MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Szomolanyi Arpád

2018-03-11 21:43

Ať žije pan Sörös !

Nepřihlášený uživatel

#127927 Re:

2018-03-12 04:46

#127917: -  

Jděte už s tím vašim lživým ruským Aeronetem a Sputnikem do prdele!

Nepřihlášený uživatel

#127928 Re:

2018-03-12 07:05

#127915: -  

Zase tu vypisuješ dezinformace pitomečku. Všichni už Tě znají

Nepřihlášený uživatel

#127929 Re: Re: Opovrhuji russkými agenty a jejich českými přisluhovači!

2018-03-12 07:15

#127922: Evropan - Re: Opovrhuji russkými agenty a jejich českými přisluhovači! 

proč zase odpovídáš sám sobě , idiote ? Plácáš tady jeden větší nesmysl za druhým. Takové sračky by nesemlel ani hovnocuc

Nepřihlášený uživatel

#127930 Zeman porušil prezidentskou přísahu už po pár minutách, vysvětluje Němcová odchod ze sálu

2018-03-12 07:42

Zeman porušil prezidentskou přísahu už po pár minutách, vysvětluje Němcová odchod ze sálu

Před chvílí jste odešla uprostřed prezidentova projevu z Vladislavského sálu. Z jakého to bylo důvodu?

Bylo to z důvodu evidentního porušení prezidentské přísahy. Po pár minutách, co ji pan prezident složil, okamžitě udělal vše, co s ní bylo v rozporu. Slíbil, že bude jednat v zájmu všeho lidu a najednou začal rozdělovat politické strany, vymezovat se proti politickým stranám, vymezovat se proti části hospodářských subjektů. A přitom nezmínil, že premiér Andrej Babiš je vyšetřován pro závažnou trestnou činnost. Nezmínil, že ve svém okolí má poradce Nejedlého, jehož minulost je velmi temná. Nezmínil, že jeho čínský poradce Jie Ťien-ming je vyšetřován pro korupci v Číně.

Spolu s kolegy jste odešla po kritice České televize.

Ano, závěrečným momentem byl útok na svobodná média. Ve spolupráci s Andrejem Babišem, Tomiem Okamurou a Vojtěchem Filipem tím chce zajistit odtržení od polistopadového vývoje, tedy ukončení normálního demokratického provozu v zemi a přechod k nějaké oligarchii, kterou budou mít v ruce tito čtyři pánové.

Prezident Zeman se ale silně vymezoval vůči novinářům už před pěti lety. Čekala jste, že to tentokrát bude jiné?

Já jsem tam šla s tím, že se pokusím splnit svou povinnost, protože je to společná schůze sněmovny a Senátu. Ale také jsem si řekla, že něco nemusím. A toto byla jediná forma protestu, protože tam nemohu vystoupit a nemohu říct, s čím nesouhlasím. Jediným způsobem, jak dát najevo, že s tím nesouhlasím, bylo odejít. Už z úst Tomia Okamury jsme zaznamenali výpady proti Českému rozhlasu i České televizi. Z úst Andreje Babiše jsme slyšeli, jak mluvil o některých reportérech České televize velmi závažným způsobem. A teď to slyšíme od prezidenta republiky. On sliboval v předvolební kampani, že se polepší, že bude dělat něco jinak. Mně bylo jasné, že jsou to jenom předvolební řeči. Teď se mnou ale trhl očividný rozpor v tom, na co přísahal a jak to okamžitě v prvním projevu ve všech těch základních parametrech porušil. To byla křivá přísaha.

Řekla jste si po odchodu něco s poslanci a senátory, kteří také sál opustili?

Já jsem akorát potkala jednoho kolegu senátora. Jenom jsme pokrčili rameny, moc nám do řeči nebylo. Potřebovala jsem být sama se sebou, tak jsem šla pryč.

Evropan

#127931 Pan profesor Drahoš by byl daleko lepším prezidentem!

2018-03-12 08:10

Pokud se bude zdravotní stav Miloše Zemana vyvíjet tak, jak se vyvíjel dosud, bude z něj brzy loutka bez vlastní vůle, která bude poslouchat své poradce a jen občas se na pár minut objeví na veřejnosti, aby legitimizoval kroky Hradu činěné jeho muži v zákulisí. Takže místo prezidenta bude brzy prezidentský úřad vykonávat Mynář s Ovčáčkem a ze Zemana bude jen marioneta ve výročních dnech ukazovaná veřejnosti.

http://www.reflex.cz/clanek/komentare/

Evropan

#127932 Re: Re: Re: Opovrhuji russkými agenty a jejich českými přisluhovači!

2018-03-12 08:13

#127929: - Re: Re: Opovrhuji russkými agenty a jejich českými přisluhovači! 

Sám sobě? Koukám, že zemandrtálci nejen neumí sami myslet, ale už ani neumí číst ...

Nepřihlášený uživatel

#127933 Re: Re:

2018-03-12 09:19

#127927: - Re:  

Vy jděte už konečně do prdele s těmi vašemi lžívými Bakalovými sračkami!

Nepřihlášený uživatel

#127934 LIDÉ VĚDOMĚ VOLILI TAKTO NEMOCNÉHO ČLOVĚKA NA NEJVYŠŠÍ POST

2018-03-12 09:31

Bude Zeman bezmocnou loutkou svých poradců?

Co všechno Zeman nemohl :

Shrnu jenom v bodech, co všechno zachytili fotografové, kteří byli při inauguraci Zemanovi blízko:

- Do Vladislavského sálu, jak zachytil fotograf Karel Kopáč a Zbyněk Pecák, musel prezidenta za ruku dovést příslušník Hradní stráže.

- V chrámu svatého Víta měl prezident chvílemi potíže udržet se na nohou. „Hlavě státu se špatně stojí, občas se kýve a ztěžka oddychuje,“ popsal reportér  Jakub Kopřiva.

- Z chrámu se prezident přesouval na číši vína, kam pozval po inauguraci své hosty. Z chrámu jej však muselo odvézt auto – přestože šlo ,o trasu pouhých dvě stě třicet metrů.

- V budově, kde se ona číše vína podávala, je osm schodů, které musí příchozí zdolat. Prezident si na ně netroufl, musela ho vyvézt nákladní rampa, která je určena pro nakládání těžkých předmětů či handicapovaných.

- Po ukončení setkání s hosty při číši vína se prezident opět přesouval, tentokrát do své kanceláře. Přestože jde o velmi krátkou vzdálenost, i zde jej musela převézt limuzína.

Je schopen vykonávat funkci?

Všechny výše popsané patálie, které při inauguraci kolegové zachytili, kladou velkou a v podstatě historickou otázku: Je takto vysílený stařec schopen zastávat tak náročnou funkci, jako je funkce prezidenta? Podle mého názoru rozhodně ne. Ale podle toho, že Miloš Zeman při imatrikulaci slavnostně oznámil, že bude žít do devadesáti, je zjevné, že si to sám prezident vůbec neuvědomuje, nemá na svou kondici náhled a na své funkci bude trvat za každou cenu.

A to otevírá dveře převzetí moci hradními poradci. Pokud se bude zdravotní stav Miloše Zemana vyvíjet tak, jak se vyvíjel dosud, bude z něj brzy loutka bez vlastní vůle, která bude poslouchat své poradce a jen občas se na pár minut objeví na veřejnosti, aby legitimizoval kroky Hradu činěné jeho muži v zákulisí. Takže místo prezidenta bude brzy prezidentský úřad vykonávat Mynář s Ovčáčkem a ze Zemana bude jen marioneta ve výročních dnech ukazovaná veřejnosti.

Nepřihlášený uživatel

#127935 Re: Re: Re:

2018-03-12 10:04

#127933: - Re: Re:  

Do prdele? Tam ty lezeš? No fůůůj ...

Nepřihlášený uživatel

#127936 Re:

2018-03-12 10:21

#127926: Szomolanyi Arpád -  

Již brzy budeme kálet na jeho hrob!

Nepřihlášený uživatel

#127937 Re: Re:

2018-03-12 10:35

#127927: - Re:  

Ve svobodné společnosti nikdo nemá monopol na pravdu.

Nepřihlášený uživatel

2018-03-12 10:36

Že je Myloš "stará struktura" o tom snad už nikdo nepochybuje.

Nepřihlášený uživatel

#127939 Re:

2018-03-12 10:37

#127906: -  

Pan prezident Zeman by měl také vládnout neomezeně.

Nepřihlášený uživatel

#127940 Re:

2018-03-12 10:41

#127918: -  

A proc na to kdo chodi pres FB vzdyt si mohu tyto stranky prohlizet primo neprihlasen na FB. FB uz dnes blokuje a maze kde co tak at si trhnou

Nepřihlášený uživatel

#127941 Re: Re:

2018-03-12 11:30

#127939: - Re:  

Jenom vám, kteří jste omezeni na duchu.

Nepřihlášený uživatel

#127942 Re: Re:

2018-03-12 11:35

Již brzy budeme kálet na jeho hrob!

Nepřihlášený uživatel

#127943 Re: Re: Re:

2018-03-12 11:55

#127942: - Re: Re:  

Myslíš? No i kdyby něco takového mělo nastat a zemřel by, tak bude státní pohřeb, který bude financován ze státního rozpočtu, tedy z daní všech, i těch kteří jej nevolili a kteří chtějí na jeho hrob kálet, tedy i ty se budeš finančně podílet na pompézním státním pohřbu včetně úhrad pobytu delegací ze všech států EU, USA, asi i Ruska a Číny a všech možných dalších států a to včetně bezpečnostních opatření sakra něco stojí...

Nepřihlášený uživatel

#127944 Re: Re:

2018-03-12 12:05

klidně, ať vládne neomezeně....... 

Evropan

2018-03-12 13:01

#127926: Szomolanyi Arpád -  

Brzy už snad tohle prase pojde!

Evropan

#127946 Pan profesor Drahoš by byl daleko lepším prezidentem!

2018-03-12 13:55

Československá finanční skupina J&T Finance v minulém týdnu požádala představitele čínské skupiny CEFC o vyjádření ke zprávám o zadržení šéfa firmy Jie Ťien-minga a převzetí společnosti vládní agenturou Šanghaj Kuo-šeng. Pokud CEFC zprávy nevyvrátí, je její plánovaný vstup do J&T Finance nepřijatelný.

Skupina J&T Finance Group SE v uplynulém týdnu požádala hlavní představitele čínské skupiny CEFC o jasné oficiální stanovisko k informacím, které byly v posledních týdnech publikovány v domácích i zahraničních médiích,” vysvětlila československá skupina. CEFC v prohlášení na svých stránkách v noci na pátek uvedla, že zpráva o jejím šéfovi Jie Ťien-mingovi není podložena fakty. Nicméně Jie nedorazil ani na Zemanovu inauguraci, kam byl pozván, a v tuto chvíli je nezvěstný.

https://www.novinky.cz/ekonomika/

Zdá se, že ani poslední akce, kterou hradní ožrala inzeroval jako významnou "českou" investici, i když do slovenské banky, nevyšla. No domeček z karet se hroutí ...

Evropan

#127947 Re: Já to neřekl, že hradní ožrala je prase a že pojde!

2018-03-12 13:57

#127945: Evropan -  

Hele nech toho, zloději nicků. Mně tady nadávají do muslimů, když Bumbálovi přezdívám hradní ožrala, a ty hned začneš s tím, že to prase má pojít. Za to si fakt nemíním nechat nadávat!

Nepřihlášený uživatel

#127948 Re: Re: Já to neřekl, že hradní ožrala je prase a že pojde!

2018-03-12 15:48

#127947: Evropan - Re: Já to neřekl, že hradní ožrala je prase a že pojde! 

Kašlete na něj, je to idiot ( myslím zloděje nicků ). Já bych se na jeho místě bál někomu přát něco zlého, ať je to MZ nebo kdokoliv jiný ( a to nejsem a nikdy nebudu  volič MZ ). Ale z principu bych se bál ,  mohlo by   se to otočit proti mě..

Nepřihlášený uživatel

#127949 Fico na odchodu?

2018-03-12 16:54

Já Slovákům v jejich "velkému úklidu"fandím.

Nepřihlášený uživatel

#127950 Re: Fico na odchodu?

2018-03-12 17:30

#127949: - Fico na odchodu? 

Jen abys nebyl zklamaný. Ono je fuk jestli u vlády je Petr nebo Pavel. Všichni tam jsou jen proto, aby měli moc a hlavně se obohatili. Je fuk, jestli to je na Slovensku nebo u nás. I u nás to tak bylo v minulosti, je to tak dnes a bude to tak i v budoucnu, at bude vláda jakákoliv. A je to tak již od starého Říma, lidu chléb a hry. Nějaké drobky se lidu hodí a hry se také najdou a sobě zlaté cihly, nikoho nevyjímaje, žádnou stranu či hnutí nevyjímaje.