MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#182601

2022-08-19 08:57

Bude nejlepší, když odtáhnete na Ukrajinu, fašisti a nacisti.


Anonymous

#182602 Re: Rusko je třeba denacifikovat všemi orostředky

2022-08-19 09:51

#182601: -  

 Táhni na Sibiř kacape!


Nepřihlášený uživatel

#182603

2022-08-19 14:04

Čínští vojáci míří na cvičení do Ruska.


Nepřihlášený uživatel

#182604

2022-08-19 14:40

K jídlu bude rýže?


Nepřihlášený uživatel

#182605 ČLR - NEJZRŮDNĚJŠÍ REŽIM VŠECH DOB !!!

2022-08-19 16:30

ČLR - NEJZRŮDNĚJŠÍ REŽIM VŠECH DOB !!!
Od roku 1949 systematické vraždění a asimilace všech nechanských národů nechtěně vtažených do systému čínské rudé komunistické říše
O roku 1949 okupace tradičních nečínských území Mongolů, Ujgurů a Kazachů, jejich systematická asimilace, vraždění až na hranici genocidy.
1950 - začátek kruté a bezprávné okupace Tibetu, ničení, vraždění, genocida, asimilace
1962 - zákeřné vojenské napadení Indie
60.-70.léta vojenské přepady a zákeřné útoky na SSSR a další sousední země
50.-60.léta v celé čínské rudé říši maoistické šílené experimenty Velký Skok a Kulturní Revoluce které mají na svědomí desítky milionů mrtvých
70.léta - podpora šíleného bestiálního maoistického režimu Pol Pota v Kambodži s miliony mrtvých
1979 - zákeřné vojenské napadení Vietnamu
1989 - masakry vlastních neozbrojených občanů většinového chanského národa
90.léta - podpora maoistických guerill a teroristů ve světě ( Jihovýchodní Asie, Peru, Nepál, Afrika atd.)
a od konce 90.let také vydírání a vyhrožování svrchovaným zemím, neokoloniální zadlužovací politika vůči rozvojovému světu, uplácení režimů v Africe i v Asii, neustálé vyhrožování Tchajwanu a drtivé glajchšaltování Hongkongu.
2018-2019 - začátek absolutně totalitního orwellovského systému kreditů a všeobecného šmírování, udávání a špiclování po celé rudé říši, opětovné zavádění převýchovných táborů pro neposlušné nechanské uzurpované národy.

2019-2021 - bezostyšné a záměrné rozšíření koronaviru po celém světě a sprosté vydělávání peněz na potížích celého světa, které tento zvrácený, zrůdný a prolhaný režim neustále způsobuje. Nadále pokračující devastace svobod v Hongkongu, napadání indických vojáků na hranicích , otřesné vyhrožování všem státům ohledně morální podpory Tchajwanu, Tibetu, Mongolska a Turkestánu.

2022- podpora zločinné putinovské agrese proti Ukrajině

XIZANG DULI, XINJIANG DULI, NEI MENGGU DULI, HONGKONG DULI, TAIWAN DULI

BO RANGCEN


Nepřihlášený uživatel

#182606 Je třeba vymést tu žlutou chanskou špínu z čistých himálajských ledovců !!!!

2022-08-19 16:31

जय हिंद प्रिय भारत और सब से ऊपर

与中华帝国在中间

Podpořme demokratickou Indii proti zkurvené totalitní ČLR, která může za celosvětovou hrůzu netopýří čínské pandemie. Pryč se zkurvenými čínskými šunty, pryč s debilními, bezduchými a šovinistickými Chany, pryč s odporným myšlením maoismu a sinocentrismu. Indie si zaslouží naší podporu.

Před 71 lety napadla komunistická čínská armáda nezávislý a mírumilovný buddhistický Tibet a od té doby ho nezákonně okupuje. Čínský komunistický režim je veskrze prolhaný, zločinný a celému světu nebezpečný, zasluhuje si to nejhlubší opovržení !!!!

Tibetský ozbrojený odpor formou guerillové války trval od začátku čínské invaze v roce 1950 hlavně ve východních částech Tibetu, kde mezi lety 1956-59 přerůstal ve vleklou a ničivou válku. Vyvrcholením těchto bojů pak bylo povstání v samotném srdci Tibetu, ve Lhase v březnu 1959. Po definitivní porážce všech tibetských ozbrojených oddílů na konci roku 1961 se další odboj přesunul právě za indické a nepálské hranice. V Nepálu bylo hlavní strategickou oblastí tibetského partyzánského boje malé autonomní království Mustang na tibetských hranicích. Přes všechny úspěchy v boji proti čínským okupačním jednotkám byla nakonec tato základna po brutálním čínském nátlaku na Nepál v roce 1974 zlikvidována a další víceméně utajený odboj probíhá z indického území.


Nepřihlášený uživatel

#182607 Re: Chceme bojovat s Čínou. Speciální jednotka Tibeťanů střeží Himálaj

2022-08-19 16:32

Neustávající konflikty na indicko-čínské hranici v Himálaji přitáhly pozornost k málo známé speciální vojenské jednotce, kterou tvoří převážně tibetští uprchlíci. Příslušníci uskupení přiznávají, že do armády vstoupili, aby se mohli pomstít komunistické Číně za okupaci Tibetu.

Před pár dny se čínské a indické síly střetly na sporném území blízko jezera Pangong Tso v západním Himálaji. Konfrontace stála život jednoho člověka.

Není jasné, co se přesně stalo. Indická armáda tvrdí, že se jí podařilo zvrátit čínské agresivní záměry na změnu statutu quo na hranicích okupovaného Tibetu, Čína naopak obvinila indické vojáky z nedovoleného překročení dohodnuté linie kontroly. Indická armáda získala do svého područí strategické výšiny.

Důležitou roli ve vojenské operaci hrála málo známá speciální jednotka SFF (Special Frontier Force - Speciální pohraniční síla), která sestává převážně z tibetských uprchlíků.

O SFF je toho známo jen málo. Byla založena v roce 1962, po pro Indii ponižující prohře ve válce s Čínou. Participovala ve válce Indie s Pákistánem, stejně jako v ozbrojeném konfliktu Indie a Pákistánu v roce 1999 známým jako Kárgilský konflikt.

Podle expertů Indie využívá u Tibeťanů znalost terénu v Himálaji a schopnost operovat ve vysokých nadmořských výškách. „Dává smysl je zapojit ve vysokých nadmořských výškách. Jsou to skvělí horolezci,“ řekl agentuře Reuters Amitabh Mathur, poradce indické vlády pro tibetské záležitosti. Podle Tenzina Tseringama, tibetského uprchlíka, který sloužil v SFF sedmnáct let, se Indie zprvu zdráhala použít jednotku proti Číně z obavy, že by Tibeťané vyhnaní ze své domoviny čínskou okupací nedokázali udržet své emoce na uzdě.

„Většina Tibeťanů se přidala k jednotce, protože je to naše šance bojovat s Čínou,“ přiznává Tenzin Thardoe, jehož mladší bratr je členem SFF. Zprávy o statečném počínání jednotky v posledních střetech s Čínou mu způsobily husí kůži. „Všichni jsme cítili radostné vzrušení,“ říká o reakci ostatních Tibeťanů.


Nepřihlášený uživatel

#182608 Re: Borecký - největší zemský škůdce a zločinec

2022-08-19 16:34

#182516: - Borecký - největší zemský škůdce a zločinec 

Pan Borecký patrně ani neví, že Kralovice zlikvidoval již loni, nyní tam jezdí jeden celý vlak o víkendu do 30.10. Středočeský kraj pod vedením STAN je nejhorší vedení tohoto kraje od jeho vzniku. Na Mšeno (mimochodem zbrusu nová trať se svrškem pro 21.století) došlo již loni na příkaz STč kraje k drastické redukci vlaků, takže vlak je tam nepoužitelný a o to Stč kraji jde vyhnat lidi a pak napsat- nikdo nejezdí, zrušit! Rušit vlak do velkých měst Žatce (!) a Loun(!) ve směru od Prahy je jako z hororového filmu. Na Žatec by navíc měly být místo rušení obnoveny rychlíky z Prahy, na trati je traťová rychlost 90-100 Km/h, to je pro Stč kraj lokálka jako víno. Ten kraj řídí lidé jako by přišli z dálného východu. No, lidé je volí, protože si říkají Starostové a ti se přeci o lidi starají, ne?

 Úspora až dvacet milionů ročně. Bezva, za relativně pár korun zničíme obslužnost některých oblastí a vyženeme cestující do aut (nebudeme si nic nalhávat, ADEKVÁTNÍ autobusová doprava zanikne nejdéle po ročním vyhodnocení). Výrazem "pár korun" mám na mysli poměr k "osobním" nákladům Středočeského kraje, tedy JENOM k výdajům na platy a obdobné související výdaje. Měsíční částka na tyto výdaje překračuje 2 mld. Kč (to je dva tisíce milionů) - tedy při úspoře1,6 mil. Kč/měs. (20 mil. Kč :12 měsíci) to činí cca 0,00083% ze mzdových nákladů Středočeského kraje.


Nepřihlášený uživatel

#182609 Re: Duhový pochod se uskutečnil navzdory kriploflastencům.

2022-08-19 16:35

#182512: - Re: Re: Duhový pochod se uskutečnil navzdory kriploflastencům. 

Gayové spáchali v 60. letech komunistickou revoluci a v několikadenní válce s policií dokázali policii seřezat. Bylo to po pohřbu ikony homosexuálů komunistky Judy Garlandové, co zemřela mladá na fetování a bulimii. Judy byla slavná písničkou Tam za duhou a dalším příkladným LGBT aktivismem.

(Otec Judy byl pedofil, co zneužíval mladé kluky. Její druhý manžel bisexuál a její čtvrtý manžel homosexuál. Měla k jinakosti sexuálních choutek příznivý postoj i na veřejnosti.)

Na počest úspěšné bolševické homosexuální revoluce v USA se chodí pochody hrdosti, kdy jde o svobodu a toleranci k osobám, co se hlásí k rudé knížce a stejnému pohlaví


Nepřihlášený uživatel

#182610 Re: Duhový pochod se uskutečnil navzdory kriploflastencům.

2022-08-19 16:36

#182513: Karel Trejbal - Re: Re: Re: Duhový pochod se uskutečnil navzdory kriploflastencům. 

Tyto prajdy pochody jsou dneska už jen karnevalem a exhibicí této menšiny. Konají se v létě jako připomínka událostí z roku 1969, kdy se tato menšina poprvé postavila na násilný odpor vůči represivním složkám pokryteckého rasistického režimu v USA. V tehdejším běhu revolt barevných, pacifistů, hippies, indiánů a odporu vůči vietnamské válce to mělo velký a povzbuzující smysl. Dneska je to jen zábava a konzum.


Nepřihlášený uživatel

#182611 Re: Je třeba vymést tu žlutou chanskou špínu z čistých himálajských ledovců !!!!

2022-08-19 16:37

#182606: - Je třeba vymést tu žlutou chanskou špínu z čistých himálajských ledovců !!!! 

Indie je neutrální regionální velmoc. Chce tak nějak vyjít s každým. Vůči komunistické Číně je tedy naopak hodně nabroušená, přesto nikdy neuznala tibetskou exilovou vládu a dalajlámu v indickém exilu vnímá pouze jako čestného hosta. Tibet ač byl v letech 1913-50 skutečně nezávislý, tak ho nikdo takto mezinárodně neuznal a dlouholetý tibetský odboj proti čínské komunistické okupaci podporovaný CIA nakonec zradil Nixon a Kissinger kvůli spolupráci s ČLR jakožto tehdejšímu největšímu zavilému nepříteli SSSR.


Nepřihlášený uživatel

#182612 Re:

2022-08-19 16:44

#182604: -  

 Lepší než americký brambory,ty idiote!


Nepřihlášený uživatel

#182613

2022-08-19 18:22

Teprve až celý Německo zhasne, tak se Němcům rozsvítí.

 

Nepřihlášený uživatel

#182614 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bohemia Regni

2022-08-19 18:28


Nepřihlášený uživatel

#182615 Re:

2022-08-19 18:41

#182613: -  

 Rusko vám zhasne Ukrajina.


Nepřihlášený uživatel

#182616 Re: Re:

2022-08-19 18:41

#182612: - Re:  

Ne bude tam halucinogenní boršč dle receptu zacharobáryšni, shnilé mužické brambory s vodkovou plísní a k tomu smažení netopýři s koronavirovou omáčkou dle receptu čching čching, jó to bude v tajze nablito a nasráno.


Nepřihlášený uživatel

#182617 Re: Re: Re:

2022-08-19 18:42

#182616: - Re: Re:  

 A k tomu nějaký ruský hnus.


Nepřihlášený uživatel

#182618

2022-08-19 19:03


Anonymous

#182619 Re: Re: Re:

2022-08-20 02:41

#182616: - Re: Re:  

 Tak si k tomu dej knedlíky a zesereš se jedna báseň!


Nepřihlášený uživatel

#182620 Re: Re: Re:

2022-08-20 02:57

#182616: - Re: Re:  

 Ty sereš hovna podle Sorosových norem!


Nepřihlášený uživatel

#182621

2022-08-20 03:19

  Co to vlastně Pabouk vyvádí?  

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2022-08-20 03:19



Nepřihlášený uživatel

#182623

2022-08-20 04:13

Podle zdrojů Sky News britské letectvo de facto nechce přijímat další muže bílé pleti. Přednost mají dostat ženy a etnické menšiny.

Petr Fiala

#182624 Vysílám signály

2022-08-20 05:21

Šetřit se musí, například nevybalovat bonbóny z obalů, pak je můžete cucat i týdny.


Nepřihlášený uživatel

#182625 Re: Re: Rusko je třeba denacifikovat všemi orostředky

2022-08-20 06:13

#182602: - Re: Rusko je třeba denacifikovat všemi orostředky 

 Až nás rusové opět osvobodí od nacismu, tak budeš na Sibiři denacifikován, chochole!