MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#126101 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-02-20 09:14

#126099: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Ty neznáš svůj příspěvek?

Občané ČR
Nepřihlášený uživatel

#125828 Re: Re: Havel už od útlého dětství vyrůstal mezi esesáky a StBáky, byli to prostě "ujovia" .....

2018-02-17 15:57

#125805: - Re: Havel už od útlého dětství vyrůstal mezi esesáky a StBáky, byli to prostě "ujovia" ..... 

Bláboly zlodějské a vlastizrádné pražské kavárny jsou každému u prdele. My si raději na vlastizrádnou pražskou kavárnu brousíme nože.


Nepřihlášený uživatel

#126102 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-02-20 09:21

#126101: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Takže schíza, paranoický psychopate.

Evropan

#126103 Re: Re: Re: Štětina z TOP09 pozval do Europarlamentu zástupce ukrajinské domobrany!

2018-02-20 09:35

#126098: - Re: Sto rusským neonacistům na Ukrajině! 

Tak nevím, jestli sis přečet dovětek na konci článku :

Correction: This article originally mistakenly stated Ihor Kolomoyskyi offered a bounty for each killed 'saboteur', when it was in fact for each captured 'saboteur'. This has been corrected and Newsweek apologises for the error.

Newsweek má informace pouze zprostředkované přes Amnesty Intenational a jediné, co zde tvrdí o dobrovolnických skupinách je to, že některé používají nacionalistické znaky. Nadále však musíš respektovat historické souvislosti. Stalin nechal Ukrajinu vyhradově již ve dvacátých letech minulého století a ty milióny mrtvých se nedají ničím logickým omluvit. A také v současnosti to jsou Russáci, kteří okupují ukrajinský Krym a východní část Ukrajiny. Jak se můžeš zastávat okupantů? Si snad za to placený russkou ambasádou?


Nepřihlášený uživatel

#126104 Re: Kriminální imigrant a StBák Babiš si připravuje chorobopis aneb Janoušek II. :-)

2018-02-20 10:22

#126079: - Kriminální imigrant a StBák Babiš si připravuje chorobopis aneb Janoušek II. :-) 

Janoušek II. to zcela jistě bude......Nyní už si zajištuje spoustu lékařských zpráv, aby bylo vše pečlivě připraveno... Pro všechny varianty..  Stačilo, že jeho kráska byla úplně hrozně moc nemocná a najednou vstala z mrtvých v plné parádě se " Zemanovými " večeří..  V lehkém  průsvitném úboru za půl mega,  možná  chtěla zaujmout samotného Zemana a tím odvést jeho pozornost a případnou Milošovu taktiku na jejího manžela.


Nepřihlášený uživatel

#126105 Re: Re: Únor 2018, ruský trotl a kriminální imigrant StBák budou ...

2018-02-20 10:43

Stárnoucí možná ateističtí komunisté nejsou žádnými potencionálními vrahy, ani teroristy. Jsou jimi daleko pravděpodobněji dnes islamisté, možná také banderovci
Evropan

#126106 Re: Re: Re: Únor 2018, ruský trotl a kriminální imigrant StBák budou ...

2018-02-20 11:10

#126105: - Re: Re: Únor 2018, ruský trotl a kriminální imigrant StBák budou ... 

... možná také Russáci, ale také ty důchodce bych nezavrhoval. Tomu šílenému střelci z Uherského Brodu, který v roce 2015 zastřelil v restauraci 8 lidí bylo kolik let? A jde o něco jiného, než teroristický čin, když střílel po lidech, kteří za nic nemohli? Ostatně chovanec ministerstva vnitra tehdy sliboval lepší vybavení policie. No a prd!


Nepřihlášený uživatel

#126107

2018-02-20 11:28

5 bilionů je hrubý domácí produkt a 1,5 bilionů je šedá ekonomika, černá ekonomika, apod., i když ekonomové budou tvrdit, že to je méně, stejně jako nám tvrdí, že vyšší platy a důchody nemůžeme mít, protože to ekonomika nepodpoří. Ta extra částka je přitom typická pro zkorumpované země - neokolonie.

Takto odcizené peníze povětšinou odchází z republiky pryč přes daňové ráje.

3 hlavní způsoby jak toho naši kolonizátoři, kolaborující oligarchové, apod. dosahují jsou:

  • Úplatky. Aby nás mohli takto okrádat, uplácí naše politiky a státní zaměstnance částkou kolem 100 miliard ročně. Za úplatky v částce 100 miliard potom odsávají polovinu našich platů a důchodů, tu druhou polovinu nám vyplácí. Odsávají 17x více než uplácí. Jestli je někdo po léta ve vrcholové politice, můžeme ho považovat za miliardáře a že ty miliardy má schované v cizích bankách. Potom máme multimilionáře, to jsou ti, co berou úplatky v nižších funkcích.
  • Kompromitující materiály. Ne jenom úplatky, ale také vydírání našich politiků je zodpovědné za tuto situaci. Často ani není třeba uplácet, stačí politikovi pohrozit zveřejněním kompromitujících materiálů, protože na ně nebo jejich rodiny něco ví cizí tajné služby, německá BND především. Uvědomme si, kolik spisů STB bylo po revoluci páleno, že obojí Klaus i Zeman jsou spojeni s Prognostickým ústavem a na webu naleznete dostatek informací o tom, že Prognostický ústav byl společným projektem KGB a STB, že sametová revoluce byla plánovaná léta dopředu, a že ji vedlo STB, které mělo infiltrovanou Chartu 77 svými lidmi. Babišovi dosvědčili estebáci, že neudával pro STB, prezidentskému kandidátovi Kulhánkovi také.
  • Kolaborující média. Po listopadu ovládli naše tištěná média Němci a potom je prodali oligarchům jako Babišovi a Bakalovi. Jak za německého vlastnictví, tak za nynějšího, média dávají prostor pouze těm politikům, kteří podporují současný stav věcí, lžou, že naše ekonomika nepodpoří vyšší platy a důchody, apod., přitom podpoří dvojnásobné.

Všechny 3 páky, to je úplatky, vydírání a média jsou užívaná k tomu, aby politici nezměnili současný stav a namísto, aby všechny vydělané peníze šly našim zaměstnancům a důchodcům, polovina je odsávaná pro ty, kteří nás okrádají.

Příklad. Naše dálnice, které staví povětšinou německé firmy, stojí více než dvojnásobek než v Německu. Když byl Vít Bárta ministrem dopravy a chtěl, aby naše dálnice stavěly čínské firmy namísto německých, za poloviční cenu, byl s pomocí agentů odstraněn z politiky a Němci vlastněná média začala psát, jak nekvalitní dálnice staví čínské firmy v Polsku, přitom to není pravda. Naše, Němci stavěné dálnice. jsou nekvalitní.


Nepřihlášený uživatel

#126108 Re:

2018-02-20 11:33

#43974: -  

BSV? Bývalý soudruh Veleba byl za komunistů referentem na okrese  v Havlbrodě. nebo tak nějak. 


Nepřihlášený uživatel

#126109 Re:

2018-02-20 11:33

#126107: -  

 

Současná situace extrémně nízkých platů a důchodů nedává smysl. Ve státě za rok přibude 6,5 bilionů Kč, tak proč jenom 1,7 má jít na platy a důchody? Co je třeba hlavně udělat?

  • Zavést tvrdé protikorupční mechanismy, tím odstranit úplatky
  • Odstranit politiky, kteří jsou vydíratelní
  • Média musí být vlastenecká, ne zkorumpovaná, zrádcovská, kolaborantská

Jak toho dosáhnout? Jedině novou sametovou revolucí, kterou povedou vlastenci, namísto estebáků, kteří vedli tu minulou. Ve volbách to nezměníme. A sametová revoluce je plně legitimní a legální.

 

Metody naší vlády, která je nepřítelem lidu, aby udržovala nízké platy a důchody

Jedním z hlavních mechanismů je to, že máme neomezený příliv levné pracovní síly z dalších banánových republik. Z Rumunska, Ukrajiny, Polska, Slovenska, Bulharska, Mongolska... a přitom máme minimální mzdu, která je poloviční, než jaká odpovídá naší ekonomice. Dalším mechanismem je destrukce našeho školství, včetně zavedení inkluze. Přidejme k tomu polistopadovou destrukci našeho výzkumu a vývoje a to, že jeho výsledky jsou často prakticky darovány našim kolonizátorům nebo ti nám je prostě ukradnou, protože výzkum neprobíhá v tajnosti, ale ve spolupráci s jejich vědci. Všechno je děláno tak jak si přejí naši kolonizátoři, Německo především, a naši oligarchové, často z estebáckých rodin, kteří zbohatli v privatizacích, které byly a jsou nelegitimní. Dalším problémem je kvetoucí šedá ekonomika. Jedná se povětšinou o lidi v exekucích, kteří musí pracovat načerno, protože v normálním zaměstnání by jim exekutor odebíral značnou část jejich příjmu. Tato černá pracovní síla potom konkuruje s oficiální pracovní silou, a protože ta černá pracuje za méně peněz, promítá se to i do mezd normálních zaměstnanců. Normální trh má neomezený příliv levné pracovní síly ze zahraničí, černý trh z lidí v exekucích, které jsou nelegitimní, protože jak jsou prováděny odporují zákonům a ústavnímu pořádku, který např. zaručuje právo na byt. A exekuce často vytváří z lidí bezdomovce.

Všechno je děláno tak, jak to vyhovuje našim kolonizátorům a oligarchům, ne co je dobré pro náš národ a stát. Za úplatky, vydíráním, protože rodiny těch u moci mají často temnou minulost, s pomocí vlastizrádných kolaborantských médií, domnívám se, že plných cizích, německých především, agentů. Není dbáno o to, by naši lidé měly platy a důchody, které odpovídají naší ekonomice, ale aby byly poloviční, jako to vyhovuje těm, kteří nás kolonizují a zneužívají.

Jedním ze základních ekonomických zákonů je zákon nabídky a poptávky. Když je nabídka pracovního trhu malá, to znamená, že je nedostatek pracovních sil, zaměstnavatelé musí navzájem o pracovní sílu konkurovat či bojovat a důsledkem je markantní navýšení platů. Když se ale do pracovního trhu neustále přilévají zaměstnanci, kteří jsou ochotni pracovat za nízké mzdy, nízké mzdy pak mají všichni.

V televizi jsem viděl, myslím že to bylo na Jílkové, Vietnamce, který u nás podnikal a prý nemohl najít zaměstnance, tak je musel dovážet z Vietnamu. Kdyby je nesměl dovážet z Vietnamu a musel by zaměstnávat naše lidi, musel by jim nabídnout podstatně více peněz, aby je nalezl, nebo by nemohl podnikat. Jestli takový člověk zaměstnává cizince, pro naši ekonomiku to nemá žádný přínos a takové podniky tady nepotřebujeme. Vláda a média nám lžou, že máme nedostatek pracovní síly. Máme jí nadbytek, proto máme nízké platy.

Důchody. Loni narostl HDP o přibližně 200 miliard. Důchody dělají 500 miliard. To znamená, že mohly být navýšeny o 40%. Kdo má 10.000 měsíčně, mohl dostat 14.000, apod. Stát ten důchod zvýší jenom na 10.411 Kč a ještě tvrdí, jak vysoká je to částka. Těch extra 200 miliard je použito na všechno jiné, přitom stačilo zavést řádné protikorupční mechanismy a 400 miliard ročně by se ušetřilo jenom na státních zakázkách, které jsou 600 miliard, ale jsou kvůli korupci jksou předražené, dělají se nekvalitně, zbytečně, nedělá se, co je třeba, ale na čem jsou nejvyšší úplatky.

 


Nepřihlášený uživatel

#126110

2018-02-20 11:35

Italské volby ovládá migrace. Liga Severu slibuje obří deportace běženců

To nechápu, imigrace přeci není žádný problém. Navíc se tito Italové s imigranty zcela jistě osobně setkali, ne jako u nás, kde imigranta údajně nikdy nikdo neviděl....


Nepřihlášený uživatel

#126111 Re:

2018-02-20 11:37

#43974: -  

Podívejte se na Velebu, co předvedl u Martina Veselovského na DVTV. Normalizační soudruh, okresní náměstek KSČ ve Žďáru nad Sazavou -  jeden   z velmi výrazných poskoků Zemana


Nepřihlášený uživatel

#126112 Re:

2018-02-20 12:05

#125807: -  

Tady se řeší jiné věci. Jdi se ukájet na petici pro Zemana.

Občané ČR
Nepřihlášený uživatel

#126113

2018-02-20 12:17

ON-LINE: Jede se smíšená štafeta, Čechům se vzdaluje olympijská medaile

 



To je dobře! To nejsou žádní Češi! Biatlonoví rusofobní fašisti nereprezentují ČR! Reprezentují akorát marginální skupinku vlastizrádců a fašitických neobolševiků z pražské kavárny, kteřá je úhlavním nepřítelem všech Čechů!


Nepřihlášený uživatel

#126114 Tvoje adresa na příštího půl roku bude Psychiatrie Bohnice

2018-02-20 12:17

#125806: - Re: Pražská kavárna už od útlého dětství vyrůstala mezi StBáky, byli to prostě "ujovia" ..... 

Zítra ráno máš nástup v Bohnicích. Pyžamo a kartáček na zuby ti budou stačit, stejně tě dají do kazajky

Evropan

#126115 Re: Máme šest medailí z olympiády. Jsou další na cestě? Věřím, že ano!

2018-02-20 12:22

#126113: -  

Nepředpokládám, že by russká ambasáda fandila české štafetě. My, skuteční Češi, fandíme, protože naši sportovci nám dělají na letošní olympiádě radost. Asi ti vadí, že naši dojeli před Russákama, že?


Nepřihlášený uživatel

#126116 Re: Re:

2018-02-20 12:31

#126112: - Re:  

Vyliž si prdel, buzerante zasranej!


Nepřihlášený uživatel

#126117

2018-02-20 12:57

Tak dlouho jsme toužebně hleděli na Západ, až se nenápadně proměnil v Blízký východ.


Nepřihlášený uživatel

#126118

2018-02-20 13:41


Nepřihlášený uživatel

#126119 Re:

2018-02-20 13:43

#126118: -  

Fakt smutne, ze si  toho 51,36% spoluobcanu nevsimlo. Nemusim byt lekar, ale pohled na otevirani vystavy korunovacnich klenotu mne osobne stacil.

Občané ČR
Nepřihlášený uživatel

#126120

2018-02-20 13:48

Co tady pohledávají protičeští přivandrovalí teroristi z pražské kavárny, jako je Mitrofanov? Okamžitě vyhnat!


Nepřihlášený uživatel

#126121 Re:

2018-02-20 13:53

#126120: -  

Co ty tady děláš ?!..Máš být v blazinci nebo na ZLEMANOVSKÉ petici

Evropan

#126122

2018-02-20 14:11

ODS, TOP 0,9 a Piráti jsou pakáž!


Nepřihlášený uživatel

#126123 Re: Re:

2018-02-20 14:18

#126121: - Re:  

Drž hubu eurofašisto!


Nepřihlášený uživatel

#126124 Re: Re:

2018-02-20 14:18

#126112: - Re:  

ono se tu někdy něco vyřešilo?


Nepřihlášený uživatel

#126125

2018-02-20 14:25

V roce 2015 v tuzemsku připadalo na 100 tisíc obyvatel devatenáct loupeží, což je v evropském kontextu podprůměrné číslo. Statisticky nejvíce loupeží evidovali v Belgii, a sice 197 na 100 tisíc obyvatel. Nejméně pak na Slovensku, necelých 10 na 100 tisíc obyvatel.

Dá se to nějak ehmmm korektně vysvětlit?