MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#120851 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-12-17 18:01

#120849: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Jak jsi přišel na to, že byl Bin Ladin spolupracující s CIA teroristou? Že by ho v terorismu školili? Nic takového se nestalo, nejsi schopen to ničím doložit a už vůbec nejsi schopen doložit, že by CIA jakkoliv spolupracoval s Bin Ladinem v době, kdy se teroristou stal. 

Naproti tomu terorismu Stalina je zdokumentován, stejně je zdokumentován terorismus Carlose, kterého prokazatelně vyškolili russáci a také mu poskytovali podporu, stejně jako StB, Stasi a Sýrie Asada staršího i mladšího. StB se dokonce terorismem v Německu chlubila. 

 


Nepřihlášený uživatel

#120852 Re: Re: Re: Re: Musulmanští kozomrdi

2017-12-17 18:02

#120846: - Re: Re: Re: Musulmanští kozomrdi 

1,5milionů potencionálních kozomrdů je závažným celosvětovým problémem.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#120853 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-12-17 18:05

#120851: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Dokumentace o nepohodlných vládcích by se při bližším zkoumání povětšinou ukázaly jako účelová západní propaganda.

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#120854 Re: Re: Re: Re: Re: Musulmanští kozomrdi

2017-12-17 18:05

#120852: - Re: Re: Re: Re: Musulmanští kozomrdi 

V russákově je možné opravdu cokoliv, to máš naprostou pravdu. A tamní menšiny žijící v zemljankách bez kultury, vzdělání jsou skutečně velmi nebezpečné. Je to důsledek komunistické genocidy národů CCCP. 


Nepřihlášený uživatel

#120855 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-12-17 18:07

#120853: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Stalin, Hitler, Gottwald, Husák, Brežněv, PolPot, Fidel Castro atd. atd.... ti rudý khmére byli snad pohodlní? Jsi snad idiot? 


Nepřihlášený uživatel

#120856 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: T. Okamura se pozváním neonacistů do ČR může dopouštět velmi

2017-12-17 18:12

#120836: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: T. Okamura se pozváním neonacistů do ČR může dopouštět velmi záv 

Vnucování představy, že živelná migrace byla vítána politiky EU je velká ubohost neboť se jedná o odpornou manipulaci. 

Co je ale jisté, že živelnou migraci politici EU, tedy mimo těch našich šašků Zemana a Bureše skutečně řešili a paní Merkelová dokonce vyřešila. 

Tedy žádný "experiment" to nebyl, bylo to řešení krizové situace, které přichází občanům a přichází se i státům, pokud se jsou např. Rusy vyprovokovány. 

Československo se také muselo postarat o 500 000 okupantů, které sem přiskákali, museli dostat najíst, najít a museli být ubytování.

Toto paní Merkelová jako možná jedna z mála velmi přesně věděla, že se musí stát s migrační krizí a s lidmi, kteří byli manipulací, lži aktivování k migraci. Byla jediná schopná to řešit za pomoci svých spoluobčanů. ČR jí v tom nepomohla nijak, je to strašná ostuda a ubohost naší země, přitom jsme v době Jugoslávské války přijali tisíce přistěhovalců. 

Tedy nevytvářej dojem, že za migrační krizi mohou politici EU. Může za ní odporná manipulaci s nešťastnými lidmi a je velké podezření, že za takovou manipulací stojí russáci, či chceš-li Kreml. 

V EU díky demkracii neexperimetujeme jako např. bolševici v russákově, v EU problémy řešíme a žijeme své životy, tak jak si je vybíráme. Už ani v ČR nám život nežijí bolševici např. tím, že by nám brali cestovní pas, šikanovali křesťany, židy či obecně věřící, ostrakizovali lidi, kteří s bolševiky nechtěli mít nic společného. 

Mimochodem to, že živelná migrace ustala "jen tím", že jsme z EU dokázali rozšířit pravdu o tom, co migrace do EU pro migranty přestavuje vcelku velmi jasně dokládá, že s nešťastnými lidmi bylo předtím skutečně velmi nepěkně manipulováno. A je jisté, že na to mají Russáci lidi opravdu velmi dobře vyškoleny a jejich propaganda na internetu to také jasně dokládá. 


Nepřihlášený uživatel

#120857 Re:

2017-12-17 18:13

#120831: -  

.....možná některý z porobených národů v Ruské federaci, kde se Rusové nezadržitelně řítí do menšiny částečně russofobií asi trpí, nebylo by to nic divného, přitom co Rusové s národy CCCP a Ruské federace provádějí. 

V Evropě ale žádná rusofobie neexistuje, je zde velmi věcně vyhodnocováno jednání Kremlu vůči evropským demokraciím a je jasné, že dnes se Rusko projevuje velmi násilně nejen vůči Ukrajině, ale propagandou i vůči všem zemím Evropy i Severní Ameriky a nejspíš i Austrálie a demokratických zemí Asie a Afriky. 

Problém to není náš, je to problém Ruska, přesněji Kremlu, které Rusko doslova terorizuje, zneužívá a odporně s ním manipuluje. 

Ruská propaganda spikleneckých teorií a vyvolávání nenávisti i vůči demokracii a demokratickým institucím je i v této diskusi doložena více než zřetelně. Je to nechutné ovlivňování voleb ČR russáky. Jen díky těmto spikleneckým teoriím šli lidé manipulovatelní hodit hlas slovenskému nomenklaturními komunistovi, StBákovi a zlodějovi euro dotací Babišovi.


Nepřihlášený uživatel

#120858 Podstatné je, že se Zeman dostal k moci porušováním volebního zákona jak se na řádného...

2017-12-17 18:16

 

 

Mluví jasně, ale je vulgární. Setkává se s lidmi, ale rozděluje je. Osobnosti hodnotí Zemana

....komunistického nácka sluší a patří. Tedy celý jeho dosavadní pobyt na Hradě s velmi podivnou bandou lidí nedůvěryhodných pro stát - tedy pro nás občany, my totiž tvoříme stát a NBÚ nás zastupuje v procesu důvěry či nedůvěry - je velmi pochybný a celou dobu prakticky za hranicí Ústavy viz. NSS vol 39/2013

Donutit Sněmovnu k rozpuštění a přitom to nazvat dárkem voličů, to skutečně může jen odporný zločinec. 

Relativizovat hodnoty Ústavy, kam patří i obyčejná slušnost občana k občanovi, je jeden z jeho nejhorších zločinů, kterých se v životě dopustil a ještě bude jednoznačně dopouštět. 

Zeman je zločinec, to je nepochybné nejen z privatizace MUS o které také ve volební kampani nestoudně lhal a z ukradení rusského dluhu v objemu 140 mld. těsně před koncem mandátu jeho vlády přesnějí oposmluvní zlodějské bandy. 

Nevyřazení Zemana z voleb Nejvyšším správním soudem bylo jedno z největších porevolučních selhání demokratických institucí v ČR, což jednoznačně dokládá celé pětileté působení Zemana na Hradě a škody, které toto působení napáchalo. NSS přitom velmi přesně definoval jak Zeman i jeho "tým" lhali, jak porušovali volební zákona, vše je velmi dobře zdůvodněno, až na jediné, proč to nevedlo k vyřazení voleb - tam se NSS uchyluje k větě že "soud má za to", aniž by jasně doložil na základě jaké metodiky vypočetl, že dosah lhaní Miloše Zemana byl "malý" když předtím jasně dokládá porušení volebního zákona Zemane i jeho týmem. 

Dnes má toto selhání důsledek v tom, že je tu premírem slovenský nomenklaturní komunista, StBák a zloděj euro dotací Babiš a z mého pohledu i zloděj řádné daňové povinnoti (jeho emise i nákup korunových dluhopisů osobou spojenou) s kterým vlastně žádný demokratický politik nemůže komunikovat o čemkoliv důvěrném, neb Babiš nemá nejen negativní lustrační osvědčení, ale samozřejmě nená ani nárok na bezpečnostní prověrku státu a vzhledem k tomu, že má přístup k utajovaným skutečnostem státu dojde jednoznačně k tomu, že státy Evropy i USA, Kanada a Austrálie budou muset přerušit komunikaci s našimi úřady, neboť není možné, aby jejich utajované skutečnosti Babiš také dostával.

USA přerušily komunikaci navíc již dávno v době, kdy byl Gross na vnitru (opět vláda Miloše Zemana) a náměstka mu dělal soudruh StBák Jakubík, který si telefonoval tak čile se světovým mafiánem, že to odposlechly úřady USA a věc se řešila na úrovní velvyslance. Jakubík nakonec skutečně nikdy prověrku nezískal a z postu musel odejít, USA už ale předávání důvěrných informací do ČR zdaleka neovnovily v té úrovni na které byla komunikace předtím. 

To je realita. 

O prázdninách 1999 Zeman kradl 14 mld. hotovost z MUS a přitom tvrdil, že to udělat Tošovský. 

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY

USNESENÍ
VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY
ze dne 28. července 1999 č. 819

ke způsobu privatizace 46,29 % akcií akciové společnosti
Mostecká uhelná společnost


Vazba na záznam z jednání vlády: 

V l á d a

I. b e r e n a v ě d o m í informaci o současném stavu privatizace majetkové účasti státu na podnikání akciové společnosti Mostecká uhelná společnost obsaženou v části II předloženého materiálu;

II. s c h v a l u j e

- privatizaci 46,29 % akcií, tj. 4 089 763 ks akcií akciové společnosti Mostecká uhelná společnost o nominální hodnotě 1 000 Kč/1 akcie metodou přímého prodeje předem určenému vlastníku

Nabyvatel: firma INVESTENERGY SA
Boulevard de Pérolles 55
1705 Fribourg
Švýcarsko

Dohodnutá kupní cena za 46,29 % akcií činí 650 000 tis. Kč.

Podmínkou uzavření kupní smlouvy bude složení celé finanční částky ve výši kupní ceny schváleným nabyvatelem na účet Fondu národního majetku České republiky;


III. u k l á d á místopředsedovi vlády a ministru financí a předsedovi prezidia Fondu národního majetku České republiky zajistit realizaci rozhodnutí podle bodu II tohoto usnesení.


Provede:

místopředseda vlády a
ministr financí Předseda vlády

Ing. Miloš Z e m a n

v z. PhDr. Vladimír Š p i d l a , v. r.

1. místopředseda vlády


Nepřihlášený uživatel

#120859

2017-12-17 18:18

Lednová volba je jasná, pan Jiří Drahoš!


Nepřihlášený uživatel

#120860 Re: Re: Re: Re: Re: Musulmanští kozomrdi

2017-12-17 18:20


Nepřihlášený uživatel

#120861

2017-12-17 18:21

Nepřítelem naší civilizace je anticivilizace, která se táhne od Maroka až po Indonésii.

Pussy <|> Riot

#120862

2017-12-17 18:22

Jejich revírem je kostel, jejich kuře je mražené...


Nepřihlášený uživatel

#120863 Re:

2017-12-17 18:23

#120859: -  

Fischer se skutečně předvedl jako idiot a řekl bych, že něco takového se nevypouští na veřejnosti z pusy jen tak pro nic za nic, chtěl se omlouvat z první strany novin. Je to stejná ubohost, jako se "omlouval" Miloš Zeman za jeho lhaní. 

 


Nepřihlášený uživatel

#120864 Re: To je legrační, 1,5 mld. si spravuje svůj veřejný prostor nezávisle na nás stovky let.....

2017-12-17 18:27

#120861: -  

.....a ty žiješ v představě, že je to anticivilizace. 

Pokud někde skutečně vznikla anticivilizace, tak je to přece jednoznačně komunistické Rusko, které vraždilo občany CCCP po milionech a za sto let se nedobrali ani takové kultury, aby nevraždili opoziční politiky a novináře a měli alespoň trochu srovnatelé HDP na obyvatele s ostatními státy Evropy. Je to zvláštní, taková bohatá země na nerosty, producent ropy po celých 100 let a nic, pořád jen bída, svrab, ubohost, násilí, zločinnost, totalita.  

Důkazem toho, jak je russákov "civilizovaný" je, že z něj jen legálně a jen do USA ročně emigruje 300 000 vysokoškoláků, přičemž ročně může v russákově absolvovat vysokou školu možná 600 000 ale spíše daleko daleko méně, tedy většina z absolventů v daném roce vždy emigruje. 

To je důkaz anticivilizace, přímo občany, kteří v oné "civilizaci" žijí. 


Nepřihlášený uživatel

#120865 V tomto případě je dobré russákům pogratulovat, neb letět v jejich raketě do vesmíru.....

2017-12-17 18:30

Z Bajkonuru odstartovala kosmická loď. Na ISS míří astronaut z Ruska, USA a Japonska

....je bohužel vždy trochu ruská ruleta. 


Nepřihlášený uživatel

#120866 Skvělé

2017-12-17 18:44


Nepřihlášený uživatel

#120867 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-12-17 18:51


Nepřihlášený uživatel

#120868 Re:

2017-12-17 18:51

#120859: -  

Drahoše do koše s fekálním odpadem.

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#120869 Re: Re:

2017-12-17 18:54

#120868: - Re:  

Drž fekál ty rudá zrůdo.


Nepřihlášený uživatel

#120870 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-12-17 18:56

#120867: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Dokonce se ani ve wiki nic nepíše o tom, že by byl Bin Ladin školen v terorismu a že by CIA spolupracovala s Bin Ladinem v době, kdy se teroristou stal. 

Budeš to tam muset do wiki dopsat :-). 

Mimochodem je také legrační, že nejsi schopen žádného dalšího teroristu, s kterým by CIA před jeho přerodem v teroristu byla v nějakém kontaktu, jmenovat a to je na věci vlastně to nejzábavnější. Máš to prostě hodně blbý russácký trotle.  

 


Nepřihlášený uživatel

#120871 Re: Re: Re:

2017-12-17 19:02

#120869: - Re: Re:  

Ty nejdřív napíšeš nějakou pitomost a pak si na ní vulgárně reaguješ, abys vytvářel dojem, že příznivci pana Drahoše, tedy kritici Miloše Zemana jsou vulgární ubožáci jako někteří jeho voliči? 

Ty jsi legrační :-). 


Nepřihlášený uživatel

#120872 Re: Snažit se pomocí excesu znevěrohodnit demokratické instituce.....

2017-12-17 19:04

#120828: -  

.....to je typická ukázka demagogie a odporný způsob manipulace s občany. Jsi ubožák a skvělé na věci je, že to víš. 

To, že dnes Babiš potřebuje policii, státní zástupce, soudy znevěrohodnit, když mu hrozí pět let nepodmíněně za kradení eurodotací, je naprosto zřejmé. Proto také Vondráček deklaroval, že je "potřeba počkat na demokratickou policii, stání zástupce a soudce". Komunisté si na ně v roce 1948 také "počkali" a pak za pomoci těch "demokratických soudců, policajtů a prokurátorů" beztrestně zavřeli a zavraždili na kohokoliv komunistická strana a vláda ukázala. Dokonce si odpouštěly své vlastní zločiny, když už se přeci jen provalily, třeba vraždění komunistů při divokém odsunu. 

ANO StB 2011 jsou komunističtí zločinci v tom máš naprostou pravdu. 


Nepřihlášený uživatel

#120873 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-12-17 19:05

#120850: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

To ani náhodou, tvrdím, že se to s Klausem kradli oposmluvně společně. 


Nepřihlášený uživatel

#120874 Re: Re: Re: Re:

2017-12-17 19:05

#120871: - Re: Re: Re:  

Ne to bude nějakej tvůj zvrhlej kavárenskej kámoš. Nebo tvý alterego, který si neuvědomuješ?

 

Drahoše do koše s fekálním odpadem.

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#120875 Re: Re: USA - světový terorista číslo 1

2017-12-17 19:11

#120855: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Co máš proti Rudým Khmérům? To byli přeci spojenci USA proti Vietnamu...