MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#183626 Re: Za Babiše bylo líp!

2022-09-13 13:36

#183625: - Za Babiše bylo líp! 

 Bureš do lochu pudeš a stále tam budeš.


Nepřihlášený uživatel

#183627

2022-09-13 14:30

     Pabouk se posral na internetu.


Nepřihlášený uživatel

#183628

2022-09-13 17:19

TÁHNĚTE DO RUSKA RUSÁCI !


Anonymous

#183629 Re:

2022-09-13 17:38

#183602: -  

     Ten jak vysoudil 324 miliónů, koupil zámek a soudil se dál?


Nepřihlášený uživatel

#183630

2022-09-13 18:04

    Přijde mi dost nenažranej.


Anonymous

#183631 Porucha není na vašem přijímači.

2022-09-13 18:36

Fiala dnes, kvůli poruše na anténním systému,  nevysílal signály.


Nepřihlášený uživatel

#183632 Hradní defenestrace !!!

2022-09-13 18:54

Velezrádný kolaborantský prasodement Owar Jelitovič Pching bude svržen z hradního okna do jeleního příkopu na hromadu odpadků. Poté bude uvržen do daliborky, kde bude pod poklopem hrát na housle a tím si vyžebrá něco k snědku. Pokud bude hrát falešně, tak na jeho makovici budou přistávat kosti a výkaly.


Nepřihlášený uživatel

#183633 Re: Re: Stop nefachčenkům!

2022-09-13 18:55

#183586: - Re: Stop nefachčenkům! 

sobecká a úlisná pekari top slepice kvoká ty své odporné asociální žvásty, bylo by potřeba profackovat ten její slepičí ksichtík a nakopat ten její buržoazní zadek.


Nepřihlášený uživatel

#183634 Re: Historie se opakuje, rozlézá se tu odporná chátra.

2022-09-13 18:56

Agrostvůra hrabiš se svými poskoky se fotí na srazech s neonacistickými kriply a mentálně narušenými kriminálníky, celej ten bureš cirkus s karavanem se patří rozehnat ostrou střelbou z děla a burešovo gerontokomando rozstřílet a utopit v krvavé lázni. Poté se vší silou vrhnout na vládní budovy, vyhnat všechny pětižumpové partajníky na ulici a bičovat je, zabavit majetky a uvrhnout do žaláře. Vlastizrádné tlupy hnědorudých okradmůr rozprášit, pochytat všechny nácky a komouše, pověsit je na háky pro dobytek. Pak teprve bude čas začít znovu s obnovou naší zničené a zdeptané země, která tolik trpěla ječícím kraválem nacismu a hnilobným smradem bolševismu.


Nepřihlášený uživatel

#183635 Re: Borecký - největší zemský škůdce a zločinec

2022-09-13 18:58

#182901: - Borecký - největší zemský škůdce a zločinec 

Bude potřeba zaútočit na ministerstvo dopravy a vyvléct všechny ty škodící a sabotážní svině na čele s hnusáckým manekýnem Kupkou na ulici a tam je všechny zbičovat a poté poslat makat do dolů a lomů, aby už nemohli tak příšerně škodit téhle zemi. To samé v Dlážděné na SŽ, všechny je vypráskat a buznu Svobodu řádně profackovat a poslat do vepřína k prasatům. Vypálit hejtmanství na Smíchově, vyhnat STAN partajníky do kanálů, děvku Peckovou a svini Boreckého vláčet na provaze v bahně a žumpě.


Nepřihlášený uživatel

#183636 smrt putlerovskému a pingpongovskému nacistickému režimu !!

2022-09-13 19:01

russáští skřeti prchají z okupovaných vesnic a panikaří na krymu, propaganda na ria novosti jede na plný plyn, putlerovské fúrie brečí a vztekají se, některé nazibáryšni vylétávají do povětří, sám liliputin prská vzteky, div že nepukne. Ukrajina má plán jak strategicky smradlavé russácké skřety postupně porazit a vyhnat zpátky za hranice do jejich chlastoslovanského žebrákostánu. Hysterická kremelská pakáž se třese hrůzou a prská vzteklé sliny. Je třeba zničit krymský most, nastavit totální blokádu Kaliningradu, podnítit povstání neruských národů a nakonec uskutečnit kobercové totální bombardování Moskvy, srovnat kreml se zemí a úplně vypálit do základů to hnízdo zmijí.

maoističtí kriplové se vztekají a prskají jedovaté sliny. Vrchní nestvůrná panda pingpong sere a bleje vzteky v čungnanchaji na dračí rudé koberce a do porcelánových mís. Demokratický svět podporuje nadále demokratickou skutečnou Čínu na Tchajwanu. Je třeba přiškrtit tento odporný maoistický režim, uvalit drtivé sankce, provádět blokádu pobřeží, utvořit silný svaz pacificko-indických sil, podnítit povstání okupovaných národů v ČLR a nakonec uskutečnit kobercové totální bombardování Pekingu a vypálit čungnanchaj, to hnízdo hnusných maoistických sviní.


Nepřihlášený uživatel

#183637 Re: Re: Zúčtování s rudohnědou zrádnou chátrou

2022-09-13 19:01

#183012: - Re: Zúčtování s rudohnědou zrádnou chátrou 

Velezrádní skřeti z hnědorudých partají a tlup budou viset na šibenici. Veškeré rusko-čínské vepřočechaj kolaborantstvo bude nahnáno na appelplatzy a tam bude nemilosrdně postříleno z kulometů. Jejich odporné fyzické schrány pak budou spáleny v pecích na prach a popel.


Nepřihlášený uživatel

#183638 Re: Re: Re: foldyna je arcizmrd !!!

2022-09-13 19:02

Uslintaný smrdutý kožeňák Foldyna posetý opruzeninami vyplazuje svůj ohavný jazyk a bleje své putinovské ódy, brzy se mu jeho zapařená prdel sevře strachy, bude zatčen a nemilosrdně bičován až vydechne navěky. A to vyžraný lampasácký prase z kolaborantské čssd bude brzy viset na lampě hlavou dolů jako mussolini.


Nepřihlášený uživatel

#183639 Borecký - největší zemský škůdce a zločinec

2022-09-13 19:03

Zemského škůdce Boreckého ze STAN odvolat z krajského úřadu, sám si vozí svou tlustou prdel ve služebních a soukromých kárách a tady arogantně škrtá perem vlaky a žene všechny lidi povinně na silnice. Kéž by ho srazila bouračka, aroganta jednoho !!!. A tu mrchu Peckovou ať taky srazí auto a zbyde z ní krvavý flákanec.

Žeňte tu fašistickou arogantní svini Boreckého a zmrdanou pyšnou prodejnou děvku Peckovou ulicemi za svištění bičů do kanálu s odpadem, kam patří za svojí nehoráznou aroganci, prolhanost a ziskuchtivost. Celý STAN patří za mříže jakožto nebezpečná zločinná a vylhaná sebranka.

Svrhnout odporný STAN a pozatýkat všechny jeho proradné a prodejné členy, Boreckého tu svini tlustou a Peckovou tu mrchu zmrdanou exemplárně ztrestat a uvrhnout do temného žaláře na doživotí. Odpornou zrůdu fýrera Rakušana odsoudit k trestu smrti a pověsit na hák pro dobytek, nic jiného si ten zlodějský prolhaný hajzl nezaslouží


Nepřihlášený uživatel

#183640 pliveme a chčijeme na russáckou a chanskou smrdutou říši !!

2022-09-13 19:05

Veliký Chán Kublaj vládl přímo z obsazené Číny veliké a mocné mongolské říši. Jeho příbuzný Chán Batu vládl ze Zlaté Hordy celé rozlehlé bažinaté a zaostalé russácké zemi a russáčtí nevolníci a mužici odváděli chánovi daně, kdo řádně a včas nezaplatil, byl krutě mučen, odvlečen do otroctví nebo popraven. Mongolové už tehdy neměli pochopení pro nuzné russácké primitivní skřety. Zato ve vyspělé Číně využíval Veliký Chán veškeré politické a administrativní znalosti a pracovní návyky chanských obyvatel k zvelebení veliké mongolské říše a naopak ty neposlušné chanské poddané nechal utopit ve žlutém moři po desetitisících jako koťata.

Chlastoslovanské Russácko je prolezlé mongoloidními a tatarózními hordami dodnes. Zlatou Hordu nezrušila Čína, ale spolupráce krymských a nogajských tatarů. Poslední imperiální císařská vláda nad Čínou patřila tunguzským Mandžuům, kteří vládli porobenému chanskému nevolnickému obyvatelstvu a nařídili jim jako akt ponížení nosit copy. Barbarský a zločinný systém čínských dynastií ještě vylepšili k dokonalosti. Mandžuové vládli i Mongolsku, Tuvě, Turkestánu a Tibetu. Po pádu mandžuské dynastie Čching tyto země získali nezávislost, která byla posléze zničena nastupující maoistickou rudou diktaturou ČLR, takže dodnes jen část Mongolska si zachovala jakousi vratkou nezávislost a je tudíž ušetřena přímého chanského maoistického běsnění.


Nepřihlášený uživatel

#183641 A hnali sme těch bolševikov......

2022-09-13 20:56

Odporný skřet liliputler řve hrůzou a prská vzteky v mramorových sálech kremlu, ruce a nohy se mu třesou hitlerovskými záškuby a pln zoufalství křičí : kde jsou mé armády ??? paprikášový tlusťoch z uherákova a hnilobný kebabový sultán z bosporu jsou velmi nervózní z vývoje situace. Nestvůrná panda pingpong si možná promýšlí své intrikánské strategie na rudých kobercích čungnanchaje. Podpoří skřeta liliputlera ?? nebo si zachrání kůži a přestane nejapně vyhrožovat ?? plesnivým turbanovým dědkům z perských pouští se chvějí hnusácké a poblité fousaté brady, vědí dobře o tom co je čeká a nemine....

vivat Bohemia Regni

#183642 Re: vivat konig und kaiser!

2022-09-13 20:57

Lander der Tschechischen Krone : Konigreich Bohmen, Markgraf von Mahren, Herzogtum Schlesien, vivat, vivat, vivat !!!!

Vivat Statthalter in Prag !!!

Čest památce C.a K. Místodržitelství v Praze !!! Poděkování pilné a zodpovědné práci všech místodržitelů Království Českého !!! Zvláště pak vznešeným příslušníkům aristokratických rodů Coudenhove, Thun-Hohenstein, Dietrichstein, Chotek, Belcredi, Mecséry, Martinic a další.

Jak bylo dobře za C.K. MONARCHIE !!!! Chceme návrat velectěných a pracovitých místodržitelů a obnovení Zemí Koruny České pod osvícenou konstituční vládou panovníka z rodu habsbursko-lotrinského !!!

Volte Korunu Českou, volte slušnost, pracovitost, tradiční konzervativní hodnoty, úctu k naší minulosti a k dílu našich předků, úctu k naší zemi, která opět bude mít svého panovníka namísto směšných a bezpáteřních prezidentů !!!

Pryč s prohnilou republikou !

#183643 Re: 5 bodů pro záchranu zemí českých

2022-09-13 20:58

1. úplně očistit tuto zemi od veškeré hnědorudé putlerovsko-pingpongovské chátry, nahnat tu svoloč do lágrů a spálit v pecích.

2. rozehnat a zakázat burešovský populistický a ulhaný cirkus, agrostvůru a jeho poskoky odsoudit na doživotí do temného žaláře.

3. pozatýkat všechny zlodějské a kriminální živly v pětikoaliční žumpě, okamžitě zabavit veškeré majetky, rozpustit a zakázat tyto partaje, odsoudit všechny arogantní lupiče pětikolky k nuceným pracím.

4. svrhnout velezrádného kolaboranta owara jelitoviče pchinga formou defenestrace z okna dolů do příkopu na hnůj a odpadky, poté ho vystavit jako žebrajícího houslistu v daliborce a házet mu kosti a výkaly.

5. začít obnovu zdeptané a zničené země, návrat ke kořenům, forma pančájatové demokracie bez politických partají, odbornost, vzdělanost, profesionalita, odpovědnost, úcta k dílu předků, úcta k duchovním hodnotám, reinstalace konstituční monarchie místo prohnilé republiky.


Nepřihlášený uživatel

#183644 Re: Re: Re: Bude revoluce?

2022-09-14 06:08

#183563: - Re: Re: Bude revoluce? 

   Cynismus a nadutost, to jsou nejzřetelnější rysy brusele. Tam se sešlo to nejhorší, co byli sto v Evropě vymyslet. Rakouská byrokracie, německý komunismus.

   Jestli to funguje, když se to zvětší nad všechny meze??? 

   Samozřejmě, že ne. Ani náhodou. Debakl kolem elektřinya plynu je názornou truchlivou ukázkou toho, že brusel ve skutečnosti záměrně produkuje nepřetržitý řetěz katastrof.


Nepřihlášený uživatel

#183645

2022-09-14 06:36

Rabína v Berlíně napadl muž tmavé pleti. Řval na něj: „Ty zasranej židáku“


Nepřihlášený uživatel

#183646 ČLR - NEJZRŮDNĚJŠÍ REŽIM VŠECH DOB !!!

2022-09-14 07:13

ČLR - NEJZRŮDNĚJŠÍ REŽIM VŠECH DOB !!!
Od roku 1949 systematické vraždění a asimilace všech nechanských národů nechtěně vtažených do systému čínské rudé komunistické říše
O roku 1949 okupace tradičních nečínských území Mongolů, Ujgurů a Kazachů, jejich systematická asimilace, vraždění až na hranici genocidy.
1950 - začátek kruté a bezprávné okupace Tibetu, ničení, vraždění, genocida, asimilace
1962 - zákeřné vojenské napadení Indie
60.-70.léta vojenské přepady a zákeřné útoky na SSSR a další sousední země
50.-60.léta v celé čínské rudé říši maoistické šílené experimenty Velký Skok a Kulturní Revoluce které mají na svědomí desítky milionů mrtvých
70.léta - podpora šíleného bestiálního maoistického režimu Pol Pota v Kambodži s miliony mrtvých
1979 - zákeřné vojenské napadení Vietnamu
1989 - masakry vlastních neozbrojených občanů většinového chanského národa
90.léta - podpora maoistických guerill a teroristů ve světě ( Jihovýchodní Asie, Peru, Nepál, Afrika atd.)
a od konce 90.let také vydírání a vyhrožování svrchovaným zemím, neokoloniální zadlužovací politika vůči rozvojovému světu, uplácení režimů v Africe i v Asii, neustálé vyhrožování Tchajwanu a drtivé glajchšaltování Hongkongu.
2018-2019 - začátek absolutně totalitního orwellovského systému kreditů a všeobecného šmírování, udávání a špiclování po celé rudé říši, opětovné zavádění převýchovných táborů pro neposlušné nechanské uzurpované národy.

2019-2021 - bezostyšné a záměrné rozšíření koronaviru po celém světě a sprosté vydělávání peněz na potížích celého světa, které tento zvrácený, zrůdný a prolhaný režim neustále způsobuje. Nadále pokračující devastace svobod v Hongkongu, napadání indických vojáků na hranicích , otřesné vyhrožování všem státům ohledně morální podpory Tchajwanu, Tibetu, Mongolska a Turkestánu.

2022- podpora zločinné putinovské agrese proti Ukrajině

XIZANG DULI, XINJIANG DULI, NEI MENGGU DULI, HONGKONG DULI, TAIWAN DULI

BO RANGCEN


Nepřihlášený uživatel

#183647 Je třeba vymést tu žlutou chanskou špínu z čistých himálajských ledovců !!!!

2022-09-14 07:13

जय हिंद प्रिय भारत और सब से ऊपर

与中华帝国在中间

Podpořme demokratickou Indii proti zkurvené totalitní ČLR, která může za celosvětovou hrůzu netopýří čínské pandemie. Pryč se zkurvenými čínskými šunty, pryč s debilními, bezduchými a šovinistickými Chany, pryč s odporným myšlením maoismu a sinocentrismu. Indie si zaslouží naší podporu.

Před 71 lety napadla komunistická čínská armáda nezávislý a mírumilovný buddhistický Tibet a od té doby ho nezákonně okupuje. Čínský komunistický režim je veskrze prolhaný, zločinný a celému světu nebezpečný, zasluhuje si to nejhlubší opovržení !!!!

Tibetský ozbrojený odpor formou guerillové války trval od začátku čínské invaze v roce 1950 hlavně ve východních částech Tibetu, kde mezi lety 1956-59 přerůstal ve vleklou a ničivou válku. Vyvrcholením těchto bojů pak bylo povstání v samotném srdci Tibetu, ve Lhase v březnu 1959. Po definitivní porážce všech tibetských ozbrojených oddílů na konci roku 1961 se další odboj přesunul právě za indické a nepálské hranice. V Nepálu bylo hlavní strategickou oblastí tibetského partyzánského boje malé autonomní království Mustang na tibetských hranicích. Přes všechny úspěchy v boji proti čínským okupačním jednotkám byla nakonec tato základna po brutálním čínském nátlaku na Nepál v roce 1974 zlikvidována a další víceméně utajený odboj probíhá z indického území.


Nepřihlášený uživatel

#183648 Re: Chceme bojovat s Čínou. Speciální jednotka Tibeťanů střeží Himálaj

2022-09-14 07:20

Neustávající konflikty na indicko-čínské hranici v Himálaji přitáhly pozornost k málo známé speciální vojenské jednotce, kterou tvoří převážně tibetští uprchlíci. Příslušníci uskupení přiznávají, že do armády vstoupili, aby se mohli pomstít komunistické Číně za okupaci Tibetu.

Před pár dny se čínské a indické síly střetly na sporném území blízko jezera Pangong Tso v západním Himálaji. Konfrontace stála život jednoho člověka.

Není jasné, co se přesně stalo. Indická armáda tvrdí, že se jí podařilo zvrátit čínské agresivní záměry na změnu statutu quo na hranicích okupovaného Tibetu, Čína naopak obvinila indické vojáky z nedovoleného překročení dohodnuté linie kontroly. Indická armáda získala do svého područí strategické výšiny.

Důležitou roli ve vojenské operaci hrála málo známá speciální jednotka SFF (Special Frontier Force - Speciální pohraniční síla), která sestává převážně z tibetských uprchlíků.

O SFF je toho známo jen málo. Byla založena v roce 1962, po pro Indii ponižující prohře ve válce s Čínou. Participovala ve válce Indie s Pákistánem, stejně jako v ozbrojeném konfliktu Indie a Pákistánu v roce 1999 známým jako Kárgilský konflikt.

Podle expertů Indie využívá u Tibeťanů znalost terénu v Himálaji a schopnost operovat ve vysokých nadmořských výškách. „Dává smysl je zapojit ve vysokých nadmořských výškách. Jsou to skvělí horolezci,“ řekl agentuře Reuters Amitabh Mathur, poradce indické vlády pro tibetské záležitosti. Podle Tenzina Tseringama, tibetského uprchlíka, který sloužil v SFF sedmnáct let, se Indie zprvu zdráhala použít jednotku proti Číně z obavy, že by Tibeťané vyhnaní ze své domoviny čínskou okupací nedokázali udržet své emoce na uzdě.

„Většina Tibeťanů se přidala k jednotce, protože je to naše šance bojovat s Čínou,“ přiznává Tenzin Thardoe, jehož mladší bratr je členem SFF. Zprávy o statečném počínání jednotky v posledních střetech s Čínou mu způsobily husí kůži. „Všichni jsme cítili radostné vzrušení,“ říká o reakci ostatních Tibeťanů.


Nepřihlášený uživatel

#183649 Re: Re: Re: Re: Bude revoluce?

2022-09-14 07:27

#183644: - Re: Re: Re: Bude revoluce? 

Nadutost a odlidštěnost paláce Berlaymont je zcela evidentní. Je nutné už zbořit tuto bruselskou hliněnou hrobku svobody a alternativ. Učinit krok zpět a dojednat obdobu EHS, zároveň se ale naprosto shodnout a vydržet v podpoře a boji za skutečné evropské hodnoty proti agresivním a zločinným putlerovským a maoistickým režimům, taktéž obhájit evropské tradice oproti invazivním opicím z Afriky a muslimských zemí. Pomohl by příklad jistého úspěchu SD ve Švédsku, to je ta určitá cesta jak z toho ven. Nikoliv rudohnědé russácko-čínské náckovstí, ale příklon zpět k původním evropským hodnotám a vizím.

Sverigedemokraterna

#183650 Bravo Švédsko !!

2022-09-14 07:28

SD je skutečná občanská strana zaměřená na prospěch celé země, nemá zásadně pochopení pro imigrantské kriminálníky a vyžírky, naopak je pro důstojná lidská práva všech slušných občanů (včetně etnických menšin a lgbt), je pro upřednostnění národních zájmů (zachování koruny, zachování vlastních postupů v železniční dopravě, obchodě a průmyslu, užší spolupráce v rámci Skandinávie), je rozhodně proti totalitním režimům v Rusku a Číně, je pro vstup do NATO, je pro zachování tradiční monarchie. Tohle, kdyby bylo u nás, tak to ihned volím !!! U nás doma už není co volit, samá lupičská mafie, nebo vlastizrádné rusko-čínské nacistické tlupy. Ach jo !!!