MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Aranka

#188801

2023-02-25 16:39

Bil tu uš Dežo?


Nepřihlášený uživatel

#188802

2023-02-25 16:41

Pauk je vepřočechaj ksindl.


Nepřihlášený uživatel

#188803

2023-02-25 16:50

Pokud se nudíte, kupte si medvídka mývala. 


Nepřihlášený uživatel

#188804 Re: Re: Nová Osa Zla musí býti zničena !!

2023-02-25 17:27

#188794: Asenad - Re: Nová Osa Zla musí býti zničena !! 

Rusko - ať dnešní putinovské nacistické či bývalé bolševické stalinistické, je největší okupant po skončení 2.světové války a anektovalo nejvíc zemí - Pobaltí, Halič, Podkarpatsko, Besarábie, Tuva, Kurily a Sachalin, později intervenovalo a udržovalo okupační vojska v satelitních zemích východního bloku (NDR, ČSSR, MLR, RLR, BLR, MOLR), na Kubě, v Afghanistánu, Jižním Jemenu a nejnověji v Gruzii, Moldávii a nyní na Ukrajině.

Hned za nimi je maoistická ČLR se svou hanebnou anexí a okupací Tibetu, Východního Turkestánu, Vnitřního Mongolska a se svými krutými intervencemi v korejské válce, invazemi a útoky na sousední státy a podporou strašlivého genocidního polpotovského režimu v Kambodži.

Rusko-čínská nacistická hydra je celému světu nebezpečná. A pak je tu podpora hydře od menších, ale také nebezpečných totalitních režimů jako je KLDR, Myanmar, Bělorusko, Sýrie a podobné obskurní země. Potencionálně třetí největší hrozbou je Írán a jeho teokratický fanatický režim, který má prsty v terorismu  a násilí na Blízkém Východě a rozdmýchává občanské války (Jemen, Libanon).

Stará osa zla Berlín-Řím-Tokio (a její podpůrci) byla poražena a její členové si prošli transformací a dnes jsou to silné a prosperující demokracie.

Nová osa zla Moskva-Peking-Teherán se stále více rozpíná a je čím dál nebezpečnější pro celý svět.

Je třeba porazit nacifašistický režim smradlavého skřeta Adolfa Putlera, maoistický režim zrůdného netvora Xi Ping Ponga a islamistický teokratický režim plesnivého dědka Chameneího.


Nepřihlášený uživatel

#188805 ČLR - NEJZRŮDNĚJŠÍ REŽIM VŠECH DOB !!!

2023-02-25 17:28

ČLR - NEJZRŮDNĚJŠÍ REŽIM VŠECH DOB !!!
Od roku 1949 systematické vraždění a asimilace všech nechanských národů nechtěně vtažených do systému čínské rudé komunistické říše
O roku 1949 okupace tradičních nečínských území Mongolů, Ujgurů a Kazachů, jejich systematická asimilace, vraždění až na hranici genocidy.
1950 - začátek kruté a bezprávné okupace Tibetu, ničení, vraždění, genocida, asimilace
1962 - zákeřné vojenské napadení Indie
60.-70.léta vojenské přepady a zákeřné útoky na SSSR a další sousední země
50.-60.léta v celé čínské rudé říši maoistické šílené experimenty Velký Skok a Kulturní Revoluce které mají na svědomí desítky milionů mrtvých
70.léta - podpora šíleného bestiálního maoistického režimu Pol Pota v Kambodži s miliony mrtvých
1979 - zákeřné vojenské napadení Vietnamu
1989 - masakry vlastních neozbrojených občanů většinového chanského národa
90.léta - podpora maoistických guerill a teroristů ve světě ( Jihovýchodní Asie, Peru, Nepál, Afrika atd.)
a od konce 90.let také vydírání a vyhrožování svrchovaným zemím, neokoloniální zadlužovací politika vůči rozvojovému světu, uplácení režimů v Africe i v Asii, neustálé vyhrožování Tchajwanu a drtivé glajchšaltování Hongkongu.
2018-2019 - začátek absolutně totalitního orwellovského systému kreditů a všeobecného šmírování, udávání a špiclování po celé rudé říši, opětovné zavádění převýchovných táborů pro neposlušné nechanské uzurpované národy.

2019-2021 - bezostyšné a záměrné rozšíření koronaviru po celém světě a sprosté vydělávání peněz na potížích celého světa, které tento zvrácený, zrůdný a prolhaný režim neustále způsobuje. Nadále pokračující devastace svobod v Hongkongu, napadání indických vojáků na hranicích , otřesné vyhrožování všem státům ohledně morální podpory Tchajwanu, Tibetu, Mongolska a Turkestánu.

2022- podpora zločinné putinovské agrese proti Ukrajině

XIZANG DULI, XINJIANG DULI, NEI MENGGU DULI, HONGKONG DULI, TAIWAN DULI

BO RANGCEN


Nepřihlášený uživatel

#188806 Re: vepřočechaj desolátstvo nám jen škodí!

2023-02-25 17:29

Nám škodí neustále odporná vepřočechaj svoloč svými ubohými prorussáckými a prochanskými podvratnými aktivitami. Je na čase tento línej a neschopnej dobytek pochytat a rozsekat na kusy.

 


Nepřihlášený uživatel

#188807 Re: Re: vepřočechaj desolátstvo nám jen škodí!

2023-02-25 17:30

#188806: - Re: vepřočechaj desolátstvo nám jen škodí! 

odporný tschechei schweinerei pówl pod vedením zrůdných fýrerů z řad velezrádných pitomiovců, volnoblokařů, trikáčů, socánků, bolšanů a spol. hýká a naříká nad svou ublátěnou malostí a hnusotou jako ten nejodpornější kolaborantský hmyz, hlasitě vzlykají a halasí : chceme si žrát dobře, vozit si zadky v plechovkách a vše mít zadarmo a až pod rypáky dodané do svých zaprděných brlohů. Toť obraz otřesné zkázy vepřového tschechei postkomunismu a udavačského postnacismu. Toto stádo ubližovalo a škodilo pod prapory Grossdeutsches Reich, Sovětskovo Sajuza, Čung Kuo Žen min Kung chuo a škodí nadále. Desetitisíckrát hanba a hanba tomuto hovadskému škodícímu stádu.


Nepřihlášený uživatel

#188808 jednou provždy rozdrtit vepřočechaj svinstvo !!!

2023-02-25 17:31

To je přehlídka kriplů z psychiatrické léčebny : Pitomio debilotio jakožto pseudonipponský popelář zavrhnutý svou krkavčí matkou a przněný v děcáku. Posranej flákanec a zrůda KriploVolnej- slintající a prskající prase nenažraně přisátý na byznysu s chudobou. Kožeňácký imbecil Foldýnka slintající nad svou upoceností a opruzeninami a dávající jazyky. A tak by se dalo pokračovat do nekonečna. A abychom nezapomněli, duchem naprosto mdlé voličstvo patřící za elektrickou ohradu aby nepáchalo škody typu hysterák Balda kácející stromy na koleje !!!!

A co na to Pitomio Kadimůra ?? spřádá intriky a zrady proti naší zemi ve prospěch skřeta liliputina. A jeho Strana Primitivních Debilů ?? Vzteky prskají při zmínce o statečném odboji proti totalitám, raději by protektorský režim s fýrerem, co jim dá stabilně nažrat jako v chlívě a nenutí je myslet a žít svobodně. Celá tato partaj je velezrádná a měla by být postavena mimo zákon jako někdejší SDP henleinovců. A Kadimůru a další prolhané činitele této ubohé a zrádné vepřočechaj partaje postavit před soud a poslat do lágrů na doživotí makat nebo je popravit oběšením.


Nepřihlášený uživatel

#188809 Re: Těch flastenců je všude nějak moc. Chlastenectví a podobné úchylky by měly být opět trestné.

2023-02-25 17:33

flastenci, chlastenci exekucemi drcení jsou, zuby nemajíce, tváře strhané chlastem a fetem, hnusně upocení svým blafstenectvím, východní prdele lízajíce, opuchlé uši z kraválu ortelů, nasráno v hlavách plešatých majíce, od lahváčů a tlačenek břuch naditý, hýkajíce u programů nova/barrandov/prima, listujíce ve slevových letácích, honíce se za kusem žvanců, číst to už pořádně neumí, natož psát, své odporné pazoury natahujíce po dávkách, křičíce svá ubohá hesla zrady a hanby, hořekujíce nad svou vepřočechaj malostí a ubohostí, nakonec tato zmítající se havěť pochcípá v jaderném žáru.

Flastencova chlastenovice : kilo skřetích tekutých hoven, mixovaný sušený pandí trus v 2 litrech korona vývaru, 100 gramů uleželé smrduté mrdky turbandědků a 200 gramů březové kůry z moskalských bažin v 1 litru nálevu vepřočechaj chcanek z hajzlů na václaváku.

Lomozte, halaste, kvičte a zalykejte se vztekem flastenecký prasata a prasnice !! Pošlete všechny svoje prachy z dávek na účty vrábelských stvůr !! Ožerte si vaše prasečí držky chlastenovicí a na závěr si s plešatou hnidou zapějte hymnus ubohý chghde thómów mauuuj, chghde thómów mauuuj !!!

 


Nepřihlášený uživatel

#188810 Pryč s liliskřetem, zrůdopandou a turbodědkem !!!

2023-02-25 17:51

russáští skřeti prchají z okupovaných vesnic a panikaří na krymu, propaganda na ria novosti jede na plný plyn, putlerovské fúrie brečí a vztekají se, některé nazibáryšni vylétávají do povětří, sám skřet liliputin prská vzteky, div že nepukne. Ukrajina má plán jak strategicky smradlavé russácké skřety postupně porazit a vyhnat zpátky za hranice do jejich chlastoslovanského žebrákostánu. Hysterická kremelská pakáž se třese hrůzou a prská vzteklé sliny. Je třeba zničit krymský most, nastavit totální blokádu Kaliningradu, podnítit povstání neruských národů a nakonec uskutečnit kobercové totální bombardování Moskvy, srovnat kreml se zemí a úplně vypálit do základů to hnízdo zmijí.

maoističtí kriplové se vztekají a prskají jedovaté sliny. Vrchní nestvůrná panda pingpong sere a bleje vzteky v čungnanchaji na dračí rudé koberce a do porcelánových mís. Demokratický svět podporuje nadále demokratickou skutečnou Čínu na Tchajwanu. Je třeba přiškrtit tento odporný maoistický režim, uvalit drtivé sankce, provádět blokádu pobřeží, utvořit silný svaz pacificko-indických sil, podnítit povstání okupovaných národů v ČLR a nakonec uskutečnit kobercové totální bombardování Pekingu a vypálit čungnanchaj, to hnízdo hnusných maoistických sviní.

plesnivý islámští dědci v upocených turbanech chčijí strachy a posírají se na šíítské mešitové koberce, když slyší mohutné hlasy statečných perských žen a cítí pach spálených hidžábů. Svět podporuje spravedlivý boj íránců za svobodu bez náboženské fanatické diktatury. Je třeba uvalit další drtivé sankce na všechny turbanové dědky a jejich fanatické poskoky, vybombardovat všechna vojenská zařízení a základny islámských revolučních gard, podnítit povstání utlačovaných menšin.


Nepřihlášený uživatel

#188811 Paprika je nový Bitcoin

2023-02-25 18:03

Že si chcete udělat šopský salát? Možná lepší si dát kaviár a ještě ušetříte. Kilo paprik skoro 200 korun, okurka za 45 korun (kus, ne kilo), rajčata, ta obyčejná, bez chuti,za 80 korun. A konkrétně téma cen paprik je už virální a stává se na sociálních sítích větším hitem než Ovčáčkova sebemrskačská zpověď. Paprika je takový nový bitcoin. Ostatně, kdyby ANOfert mělo ještě Marka Prchala, mohlo by na obscénních cenách zeleniny postavit svou prasedentskou kampaň. Toto je jeden z vtipů, co koluje internetem:

Prodavač:„Kilo paprik je za 200 korun.“

Kupující:„Tak to si strčte do prdele“

Prodavač:“Tam už mám květák i okurky.“


Anonymous

#188812 Re:

2023-02-25 18:36

#188801: Aranka -  

   Dneska s ním nic nebude. Je v synagoze. Našel jim tóru.   

   Slíbili mu, že ho za to obřežou zadarmo.


Nepřihlášený uživatel

#188813

2023-02-25 18:40

Tak je Pauk pozitivní na BWR, nebo není?


Nepřihlášený uživatel

#188814 Re:

2023-02-25 19:00

#188801: Aranka -  

 Taky ho hledám. Nenašel by Paukův chorobopis z Bohnic?


Nepřihlášený uživatel

#188815 Smrt komunismu!

2023-02-25 19:50

#188796: - Zdravíme vítězný únor! 

 Takové jako jsi ty ,by měla naše společnost izolovat!


Nepřihlášený uživatel

#188816 Re: Paprika je nový Bitcoin

2023-02-25 19:51


Nepřihlášený uživatel

#188817

2023-02-25 20:18

   Zeman je stejně blbý, jako ten dezolát Pauk.


Nepřihlášený uživatel

#188818 Kdo jsou "čeští elfové"?

2023-02-25 20:21

Netransparentní hospodaření. Bohumil Kartous skončí ve vedení Pražského inovačního institutu

 


Nepřihlášený uživatel

#188819 Kdo jsou "čeští elfové"?

2023-02-25 20:21

Netransparentní hospodaření. Bohumil Kartous skončí ve vedení Pražského inovačního institutu

 


Nepřihlášený uživatel

#188820 Re: Kdo jsou "čeští elfové"?

2023-02-25 20:23

#188819: - Kdo jsou "čeští elfové"? 

 

Protimafiánská policie vyšetřuje Pražský inovační institut kvůli zakázkám z éry Kartouse

Čína je budoucnost!

#188821 V EU budeme brzy všichni chodit pěšky!

2023-02-25 20:28

Bohatým Číňanům se nedostává tryskáčů. Majetných je tolik, že není čím létat

Politický chronograf

#188822

2023-02-25 20:31

Rozdíl mezi dezinformací a pravdou jsou cca dva měsíce.

 

Nepřihlášený uživatel

#188823

2023-02-25 20:34

Jednu definici "dezinformace" jsem a četl a podle té by měla velký problém třeba církev:-))

 
Cha, chá!

#188824

2023-02-25 20:50

To "slavné" NATO si ani neporadilo s pasáky koz z Afganistánu. :-)


Nepřihlášený uživatel

#188825 Re: čehúnští partajníci brzy chcípnou na ikonové záchvaty

2023-02-25 21:31

#188821: Čína je budoucnost! - V EU budeme brzy všichni chodit pěšky! 

 chanské stádo maoistických stvůr bude utopeno ve žlutém moři