MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#179651 Re: Re: Toto je aktuální a důležitá petice!

2022-05-27 17:13

#179638: - Re: Toto je aktuální a důležitá petice! 

 Polibte si jí samy, havlofašistické buzny!


Nepřihlášený uživatel

#179652 Re: ČLR - NEJZRŮDNĚJŠÍ REŽIM VŠECH DOB !!!

2022-05-27 17:14

#179509: - ČLR - NEJZRŮDNĚJŠÍ REŽIM VŠECH DOB !!! 

ČLR - NEJZRŮDNĚJŠÍ REŽIM VŠECH DOB !!!
Od roku 1949 systematické vraždění a asimilace všech nechanských národů nechtěně vtažených do systému čínské rudé komunistické říše
O roku 1949 okupace tradičních nečínských území Mongolů, Ujgurů a Kazachů, jejich systematická asimilace, vraždění až na hranici genocidy.
1950 - začátek kruté a bezprávné okupace Tibetu, ničení, vraždění, genocida, asimilace
1962 - zákeřné vojenské napadení Indie
60.-70.léta vojenské přepady a zákeřné útoky na SSSR a další sousední země
50.-60.léta v celé čínské rudé říši maoistické šílené experimenty Velký Skok a Kulturní Revoluce které mají na svědomí desítky milionů mrtvých
70.léta - podpora šíleného bestiálního maoistického režimu Pol Pota v Kambodži s miliony mrtvých
1979 - zákeřné vojenské napadení Vietnamu
1989 - masakry vlastních neozbrojených občanů většinového chanského národa
90.léta - podpora maoistických guerill a teroristů ve světě ( Jihovýchodní Asie, Peru, Nepál, Afrika atd.)
a od konce 90.let také vydírání a vyhrožování svrchovaným zemím, neokoloniální zadlužovací politika vůči rozvojovému světu, uplácení režimů v Africe i v Asii, neustálé vyhrožování Tchajwanu a drtivé glajchšaltování Hongkongu.
2018-2019 - začátek absolutně totalitního orwellovského systému kreditů a všeobecného šmírování, udávání a špiclování po celé rudé říši, opětovné zavádění převýchovných táborů pro neposlušné nechanské uzurpované národy.

2019-2021 - bezostyšné a záměrné rozšíření koronaviru po celém světě a sprosté vydělávání peněz na potížích celého světa, které tento zvrácený, zrůdný a prolhaný režim neustále způsobuje. Nadále pokračující devastace svobod v Hongkongu, napadání indických vojáků na hranicích , otřesné vyhrožování všem státům ohledně morální podpory Tchajwanu, Tibetu, Mongolska a Turkestánu.

2022- podpora zločinné putinovské agrese proti Ukrajině

XIZANG DULI, XINJIANG DULI, NEI MENGGU DULI, HONGKONG DULI, TAIWAN DULI

BO RANGCEN


Nepřihlášený uživatel

#179653 vlastizrádci volí SPD

2022-05-27 17:16

#179644: - Re: Re: vlastizrádci volí SPD 

Nejodpornější vlastizrádci z řad ovarovitých sviní, lízající rusko-čínské prdele volí posranou nahnědlou SPD !!! pryč se zrádci demokracie, pryč se zrádci země české !!! ať táhnou na východ i se svými pseudovůdci a falešnými fýrery okradmůrami, kikinami a spol!!!

vepřočechaj banda bude nemilosrdně rozdrcena

#179654 Re: směšná a ubohá petice čecháčkovských prasat

2022-05-27 17:17

#179628: - Toto je aktuální a důležitá petice! 

odporný tschechei schweinerei powl pod vedením zrůdných fýrerů z řad velezrádných pitomiovců, volnařů, trikáčů, socánků, bolšanů a spol. hýká a naříká nad svou ublátěnou malostí a hnusotou jako ten nejodpornější kolaborantský hmyz, hlasitě vzlykají a halasí : chceme si žrát dobře, vozit si zadky v plechovkách a vše mít zadarmo a až pod rypáky dodané do svých zaprděných brlohů. Toť obraz otřesné zkázy vepřového tschechei postkomunismu a udavačského postnacismu. Toto stádo ubližovalo a škodilo pod prapory Grossdeutsches Reich, Sovětskovo Sajuza, Čung Kuo Žen min Kung chuo a škodí nadále. Desetitisíckrát hanba a hanba tomuto hovadskému škodícímu stádu. 


Nepřihlášený uživatel

#179655 Re: vepřočechaj hesla

2022-05-27 17:17

#179635: - Re: vepřočechaj hesla 

Zde oblíbená hesla zrádné vepřočechaj svoloče určená k frenetickému křičení v jejich nahnědlém a narudlém houfu :

Ať žije Československá Sovětská Socialistická Autonomní Republika ve svazku se Sovětským Svazem !!!

Ať žije Česká Lidová Autonomní Republika ve svazku s Ruskou Federací !

Ať žije Česká Lidová Autonomní Oblast v rámci Čínské lidové republiky !

Ať žije Protektorát Čechy a Morava ve svazku s Velkoněmeckou Říší !!

smrt ruskočínské fašistické hydře

#179656 Re: Dnešní nacistické Rusko

2022-05-27 17:18

#179645: smrt ruskočínské fašistické hydře - Re: Re: Dnešní nacistické Rusko 

Rusko - ať dnešní putinovské nacistické či bývalé bolševické stalinistické, je největší okupant po skončení 2.světové války a anektovalo nejvíc zemí (Pobaltí, Halič, Podkarpatsko, Besarábie, Tuva, Kurily, později intervenovalo a udržovalo okupační vojska v satelitních zemích východního bloku (NDR, ČSSR, MLR, MOLR), v Afghanistánu, Jižním Jemenu a nejnověji v Gruzii, Moldávii a nyní na Ukrajině.

Hned za nimi je maoistická ČLR se svou hanebnou anexí a okupací Tibetu, Východního Turkestánu, Vnitřního Mongolska a se svými krutými intervencemi v korejské válce a podporou strašlivého genocidního polpotovského režimu v Kambodži.

Rusko-čínská nacistická hydra je celému světu nebezpečná.

Tvoje máma

#179657 Re: Re: vepřočechaj hesla

2022-05-27 17:56


Nepřihlášený uživatel

#179658 Re: Je třeba vymést tu žlutou chanskou špínu z čistých himálajských ledovců !!!!

2022-05-27 20:32

#179511: - Re: Je třeba vymést tu žlutou chanskou špínu z čistých himálajských ledovců !!!! 

Tibet byl napaden čínskými komouši pod stejnou záminkou jako dnes napadají russáčtí fašisti Ukrajinu. Mírové osvobození od vlastní vlády a nezávislosti. Jak ubohé a odporné. 


Nepřihlášený uživatel

#179659 Nová Osa Zla

2022-05-27 20:38

Stará osa zla Berlín-Řím-Tokio byla poražena a její členové si prošli transformací a dnes jsou to silné a prosperující demokracie.

Nová osa zla Moskva-Peking-Teherán se stále více rozpíná a je čím dál nebezpečnější pro celý svět.

Je třeba porazit nacifašistický režim smradlavého skřeta Adolfa Putlera, maoistický režim zrůdného netvora Xi Ping Ponga a islamistický otřesný režim plesnivého teokratického dědka Chameneího.


Nepřihlášený uživatel

#179660 80 let od atentátu na nacistickou stvůru

2022-05-27 20:42

Každý opravdový a hrdý Čech si v srdci připomíná tuto nesmírně důležitou světovou událost. Vykonavatelé atentátu na jednu z nejhorších nacistických zrůd jsou nesmrtelní hrdinové opravdového národa českých zemí.


Nepřihlášený uživatel

#179661 Re: Je třeba vymést tu žlutou chanskou špínu z čistých himálajských ledovců !!!!

2022-05-27 20:48

#179508: - Je třeba vymést tu žlutou chanskou špínu z čistých himálajských ledovců !!!! 

जय हिंद प्रिय भारत और सब से ऊपर

与中华帝国在中间

Podpořme demokratickou Indii proti zkurvené totalitní ČLR, která může za celosvětovou hrůzu netopýří čínské pandemie. Pryč se zkurvenými čínskými šunty, pryč s debilními, bezduchými a šovinistickými Chany, pryč s odporným myšlením maoismu a sinocentrismu. Indie si zaslouží naší podporu.

Před 71 lety napadla komunistická čínská armáda nezávislý a mírumilovný buddhistický Tibet a od té doby ho nezákonně okupuje. Čínský komunistický režim je veskrze prolhaný, zločinný a celému světu nebezpečný, zasluhuje si to nejhlubší opovržení !!!!

Tibetský ozbrojený odpor formou guerillové války trval od začátku čínské invaze v roce 1950 hlavně ve východních částech Tibetu, kde mezi lety 1956-59 přerůstal ve vleklou a ničivou válku. Vyvrcholením těchto bojů pak bylo povstání v samotném srdci Tibetu, ve Lhase v březnu 1959. Po definitivní porážce všech tibetských ozbrojených oddílů na konci roku 1961 se další odboj přesunul právě za indické a nepálské hranice. V Nepálu bylo hlavní strategickou oblastí tibetského partyzánského boje malé autonomní království Mustang na tibetských hranicích. Přes všechny úspěchy v boji proti čínským okupačním jednotkám byla nakonec tato základna po brutálním čínském nátlaku na Nepál v roce 1974 zlikvidována a další víceméně utajený odboj probíhá z indického území.


Nepřihlášený uživatel

#179662 Re: Re: Je třeba vymést tu žlutou chanskou špínu z čistých himálajských ledovců !!!!

2022-05-27 20:50

#179594: - Re: Je třeba vymést tu žlutou chanskou špínu z čistých himálajských ledovců !!!! 

Neustávající konflikty na indicko-čínské hranici v Himálaji přitáhly pozornost k málo známé speciální vojenské jednotce, kterou tvoří převážně tibetští uprchlíci. Příslušníci uskupení přiznávají, že do armády vstoupili, aby se mohli pomstít komunistické Číně za okupaci Tibetu.

Před pár dny se čínské a indické síly střetly na sporném území blízko jezera Pangong Tso v západním Himálaji. Konfrontace stála život jednoho člověka.

Není jasné, co se přesně stalo. Indická armáda tvrdí, že se jí podařilo zvrátit čínské agresivní záměry na změnu statutu quo na hranicích okupovaného Tibetu, Čína naopak obvinila indické vojáky z nedovoleného překročení dohodnuté linie kontroly. Indická armáda získala do svého područí strategické výšiny.

Důležitou roli ve vojenské operaci hrála málo známá speciální jednotka SFF (Special Frontier Force - Speciální pohraniční síla), která sestává převážně z tibetských uprchlíků.

O SFF je toho známo jen málo. Byla založena v roce 1962, po pro Indii ponižující prohře ve válce s Čínou. Participovala ve válce Indie s Pákistánem, stejně jako v ozbrojeném konfliktu Indie a Pákistánu v roce 1999 známým jako Kárgilský konflikt.

Podle expertů Indie využívá u Tibeťanů znalost terénu v Himálaji a schopnost operovat ve vysokých nadmořských výškách. „Dává smysl je zapojit ve vysokých nadmořských výškách. Jsou to skvělí horolezci,“ řekl agentuře Reuters Amitabh Mathur, poradce indické vlády pro tibetské záležitosti. Podle Tenzina Tseringama, tibetského uprchlíka, který sloužil v SFF sedmnáct let, se Indie zdráhala použít jednotku proti Číně z obavy, že by Tibeťané vyhnaní ze své domoviny čínskou okupací nedokázali udržet své emoce na uzdě.

„Většina Tibeťanů se přidala k jednotce, protože je to naše šance bojovat s Čínou,“ přiznává Tenzin Thardoe, jehož mladší bratr je členem SFF. Zprávy o statečném počínání jednotky v posledních střetech s Čínou mu způsobily husí kůži. „Všichni jsme cítili radostné vzrušení,“ říká o reakci ostatních Tibeťanů.


Nepřihlášený uživatel

#179663 Re: Re: Re: debilní, zrádné a líné vepřočecháčstvo

2022-05-27 21:47

#178199: - Re: Re: debilní, zrádné a líné vepřočecháčstvo 

Vepřoidi : nejhorší vlastností vepřoidů pseudočecháčků je naprostá a úlisná podlézavost mocným říším, kolaborace, zbabělost, prasecká konzumní nenažranost a vypočítavost a je to jedno jestli v minulosti se čecháčko-vepřoidi plazili po mramoru k nohám orlice velkoněmecké říše či poté po bolševickém tébichu posetém rudými hvězdami k nohám ožralého ruského medvěda a nyní nakonec se plazí toto vepřoidní hloupé stádo na čele s ovarovičem a smečkou kikin, okradmůr a agrostvůr po dlouhém rudém koberci k trůnu a nohám nového světovládného otřesného dračího císaře v říši středu. Hanba takovému hnusnému kolaborantskému stádu hloupých prasat !!!

Langčhen Rinpočhe osvobodí Zemi Sněhů

#179664 Re: ČLR a Rusko jsou minulost. EU a USA budoucnost. Indie je naděje.

2022-05-27 21:49

#177877: Langčhen Rinpočhe osvobodí zemi sněhů - Re: ČLR a Rusko jsou minulost. EU a USA budoucnost. Indie je naděje. 

Ruský ožralý medvěd se potácí na hranici deliria tremensis a svým uboze hnusným ožralým potácením ubližuje všem okolo. Na dálném východě čpí krví nasáklý zvedající se hnusný rudý čínský drak, který by rád k dokonalosti dovedl nesmrtelné touhy po světovládě, ale kola osudu vesmíru se točí spravedlivě a obrovská pýcha předchází strmý a konečný pád do horoucích pekel. Moudrý indický slon, nositel učení o pomíjivosti a vysvobození z utrpení, nakonec zvítězí !!!!


Nepřihlášený uživatel

#179665 Re: Konec maoismu a zrůdných totalit se blíží...

2022-05-27 21:50

#177876: - Konec maoismu a zrůdných totalit se blíží... 

Nakonec bude rozdrcena a zlikvidována odporná maoistická říše zla - Čínská Lidová Republika a všechny ukrutné maoistické zločiny budou po zásluze tvrdě potrestány - svobodně znovu vydechnou utlačované národy pod jhem maoistické rudé říše. S pádem největšího semeniště zla budou následovat i pády a zánik dalších hnusných totalit- zločineckého čučche klanu kimů, putinovského barbarského chlastoslovanského houfu nácků, debilní sebranky fanatických islámských dědků, brutálních vojenských grázlů a šašků a obskurních pseudotatíčků decimovaných zemí - všichni budou tvrdě ztrestáni. V zemi jitřní svěžesti zavládne jednota pod vládou dynastie Ri Čoson, v zemi lva a slunce zazáří vláda dynastie Pahlaví a v zemi buddhovy sanghy zavládne mír. Země sněžného lva bude opět svobodná.

pátá kolona spřádá intriky

#179666 Re: 80 let od atentátu na nacistickou stvůru

2022-05-27 21:55

#179660: - 80 let od atentátu na nacistickou stvůru 

A kde je Pitomio ?? spřádá intriky a zrady proti naší zemi ve prospěch liliputina. A jeho Strana Primitivních Debilů ?? Vzteky prskají při zmínce o statečném odboji proti totalitám, raději by protektorský režim s fýrerem, co jim dá stabilně nažrat a nenutí je myslet a žít svobodně.


Nepřihlášený uživatel

#179667 Re: Nová Osa Zla

2022-05-28 04:31

#179659: - Nová Osa Zla 

Stará osa zla Berlín-Řím-Tokio byla spravedlivě poražena a její členové si prošli transformací a dnes jsou to silné a prosperující demokracie.

Nová osa zla Moskva-Peking-Teherán se stále více rozpíná a je čím dál nebezpečnější pro celý svět.

Je třeba porazit nacifašistický režim smradlavého skřeta Adolfa Putlera, maoistický režim zrůdného netvora Xi Ping Ponga a islamistický režim plesnivého teokratického dědka Chameneího.


Nepřihlášený uživatel

#179668

2022-05-28 04:52

    Ať chcípne pavouk, amatérský politolog.

Zlatý Babiš!

#179669 Za Babiše bylo líp!

2022-05-28 06:19

ANO, bylo líp!


Nepřihlášený uživatel

#179670 Re: vlastizrádci volí SPD

2022-05-28 06:41

#179653: - vlastizrádci volí SPD 

Nejodpornější vlastizrádci z řad ovarovitých sviní, lízající rusko-čínské prdele volí posranou nahnědlou SPD !!! pryč se zrádci demokracie, pryč se zrádci země české !!! ať táhnou na východ i se svými pseudovůdci a falešnými fýrery okradmůrami, kikinami a spol!!!


Nepřihlášený uživatel

#179671 Re: Re: Re: Toto je aktuální a důležitá petice!

2022-05-28 06:55


Anonymous

#179672 Re: Za Babiše bylo líp!

2022-05-28 06:57

#179669: Zlatý Babiš! - Za Babiše bylo líp! 

 Za STBáckého podvodníka to byla hrůzovláda,nemající obdoby a která postihne ještě další generace!


Nepřihlášený uživatel

#179673

2022-05-28 07:00

Hradní vepřošpek.


Nepřihlášený uživatel

#179674 Re: SPD - ŽUMPA A STOKA NEJHORŠÍHO ODPADU

2022-05-28 07:06

#179385: - Re: Re: SPD - ŽUMPA A STOKA NEJHORŠÍHO ODPADU 

To je přehlídka kriplů z psychiatrické léčebny : Pitomio debilotio jakožto pseudonipponský popelář zavrhnutý svou krkavčí matkou a przněný v děcáku. Posranej flákanec a zrůda Volnej- slintající a prskající prase nenažraně přisátý na byznysu s chudobou. Kožeňácký imbecil Foldyn slintající nad svou upoceností a opruzeninami a dávající jazyky. A tak by se dalo pokračovat do nekonečna. A abychom nezapomněli, duchem naprosto mdlé voličstvo patřící za elektrickou ohradu aby nepáchalo škody typu hysterák Balda kácející stromy na koleje !!!!


Nepřihlášený uživatel

#179675 Re: 80 let od atentátu na nacistickou stvůru

2022-05-28 07:06

#179660: - 80 let od atentátu na nacistickou stvůru 

Každý opravdový a hrdý Čech si v srdci připomíná tuto nesmírně důležitou světovou událost. Vykonavatelé atentátu na jednu z nejhorších nacistických zrůd jsou nesmrtelní hrdinové opravdového národa českých zemí.