MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Moravec+Karotamm+Ngapho zdraví vepřočechaj kolaborantstvo

#181301 vzory podání velezrádné SPD

2022-07-09 22:37

15.3.1939

Rozkas pro Obyvatele!
Na rozkas Votze a neivršiho Prezidenta německé
Armady převzal sem v zemi česke s nešnim dnem
celou moc.
Hlavni-Quartier Praha, dne 15. Brězna 1939
Vrchni Komandant Armadni-Odil 3
 Blaskowitz General Pjechoty

( fsdejte se !! nyts se fam nestane !!!)

 

21.7.1940

По указанию Верховного Генералиссимуса и Вождя Советского Союза товарища Сталина я сегодня принял на себя весь военный и гражданский контроль над эстонским регионом.
 
Маршал Советского Союза Семен Константинович Тимошенко, 21.7.1940
 
(Eestlased, tere tulemast sotsialistlike rahvaste ühisesse perekonda, Nõukogude Liitu)
 
 

28.3.1959

Zài máozédōng zhǔxí de shòuyì xià, wǒ jīntiān jiēguǎnle xīzàng zìzhìqū de yīqiè jūnshì hé xíngzhèng quánlì.
Chénkuānshān jiāngjūn 28.3.1959

(bod pai phjags phebs gnangs gja nag čhen po la !!! )


Nepřihlášený uživatel

#181302 Re: Re: prašivé vepřočechaj flastenectvo

2022-07-09 22:38

Největšími škůdci této země jsou odporný nenažraný bachratý vepřočecháčkové, líný a lhostejný prasata, co jen žerou, chlastaj, kradou a ničej vše co se tu vybudovalo. Tato imbecilní a hloupá čecháčkovepřoidní svoloč hýká a krká jak největší hovada pod sluncem a plazí se za svými nestvůrnými zločinnými fýrery typu ovara jelita, kanimůro-okradmůry, kradavých kikin, blijících prasat a prasnic z volnobloků, bolševických pohrobků a všehoschopných agrostvůr. Vypráskat tu svoloč na východ a bude zase dobře !!


Nepřihlášený uživatel

#181303 Re: Re: prašivé rozmazlené vepřočecháčstvo !!

2022-07-09 22:39

Žádná krize v podstatě není. Vesele se utrácí v e-shopech, narvané nákupní vozíky k prasknutí, všichni courají neustále pro balíky ze zásilkoven, všude na silnicích plno aut, všichni v rukou chytrý mobily a tablety, všude online placení, na vidlákově u každé haciendy nejméně 3 auta, všude bazény a zahradní grily- a pořád slyšíme v tv i na netu fňukání a naříkání této rozmazlené svoloče, jak ten nynější stav prý žene čecháčkovský národ do chudoby a bídy. Pěkný hovno vepřočecháčci !!! Opravdová bída a chudoba vypadá zcela jinak. Tady je to tak rozmazlenej a zpovykanej pronárod, že to nemá ve světě obdoby. A ještě navíc krajně sobeckej a sebestřednej. Za kus mastnýho žvance, šunty od hujáveje a levnej russáckej plyn jsou ochotni nadšeně udat a prodat vlastní rodinu. Tenhle ksindl proradnejch a imbecilních flastenců vepřočecháčků pak volí své prolhané a otřesné fýrery typu kanimůry hovnomůry, owara jelitoviče pchinga, agronetvora bureše a další zločinecké gangy blijících zrůd z volnoboků, trikoloristů a spol.


Nepřihlášený uživatel

#181304 Re: SPD - HNUS A ODPAD SPOLEČNOSTI

2022-07-09 22:39

To je přehlídka kriplů z psychiatrické léčebny : Pitomio debilotio jakožto pseudonipponský popelář zavrhnutý svou krkavčí matkou a przněný v děcáku. Posranej flákanec a zrůda Volnej- slintající a prskající prase nenažraně přisátý na byznysu s chudobou. Kožeňácký imbecil Foldyn slintající nad svou upoceností a opruzeninami a dávající jazyky. A tak by se dalo pokračovat do nekonečna. A abychom nezapomněli, duchem naprosto mdlé voličstvo patřící za elektrickou ohradu aby nepáchalo škody typu hysterák Balda kácející stromy na koleje !!!!

A co na to Pitomio Kanimůra ?? spřádá intriky a zrady proti naší zemi ve prospěch liliputina. A jeho Strana Primitivních Debilů ?? Vzteky prskají při zmínce o statečném odboji proti totalitám, raději by protektorský režim s fýrerem, co jim dá stabilně nažrat a nenutí je myslet a žít svobodně. Celá tato partaj je velezrádná a měla by být postavena mimo zákon jako někdejší SDP henleinovců. A Okradmůru a další prolhané činitele této ubohé a zrádné vepřočechaj partaje postavit před soud a poslat do lágrů na doživotí makat.


Nepřihlášený uživatel

#181305 Re: SPD - ŽUMPA A STOKA NEJHORŠÍHO ODPADU

2022-07-09 22:40

SPD-Pitomiovci debilotiovci - to je konstatování holého faktu a pravdy, že jedinci mdlého rozumu postižení digitální debilitou a vystrašení k smrti svými vůdci typu Ovara, Okradmůry, Kikiny a jiných zázračně spasitelských fýrerů - můžou dopadnout takto : jsa vystrašeni a zblbnuti do té míry, že buďto za 1) dostanou kolaps a infarkt ze strachu a konečně zdechnou !!!! či za 2) vystrašení a vybičovaní pitomiovskými bludy do extrému začnou kácet stromy na koleje a rozhazovat pseudovzkazy od tajemného Sorose a jeho imaginárních houfů z Mordoru. Okradmůra je svoloč prasečí nejhoršího kalibru a jeho tupé vepřoidní voličstvo patří do vyhnanství !! Na východ s nimi !!! Tam ať se nažerou hnoje a sraček a konečně chcípnou !!!!


Nepřihlášený uživatel

#181306 Re: debilní, zrádné a líné vepřočecháčstvo

2022-07-09 22:41

Tento dementní alkoholický vepřový pronárod si nezaslouží žádné slitování, je to ukázka toho nejubožejšího stáda, co jenom žere, chlastá, sere a hnusným smradem zamořuje vše okolo !!! Je to nejodpornější předobraz zkázy bachratého čecháčkovského vepřového postkomunismu, který se požere vlastní sobeckostí a tupostí navzájem, řka : ať chcípne sousedovic koza !!! A hlavně toto tupé hloupé stádo žere u koryt do kterého je úplně jedno, kdo sype : Puťa Puťa chrochty chrochty nááá nažer se ty prase čecháčkovský, tu máš říšské potraviny, eintopf, wurst, kalteplatte, nááá nažer se ty prase čecháčkovský, tu máš imperiální rudé žrádlo, boršč, kyjevski kotlet, bliny so smetanoj, nááá nažer se ty prase čecháčkovský, tu máš dračí žrádlo, kung pao, švej žužu, šunty od alibaby a hujáveje, krámy a hnusy nejhoršího kalibru. Však prasata čecháčkovský se hluboce a poníženě klaní až k zemi u krví páchnoucích pařátů dračího císaře.

hnusná vepřoidní chamraď

#181307 směšné a ubohé pořvávání vepřočechaj svoloče

2022-07-09 22:41

odporný tschechei schweinerei powl pod vedením zrůdných fýrerů z řad velezrádných pitomiovců, volnařů, trikáčů, socánků, bolšanů a spol. hýká a naříká nad svou ublátěnou malostí a hnusotou jako ten nejodpornější kolaborantský hmyz, hlasitě vzlykají a halasí : chceme si žrát dobře, vozit si zadky v plechovkách a vše mít zadarmo a až pod rypáky dodané do svých zaprděných brlohů. Toť obraz otřesné zkázy vepřového tschechei postkomunismu a udavačského postnacismu. Toto stádo ubližovalo a škodilo pod prapory Grossdeutsches Reich, Sovětskovo Sajuza, Čung Kuo Žen min Kung chuo a škodí nadále. Desetitisíckrát hanba a hanba tomuto hovadskému škodícímu stádu.

 

Nepřihlášený uživatel

#181308 Re: Chceme zákaz velezrádných hnědorudých partají a gangů!

2022-07-09 22:42

Již brzy začne očista této země od ovaroidní, kikinoidní a kanimůrovské velezrádné havěti a vepřočecháčkovská kolaborantská chátra bude tvrdě potrestána !!! Nenažraná, líná a rozmazlená čecháčkovská prasata budou tvrdě rozháněna vodními děly a pozavírána do cel.


Nepřihlášený uživatel

#181309 Re: vlastizrádci volí SPD!

2022-07-09 22:43

Nejodpornější vlastizrádci z řad ovarovitých sviní, lízající rusko-čínské prdele volí posranou nahnědlou SPD !!! pryč se zrádci demokracie, pryč se zrádci země české !!! ať táhnou na východ i se svými pseudovůdci a falešnými fýrery okradmůrami a kikinami!!!


Nepřihlášený uživatel

#181310 Re: vlastizrádci volí SPD!

2022-07-09 22:43

Kanimůra Hovnomůra líbá prdel russáckému medvědovi a líže poníženě jeho hovna. A předhání se v tom, kdo je větší hovnoližba, jestli on podělanej idiot kanimůra nebo paprikášová svině z dolních uher či hnilobný sultán z bosporu.


Nepřihlášený uživatel

#181311 Re: vlastizrádci volí SPD!

2022-07-09 22:44

Posraná Hovnomůra Kanimůra bude zatčena, uvržena do žaláře a umrskána bičem k smrti, nic jiného si tahle zrůda nezaslouží. Strana primitivních debilů bude postavena mimo zákon, stejně jako všechny rudo-hnědé velezrádné rejdy.

pátá kolona musí být rozdrcena

#181312 Re: STOP vlastizrádné SPD!!!

2022-07-09 22:45

Velezrádný vepřočechaj ksindl bude nemilosrdně rozdrcen. Strana Primitivních Debilů bude zakázána a její členové a přívrženci pochytáni, uvrženi do žalářů a umrskáni bičem k smrti. Podobně bude jednáno se všemi dalšími velezrádnými rejdy rudohnědých kriminálních gangů !!!

pátá kolona musí být rozdrcena

#181313 Re: STOP vlastizrádné SPD!!!

2022-07-09 22:46

Za zcela veřejnou vlastizrádnou činnost v parlamentu ČR by měla být neprodleně SPD zakázána a rozpuštěna. A současně by mělo dojít k zákazu a rozehnání všech velezrádných hnědorudých houfů a tlup. Naše země si musí vzít příklad z ohrožení roku 1938 a zasáhnout tvrdě. Na provokační demonstrace takových odporných hovad udeřit, rozehnat ty vepřočechaj prasata vodními děly, střílet do nich ostrými náboji, pochytat je všechny, uvrhnout do žaláře a denně bičovat. Nic jiného si tyhle zrádný švajneraj nezaslouží.


Nepřihlášený uživatel

#181314 Re: STOP vlastizrádné SPD!!!

2022-07-09 22:47

Co by učinili zástupci dnešní páté kolony, pokud by se Rusové – po nějakém nyní nepravděpodobném vývoji – objevili až v Praze? Není těžké si představit, že by ochotně pomáhali navléknout českému národu na krk ruskou oprátku. Tak, jako to učinili naši komunisté v roce 1948. Rádi by přijali nějaký Rusy svěřený pašalík.

Kolik Čechů by se asi k Rusům přidalo, protože by čichali kariéru, peníze, moc? Kolik cynických zbabělců-pragmatiků, krys stavících své zájmy nad národ, by opět vylezlo?

Známe to z doby po únoru 1948 i po srpnu 1968. Tváře možných budoucích kolaborantů, udavačů a konfidentů na nás už dnes shlížejí z televize a článků – stačí se pozorně dívat. Rozpoznáte je podle mluvy, podle řeči těla, podle pichlavých uhýbajících očí, podle kličkování. Další desetitisíce jsou ale zatím ti neviditelní.

Kriminál či vyhazov z práce by často zařídil soused, možná příbuzný či někdejší kamarád, politický pracovník v práci anebo krysa ze sportovního oddílu, spolužák, kantor.


Nepřihlášený uživatel

#181315 Re: STOP vlastizrádné SPD!!!

2022-07-09 22:47

Rusko plánuje podle vyjádření exprezidenta Medveděva vybudovat nový řád zahrnující území od Lisabonu po Vladivostok, systém bezpochyby postavený na autoritářsko-policejních pořádcích a podřízení Evropy moskevským temným imperiálním ambicím.

Rusko vyhrožuje jaderným bombardováním evropských velkoměst a ovládnutím střední Evropy. Chlubí se zbraněmi posledního soudu. Hláškami ve státní televizi připravuje své obyvatele na jadernou válku.

Rusko uctívá Putina jako cara a spasitele, rehabilituje masového vraha Stalina. Pochvaluje si okupaci Československa v roce 1968. Ospravedlňuje zabrání Pobaltí před válkou, válku s Finskem a pakt Ribbentrop–Molotov, jenž umožnil zahájení války v Evropě v roce 1939.

Čeští stoupenci Moskvy tyhle řeči neodsuzují, tedy s nimi souhlasí. Zástupci páté kolony dnes svobodně a beztrestně hlásají své názory a podporují slovně Rusko, které běsní na Ukrajině. Využívají přitom výhod demokracie a svobody slova. Tváří se vlastenecky.

Pokud by se shodou nešťastných okolností snad dostali k moci, je jisté, že své protivníky by svobodně a beztrestně hovořit nenechali. Opravdové vlastence by zavírali a mučili, vytyčili by les šibenic jako komunisti po únoru 1948, jako nacisti za války. Nastolili by diktaturu.


Nepřihlášený uživatel

#181316 Re: STOP vlastizrádné SPD!!!

2022-07-09 22:48

Na které území šlápla okovaná ruská bota, takové území ruská vrchnost, zprvu carská, pak komunistická a nyní putinovská, vždy považovala za svou kolonii anebo alespoň za součást sféry ruského vlivu. Své o tom mohou vyprávět národy na Sibiři a ve Střední Asii, pobaltské státy, Ukrajina a Bělorusko, Zakavkazsko a po druhé světové válce i my ve střední Evropě.

Stejně jako ruská vrchnost to mají dnes v podvědomí zakódované i mnozí běžní Rusové – staletí carismu a sedmdesát let komunismu se do nich vepsaly. Chtějí co největší území, chtějí impérium, chtějí vliv, chtějí ovládat jiné národy. Jsou tak uhněteni, v tom se nemění. Chtějí i nás.

Vyjde-li jim to, opět mnoho z nás uvízne ve světě lží, útlaku a propagandy, ve světě vnuceném nám cizáky a našimi putinovci. To, co zažíváme, není žádná hra, ale boj o naši vlastní budoucnost.


Nepřihlášený uživatel

#181317 Re:

2022-07-10 04:39

#181277: -  

      Neaktuální. Je tam někdo jiný.

Občané

#181318 Žádáme denacifikaci Ruska!

2022-07-10 06:07

Smrt ruským okupantům a jejich přisluhovačům.


Nepřihlášený uživatel

#181319

2022-07-10 06:49

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#181320

2022-07-10 07:34

      Dneska je tam někdo jiný. Tohle akorát podprahově tvrdí, že ten jiný je lepší, což není pravda. Ani náhodou.


Nepřihlášený uživatel

#181321

2022-07-10 07:37

   Polystyrénové 150-200 mm zateplení  zredukuje výdaje na otop na zlomek.


Nepřihlášený uživatel

#181322 Re:

2022-07-10 07:39

#181321: -  

   Taky je o dost levnější.


Nepřihlášený uživatel

#181323

2022-07-10 08:33

No co. Je to vlastně pořád stejné. Války musí být a mocnosti mají své zájmy. V posledním dopisu před začátkem 1WW psal car Mikuláš svému bratranci Vilémovi "Drahý Willi, zastav toto šílenství, neb to zničí celou Evropu. Tvůj Nikki"...a bylo to prd platné.


Anonymous

#181324 Havloidi jsou hovnožrouti.

2022-07-10 08:38

Havloidi si davaji jenkem - hovna a chcanky se nechaji poradne prokvasit v uzavrene nadobe na slunicku a vznikly plyn se inhaluje.

 

marfuša bude mít co žrát ??

#181325 Vkúsno i Tóčka nemá brambory

2022-07-10 08:56

Jednička menu: Kremlévskij búrger (receptura byla uvolněna pro široké užití masami:

"Nejkvalitnější búrgry získáváme v březnu. Do půl litru březové šťávy přidáme 1000 gram strouhané březové kůry, hrst jemně sekané právě pučící lebedy a hrst přemrzlých brusinek z tajgy. Připravenou hmotu necháme 2 hod. uležet a následně nasucho pečeme na peci, protože tuky jsou nezdravé a palmový olej při smažení smrdí.

Pro lepší trávení zapíjíme samohonkou z pašovaných polských jablek, které na poli prošly procesem drcení pod pásovými traktory.