MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#120976 Re: Re: Dost bylo Zlemana!

2017-12-19 05:44

#120969: - Re: Dost bylo Zlemana!

Miloš Bumbál Zeman nikdy skvělým prezidentem nebyl. Co je skvělého na člověku, který přijde na otevírání královské klenotnice ožralej jak dobytek z pijatyky na russké ambasádě?

Evropan

#120977 Co čekat od předsedy Strany pro Debily!

2017-12-19 06:27

Na facebookovém profilu poslance a šéfa SPD Tomia Okamury se objevil přepis z jeho sobotního proslovu na celostátním sjezdu hnutí. Ve zveřejněném textu však zůstala upomínka, aby se Okamura na prezidenta Miloše Zemana v jednom momentu nezapomněl usmát.

No a tak se na sebe hošani usmívali ... a usmívali ... a usmívali ... a jestli neumřeli, usmívají se tam na sebe dodnes.

https://www.lidovky.cz/usmej-se-na-zemana

Evropan

#120978 Co čekat od předsedy Strany pro Debily!

2017-12-19 06:30

Sobotní konference evropských krajně pravicových stran v pražském Top Hotelu má dohru. Předseda SPD Tomio Okamura tvrdí, že během konání akce došlo před budovou k napadení europoslankyně Janice Atkinsonové demonstranty. Mezi protestujícími měl být podle lídra hnutí také jeho bratr Hayato či europoslanec Jaromír Štětina. Policie žádný takový incident nezaznamenala.

Pan jaromír Štětina byl tou dobou dokonce na zcela jiné demonstraci na jiném místě Prahy. Prostě Okradmůra udělá cokoli, jen aby na sebe jako na komerční produkt nějak upozornil.

https://www.lidovky.cz/konference

 


Nepřihlášený uživatel

#120979 Re: Co čekat od předsedy Strany pro Debily!

2017-12-19 07:13

#120978: Evropan - Co čekat od předsedy Strany pro Debily! 

A sabat evropských"hnědokošiláčů" svolal kamikadze Tommio?


Nepřihlášený uživatel

#120980 Re:

2017-12-19 07:15

#120964: -  

A na tvůj hrob budou, pro změnu, chodit srát a močit tví vnuci, blbečku.


Nepřihlášený uživatel

#120981 Re: Re:

2017-12-19 07:19

#120980: - Re:  

Pokud si uvědomí jaký jejich děd byl idiot, bude to dokonce velmi pravděpodobné. 


Nepřihlášený uživatel

#120982 Heslo Miloše Zemana zní:

2017-12-19 07:22

"Lež, nenávist a vulgarita přesvědčí každého idiota"


Nepřihlášený uživatel

#120983 Re: Na jednání je pozdě, když si je tam natahali

2017-12-19 07:24

#120903: Multikulturní obohacení - Na jednání je pozdě, když si je tam natahali 

Vnucování představy, že živelná migrace byla vítána politiky EU je velká ubohost neboť se jedná o odpornou manipulaci. 

Co je ale jisté, že živelnou migraci politici EU, tedy mimo těch našich šašků Zemana a Bureše skutečně řešili a paní Merkelová dokonce vyřešila. 

Tedy žádný "experiment" to nebyl, bylo to řešení krizové situace, které přichází občanům a přichází se i státům, pokud se jsou např. Rusy vyprovokovány. 

Československo se také muselo postarat o 500 000 okupantů, které sem přiskákali, museli dostat najíst, najít a museli být ubytování.

Toto paní Merkelová jako možná jedna z mála velmi přesně věděla, že se musí stát s migrační krizí a s lidmi, kteří byli manipulací, lži aktivování k migraci. Byla jediná schopná to řešit za pomoci svých spoluobčanů. ČR jí v tom nepomohla nijak, je to strašná ostuda a ubohost naší země, přitom jsme v době Jugoslávské války přijali tisíce přistěhovalců. 

Tedy nevytvářej dojem, že za migrační krizi mohou politici EU. Může za ní odporná manipulaci s nešťastnými lidmi a je velké podezření, že za takovou manipulací stojí russáci, či chceš-li Kreml. 

V EU díky demkracii neexperimetujeme jako např. bolševici v russákově, v EU problémy řešíme a žijeme své životy, tak jak si je vybíráme. Už ani v ČR nám život nežijí bolševici např. tím, že by nám brali cestovní pas, šikanovali křesťany, židy či obecně věřící, ostrakizovali lidi, kteří s bolševiky nechtěli mít nic společného. 

Mimochodem to, že živelná migrace ustala "jen tím", že jsme z EU dokázali rozšířit pravdu o tom, co migrace do EU pro migranty přestavuje vcelku velmi jasně dokládá, že s nešťastnými lidmi bylo předtím skutečně velmi nepěkně manipulováno. A je jisté, že na to mají Russáci lidi opravdu velmi dobře vyškoleny a jejich propaganda na internetu to také jasně dokládá. 


Nepřihlášený uživatel

#120984 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proč se přimykat k německým okupantům? Nechcem být kolonií Německa!

2017-12-19 07:25

#120932: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proč se přimykat k německým okupantům? Nechcem být kolonií Německa! 

Tedy je potřeba ti připomenout že:

-tu russáci společně s československými komunisty zničili vzdělanost občanů Československa, neboť bezprostředně po únoru 1948 - zrušili výuku západních jazyků, učitele vyházeli, zavedli výúku ruštiny.  Zničili výuku dějepisu, k občanské společnosti a demokracii a nahradili to marxismem leninismem. 

- tu russáci společně s československými komunisty vraždili kněží a obecně duchovní a to masově v pracovních táborech velmi podobných gulagu. Ničili staletou židovsko křesťanskou kulturu to po celých 41 let a místoto zavedli "vědecký komunismus"

- rusáci z této země odvlekli za pár měsící jejich první okupace 1945 70 000 lidí do gulagu a drtivá většina se nikdy nevrátila - pro srovnání za celou dobu války zahynulo po celém světě 70 000 Čechoslováků aktivním odporem vůči nacismu. Dalších 250 000 skutečně byli Čechoslováci, které i lidé jako ty přiřadili k židovské národnosti a tím je odsoudili. 

Tedy russák je vždy věrohodný okupant, ale velmi nevěrohodný spojenec a osvoboditel, to je naprosto zřejmé, nejen z druhé okupace v roce 1968, ale i sta let komunistické totality v Rusku a okupace Krymu a válek, které Rusko rozpoutalo, přičemž nejhorší byla ta II. světová. 


Nepřihlášený uživatel

#120985 Podstatné je, že se Zeman dostal k moci porušováním volebního zákona jak se na řádného...

2017-12-19 07:27

 

 

Mluví jasně, ale je vulgární. Setkává se s lidmi, ale rozděluje je. Osobnosti hodnotí Zemana

....komunistického nácka sluší a patří. Tedy celý jeho dosavadní pobyt na Hradě s velmi podivnou bandou lidí nedůvěryhodných pro stát - tedy pro nás občany, my totiž tvoříme stát a NBÚ nás zastupuje v procesu důvěry či nedůvěry - je velmi pochybný a celou dobu prakticky za hranicí Ústavy viz. NSS vol 39/2013

Donutit Sněmovnu k rozpuštění a přitom to nazvat dárkem voličů, to skutečně může jen odporný zločinec. 

Relativizovat hodnoty Ústavy, kam patří i obyčejná slušnost občana k občanovi, je jeden z jeho nejhorších zločinů, kterých se v životě dopustil a ještě bude jednoznačně dopouštět. 

Zeman je zločinec, to je nepochybné nejen z privatizace MUS o které také ve volební kampani nestoudně lhal a z ukradení rusského dluhu v objemu 140 mld. těsně před koncem mandátu jeho vlády přesnějí oposmluvní zlodějské bandy. 

Nevyřazení Zemana z voleb Nejvyšším správním soudem bylo jedno z největších porevolučních selhání demokratických institucí v ČR, což jednoznačně dokládá celé pětileté působení Zemana na Hradě a škody, které toto působení napáchalo. NSS přitom velmi přesně definoval jak Zeman i jeho "tým" lhali, jak porušovali volební zákona, vše je velmi dobře zdůvodněno, až na jediné, proč to nevedlo k vyřazení voleb - tam se NSS uchyluje k větě že "soud má za to", aniž by jasně doložil na základě jaké metodiky vypočetl, že dosah lhaní Miloše Zemana byl "malý" když předtím jasně dokládá porušení volebního zákona Zemane i jeho týmem. 

Dnes má toto selhání důsledek v tom, že je tu premírem slovenský nomenklaturní komunista, StBák a zloděj euro dotací Babiš a z mého pohledu i zloděj řádné daňové povinnoti (jeho emise i nákup korunových dluhopisů osobou spojenou) s kterým vlastně žádný demokratický politik nemůže komunikovat o čemkoliv důvěrném, neb Babiš nemá nejen negativní lustrační osvědčení, ale samozřejmě nená ani nárok na bezpečnostní prověrku státu a vzhledem k tomu, že má přístup k utajovaným skutečnostem státu dojde jednoznačně k tomu, že státy Evropy i USA, Kanada a Austrálie budou muset přerušit komunikaci s našimi úřady, neboť není možné, aby jejich utajované skutečnosti Babiš také dostával.

USA přerušily komunikaci navíc již dávno v době, kdy byl Gross na vnitru (opět vláda Miloše Zemana) a náměstka mu dělal soudruh StBák Jakubík, který si telefonoval tak čile se světovým mafiánem, že to odposlechly úřady USA a věc se řešila na úrovní velvyslance. Jakubík nakonec skutečně nikdy prověrku nezískal a z postu musel odejít, USA už ale předávání důvěrných informací do ČR zdaleka neovnovily v té úrovni na které byla komunikace předtím. 

To je realita. 

O prázdninách 1999 Zeman kradl 14 mld. hotovost z MUS a přitom tvrdil, že to udělat Tošovský. 

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY

USNESENÍ
VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY
ze dne 28. července 1999 č. 819

ke způsobu privatizace 46,29 % akcií akciové společnosti
Mostecká uhelná společnost


Vazba na záznam z jednání vlády: 

V l á d a

I. b e r e n a v ě d o m í informaci o současném stavu privatizace majetkové účasti státu na podnikání akciové společnosti Mostecká uhelná společnost obsaženou v části II předloženého materiálu;

II. s c h v a l u j e

- privatizaci 46,29 % akcií, tj. 4 089 763 ks akcií akciové společnosti Mostecká uhelná společnost o nominální hodnotě 1 000 Kč/1 akcie metodou přímého prodeje předem určenému vlastníku

Nabyvatel: firma INVESTENERGY SA
Boulevard de Pérolles 55
1705 Fribourg
Švýcarsko

Dohodnutá kupní cena za 46,29 % akcií činí 650 000 tis. Kč.

Podmínkou uzavření kupní smlouvy bude složení celé finanční částky ve výši kupní ceny schváleným nabyvatelem na účet Fondu národního majetku České republiky;


III. u k l á d á místopředsedovi vlády a ministru financí a předsedovi prezidia Fondu národního majetku České republiky zajistit realizaci rozhodnutí podle bodu II tohoto usnesení.


Provede:

místopředseda vlády a
ministr financí Předseda vlády

Ing. Miloš Z e m a n

v z. PhDr. Vladimír Š p i d l a , v. r.

1. místopředseda vlády

Vlastenec

#120986 Re: Co čekat od předsedy Strany pro Debily!

2017-12-19 09:29

#120977: Evropan - Co čekat od předsedy Strany pro Debily! 

Radši se koukej pořádně namazat lubrikantem, aby to ty brusselský prdele nebolelo, ty vlastizrádče!


Nepřihlášený uživatel

#120987 Re: Re: Co čekat od předsedy Strany pro Debily!

2017-12-19 09:49

#120986: Vlastenec - Re: Co čekat od předsedy Strany pro Debily! 

Vypadá to, že máš velmi vážný problém. Mimochodem nikoliv vlastenci, ale náckové a komouši pořád něco řeší se sexualitou, narážkami na sexualitu se snaží dehonestovat své oponenenty a sexualitu používají jako zbraň, když se chtějí někoho zbavit. Tedy dej si pozor na Zemana a i T. Okamuru. 


Nepřihlášený uživatel

#120988

2017-12-19 09:50

VČERA UPLYNULO 6 LET OD ÚMRTÍ PANA PREZIDENTA VÁCLAVA HAVLA. BYL TO  MOUDRÝ A SLUŠNÝ PREZIDENT. ČEST JEHO PAMÁTCE.


Nepřihlášený uživatel

#120989 Re:

2017-12-19 10:02

#120988: -  

Nejsmutnější na věci je, že si svobodu, o kterou celý život usiloval, neužil.  Je to velká odpovědnost pro nás, kdož si to uvědomujeme a je i velkým naším selháním, že zde naši spoluobčané volili jak v roce 1946, tedy dali dohromady hlas více jak 40 % komunistů a neonacistů - ANO 2011 je dnes jednoznačně KSČ roku 1946 a není pochyb, že chystají ústavní převrat tedy únor 2018. S nimi občané volili neonacistu T. Okamuru a extrémistické komunisty - stalinisty KSČm. 

Je to velmi vážný stav i s ohledem na to, že ČR je dnes již min. na internetu okupována Rusy a jejich kremelskou propagandou. FSB a GRU Milošovi Zemanovi dělá kampaň a ta je tím pádem velmi nebezpečná. Zasahování Ruska do vnitřních záležitostí ČR je gigantické, dokládá to mimo jiné velikost ruské ambasády v ČR. 


Nepřihlášený uživatel

#120990 Re: Re:

2017-12-19 10:06

#120989: - Re:  

Zase mu tak špatně nebylo, tak nelži, buzno z kavárny!


Nepřihlášený uživatel

#120991 Re:

2017-12-19 10:16

#120988: -  

Srbového ho mají za zločince a za vraha, stejně jako já...


Nepřihlášený uživatel

#120992 Re:

2017-12-19 10:33

#120988: -  

JÁ SI HAVLA VÁŽÍM ASI STEJNĚ JAKO KÝBLU SRAČEK!

Evropan

#120993 Re: Re:

2017-12-19 10:58

#120992: - Re:  

Zatímco heslem Václava Havla bylo, že "Pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí", heslem stávajícího lžipresidenta je "Lež, nenávist a vulgarita přesvědčí každého idiota". Je to smutné a je to tak. A dnes, kdy si všichni slušní lidé připomínají šest let od smrti našeho nejvýznamnějšího prezidenta svobodné a demokratické České republiky, si to musíme připomínat o to víc. Vždyť současný lžipresident nás táhne stále více a více na východ do chapadel nedemokratických režimů v Russku a Číně a v Praze si dávají oficální sraz extrémisté toho nejhoršího ražení. Věřím, že k tomu by v době prezidentování tak silné osobnosti, kterou byl pan Václav Havel, nemohlo dojít. V současné době, kdy z děr vylézají ty nejhorší kreatůry a ovlivňují veřejný prostor šířením lží, za což jsou placeny z centrály FSB nedaleko Petrohradu, a ti hloupější to dělají i zadarmo, je potřeba hlasitěji proti těmto podivným kreatůrám vystupovat.

To, jak významnou osobností byl pan Václav Havel, dokládají i různé pomlouvačné a dehonestující kampaně. Je vidět, že pan Václav Havel je těmto lidem skutečným trnem v oku, protože i oni cítí, že jeho význam je stále velký a přesahuje hranice naší země. Kdyby byl bezvýznamným prezidentem, dávno by se na něj zapomnělo stejně, jako na zloděje per nebo důchodce z Vysočiny, u kterého vlastně ani nikdo pořádně neví, jestli znovu na prezidenta bude kandidovat.

Evropan

#120994 Re: Re: Co čekat od předsedy Strany pro Debily!

2017-12-19 11:03

#120986: Vlastenec - Re: Co čekat od předsedy Strany pro Debily! 

Vy tzv. vlastenci praktikujete tento způsob sexu? A co je to ten lubrikant?


Nepřihlášený uživatel

#120995 Re: Re:

2017-12-19 11:31

#120991: - Re:  

Kteří Srbové? Vždyť to vypadá, že jsi idiot. 


Nepřihlášený uživatel

#120996 Re: Re:

2017-12-19 11:33

#120992: - Re:  

Na tom skutečně není nic divného, když jsi komunistický nácek, u tebe se ubohost dokonce přímo očekává  a to především od lidí, kteří s tebou díky tvé hlouposti snadno manipulují např. Zeman či T. Okamura. 

Vyznamenání Václava Havla. 


Nepřihlášený uživatel

#120997

2017-12-19 12:10

Ostuda pro britské námořnictvo. Do nové letadlové lodě zatéká


Nepřihlášený uživatel

#120998 Re: Co je na tom ostudného? To se snad u takového velkého stroje nemůže nastat závada?

2017-12-19 12:14

#120997: -  

Vždyť se nic dramatického nestalo. Loď je v záruce. 


Nepřihlášený uživatel

#120999 Re: Re:

2017-12-19 12:29


Nepřihlášený uživatel

#121000 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-12-19 12:37

#120948: - Re: Re: Re: Re: Re:  

  Podceňování zloduchů se bude řešit později. Ještě se uvidí.