožít odsouzení Klause a Zemana za to, kam po téměř 25 letech dovedli naši vlast.

Komu osud naší vlasti není lhostejný, přijďte 17.listopadu!!!!!!!

Nepřihlášený uživatel

#11596 Re: Re:

2014-11-14 19:54

#11581: chartista - Re:  

J

Lháři , ubožáku a DOBYTKU !

Nepřihlášený uživatel

#11597 Re: Re:

2014-11-14 19:56

#11583: - Re:  

jak komu patří? a komu patří ta pramerická propaganda to nezauvažujete?

Nepřihlášený uživatel

#11598 Re:

2014-11-14 20:00

#11595: Eulálie -  

Slyšte tu novinu, svazák Mejstřík cosi prohlásil! Já se dorvu. :-)

A co jeho věrný souputník předlistopadový komunista a StBáček Štětina? :-))

Nezazněl by prosím i názor Zilvara z chudobince? :-)))

A co na to Jan Tleskač, Pepek Vyskoč a Pučálkovic Amina? :-))))

Roman Skácel
Hodonín

#11599 Re: Re: Re: Žádné jiné krysy nejsou jenom rudé

2014-11-14 20:04

#11340: XY - Re: Re: Žádné jiné krysy nejsou jenom rudé 

Je mi jedno, co myslel on, já myslel na situci, kdy se vstupovalo do místnosti s korunovačními klenoty Českých králů opilý, jako Putinův mužik...,

...klenotů dokladujích staletou státnost, této dnešní Republiky. Symbolu který nemá srovnání a jsou tak hmatatelným důkazem, který nesnese obdoby pohledu na českou státnost.

To císař Zikmud (honěn Husity po celém území tohoto někdejšího královsvtí v 15. století na potkání a porážen na viděnou) ho tahal po celé Evropě a za jeho prezentaci dostal kdekoli alespoň najíst, jak byl přitom jinak hmotně nemajetný, více dlužník, než bohatý monarcha, to R. Heydrich si ho kdysi vložil na hlavu, aby do roka své ješitnosti podlehl v krvi a beze cti jakékoli Historie, to Jiří z Poděbrad si ho jako jediný panovník opravdu vydobil intelektem a chytrostí, to sám císař Karel IV nechal ty klenoty na své náklady vyrobit...

Od prvopočátku lidé tvrdili unisono, že takto se potácet může jen ožrala. Musím uznat, že beru jen ověřená data a pomluvami "nemocných starochů" se nezabývám, takže jsem tomu nenaslouchal.

Paní Němcová neměla důvod lhát, dokonce chápu i to, že nesdělila tyto informace v době politické krize, a to tehdy jen z důvodu, že byla druhou nejvyšší ústavní činitelkou.

Všichni v této zemi pořád berou ohledy na opilce a hulváta a kam to vede?

P.S. K hulvátovi a opilci na druhou...

Jan Palach

#11600 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: prokazatelný lhář, ožrala a demagog

2014-11-14 20:06

#11570: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: prokazatelný lhář, ožrala a demagog 

Tu vaší metodu cukru a biče - sprostého urážení (jak koho) a květomluvy s nehorázným pravopisem prohlédne i absolvent university U Floriana (pomocná škola vedle stejnojmenné kaple).

Tento nick jsem volil přísně účelově - proti vám.

čekal jsem dost dlouho, než otevřete ten svůj prasečí zobák.

Nikdo z vás, apologeti morálních gaunerů z pražské kavárny mi nedokáže, že bych se ve svých diskuzních příspěvcích jakkoli dotknul světlé památky Jana Palacha.

Vidím do vás jako do hubené kozy, holoto zlá a negramotná.

Při vší úctě k Palachově památce udělal pan president Zeman pro naší republiku tisíckrát víc.

Proto si ho vážím a budu vážit. 

Že vy máte z jeho obliby u slušných a pracovitých lidí zarděnky, je nad slunce jasné a dobře tomu tak.

Jako jste dostali (obrazně řečeno) před dvěma lety přes váš prasečí čenich dostanete přes něj zas.

Howg