MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#126951 Re: Re: Re: Co je to za "progam", "názor", "lidský či životní postoj" - odpůrce islámu?

2018-02-28 18:34

#126948: - Re: Re: Co je to za "progam", "názor", "lidský či životní postoj" - odpůrce islámu? 

Komunisté i nacisté víru v absolutní dobrý smyl života na Zemi vlastně vždy vydávají za zlo, negativum, tmářství, není tedy divu, že tak činíš i ty.

Z tvých příspěvků je zřejmé, že jsi své popírání genocidia jasně vyjádřil u voleb zvolením neonacistů SpD či ultra komunistů KSČm. 


Nepřihlášený uživatel

#126952 Ani Vláďa Iljič Putler nebude nadšen, že russáckého trotla Fica řídí mafie z Italie a ne z Russákova

2018-02-28 18:37

 

 

Na Slovensku začínají padat hlavy

Dva spolupracovníci slovenského premiéra Roberta Fica, na jejichž vazby s osobami patrně blízkými mafii upozornil zavražděný novinář Ján Kuciak, Viliam Jasaň a Mária Trošková opustili svá místa.


Nepřihlášený uživatel

#126953 Re: Re: Re: Re:

2018-02-28 18:37

#126926: - Re: Re: Re:  

Je děsivé, že z 1.5 miliardy lidí se může vyklubat vždy nějaký potencionální vrah dle ideologií nastíněného programu.

 


Nepřihlášený uživatel

#126954 Re: Re: Re: Re: Co je to za "progam", "názor", "lidský či životní postoj" - odpůrce islámu?

2018-02-28 18:38

#126951: - Re: Re: Re: Co je to za "progam", "názor", "lidský či životní postoj" - odpůrce islámu? 

Havlistický chorobný úchylný náhled:

Odpůrce islámu = komunista.

:-) :-) :-)

Havlisté jsou magoři.

 


Nepřihlášený uživatel

#126955 Opravdu jen čistě náhodná podobnost jednání Andreje Bureše Babiše ....

2018-02-28 18:40

 

 

.....agrese proti panu Radovi....

 

"Firma Agro Jevišovice patřící do impéria Andreje Babiše zlikvidovala v rámci sporů o půdu sto šestnáct hektarů pšenice a sto sedmdesát hektarů kukuřice svému konkurentovi, firmě Agro Boskovštejn. Znalec škodu vyčíslil na více než čtyři miliony korun. „Babišovi lidé zničili největší pole s potravinářskou pšenicí na jižní Moravě,“ říká poškozený šéf Agra Boskovštejn Bohumír Rada."

 

Malo to byť varovanie od konkurenta, ktoré nadväzovalo na vyhrážky zabitím. Skomoleným výrazom Jerad oslovoval konateľa firmy Talian, s ktorým sa firma sporila o takmer 40 hektárov ornej pôdy.

„Jerad“ najskôr varovanie ignoroval. Policajtom sa ohlásil až vtedy, keď vyhrážkam čelil aj jeho zamestnanec-traktorista.

Pred trebišovský okresný súd sa po dvoch rokoch vyšetrovania napokon postavil Antoninov príbuzný Sebastiano Vadala. Obžaloba znela: vydieranie. 

Podľa prokurátora Petra Prokopoviča sa Vadala konateľovi trebišovskej firmy „vyhrážal zastrelením a rukami mu ukazoval, že ho podreže“. 

Traktoristovi zase, že „kto bude pracovať na jeho poli, takže má zbraň, traktor podpáli a vodiča zastrelí“.

To všetko preto, že firma obhospodarovala pole, na ktoré mal zálusk aj Talian. Kto mal naň skutočné právo, orgány neriešili.

------------

Babiš se vlastně ke své kriminální činnosti hrdě hlási. 

Kriminální imigrant Babiš sám tvrdil, že za 20 let prodal či nakoupil více než 700 firem (každých 10 dní jednu firmu po dobu 20. let). Tedy soudruh StBák Babiš každých 10 dní nakupuje či prodává firmu, jaká to náhodná podobnost. Babiš nekrade jen "daňově optimalizuje" prodejem a nákupem akcií firem v karuselu Agrofert po časovém testu držení akcií (nyní 3 roky) kdy se ze zisku z prodeje akcií neplatí daň a ohodnocení akcií mu dělají "soudní znalci" - "Tedy tak o kolik to zvednem dnes soudruhu Babiši? "

 

"Odkiaľ sú peniaze

Pranie špinavých peňazí je hlavnou podstatou podnikania 'Ndranghety aj v zahraničí. Cieľom je očistiť peniaze a podnikať viac spôsobom, ktorý vyzerá legálne.

Môže ísť podľa nej o využívanie tretích osôb ako fiktívnych majiteľov firiem, obchodovanie so zahraničím s tovarom, ktorý je umelo predražený, alebo vytváranie tlaku na konkurenciu. "

Dle zprávy OLAF si soudruh Babiš a jeho firmy nemohly roky vzpomenout, kam se poděl projekt na Čapí hnízdečko, který si objednal "ženšen" tedy Imoba. Náhle si loni vzpomněli, že ho prý Imoba prodala Čapímu hnízdu za dvojnásobek pořizovací ceny :-). 

"Dne 13. října 2017 společnost IMOBA a.s. poskytla vyšetřovatelům OLAF kopii faktury na částku CZK 16 561 900 / EUR 642 000 a následně také související smlouvu, podle níž společnost IMOBA a.s. prodala projektovou dokumentaci a povolení spojená s plánovanou výstavbou kongresového centra Čapí hnízdo společnosti Farma Čapí hnízdo a.s. v říjnu 2008."

 

Dne 31. března 2017 byl pan Tomáš Rak (předseda představenstva společnosti ZZN AGRO Pelhřimov a.s. / Farma Čapí hnízdo a.s.) vyslechnut vyšetřovateli OLAF jako svědek v souvislosti se záležitostí vlastnictví společnosti ZZN AGRO Pelhřimov a.s. / Farma Čapí hnízdo a.s. v příslušném období let 2007-2010.

Na začátku schůzky pan Rak poznamenal, že události, které jsou předmětem vyšetřování OLAF, se staly před 10 lety, a tudíž si nemůže pamatovat všechny podrobnosti. Pan Rak byl osloven paní Nagyovou v roce 2009 s žádostí o pomoc při přípravě výstavby kongresového centra Čapí hnízdo. Později v roce 2009 mu paní Nagyová nabídla, aby se zapojil do projektu. V listopadu 2009 začal pracovat pro Farmu Čapí hnízdo a.s. jako zaměstnanec a jeho úkolem bylo dohlížet na stavební práce na kongresovém centru. Pan Nenadál byl jeho nadřízeným. Později během realizace projektu pan Rak opustil stavební práce a začal se starat o běžný provoz centra.

Pan Rak si nemůže vzpomenout, že by během své práce pro Farmu Čapí hnízdo a.s. svolal valnou hromadu nebo se jí zúčastnil. Během této doby se nikdy nesetkal s vlastníky společnosti a nevěděl, kdo tyto osoby jsou.

V rámci realizace projektu bylo účetnictví společnosti zajištěno paní Knobovou a dalšími dvěma externími společnostmi. Co se týče financování projektu, společnost si vzala několik bankovních úvěrů. Pan Rak tvrdil, že s finanční stránkou investice neměl nic společného. Podle něj to byl pan Martin Herodes, kdo byl odpovědný za tuto oblast. Pan Rak si nebyl vědom žádných finančních problémů, kterým by společnost čelila.

Pak Rak dále prohlásil, že na konci jeho zaměstnání na Farmě Čapí hnízdo a.s. - v polovině roku 2010 - zahájila společnost své obchodní aktivity. Příjem pocházející z těchto aktivit byl dostačující, aby pokryl běžný provoz. Pan Rak neměl informace o schopnosti společnosti splácet bankovní úvěry. Byl přesvědčen, že obchodní aktivity společnosti byly nastaveny tak, aby zajistily vlastní chod společnosti.


Nepřihlášený uživatel

#126956 Re: Re: Re: Re: Co je to za "progam", "názor", "lidský či životní postoj" - odpůrce islámu?

2018-02-28 18:41

#126951: - Re: Re: Re: Co je to za "progam", "názor", "lidský či životní postoj" - odpůrce islámu? 

Je děsivé, že z 1.5 miliardy lidí, vyznávající islám, se může vyklubat vždy nějaký potencionální vrah dle ideologií nastíněného programu. Islám není skutečným náboženstvím, je to nenávistná ideologie.

 


Nepřihlášený uživatel

#126957

2018-02-28 18:43

Téměř každý místní příznivec petice do krve hají ožralou trosku jménem V. Havel.

Proto není od věci pojmenovat dotyčné petenty Havloidy.

Tito Havloidi soustavně podsouvají odpůrcům islámu, že schvalují zabíjení lidí v koncentračních táborech nacistického Německa, nebo že schvalují okolnost, že v gulazích umírali lidé.

Jak k takovému názoru Havloidi dospěli? Jedině tak, že se zase zfetovali.

 


Nepřihlášený uživatel

#126958

2018-02-28 18:44

Je děsivé, že z 1.5 miliardy lidí, vyznávající islám, se může vyklubat vždy nějaký potencionální vrah dle ideologií nastíněného programu. Islám není skutečným náboženstvím, je to nenávistná ideologie.

 


Nepřihlášený uživatel

#126959

2018-02-28 18:45

Havlistický chorobný úchylný náhled:

Odpůrce islámu = komunista.

:-) :-) :-)

Havlisté jsou magoři.

 


Nepřihlášený uživatel

#126960 Re: Vy, kdo jste ještě nepodpořili, udělejte si chvilku a podpořte nás, už nás je přes 20 tisíc.

2018-02-28 18:47


Nepřihlášený uživatel

#126961 Re: Re: Re: Re: Re: Co je to za "progam", "názor", "lidský či životní postoj" - odpůrce islámu?

2018-02-28 18:49

#126956: - Re: Re: Re: Re: Co je to za "progam", "názor", "lidský či životní postoj" - odpůrce islámu? 

Penetrace trestnou činností, vrahy, násilníky, je bohužel všude na světě obdobná. Nesouvisí nijak s tím, jak ti lidé mají velké boty, barvu očí, dlouhé či krátké vlasy či jakou "víru" tito lidé prezentují.

Obecně platí, že vědomou trestnou činnost předvším vraždy, násilí na ženách, páchají ateisté, bez ohledu na to, co o sobě říkají. Je to jednoduché, pokud totiž věřili v absolutní dobrý smyl života na Zemi, nepáchali by vraždy, násilno či obecně by nepáchali záměrně trestnou činnost, pokud mají to štěstí a žijí v demokracii, která má v drtivé většině zákony v souladu se Starým i Novým zákonem i Koránem. 

Je ale zajímavé, že imigranté většinou mají malou míru velmi násilné kriminality, byť to neplatí absolutně. Russácká mafie např. kdekoliv na západě vykazuje obrovskou míru agresivity. 

Obrovsou míru agrese vykazují ateisté v tlupe - viz. např komunistické převrat v Rusku, nebo nacistický v Německu. Mluví se v této souvislosi o politických sektách. Předobrazem takové zločinnosti komunisté dobře rozpoznali v Janu Žižkovi z trocnova a napojení jeho vrahounů na sekty husitů a adamitů. Tedy bohužel to není vůbec nic nového. 

Agresivita neonacistké SpD a ultrakomunistické KSČm bohužel jasně dokládají, že to také není věc, která by ze společnosti vymizela. 


Nepřihlášený uživatel

#126962 Bureš Babiš nechal napsal hanopis na pana Kalouska a přestože měl přístup.....

2018-02-28 18:51

 

 

Ministerstvo mělo jen přijmout směrnici zlepšující evropskou spolupráci. Přišlo ale se zákonem, který prolamuje bankovní tajemství

Dosud měl k citlivým datům, která jsou předmětem chystané změny daňového řádu, přístup pouze Finanční analytický útvar − specializovaná zpravodajská jednotka spadající pod ministerstvo financí. Nyní se tato pravomoc rozšíří na všechny správce daně. Kromě finančního úřadu může jít v určitých případech také o městské nebo krajské úřady.

......i k výše popsaným datům, nedokázal z hanopisu o panu Kalouskovi potvrdi vůbec nic. Pan Kalousek je po letech existence hanopisu tedy osobou nejen absolutně důvěryhodnou a tedy neotřesitelnou morální autoritou, ale také odbornou autoritou, neboť min. financí řídil daleko lépe než to dělal Babiš nebo nyní jeho asistentka Švindllerová. Mimo jiné proto, že Babišovi ani Švindllerové vůbec nekoruleje nárůst výběru daní s růstem HDP a především u DPH s růstem maloobchodních tržeb a to přesto, že zavedli vskutku roztodivné kontrolní systémy. 

Nabízí se, že paníze ze státního rozpočtu vykradl Agrofert, když za 4 roky Babiše u moci navýšil majetek o 40 mld. korun ze záhladu 30 mld. v roce 2013. Vypadá totiž poněkud absurdně, že by firmy podnikající v tvrdém konkurenčním prostředí byly schopny za 4 roky bez zlodějin zdvojnásobit majetek. 


Nepřihlášený uživatel

#126963 Hlavná štátna poradkyňa už neporadkyňuje...... a velmi pravděpodobně zítra odstoupí ruský trotl Fico

2018-02-28 18:54

Proč na Fica Zeman s Babišem nenasadili první Kačenku, v pohodě by uspěla, ledacos by se "přiučila"

Z Miss Universe do úřadu premiéra. Ficova asistentka má pestrou minulost

27. února 2018  18:22
Slovenská policie se v rámci vyšetřování vraždy Jána Kuciaka zajímá o asistentku premiéra Roberta Fica. Mária Trošková mohla mít podle slovenských médií vazby na lidi z okolí italské mafie. Bývalá fotomodelka v minulosti rovněž pracovala pro poslance strany Směr-SD, který byl společníkem ve firmě sledované tajnou službou.
 
.....jo protože je Fico se stejné rusko trotlí stáje jako Miloš Zeman, už se to vyjasnilo. 
 
--------------
To by první Kačenka také v pohodě dala :-), když může být její alkolismem a alkoholovou demencí stižený otec "prezidentem". 
 
Pro něj pracovala Trošková jako asistentka od roku 2014. Podle veřejně dostupných smluvdostávala za svou práci 900 eur měsíčně (asi 23 tisíc korun). Zajišťovala například přípravu podkladů pro poslanecké návrhy zákonů a vypracovávala rovněž výstupy pro média a tiskové reakce. Na starosti měla také administrativní chod kanceláře .
 
hmmm. to je fakt úžasný - Oficiálně vykonává funkci hlavní státní poradkyně na Úřadu vlády.
 
Nasadili si jí na něj parádně, ale co čekat od russácké trotla Fica, je to jen mladší verze Zemana panicového prostatika. 

 


Nepřihlášený uživatel

#126964

2018-02-28 18:58

Havlistický chorobný úchylný náhled.

Odpůrce islámu = nácek.

Přitom:

Muslimské divize SS, jejichž příslušníci nosili tradiční fezy a pětkrát denně v kleče s tváří obrácenou k Mekce vykonávali modlitby a vzývali Alláhovo jméno. Divize s mizernou bojovou hodnotou, zato proslulé pácháním těch nejhorších válečných zločinů.

:-) :-):-)

Havlisté jsou magoři.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#126965 Re: Re: Re: Re: Co je to za "progam", "názor", "lidský či životní postoj" - odpůrce islámu?

2018-02-28 18:59

#126951: - Re: Re: Re: Co je to za "progam", "názor", "lidský či životní postoj" - odpůrce islámu? 

Muslimské divize SS, jejichž příslušníci nosili tradiční fezy a pětkrát denně v kleče s tváří obrácenou k Mekce vykonávali modlitby a vzývali Alláhovo jméno. Divize s mizernou bojovou hodnotou, zato proslulé pácháním těch nejhorších válečných zločinů.

 


Nepřihlášený uživatel

#126966

2018-02-28 19:00

Je děsivé, že z 1.5 miliardy lidí, vyznávající islám, se může vyklubat vždy nějaký potencionální vrah dle ideologií nastíněného programu. Islám není skutečným náboženstvím, je to nenávistná ideologie.

 


Nepřihlášený uživatel

#126967 Re: Netvařme se, že ateistické sekty komunismu a nacismus jsou lepší než sekty jiné....

2018-02-28 19:03

#126964: -  

Komounisté a nacisté vždy spojují víru v absolutní dobrý smysl bytí na této Zemi s tmářstvím, násilnictvím - proč to děláte? 

Velmi správně rozpoznáváte, že víra v absolutní smyl bytí na Zemi je v jasném rozporu s ateistickými sektami komunismem i nacismem. 

Zádný vrahoun přes jakékoliv vnější znaky není člově věřící v absolutní dobro, to je naprostá jistota, jinak by nepáchal zlo. Není na tom nic složitého k pochopení, ale komunisté i nacisté velmi umně trvdí, že ti či oni jsou zlem, abyste vy sami vypadali "dobře". 


Nepřihlášený uživatel

#126968 Bureš se přerodil v panicového prostatika ruského trotla Miloše Zemana?

2018-02-28 19:05

Nadávek se nebojím, říká Babiš. Vyrazí do krajů, nejdřív za svým oblíbencem Čunkem

Týden co týden vláda Andreje Babiše bez důvěry vyrazí na spanilé jízdy do krajů. První výjezd plánuje kabinet už na příští pondělí do Zlínského kraje.


Nepřihlášený uživatel

#126969 Opravdu těžko říci, co řešil komunista a russácký trotl s neokomunistkou Karel Slechtová....

2018-02-28 19:08

Zeman přijal na Hradě Šlechtovou, zřejmě řešili nástupce Bečváře

Ministryně obrany Karla Šlechtová (za ANO) se ve středu setkala s prezidentem Milošem Zemanem, s nímž chtěla mluvit o svém postoji ke změně na místě šéfa generálního štábu. Současnému náčelníkovi generálního štábu Josefu Bečvářovi vypršelo funkční období loni v létě. Šlechtová schůzku po jejím skončení pro média nekomentovala.

.....ale vypadá to, že si oba svorně myslí, že do toho občanům "nic není", jak symptomatické pro komunistickou pakáž. 


Nepřihlášený uživatel

#126970 Stále je také otevřená mimořádná schůze k daňovým a dotačním podvodům Andreje Babiše....

2018-02-28 19:15

Mimořádná schůze Sněmovny k Babišově personální politice bude 9. března

Mimořádná schůze Sněmovny k personální politice premiéra v demisi Andreje Babiše (ANO) se uskuteční 9. března. Některé opoziční strany chtějí vysvětlit, proč se Babiš zbavil například ředitele České pošty, některých ministerských náměstků či šéfů fakultních nemocnic.

....tam se dosud Sněmovně také nedobrala žádného výsledku. Také nevíme, jak jsou na tom korunové dluhopisy, kde Babiš šidí stát na dani 30 mil. ročně a má nezdaněný příjem v objemu 90 mil. Celkové daňové úniky korunovými dluhopisy vydanými a nakoupenými osobami spojenými mohou dosahot ztrátu pro stát až 5 mld. ročně přičemž hrozí, že se tato zlodějina bude provozovat i více jak 20 let. Ani tady se Sněmovně dosud ničeho nedobrala, Bradáčová asi sedí v karuselu Agrofert, Janeček je pořád ředitelem a Švindllerová je dnes dokonce ministryně financí. 

Opravdu absurdní divadlo. 


Nepřihlášený uživatel

#126971 Re: Všude se objevují vrazi, někteří dokonce nájemní, což je nejodpornější sorta.....

2018-02-28 19:18

#126966: -  

....viz. Zemanem propuštěný a nespočtem soudů odsouzený bez jakýchkoliv pochybností a psychology uznaný jako nenapravitelný nájemný vrah Kájínek. 

Marta Gottwaldovna Zemanová z něj byla tak unešená, mohla na něm oči nechat a jak vřele mu tiskla ručku. 


Nepřihlášený uživatel

#126972 Ruský trotl, který si je přivedl bude zítra také "dočasně" rezignovat?

2018-02-28 19:20

Spolupracovníci Fica, Trošková a Jasaň, dočasně rezignovali na své pozice


Nepřihlášený uživatel

#126973 ŠtBák Andrejko by povedal, to je účelovka, jednoznačná účelovka......

2018-02-28 19:33

Španělsko soudí „ruskou mafii“. Zapleteni jsou i mocní

Vlivní ruští činitelé včetně poslance Státní dumy Vladislava Reznika z vládnoucího Jednotného Ruska se zapletli do soudního procesu s „ruskou mafií“, který po více než deseti letech vyšetřování začal ve Španělsku. Na lavici obžalovaných se ocitlo 18 lidí, podle listu El Mundo většinou ruských občanů. Španělské úřady je viní ze styků se strukturou označovanou jako Tambovsko-malyševská skupina organizovaného zločinu.

.....sůdruhovia z russáckej mafie jsou bezúhonný občania, to fakt sorry áko. 


Nepřihlášený uživatel

#126974 Re: Re: Netvařme se, že ateistické sekty komunismu a nacismus jsou lepší než sekty jiné....

2018-02-28 19:39

#126967: - Re: Netvařme se, že ateistické sekty komunismu a nacismus jsou lepší než sekty jiné.... 

Německý nacizmus byl ateistickou sektou? Jak jsi na to přišel Havloide? Nacisté počítali z vyšší prozřetelností, měli i své okultní spolky. K obtížně vysvětlitelným okolnostem patřilo i to, že se v jisté fázi bojů našlo v Německu i nezanedbatelné množství tibetských mnichů. To nesvědčí o tom, že by měl nacizmus ateistický základ.


Nepřihlášený uživatel

#126975 Re: Re: Netvařme se, že ateistické sekty komunismu a nacismus jsou lepší než sekty jiné....

2018-02-28 19:40

#126967: - Re: Netvařme se, že ateistické sekty komunismu a nacismus jsou lepší než sekty jiné.... 

Havlistický chorobný úchylný náhled:

Odpůrce islámu = komunista.

:-) :-) :-)

Havlisté jsou magoři.