MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Tvůj fotr

#156776 Re: Re: Re: Re:

2020-02-17 19:07

#156740: Evropan - Re: Re: Re:  

je Stalinovo pohrobek.

Bijte havloidy!

2020-02-17 19:16

Společnost by se měla bránit proti fašistickým praktikám Milionu chvilek.

Evropan

#156778 Re:

2020-02-17 20:42

#156777: Bijte havloidy! -  

Vyzýváte k násilí? To jste se naučili od těch rusských neofašistů?

Ty jsi

#156779 Re: Re: Re: Re: Re:

2020-02-17 20:44

Nepřihlášený uživatel

#156780 Re:

2020-02-18 03:58

Co to zase meleš za nesmyslné lži , zemandrtálský burešisto.

Nepřihlášený uživatel

2020-02-18 05:03

Otevřený dopis Vladimíra Kroupy

Pane prezidente, Miloši Zemane (nepíšu ani milý, ani vážený, neboť mi milý nejste, a ani si vás nevážím)...

Nejsem z těch, co vás volili do vašeho úřadu, nicméně patřím k těm, kteří byli schopní respektovat volbu většiny voličů, která vás zmocnila stát se nejvyšším ústavním činitelem naší vlasti. Byl jsem připravený na to, být spravedlivý jak k vám, tak k vašim rozhodnutím. To jsem však ale netušil, jak moc se vaše jednání, coby prezidenta naší vlasti, bude rozcházet se vším, co tvoří mé názory, touhy, a přesvědčení.

Byl jsem zpočátku skeptický k hlasům vašich odpůrců, které jsem v podstatě považoval jen za něco, čemu říkáme "kyselé hrozny". Byl jsem přesvědčený, že vám nemohou zapomenout výhru nad "jejich" favoritem, panem Karlem Schwarzenbergem.

Ať už byly důvody některých lidí pro nevoli vůči vám jakékoliv, já mám své, které nemají nic co dělat s nikým jiným, než s mou osobou.

Velice jsem se ve vás zklamal. Možná budu označen za naivu, když na sebe prozradím, že jsem od vás očekával důstojné jednání, coby hlavy státu. Rodnou zem má každý jen jednu. Každý jeden z nás se může přestěhovat, utéct, být zavlečen třeba až na konec světa, ale rodná zem je to, co nám nikdo nevezme, co si všude poneseme ve svých srdcích.

Vždy jsem pokládal za jakousi nutnost, snad povinnost, být na svou rodnou zem hrdý. O hrdosti jsem si až donedávna myslel, že je to něco, co mi také nikdo nikdy nemůže vzít. Jak jsem ale zjistil, tak může, dokonce mě může někdo donutit, abych se za svou rodnou zem styděl.

Ano, stydím se nyní za svou rodnou zem, protože její hlavou je ve vaší osobě člověk, který není ani maličko hoden toho, aby si ho lid vážil. Zkoušel jsem přemýšlet nad otázkou, zda jste pro mě osobně, v mých očích a v mém přesvědčení, byl alespoň v jedné jediné záležitosti dobrým prezidentem.

Ne, nebyl, ani jednou.

Za necelý rok vašeho prezidentování jste stihl naši zem ponížit v očích celého světa, stihl jste ohrozit spoustu nevinných lidí nevhodným vtipkováním na adresu islámských radikálů, stihl jste pozurážet snad každého, kdo se k vám nezachoval servilně, a postavil proti vašemu názoru názor svůj. Vnímám vaše působení na politické scéně jako destruktivní, škodolibé, a jen a pouze zasévající svár.

Čím dál častěji si kladu otázku, k čemu je nám prezident - štváč. K čemu je nám prezident, který v sobě nemá ani tolik sebekontroly, úcty a sebekázně, aby k tak významnému aktu, jako je vyzvedávání korunovačních klenotů, přišel střízlivý.

Ne, nezkoušejte na mě ten trapný trik s virózou. Neurážejte prosím mou inteligenci, já se nenechám opít rohlíkem, jako se vy necháte opít vodkou na ruské ambasádě.

Vždy, když zaznamenám nějaké vaše jednání, bez výjimky zjistím, že nešlo o pouhý nějaký státnický skutek, vždy je k němu přilepena "nadhodnota" něčeho, co je mi z celé mé duše protivné. Proč nemůžete vydat nějaké prohlášení, uskutečnit nějaký státnický akt, aniž byste se při tom musel dopustit na někom urážky?

Já, a doufám, že v tomto nemluvím jen sám za sebe, nechci prezidenta vtipálka a mistra urážek a bonmotů, já chci prezidenta, kterého si budu moci vážit nejen já, ale o kterém budu přesvědčený, že si ho považují i ve světě, kde nás, naši zem, má povinnost reprezentovat.

Ano, povinnost. Váš úřad vám byl propůjčen lidem této země, a vy, protože jste ten úřad přijal, jste povinen ho vykonávat tak, abyste dostál slibu, který jste skládal na svou čest.

Slib, který jste složil, není dlouhý. Je dokonce o třicet slov kratší, než je slib, přísaha, chcete-li, kterou musí složit každý řadový voják sloužící naší vlasti. I ten poslední kuchař, nebo bigoš (pěšák) v uniformě armády České republiky, ve své přísaze slibuje, že je připraven nasadit pro svou vlast i doslova život.

Po vás nikdo taková silná slova nechce. Po vás se pouze chce, abyste svůj úřad vykonával se ctí, a se vší vážností, kterou si taková funkce zaslouží. Čest však neznamená podle jednat za něčími zády, a vážnost neznamená každou vážnou věc ponížit na frašku.

V tom slibu je něco o tom, že budete svůj úřad zastávat v zájmu všeho lidu.

Vypadá to, že vy a já máme každý trochu jinou představu, co je to zájem všeho lidu. Já se ani trochu nedomnívám, že je to porušování morálních i faktických pravidel, lhaní, podněcování potenciálních státotvorných činitelů k destabilizaci země - což je přesně to, co jste předvedl v den výsledku voleb svou schůzkou s některými členy ČSSD, za zády jejich demokraticky zvoleného předsedy. Schůzkou s renegáty strany, která v těch volbách zvítězila, a dá se tedy očekávat, že ponese břímě vlády v naší zemi.

Tímto aktem, který byl jednoznačně za hranicí jak morálky, tak politické kultury, a vůbec všeho, co se dá nazvat politikou, jste do poháru mé shovívavosti s vámi ukápl poslední kapku, díky které pohár přetekl.

Nemohu si také aktuálně nevšimnout vaší až zvláštní vlastnosti, jak doslova dezertovat a opustit druhy, s vámi pikle kující, v nejtěžších chvílích. Mám na mysli vaši současnou, časově velmi příhodnou údajnou nehodu s kolenem, která vás uklidila z dosahu nepříjemných a přímých otázek zpravodajských redaktorů, ze kterých by vám nepomohl se vykroutit ani některý z vašich pověstných, respektive pověstně trapných, bonmotů. Víte, po zkušenostech s vašimi metodami mám velikou potíž uvěřit vám, a třeba i konziliu lékařů z celé planety, že je tato vaše kolenní nehoda skutečná.

Pane Zemane, nejste dobrým prezidentem, a děláte naší zemi ostudu. Svou činností v úřadu prezidenta republiky boříte vše, co jste snad pro tuto naši zem kdy v minulosti vykonal. Za sebe si vám dovoluji napsat, že v mých očích nemáte právo zastávat svůj úřad a přebývat na krásném a hrdém místě našich králů.

Nevím, zda budete tento můj text číst, i kdyby však náhodou ano, nedělám si iluze, že by vás názor nějakého Kroupy z paneláku zajímal.

A víte, co to znamená? Že mám pravdu, že nejste dobrý prezident...

Vladimír Kroupa

Nepřihlášený uživatel

#156782 Re: Re:

2020-02-18 09:03

#156780: - Re:  

Chceš do držky, ty Havlodebile?

Nepřihlášený uživatel

#156783 Re: Re: Re:

2020-02-18 09:19

#156782: - Re: Re:  

Silné řeči

Nepřihlášený uživatel

#156784 Re: Re: Za naše koncesionářské poplatky!

2020-02-18 09:40

#156686: Evropan - Re: Za naše koncesionářské poplatky! 

Dostal jsem emailem podněty k vysílání ČT Události 13.2.20 a mnoho jich zaznělo v diskusi na sociálních sítích.

Cituji:
„V hlavním zpravodajském pořadu ČT Události 13.2.2020 v čase cca 47 ́49 ́ ́ moderátorka Světlana Witowská vložila mezi reportáže „Spor o polskou justiční reformu“ a „Nejstarší studna na světě“ následující větu propagující demonstraci Milionu chvilek: „Teď čerstvá zpráva spolek Milion chvilek uspořádá v neděli 1.března demonstraci v Praze, reaguje tak na zvolení Stanislava Křečka ombudsmanem .“ Protože jde o zpravodajství veřejnoprávní televize, tak jak je všude proklamováno, tak musí být zpravodajství vyvážené, jinak by to vypadalo, že má někdo vliv na veřejnoprávní ČT a platí si redaktory ..."

Rád bych se k podnětům připojil a požádal RRTV o prošetření, zda se nejedná o skrytou reklamu, z důvodu:

Sdělení působí sugestivně (přerušením předchozího řazení zpráv informace získává příznak výlučnosti a závažnosti).

Působí politicky - 14 dní předem propaguje akci spolku ve prospěch konkrétní akce s polit. plánem (z tiskové zprávy organizátora: Milion chvilek pro demokracii uskuteční v neděli 1. března v Praze demonstraci na obranu demokratických institucí. K účasti na ní vyzve své příznivce ze stovek míst po celé ČR. Dalším krokem proti pokračujícímu ničení demokratických institucí politiky bude spuštění vlny protestních akcí ve všech krajských městech ČR, kterou spolek oznámí v neděli 16. února.)

Hodnota sdělení je vyjádřitelná obchodním výnosem od přispěvatelů spolku. Obecně parametry obch. sdělení obsahuje výzva ke konzumaci "bude to, tak tam přijďte", (někdo z toho pak bude mít prospěch, ať už finanční, hmotný, nehmotný = politický vliv, polit. body, pro někoho – a naopak odebrání těch hodnot u konkurence).

Pane řediteli, domnívám se, že je důležité, aby RRTV jednoznačně vyvrátila nebo prokázala, případ skryté reklamy, protože pokud by se jednalo o zvýhodnění jedné politické akce před jinou, má toto jednání negativní dopad na veřejné mínění, právní vědomí veřejnosti a dopad na důvěru ve správní orgán RRTV, který má tomuto jednání zamezit.

Občané ČR

2020-02-18 10:26

Pan ombudsman Křeček je výborná volba, odborník, který myslí nejen na menšiny, na které pouze myslela ta neomarxistická píča Šabatová, ale hlavně na většinu!

Pan ombudsman má podporu všech vlastenců proti tomu kreténskýmu spolku Milionu hoven pro totalitu!

Nepřihlášený uživatel

2020-02-18 10:44

Babiše matka špatně vychovala, tak se s ním soudím, nesnáším lži. Rodina se mnou kvůli němu nemluví, říká Filipová

Nepřihlášený uživatel

#156787 To muselo dát práce a přitom taková blbost!

2020-02-18 10:47

#156781: -  

Kroupa, kroupa, ty jsi píča hloupá!

Nepřihlášený uživatel

2020-02-18 10:55

Evropan

#156789 Re: Re: Re: Za moje koncesionářské poplatky!

2020-02-18 13:04

#156784: - Re: Re: Za moje koncesionářské poplatky! 

Tomu se říká zpravodajství, které si platíme svými koncesionářskými poplatky. Na vaši politickou korektnost vám sere pes. Paní Witowská to udělala naprosto správně a profesionálně. A nejsou to žádné vaše koncesionářské poplatky - já je platím taky a mám právo na informace, neplatím za jejich zamlčování!

Evropan

#156790 Re:

2020-02-18 13:06

#156788: -  

Jestli je to ožralova chalupa na Vysočině, tak má anonym ve většině pravdu. Jen nevím, jaký je Miloš kurevník. To, že se nechal unést a v televizi popisoval, jak přišel o panictví, ještě neznamená, že je kurevník.

Evropan

#156791 Re:

2020-02-18 13:07

#156785: Občané ČR -  

Sysel jako sysel, podporu nemá téměř žádnou. Navíc Bureš ho chce přece vyhubit!

Nepřihlášený uživatel

#156792 to by byla šikovná a moudrá prezidentka

2020-02-18 13:14

#156786: -  

Paní Jana Filipová na Hrad !!!!!!

Nepřihlášený uživatel

#156793 JAK ZVLÁDNE TENTO ČLOVĚK JEŠTĚ DALŠÍ 3 ROKY V PREZIDENTSKEM ÚŘADU ???

2020-02-18 13:17

Zeman v poslední době jen pokřtil kapličku a uctil Kuberu, dál ale slyší chválu za kontakt s lidmi

Nepřihlášený uživatel

#156794 USA jsou hrozbou pro celý svět, včetně ČR, které USA vyhrožují sankcemi!

2020-02-18 13:22

Washington neustále nazývá Peking hrozbou, ale pokud se podíváte na fakta, je zřejmé, že Spojené státy jsou pro Čínu hrozbou, řekl čínský ministr zahraničí Wang Yi.

„Čína je plně připravena dodržovat „pět principů mírového soužití“ se Spojenými státy, navázat a rozvíjet dlouhodobé stabilní vztahy přátelství a spolupráce. Toto je schválená politika Číny. Spojené státy naopak neustále vyvíjejí tlak na Čínu, kritizují ji a snaží se ji kdykoli očernit. Pro koho je to hrozba, je to na první pohled jasné,“ řekl v rozhovoru pro agenturu Reuters, jehož text je zveřejněn na webových stránkách čínského ministerstva zahraničí, uvedla RIA Novosti.

Například Wang Yi poznamenal, že Národní lidové shromáždění nikdy nepřijalo žádné zákony související s americkou domácí politikou, zatímco Washington přezkoumal a schválil řadu různých zákonů, které představují hrubé zasahování do čínských vnitřních záležitostí.

Ministr navíc dodal, že čínské válečné lodě a letadla nikdy nedemonstrovaly sílu v blízkosti amerických vod a vzdušného prostoru, zatímco americká strana neustále vysílá lodě a letadla, aby „řinčela zbraněmi“ na prahu Číny.

Jako příklad uvedl Wang Yi skutečnost, že Čína nikdy neuložila sankce proti americkým společnostem a vždy uvítala jejich investice, snažila se jim zajistit příznivé obchodní prostředí. Spojené státy však „dělají vše, co je v jejich silách, aby vyvíjely tlak na čínské společnosti, uvalily na ně takzvané jednostranné sankce a uchýlily se k extrateritoriální jurisdikci, která omezuje čínské právo na rozvoj“poukázal čínský ministr zahraničí.

Nepřihlášený uživatel

#156795 Re:

2020-02-18 13:24

#156792: -

Babizna Filipová nasrat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nepřihlášený uživatel

2020-02-18 16:10

#8 Podporuji pana prezidenta

2014-11-03 10:39

Pana prezidenta plně podporuji. Pražské kavárny, nechť se vzteky potrhají.

Václav Havel

#156797 Minář brzy změní název spolku, bude se jmenovat:

2020-02-18 16:29

Milión chvilek pro demonstrace

Nechce se jim pracovat, diktovali by parlamentní většině, koho má podpořit za ombudsmana a myslí si, že je někdo bere vážně...

Novinka chvilkaři, vaše demonstrace jsou ostudou národa, už i v Praze si z vás dělají prdel, jste zoufalci. :D

Slunce v duši

#156798 Bureš hrabe pod sebe

2020-02-18 17:08

Občané ČR vítají rozhodnutí ÚS !

Nepřihlášený uživatel

#156799 Re:

2020-02-18 17:10

#156796: -  

Miloš má oči v sloup!

Nepřihlášený uživatel

#156800 OŽRALA, FEŤÁK A KUREVNÍK

2020-02-18 18:48

#156799: - Re:  

Havel má oči v prach, a my mu chodíme chcát na hrob!