MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#137051 Re:

2018-09-01 08:18

#137050: Hodinář -  

Jestli Emanovi něco tiká, tak budík, co mu udržuje v chodu srdce, plíce a cévy panice.  :-) o tom nás nejspíše opět "zapomněli" informovat, že tento zásah pervitem honěný narkoman prodělal. :-)


Nepřihlášený uživatel

#137052 Re: Re: Re: Re: Re: Ekofašistický zelenorudý pomatenec :-)

2018-09-01 08:47


Nepřihlášený uživatel

#137053 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ekofašistický zelenorudý pomatenec :-)

2018-09-01 08:58


Nepřihlášený uživatel

#137054 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ekofašistický zelenorudý pomatenec :-)

2018-09-01 09:43

#137052: - Re: Re: Re: Re: Re: Ekofašistický zelenorudý pomatenec :-) 

Připadá ti, že je to jinak? Tak tedy napiš jak, není nic snažšího, když se tváříš, že je to špatně. 


Nepřihlášený uživatel

#137055 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ekofašistický zelenorudý pomatenec :-)

2018-09-01 09:44

#137053: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ekofašistický zelenorudý pomatenec :-) 

Bóže, to je vůl. Tyhle platíme svými daněmi.


Nepřihlášený uživatel

#137056  Okupace russáckou pakáží tedy nezačala květnem 1945, ale už dávno předtím.....

2018-09-01 09:46

 

 

Slovenská církev blahořečí dívku, kterou zabil sovětský voják v roce 1944

1. září 2018  7:55
Slovenská katolická církev v Košicích blahořečí Annu Kolesárovou, kterou ve věku 16 let za druhé světové války zastřelil sovětský voják. Slavnostní ceremoniál proběhne na jednom z fotbalových stadionů, kam by měly přijít tisíce lidí.

..................

A s russáckou pakáží se paktuje KGBák Miloš Zeman, je to hnus. Přitom russák popírá jak to, že započal II. světovou válku společně s nacistickým Německem, popírá své vlastní zločiny na nejprve společně okupovaném a následně "osvobozeném" území, popírá vlastní odporné vraždění v gulagu, který byl předobrazem vyhlazovacích táborů, popírá zločinnost komunistické totality. 

Německo naproti tomu vzorně investuje nemalé částky do údržby pamaátníků hrůz nacistického režimu, aby se nikdy nezapomnělo, co se stane, když zemi ovládne zločinecká banda, jako je tomu nyní v russákově. 


Nepřihlášený uživatel

#137057 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ekofašistický zelenorudý pomatenec :-)

2018-09-01 09:48

#137055: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ekofašistický zelenorudý pomatenec :-) 

Mne z daní rozhodně neplatíš. 

Jestli je v této zemi někdo, kdo nevyprodukoval za svůj život ani haléř daní, je to KGBák Miloš Zeman, který je celoživotně přisátý na daně občanů a co více, ještě jim daně masivně ve stamiliardách rozkrádal, přesněji když u nebylo co rozkrást např. po ukradení 140 mld. russáckého dluhu, tak občany stamiliardami zadlužil. 


Nepřihlášený uživatel

#137058 Re: Re: Poche

2018-09-01 09:49

#137029: - Re: Poche 

Socani dávno odhlasovali, že Poche bude ministrem zahraničí, Babiš jej také v souladu s koaliční smlouvou KGBákovi Zemanovi "navrhl" a Zeman měl pana Pocheho jmenovat, neboť Ústava Zenanovi žádnou jinou možnost nedává. 

A protože mu Ústava jinou možnost nedává, tresně stíhaný StBák a slovenský nomenklaturní komunista a kriminální imigrant Babiš naprosto neústavně napsal KGBákovi Zenanovi, "že si může vybrat, jestli jmenuje Pocheho nebo Hamáčka". 

Tedy "vláda" kriminálního imigranta, StBáka a slovenského nomenklaturního komunisty Babiše Bureše je už od počátku neústavní, neboť neústavně jednal StBák Babiš. To je realita, neboť jak ví každé starší dítě a měl by vědět každý občan, Ústava nedává žádnou libovůli v tom, že by měl mít možnost si prezident vybírat mezi ministry a Ústava jasně říká, že státní moc lze uplatnit jen a pouze podle zákona. 

Tedy Babiš i Zeman jednali neústavně a dávno měli být pohnání před Ústavní soud a v případě Babiše dokonce před trestně právní. 


Nepřihlášený uživatel

#137059 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ekofašistický zelenorudý pomatenec :-)

2018-09-01 09:50

#137055: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ekofašistický zelenorudý pomatenec :-) 

Pak někam vyjede, hubu otevře... a všichni mají z ostudy kožich. 


Nepřihlášený uživatel

#137060 Re: Miloš Zeman je přece konunisticko-nacistický superman, panicový prostatik s plícemi nekuřáka....

2018-09-01 09:53

#137050: Hodinář -  

.....a cévami nemluvněte, který se vyléčeil i z cukrovky za pomoci chlastu, pervitu a kokainu. 


Nepřihlášený uživatel

#137061 Miloše Zemana není možné respektovat v žádné ústavní pozici.

2018-09-01 09:56

 

 

 Důvody proč nelze Miloše Zemana respektovat v žádné ústavní pozici jsou naprosto věcné a vychází z toho, že Miloš Zeman nejen masivně porušoval Zákon o volbě prezidenta republiky, ale následně spáchal hned několik činů, které jsou minimálně na hranici ústavnosti. 

Žádná kampaň na základě naprosto věcného hodnocení působení Miloše Zemana v politice ovšem neexistuje, těžko říci, proč jsou občanská sdružení tak laxní.  Z mého pohledu měli dávno jednat senátoři a poslanci na společného schůzi, neboť celé působení Zemana v ústavní pozici je, dle mého názoru, velezrádné. 

 

Proč nelze Zemana respektovat dokonce v jakékoliv ústavní pozici je, že není demokratem, což nejen ústava u ústavních činitelů předpokládá, ale dokonce je to nutná podmínka, aby nebyly v rozporu s Ústavou a tedy v případě prezidenta dokonce nepáchali velezradu. 

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou, přes lži o politických oponentech a konče "privatizací" MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, političtí sektáři, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory.  Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila). 


Nepřihlášený uživatel

#137062 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ekofašistický zelenorudý pomatenec :-)

2018-09-01 09:58

#137059: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ekofašistický zelenorudý pomatenec :-) 

Tak to Zeman, Bureš, Brabeček, Hamáček předvádějí každý den, ale já z toho ostudu nemám, já ty debily opravdu nevolil. 


Nepřihlášený uživatel

#137063  Těžko se shodnu s lidmi, kteří důvěřují tvz. "názorovým serverům" např. valento-russko listům.....

2018-09-01 10:01

 

 

...jakési mírnější obdobně neonacistického serveru zvedave.org z kterého přebírají celou řadu "názorů".  Je symptomatické, že tyto servry sami o sobě prohlašují, že jsou "názorovými servery" tedy nikoliv servery zpravodajskými, které by poskytovaly standardně ověřené informace.  Důvod je zřejmý. 

 

To je logické, že se čtenářem parlementních listů a zvedavce.org se rozhodně neshodnu na tom, kdo poskytuje věrohodné informace. Na rozdíl od nich jsem ovšem schopen přesně argumentovat, proč je důvěra v "názory" na názorových serverech typu aeurone, zvedavec, blisty či parlamentní listy hloupost. 

Tzv. mainstream media na rozdíl od neonacistických parlamentích listů či zvedavce, aeronet, svetlokolemnás atd. atd. co tu ruské propagandy je, mají jasně definovaný proces získávání informormací, ověřování a zveřejňování. Proto poskytují informace nikoliv "názory".  Media, která jsem uváděl neposkytují informace, samy se toho zříkají, ani náhodou se nebudou hlásit k tomu, že to co je na nich zveřejněno je pravdivé, ověřené, získané standarním novinářským postupem, naopak vždy o tom budou tvrdit, že se jedná o "názor" jako tady ten náš v diskusi. Tedy se skutečným zdrojem informací to nemá nic společného mimo jiné proto, že ony "názory" jsou účelově zkreslovánými informace, které v drtivé většině právě čerpají v mainstreamu, jen si je pak "upravují" k obrazu svému. Proč se vyhýbají tomu, že by byli informačním serverem, ale trvají na tom, že jsoou serverem "názorovým"? 

Jak prosté, demokracie za názory netrestá, ale trestá za záměrné a lživé zveřejňování nepravdivých informací tedy nepravdivého zpravodajství. Proto také na oněch názorových serverech prakticky nelze dohledat kdo je skutečně autorem onoho "názoru" a proto je onen "názor" v podstatě vždy postaven na nějaké ověřené skutečnosti z které je pak následně vyfabulován "názor", který s původní informací už prakticky nemá nic společného, jen v drtivé většině zpochybňuje demokracii a mnohdy i zdroj ověřené informace.  Mnohdy lidé tam uvedení jako autoři vůbec neexistují, jak je to na anglickém serveru ron paul institute, což je celé jen způsob jak vydělávat peníze, neboť vše co je tam uvedeno je čístá fabulace, pravděpodobně Erica Besta.  Je ovšem zvláštní, že je to čistě proruská fabulace.  Např. už sídlo firmy je v plechové boudě kdesi v lesíku mobilních domů. Proč nemá taková "ctihodná" instituce s údajně více jak dvacetiletou historií normální adresu, není to proto, že by Eric Best šetřil peníze, ale v situaci, kdy by takový "institut" sídlil na nějaké normální adrese, tak by existoval takové množství důkazů, že je to celé fabulace, že by skutečně došlo k tomu, že by se i v USA vystavil postihu.  

Skutečně se pak se čtenáři takových zdrojů "názorů" nemohu shodnout na tom, jak se dělají noviny, jak se informace získávají a ověřují a jak dochází následně ke zveřejňování skutečných informací. 

Dobré je také zmínit, že ony "názorové servery" si ani nestojí za svými názory, nemá totiž kdo by si za nimi stál, není zřejmé, kdo je zveřejnil a to i v situaici, když je tam i "jméno" autora uvedeeno a  "existuje vlastník" domény, jméno autora a vlastníka domény jsou ve skutečnosti "formální" - nehlásí se textům ani webu, tedy jedná se o jakési "bílé koně" v velké většině případů, přímo vymyšlené osoby.    Je to "anonymní" jako diskuse, jen je to jednostranná "diskuse" která vypadá, že má ucelený myšlenkový ráz, ovšem texty tam uveřejňované se navzájem "dokazují" v kruhu na jeden zdroj "názorů" (zkreslení skutečné informace) nebo je "dokazuje" spřátelený "názorový" server, kde ovšem logicky opět není zřejmé, kdo to vlastně zveřejnil a jestli se dokonce nejedná s společného vlastníka serveru či stejného autora.  Snadno to dokazuje už google - pokud si vyhledáte jakoukoliv "bombastickou informace" z takového serveru, zjistítte, že tato "bombastická informace" je jen a pouze na oněch velmi podivných serverech, na kterých se k ní zase nikdo nechce znát.  Je to v podstatě šedá zóna internetu obdobně jako jakékoliv skryté servery na internetu. Je snadné tedy odhalit hloupost takových informací, jen to chce, aby dotyčný pužíval alespoń trochu hlavu a vzdělání, kterého se mu dostalo a např. si přečetl, jak jsou informace získávány na standardních zdrojích informací a jak se k získávání "informací" na "názorových serverech" nikdo nezná, nepopisují způsob získávání informací, jejich ověřování, proces kontroly atd. atd. prostě jsou to jen a jen "názory" nic víc. Bohužel většinou záměrně zkreslované ve prospěch té či oné strany, což je u standardních zdrojů informací eliminováno už tím, že je veřejný a transparentní způsob získávání a publikování informací který dokonce kdykoliv je informační server schopen prokázat před soudem. Stejně  tak je veřejné, jací novináři tam pracují pracují jak pracují a jak pracuje redakční rada atd. atd.


Nepřihlášený uživatel

#137064 Vzhledem k tomu, že Miloš Zeman mnohokrát "citoval" (má tu fotografickou paměť :-))....

2018-09-01 10:03

 

 

...vyslovené lži z názorových serverů a vzhledem k tomu, že se sice za tyto lži omluvil v době volební kampaně, nadále lži na názorových serverch nejen používá, ale tyto servery také "legitimizuje" poskytováním "exkluzivních rozhovorů" z pozice člověka v ústavní pozici a to dokonce té nejvyšší. 

 

Myslím si tedy, že i z výše uvedeného důvodu je potřeba požádat Sněmovnu, Senát a vládu, aby se i tímto velmi vážně zabývala. 

 

Vážení senátoři, poslanci, vážená vládo,

 

Miloš Zemana v době volební kampaně lhal nejen o oponentech, ale i o svém týmu. Jeho výroky o jeho působení v pozici premiéra byly minimálně zavádějící.  O privatizaci Mostecké uhelné společnosti lhal přímo. 

Zákon o volbě  prezidenta republiky obsahuje zásadní limitu, požaduje po kandidátech, aby mluvili pravdu. 

Z posledních průzkumů (např.  CVVM) vyplývá, že Miloši Zemanovi důvěřovalo v prosinci 34 % občanů. Miloš Zeman měl důvěru nad 50 % pouze ve třech měsících z celého jeho dosavadního mandátu, tedy se dá říci, že mu občané již nedůvěřují dlouhodobě. 

Aktuálně se již ovšem jedná o oborskou disproporci mezi důvěrou v době volby prezidenta a aktuálním stavem. Je tedy možné, že voliči byli lhaním Miloše Zemana v době jeho kampaně podvedeni, což by bylo v přímém rozporu se smyslem Zákona o volbě prezidenta republiky.

Miloš Zeman sestavením svého týmu, volbou kancléře, poradního sboru, dokazuje, že je mu porušování demokratických pravidel a dokonce i obecné slušnosti vlastní a bylo mu vlastní již v době volební kampaně. Pokud by tomu tak bylo, je to v přímém rozporu nejen se Ústavním slibem prezidenta republiky, ale také i s Ústavou České republiky. 

Vyzýváme Vás tedy k řešení tohoto stavu. Jsme přesvědčeni, že je nutné znovu zkoumat volební kampaň Miloše Zemana a její financování.  Je nutné také zkoumat veškeré jeho kroky od uvedení do Úřady, neboť mnohé se s odstupem času jeví minimálně na hraně ústavnosti, což se logicky projevuje i v průzkumech důvěry v Miloše Zemana. 

 

Prvním krokem k řešení situace by měla být společná schůze Senátu a Sněmovny, která by nad výše uvedeným diskutovala a vyzvala Miloše Zemana k abdikaci, čímž by přesně ve smyslu zastupitelské demokracie obě komory Parlamentu České republiky občany zastoupily v této věci. 


Nepřihlášený uživatel

#137065  "telefon" z nového CCCP za 16 000,- to se Putin posr....

2018-09-01 10:04

Nápad z russákova, kde je mu konec.....

2015-05-22 18:23

 

....do výšky :-) To mu přitom soudruh Medveděv zrovna dnes předvedl hodinky od Applu :-) To jsou v Rusku opravdu jen idioti? V Evropě snad existují lidé, kteří by si koupili dobrovolně jakýkoliv ruský výrobek?  Dokonce existuji snad v novém CCCP lidé, kteří si jdou s nadšením koupit ruskou myčku, pračku, lednici, televizi, auto, postel, matraci, židli, stůl, okna do domu, klimatizaci...... A že to ruská pakáž ani neumí vyrábět, tak to se hned věcic vyjasňují :-)

Ruský YotaPhone má ukázat inovativní tvář Ruska. Reklamu mu dělá i Putin

kv

22. 5. 2015 18:23 (aktualizováno 18:55)

Přečteno 306x

1
Facebook Twitter google+ Přeposlat
reklama
 
  • Rusové v dubnu představili bílou verzi YotaPhonu, který kombinuje technologii běžných smartphonů a čtečky Kindle.
  • Reklamu telefonu udělal i ruský prezident Putin, který jej představil svému čínskému protějšku.
  • Podle ruského prezidenta jsou moderní technologie budoucností ruské ekonomiky. Vládní podpora vědy a výzkumu však zatím byla minimální.

Nepřihlášený uživatel

#137066 Věnováno voličům komunisticko-nacistického supermana s prostatou panice.....

2018-09-01 10:06

 

2015-05-23 07:21

 

 Nečasova vláda provedla tuto zemí celosvětovou recesí s nezaměstnaností 7 % idiot Zeman měl v době všeobecného růstu nezasměstnanost 9,5 % a za čtyři roky zdvojnásobil ten idiot, kterého jste volili, státní dluh, což se Nečasově vládě skutečně nepodařilo, to zvládli jen socani po Zemanovi, ale ti na rozdíl komunisticko nacistického supermana s plícemi nekuřáka, protože kouží,  měli alespoň masivní růst HDP provázený poklesem nezaměstnanosti. 

Tedy nemilý idioti, voliči Miloše Zemana, až si prostudujete makroekonomické údaje, tak podepište tuto petici v papírové podobě a odneste jí tomu vašemu supermanovi, tedy superdebilovi Miloši Zemanovi na Hrad, než odejdete nezapomeňte jej řádně nakopat do toho jeho tlustého pozadí. Následně si stoupněte před dveře v kterých idiot se slovníkem StBáka Augustin přebíral petici a deset minut tam nahlas řvěte, že jste idioti, kteří věří, že Miloš Zeman tedy superdebil mluví pravdu, když o své vlastní prostatě prohlašuje, že je prostatou panice a o plících, že jsou plícemí nekuřáka, právě proto, že kouří a chlastá. 

Až se dostatečně vyřvete, tak se pak dvě hodiny omlouvejte kolem jdoucím, že jste toho debila dopravil do toho baráku za vámi a pak prostě někam zalezte, rok nevycházejte a minimálně 5 let se nevyjadrujte k politice. 


Nepřihlášený uživatel

#137067 Nic se kriminálním imigrantem nezměnilo, jen za 4 roky v pozici ministra nakradl pro Agrofert 40 mld

2018-09-01 10:09

.......tedy zdvojnásobil majetek na 80 mld. z který v roce 2017 zaplati daň 740 mil. korun když zároveň v roce 2017 pobral 2 mld. dotací.  Člověk by si řekl, že už by ten člověk mohl prodělat nějaký vývoj, ale on místo toho karusel Agrofert odlifroval na Slovensko do Euro-zóny. 

 

Babiš je bez jakýchkoliv pochybností nejen ekonomický idiot....

2015-05-23 07:36

 

Na daních už vybíráme více než před rokem, říká Babiš

a celý rok se daňové příjmy státu podle Babiše zvýší o 20 miliard. Pokles z prvních měsíců roku už se prý vyrovnal.

Když bude při růstu HDP 3 % výběr daní vyšší o 20 mld. (jen pro iformaci rozpočet je cca 1 200 mld.)  Jaký by tedy musel být růst, aby jen vyrovnal rozpočet státu (deficit soudruh Babiš naplánoval na 100 mld.). Kde jsou ty stovky rozkradených miliard, které idiota Babiše dopravily do Sněmovny? Dnes už ministerstva dle jeho vlastních vyjádření nekradou, dnes "nechtějí šetřit".  Velmi divná věc to zvolení patry StBáků do Sněmovny a dopravení hlavního StBáka na min. financí.  Po dvou letech od voleb - deficit 100 mld. při růstu vysoko nad 2 % HDP.  Soudruh Babiš o svých vlastních slovech o rozkradených stovkách miliard ročně nyní prohlašuje že "plácal", jeho náměstek obhajuje neregulaci hazardu tím, že se "vybere o pár miliard navíc" a soudruh Babiš sám chce privatizovat Lesy ČR s tím, že na tom jednorázově vydělá "desítky miliard". Ten člověk bez nejmenších pochybností naprosto zešílel. 


Nepřihlášený uživatel

#137068 1/2 hdp nového CCCP (podle vzoru ITAR na TASS) tvoří prodej plynu a ropy....

2018-09-01 10:10

Co se v russákovu za tu dobu změnilo? 

2015-05-23 07:54

 

Jediní, kdo to od nových CCCP mohou kupovat za reálné peníze a v rozumných nákladech pro ruskou pakáž je Evropa (existující produktovody) a nyní se to novým soudruhům CCCP ale vůbec nedaří. Kam tedy asi spadne jejich HDP? 

Za 20-30 let bude pravděpodobně plyn neprodejnou komoditou, resp. jeho spotřeba v Evropě a USA bude rapidně klesat, stejně jako je dnes již neprodejné uhlí. Každý rok, kdy rusákov ještě může prodávat to jediné co skutečně prodejné je, je pro ně nesmírně důležitý. Přesto mají tu drzost a rozpoutávají válku v Evropě. Přestože podepsali trojstrannou dohodu A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf  mají tu drzost ukrást Krym. Rusko se řídít do desivých problémů a soudruh ruský premiér si kupuje Apple Watch a oligarchové kradou jak snad nikdy předtím. 

Evropy. Poprvé od roku 2012

 

ČTK, fra

22. 5. 2015 20:33

Přečteno 2 283x

35
Facebook Twitter google+ Přeposlat
reklama
 
  • Z údajů ruské společnosti Gazprom a norské firmy Gassco vyplývá, že Rusko již není hlavní dodavatelem zemního plynu do západní Evropy.
  • Norsko podle údajů firmy Gassco v posledním čtvrtletí loňského roku dodalo do západní Evropy 29,5 miliardy krychlových metrů plynu, zatímco ruské dodávky činily pouze 19,8 miliardy krychlových metrů.
  • Norsko tak v dodávkách výrazně předstihlo Rusko poprvé od krátkého období v roce 2012.
Partyzán

#137069 Fašistická totalita je zpět!

2018-09-01 10:16

Bude trest smrti za schvalování atentátu na české okupanty v Afganistánu?


Nepřihlášený uživatel

#137070 O komunistech, voličích ODS, bandě ANO StBáků a novém CCCP :-)

2018-09-01 10:16

 

2015-05-22 16:16

 

Voliči ODS se tvářili, že byli oběti bolševického režimu, přestože mnozí byli členy KSČ, dnes se voliči ANO tváří, že jsou oběti ODS a proto se nejspíš v drtivé většině jedná o bývalé voliče ODS a co voliči Miloše Zemana, ti jsou přece obětí demokracie  :-) 

Ruská propaganda se mimochodem velmi snaží v ČR vytvářet prostředí, že normální je velezrádné jednání Miloše Zemana a nenormální je demokracie, demokratické myšlení a jednání dle Ústavy. Parlamentní listy se v tom přímo překonávají a mnoho voličů Zemana chce být "obětí", nechtějí být spolupachateli, tedy právě na ně je cíleno, právě oni se dnes tváří, že za vše může demokracie, přestože mají naprosto neotřesitelnou zkušenost, že právě demokracie jim dává možnost veřejný prostor ovlivňovat a do svého soukromí žádné zločince nepouštět např. tím, že budou udržovat slušné sociální vazby, což je vůbec nejlepší prevence proti zločinnosti obecné i politické. Bohužel udělali obrovskou chybu a nyní jí nechtějí přiznat, raději se tváří, že byli podvedeni a nejsou schopni přiznat ani to, že byli podvedeni Zemanem nikoliv principy demokracie.  Toto propaganda nového CCCP mocně přiživuje, přesně znají charakter lidí a přesně vědí na co cílí. 


Nepřihlášený uživatel

#137071 Re: Zavřou mě, nebo rovnou popraví? Totalita je zpět!!!

2018-09-01 10:17

#137069: Partyzán - Zavřou mě, nebo rovnou popraví? Totalita je zpět!!! 

Partyzán

#137069 Fašistická totalita je zpět!

2018-09-01 11:16

Bude trest smrti za schvalování atentátu na české okupanty v Afganistánu?

Zajdi si s tím na státní zastupitelství a uvidíš. Co je jisté, že BIS tuto diskusi sleduje, otázka, jak pečlivě :-). Nick navíš nemáš správný, jsi komunistický partyzán ne partyzán, byť partyzán je vždy na hranici terorismu, to až komunistická pakáž z nich začala dělat hrdiny. 

Zrovna dnes na Slovensku blahořečí, jednu z tvých partyzánských obětí. 


Nepřihlášený uživatel

#137072 Tohle předváděl StBák a kriminální imigrant Babiš před třemi roky.....

2018-09-01 10:21

Babiš byl střízlivý, když mluvil o privatizacích z kterých získá desítky miliard?

2015-05-21 15:40

 

Privatizace v ANO před volbami bylo přece ultra sprosté slovo, např. jako sousloví Babiš StBák? Najednou je vše jinak? Najednou se již nebojuje proti hazardu najednou se privatizují Lesy ČR? 

Babiš byl střízlivý, když mluvil před volbami o tom, že se tu rozkrádá ročně 200 mld. a teď má deficit 100 mld. z kterého si sám sobě posílá 5 mld.? Babiš byl opravdu střízlivý, když mluvil o tom, že se tu jen v DPH z pohonných hmot rozkradou desítky miliard, když přitom stát by teoreticky desitky miliard vybral, pokud by všichni museli DPH z pohonnýh hmot platit? Babiš byl nedávno střízliv, když o svých vlastních výrocích, které ho dostaly do Sněmovny mluvil jako o "plácání"?

Skoro by to nasvědčovalo tomu, že je to demen jak průměrný StBák. 

Babiš je opravdu superdebil jak Miloš Zeman? To by pak byl nejvyšší čas na hloubkový audit "hospodaření" toho jeho cirkusu, neb to klidně může být tak, že vytlouká klín klínem a celý ten jeho cirkus je jedním obrovským karuselovým obchodem a vysavačem na dotace v zemědělství. 

 

Babiš: Kalousek je opilý permanentně, nechával bych ho dýchnout


Nepřihlášený uživatel

#137073 Miloš Zeman již jako premiér poškodil vztahy se spojenci. Do křesla min. vnitra posadil....

2018-09-01 10:22

 

2015-05-21 15:35

 

....Stanislava Grosse, ten na min. opět přivedl bývalé StBáky, jmenovitě Václava Jakubíka k vůli kterému dokonce zpravodajské služby spojenců, přestaly ČR poskytovat informace a USA je neposkytuje až na úplné výjimky dodnes, neboť právě Spojené státy měly důkazy o tom, že si Jakubík telefonuje s mafiánem Mogilevičem. Dokonce došlo k tomu, že proti této osobě na vnitru přímo protestoval velvyslanec Spojených států. 

Toto vše Miloše Zeman již z pozice premiéra tehdy prováděl....

 

Miloš Zeman je nepochybný velezrádce a je nutné situaci začít urychleně řešit.


Nepřihlášený uživatel

#137074 Rusko samo vlastně "neví", jestli Ukrajinu napadlo či nikoliv, přestože....

2018-09-01 10:24

 

2015-05-21 06:12

 

.okupuje Krym a přestože zatkli ženu, která měla vyzradit státní tajemství, že ruské speciální síly odjely na Ukrajinu bojovat. 

Aktualne: Ruska varovala Ukrajinu, Moskva ji obvinila z vlastizradyPodle trojstranné dohody

A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf

k dohledání na webu OSN měla být ale okamžitě po napadení Ukrajiny povolána vojska pod záštitou OSN a co více, kterýkoliv ze signatářů této dohody to měl navrhnout v OSN. Je zvláštní, že jeden ze signatářů této dohody dokonce Ukrajině ukradl Krym. 

Co tedy s požadavkem Porošenka?Novinky: Potřebujeme poslat zbraně, vybídl NATO Porošenko 

Znalost tohoto A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf dokumentu, je klíčová pro posouzení toho, co se na Ukrajině tedy i Krymu odehrálo...

Naprovování "historických křivd" vražděním je zločinem samo o sobě, natož když to velmi připomíná "napravování historických křivd" Adolfem Hitlerem. Putin je bohužel skutečně Hitlerem současnosti. 


Nepřihlášený uživatel

#137075 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ekofašistický zelenorudý pomatenec :-)

2018-09-01 10:25