MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#138051 Tedy by mne zajímalo, proč Hamáčkovi radí jakýsi podivný slovenský šašek.....

2018-09-15 10:34

Transparency International chce vědět, proč Hamáčkovi radí bývalý slovenský policejní prezident, který musel odstoupit kvůli vraždě Kuciaka


Nepřihlášený uživatel

#138052 Re: Re:

2018-09-15 10:36

#138050: - Re:  

„Európania sú rasisti. Už sa teším na deň, keď budú Európania v menšine. Až potom budeme slobodní a bez predsudkov“. Cecília Malströmová, komisárka EÚ. 

Neomarxisty jsou všichni, kdo se hlásí k ideám kulturního marxismu Frankfurtské školy a antibělošské rasistické ideologie multikulturalismu. 
 

Nepřihlášený uživatel

#138053 Re: Re: Re: Pravda pomalu vychází najevo!

2018-09-15 10:37

#138042: - Re: Re: Pravda pomalu vychází najevo! 

Nic to nemění na faktu, že ona kniha funkcionářky odborů je jen názorem bez jasného doložení reality. 

To, že si lidé povrchní dělají názor dokonce i jen z textu článku o knize, svědčí o jejich hlouposti a mé pravdivosti, když takto jednoduše dokáži text funkcionářky odborů oponovat. 

Není pravdivý blábol šířený facebookem, protože s ním souhlasí desítky tisíc lidí, jejich souhlas nemá na fakt, že je to nesmysl žádný, reálný viliv. 

Stejně jako nemá žádný realný vliv na nesmyslnost marx-leninské idiologie to, že v toto "zlaté tele"(tisíce let jsou známé důsledky takové "víry") "věří" po Světe možná dokonce miliony lidí. Pořád to bude nesmyl, množství politických sektářů na to nemá opravdu žádný vliv. To snad není tak těžké pochopit. 

Tedy příspěvky pod nesmyslem, že je cosi "pravda" mne skutečně nechávají naprosto klidným, obzvláště, když mám naprosto jasný argument, proč je onen nesmysl nesmyslem a o vlastních přispěvatelých nevím nic, nevím jak k názoru přispěvatelé dospěli, jaké mají vzdělání, motivaci to psát, dokonce ani neargumentují, pouze cosi "pochvalně" potvrzují, bez jasného smylu proč tak činí. 

Proto se já vždy minimálně snažím uvádět rychlý, stručný argument, proč svůj názor vyjadřuji. Tím se velmi odlišuji od těch co pouze "s něčím souhlasí" a "s něčím nesouhlasí". A je skutečně snadné a zábavné hledat stručný argument, proč je daná hloupost - hloupostí či dokonce naprostým nesmyslem. 

Co je naprosto jednoznačné, že EU a ostatní demokratické země jsou právě ta místa na zemi, která věnují vzdělávání péči, která jindě na Světě není. O tom není těch nejmenších pochybností. 


Nepřihlášený uživatel

#138054 Re: Re: Re:

2018-09-15 10:40

#138052: - Re: Re:  

Vlastní "citace" vypadá jako citace od idiota Miloše Zemana. 

Proč sem vlastně slovenský trolle píšeš takové bláboly? 


Nepřihlášený uživatel

#138055 Re: Bureš je opravdu legrační blb....

2018-09-15 10:48

#138048: - Bureš je opravdu legrační blb.... 

Oni vidí, kam to směřuje, a řídí se podle toho. S tím nic nenadělá.


Nepřihlášený uživatel

#138056 Re: Re: Re:

2018-09-15 10:48

#138052: - Re: Re:  

Vypadá to, že paní Cecília Malström nesmyl, který jí slovenský prolhaný blb přisoudil nikdy nevyslovila. 

Tady je její projev v kterém by taková věc čistě teoreticky mohla být a samozřejmě tam nebyla a navíc je z projevu naprosto zřejmé, že by takovou hloupost pani Ceciia Malstrom nikdy nevypustila z úst. 


Nepřihlášený uživatel

#138057 Re: Re: Bureš je opravdu legrační blb....

2018-09-15 10:51

#138055: - Re: Bureš je opravdu legrační blb.... 

Kdo oni? To mluvíš o idiotovi Babišovi v množném čísle? Tvůj příspěvek je silně nejednoznačný. 

Co Stbák vidí? Že ani nevidí, že ony kvóty přijaté v roce 2015 říkají jen to, že nepřímořské státy nabídnou volná azylová místa v azylových centrech a rozhodnou o azylantech, zdali v EU azyl získají či nezískají, tedy provedou administrativní úkony, aby se v případě nouze odlehčilo přímořským zemím EU?  

On už snad nějaký komunista, StBák, zloděj cosi viděl? Kdy a který to byl? 


Nepřihlášený uživatel

#138059 Re: Re: Výborně. Nikdo (kromě pár zrádců) tu nestojí ani o "dětské" fousaté teroristy a znásilňovače

2018-09-15 10:56

#138058: - Re: Výborně. Nikdo (kromě pár zrádců) tu nestojí ani o "dětské" fousaté teroristy a znásilňovače. 

Ve valento-russko listech může dokonce i Vladěna Iljič Putler ulovit medvěda holýma rukama a ještě se to rozkopíruje automatem do tvých celebrit :-). 

Tam je možné opravdu cokoliv i útěk z Londýna kdy v GB žíje 120 000 nových českých emigrantů a ještě se žádný nevrátil, natož aby utíkal, protože ho "loví emigranti" :-). 

Teď právě řeší, jak v GB zůstat i po brexitu :-).


Nepřihlášený uživatel

#138060 Re: Re: Re: Bureš je opravdu legrační blb....

2018-09-15 10:56

#138057: - Re: Re: Bureš je opravdu legrační blb.... 

Za kloboukem! Máš tam kladivo a srp. Všichni vidí, že jsi blb.


Nepřihlášený uživatel

#138061 Jistě se shodneme, že je nemravné, nekulturní a nevzdělané podávat si ruku s křivopřísežníkem.....

2018-09-15 10:58

 

 

Nejsem Babišův muž, stopy zametat nebudu, říká nový šéf GIBS Dragoun

15. září 2018  10:37
Býval elitním policistou, vyšetřoval třeba Radovana Krejčíře či údajnou korupci Marka Dalíka. Pak Radim Dragoun odešel dělat státního zástupce v Lounech. Teď se vrací. V čele Generální inspekce bezpečnostních sborů nahradil Michala Murína. V rozhovoru mluví o politických tlacích, Andreji Babišovi, velkých kauzách i o tom, proč jako policajt vnímal inspekci negativně.
 
....StBákem, nomenklaturním komunistů a velmi pravděpodobným kriminálním imigrantem obecně natož s osobou personifikovanou v Babišovi.  To tak prostě je, na tom se také mnoho změnit nedá. Je to hloupé nejen proto, že se Babiš dokonce ani při podání ruky na danou osobu nedívá, tedy hodnota podání ruky od Babiše je nulová či spíše je to dokonce ušpinění od Babiše či ušpinění křivopřísežnictvím, Stbáctvím, nomenklatním komunismem, porušováním volebního zákona či dokonce zlodějinami.  
 
To, že část občanů takovou osobu volí, neznamená, že se stala mravnou, kulturní a vzdělanou, spíše to znamená, že porušovala volební zákon a sama o sobě svým voličům lhala a to se stalo nejen v případě Zemana ale také i v případě Babiše. 

 


Nepřihlášený uživatel

#138062 Re: Re: Re: Re: Bureš je opravdu legrační blb....

2018-09-15 10:59

#138060: - Re: Re: Re: Bureš je opravdu legrační blb.... 


Nepřihlášený uživatel

#138060 Re: Re: Re: Bureš je opravdu legrační blb....

2018-09-15 11:56

#138057: - Re: Re: Bureš je opravdu legrační blb.... 

Za kloboukem! Máš tam kladivo a srp. Všichni vidí, že jsi blb.

Važ slova člověče, komunisté a náckové se vždy zašťitujé "všemi" :-), tedy nebudu to já, kdo je z nás dvou komouš. 

...................

Je zábavné, když nedokáže oponovat jediný můj argument, ale bezpečně víš, co si myslí všichni, to je pro komouše a nácky opravdu typické. Moc si mne pobavil. Je hezké, jak se behme jednoho souvětí dokážeš sám usvědčit z komoušství, které jinému přisuzuješ :-). 


Nepřihlášený uživatel

#138063 Tak mi připadá, že nejcitlivější část jednání o rozpočtu je idiocie Švindllerové a Babiše....

2018-09-15 11:01

 

 

Platy ve zdravotnictví jsou nejcitlivější část jednání o rozpočtu, říká Středula

......neb při fakticky nulové nezaměstnanosti, validním růstu HDP a řízené inflaci může deficitní rozpočet opravdu navrhovat jen idiot. Na tom snad opravdu není nic složitého k pochopení, neboť parametry HDP, nezaměstnanost a inflace už lepší býti nemohou a nebudou, tedy v takové situci může mít deficitní rozpočet opravdu jen idiot a to na všech úrovních rozpočtů. 


Nepřihlášený uživatel

#138064 Kdyby Bureš prohlásil, že krade 15 hodin, byl byl blíže pravdě, kdyby ovšem řekl, že krade....

2018-09-15 11:02

 

 

Středula by chtěl, aby nikdo nepracoval, já makám 15 hodin, pustil se Babiš do šéfa odborů

Premiér Andrej Babiš (ANO) se během čtvrtečních interpelací v Poslanecké sněmovně pustil do předsedy odborů Josefa Středuly i zaměstnanců ve státní správě. Odborový předák by podle něj chtěl, aby lidé nepracovali a jen dostávali peníze. Úředníci pak prý nejsou spokojení, ani když mají pět týdnů dovolené, osmihodinovou pracovní dobu a možnost práce z domova.

.....24 hodin denně svátek nesvětí, tak to bych řekl by se poprvé veřejně vyjádřil pravdivě a kdo ví, jestli ne i soukromě. 

Těžko si totiž představit, že by se podařilo zdvojnásobit majetek karuselu Agrofert ve funkci ministra financí na 80 mld. tedy o 40 mld. navýšit a přitom nevykrádat stát. 

Stejně tak je zvláštní, že při prakticky nulové nezaměstnanosti, růstem HDP nad průměrem eu a řízené inflaci je deficitní rozpočet. Jak by tedy musely vypadat ukazatele nezaměstnanost, růst hdp, inflace, aby byl rozpočet přebytkový. I z toho to vypadá, že Babiš masivně vykrádá stát. 

Pak je také divné, že pobere 2 mld. dotací a zaplatí na daní z 80 mld. majetku 760 mil. korun, to je jako bychom tedy 1 % :-).  kdyby každý zaplatil z daně příjmu jedno procento, stát by musel vyjít 50 mld. a ne rozpočtem 1 200 mld. 

Divná věc ten kriminální imigrant Bureš Babiš Andrejko.  

 

https://youtu.be/WTMxs1XKouw

 


Nepřihlášený uživatel

#138065 Bureš je opravdu legrační blb....

2018-09-15 11:30

 

 

A jaké nám vaše aktivita v EU přinesla plody?

Takové, že za šest měsíců jsem zrušil kvóty.

Na to jste nebyl sám, to byla práce Visegrádské čtyřky.

Ne, ne. To jsem byl hlavně já s maďarským premiérem Orbánem. To my jsme ve čtyři ráno bojovali proti kvótám v Bruselu a dosáhli jsme zrušení toho nesmyslného systému.

 

Co si vlastně StBák Babiš pod tím, že za "šest měsíců zrušil kvóty" představuje? 

3. Co konkrétně ukládá Česku rozhodnutí Rady EU o zavedení tvz. uprchlických kvót, přijaté v roce 2015?

Správna odpověď: Nabízet, kolik uprchlíků jsme schopní kapacitně dočasně přijmout do uprchlických zařízení u nás a vést s nimi azylové řízení – bez nutnosti azyl udělit.

4. Kterých lidí se tzv. uprchlické kvóty konkrétně týkají?

Správna odpověď: Pouze migrantů splňující definici uprchlíka ze Sýrie postižené válkou, Eritrey postižené diktátorským režimem a Irákem postiženým následky válečného konfliktu, kteří pobývají v uprchlických táborech v Itálii a v Řecku. Zároveň tito lidé musí splňovat podmínku, že projdou bezpečnostním prověřováním českých úřadů. Když shledáme cokoliv podezřelého nebo třeba nemáme k dispozici dostatek informací o nich, brát je nemusíme.

............................

Západní Evropa řeší živelnou migraci společně už od konce II. světové války a politici západní Evropy opravdu nemohou za to, že je Babiš idiot a neví to. 

Teď to zjistili a tak nyní musí vyčkat, až se idiot Bureš dovzdělá a dojde mu, že "nic nezrušil", jen v horším případě vytlačil ČR na samý okraj EU a tedy zajistil logicky obrovský odliv kapitálu z ČR, který teď zase bude "řešit" osobními pohovory s vlastníky firem, aby tady peníze investovali. Úspěch v tom nebude žádný, to je dnes naprosto jisté i proto, že je bude přemlouvat krimimnální imigrant, což oni investoři velmi dobře vědí a vydírat se takovým blbem zjevně nenechají. 

Je to smutné, ale Stbák a komunista logicky zůstane Stbákem a komunistou. 

Z Česka loni odteklo 280 miliard. Babiš si firmy pozval, chce je přemluvit po dobrém


Nepřihlášený uživatel

#138066 Je opravdu nechutné, co předvádí prolhaná bolševická mainstreamová média.

2018-09-15 11:38

Rakouský kancléř Sebastian Kurz poskytl rozhovor německému magazínu Spiegel, jehož redaktoři od začátku nezastírali, že Kurz nepatří zrovna k jejich nejoblíbenějším politikům. Historicky nejmladší rakouský kancléř čelil neustálé palbě nepříjemných až zavádějících otázek.

 

V úvodu rozhovoru Kurz vysvětluje poněkud negativně naladěným redaktorům, že Rakousko chce coby předsednický stát Evropské unie zajistit bezpečnost, pořádek a ochranu vnějších hranic. Redaktoři deníku se jej nejprve dotazovali, před kým by se měla Evropa chránit. Následně svoji otázku nezvykle důrazně opakují. „Chceme bránit naši prosperitu, hospodářství, sociální zabezpečení a hodnoty. Jelikož směřujete k otázce migrace, tak tím myslím také ochranu před obchodníky s lidmi,“ vysvětluje Kurz.

Redaktoři se dále Kurze jízlivě dotazují, jestli je na sebe pyšný, když EU přijala za svůj jeho postoj k migraci. „Usnesení přijalo všech 28 členských států. Ale jistě, byl jsem mezi prvními, kdo se rozhodl změnit přístup k migrační politice, která přinesla progres,“ odpovídá bez emocí rakouský kancléř, kterému redaktoři Spiegelu vyčítají, že se údajně až příliš stará o svoje PR a zanedbává svoji roli prostředníka.

Tyto výtky rakouský kancléř odmítá. „Jen jsem poznamenal, že Evropa v otázce migrace pokročila. To přece nemá nic společného s mým PR,“ tvrdí Kurz, kterého se následně snaží redaktoři německého magazínu vydírat, když říkají, že jenom za letošní rok zemřelo při pokusu o překonání Středozemního moře 1500 lidí. „Musíme zabránit tomu, aby lodě s migranty vůbec vypluly od afrických břehů. Proto je nutné více spolupracovat s Libyí, Tuniskem a Marokem,“ říká Kurz.

Celý rozhovor v angličtině máte k dispozici ZDE.

„Ofenziva“ v podání redaktorů německého magazínu však pokračuje dál. Kurzovi vyčítají, že hovořil o spolupráci v rámci „osy Řím–Berlín–Vídeň“ a tím údajně evokoval spojenectví mezi Hitlerem a Mussolinim za druhé světové války. „Mé komentáře možná některé lidi zneklidnily. Na druhou stranu se nikdo nepozastavil nad mým vyjádřením stran osy Německo–Španělsko. Slovo osa prostě patří do mého slovníku,“ odmítá Kurz poznámku, že by měl snad výběru svých slov litovat.

V jiné otázce zase redaktoři Spiegelu hovoří o tom, že před „70 lety mělo Německo svého mluvčího z Rakouska“, a nepřímo tak Kurze přirovnávají k Hitlerovi, který se narodil v Rakousku. A to v souvislosti s tím, že se dle jejich pohledu až příliš angažoval v německé politice. Ale především připomínají, že se postavil i přes odpor kancléřky Merkelové za uzavření balkánské trasy. To je z pohledu většinou provládního Spiegelu, s nadsázkou řečeno, největší Kurzův prohřešek.

Sprška výčitek na Kurzovu hlavu neustává ani v závěru rozhovoru, kdy rakouského kancléře obviňují z toho, že ve sporu mezi Merkelovou a ministrem vnitra Seehoferem stran migrace stál na straně druhého jmenovaného. „Já jsem nikomu z nich nestranil,“ odmítá Kurz další z nesčetných obvinění redaktorů Spiegelu a otevřeně vystupuje proti další otázce, v rámci které redaktoři německého magazínu tvrdí, že má velmi dobré vztahy s Maďarskem a Českou republikou.

„Tato otázka mě poněkud znepokojuje. Já přece nemám lepší vztahy se státy Visegrádské čtyřky než s dalšími členskými státy EU. Myslíte si, že by snad mělo být Rakousko raději se svými sousedy ve při? Setkávám se s Viktorem Orbánem a společně diskutujeme. Varoval bych před tím, abychom rozdělovali na členské státy první a druhé kategorie,“ uzavírá Kurz.


Nepřihlášený uživatel

#138067 Tady si nejedlý Nejedlý vesele pobíhá po Hradě a díky diplomatickému pasu dokonce i cestuje...

2018-09-15 11:43

Washington - Bývalý šéf volebního štábu Donalda Trumpa Paul Manafort se v pátek u soudu přiznal k trestným činům spiknutí proti USAa spiknutí za účelem maření spravedlnosti.

....po Světě a dokonce jezdí na jednání s KGBákem Vladěnou Iljičem Putlerem. 

Smutné, velmi smutné....

Abdul Hassan

#138068 Re: Re: Re: Re: Re:

2018-09-15 11:43

#138026: - Re: Re: Re: Re:  

Mírná agresivita... víceméně verbálního rázu...


Nepřihlášený uživatel

#138069 Re: Je opravdu nechutné, co předvádí prolhaná bolševická mainstreamová média.

2018-09-15 11:45

#138066: - Je opravdu nechutné, co předvádí prolhaná bolševická mainstreamová média. 

Bude to jako vždy, že jsi rozhorovov vůbec nečekl a kopíruješ nějako ubohé russácké trotlování? 


Nepřihlášený uživatel

#138070 Re: Naprostý kretén z pražské kavárny si hraje na ekonoma. :-)))

2018-09-15 12:21

#138047: - Naprostý kretén z pražské kavárny si hraje na ekonoma. :-))).. 

Pořád jsou na tom dvakát lépe, než Japonci, kreténe!!! :-)))))

 

https://www.bloomberg.com/quote/USDJPY:CUR

 

A teď mudruj! :-)))))))))))


Nepřihlášený uživatel

#138071 Re: Re: Re: Re: Re: Bureš je opravdu legrační blb....

2018-09-15 13:09

#138062: - Re: Re: Re: Re: Bureš je opravdu legrační blb.... 

Nevidím jediný důvod s tebou diskutovat. Ještě by si nás mohli splést.


Nepřihlášený uživatel

#138072 Re: Re: Re:

2018-09-15 13:18

#138052: - Re: Re:  

Frankfurtská škola foto Shapiro Dědečci- blbečci plánují vodopád hrůz pro Evropu, 1965


Nepřihlášený uživatel

#138073 Re: Re: Naprostý kretén z pražské kavárny si hraje na ekonoma. :-)))

2018-09-15 13:32

#138070: - Re: Naprostý kretén z pražské kavárny si hraje na ekonoma. :-))) 

:-)  vy jste na tom russáci tak, že jste před okupací Krymu platili 30 russáckých bonů za jednu americkou dolarovou minci a teď platíte 70 russáckých bonů za jedinou dolarovou mici a úplnou drobností je, že vám nikdo nikde na celém světě russácký bon za reálnou měnu tedy i japonský jen nevymění :-), kdežto japonský jen vymění kdekoliv na světě za libovolnou měnu :-), tedy pokud Japonec stál např. o russácké bony dostane klidě i russácké, ale proč by je chtěl :-). 

Vítej v realitě russácký trotle. 


Nepřihlášený uživatel

#138074 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bureš je opravdu legrační blb....

2018-09-15 13:33

#138071: - Re: Re: Re: Re: Re: Bureš je opravdu legrační blb.... 

:-) koho "vás", za koho pořád mluvíš za tebe a tvojí máňu? 


Nepřihlášený uživatel

#138075 Co je naprostá jistota, že se obvykle křivopřísežníkům, StBáků, lhářům, nomenklaturním komunistům...

2018-09-15 13:42

Senát možná bude muset brzy šlápnout na brzdu, varoval lidovce Pithart

.....a už vůbec ne zlodějům ruka nepodává, pokud jsou navíc tyto vlastnosti koncetrovány do jediné je to osoba odporná, to je naprosto jisté a Babiš je skutečně odpornou osobou. Setkání s ním živě je opravdový závan nemravnosti, je to jako když zloděje chytíte přímo při činu a on vám do očtí tvrdí, že vám to neukradl, je to naprosto stejné a je stejně šílené a odporné. Je to setkání s personifikovaným zlem. 

ČR má opravdu dnes už obrovský problém.