MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Jarda |
#471512015-04-29 22:36Všichni tady, co nadávají na pana presidenta, podporují asi všechno to rozkrádání kolem, které asi nikomu moc nevadí? Kdo jiný by asi podle vás donutil odstoupit ty frajery z minulé vlády? A stále je tady ještě co dělat s daňovými ráji, neexistujícími firmami a úniky financí. Tohle řešte hlavně! To chcete, aby se to opět otočilo, opět krachlo mnoho podniků, nastal zmatek, krize... Čtěte prosím knihy, abyste pochopili, jak to potom chodí, když mají všichni hluboko do kapsy. Nebo, co vlastně chcete tímto dokázat, nemáte dost zkušenosti, nebo jste všichni za vodou? Ne! Zeman není ideální, to ano, ale mimo Okamury nevidím dalšího odvážného politika, který by šel proti korupci. A proti většině! Naopak, chce to, aby takových přišlo víc! Lidé, nebojte se, a nevěřte hned aférám, které nám dobré politiky odstraní z cesty, jakmile vystrkují růžky. Takže odpouštím Zemanovi, pomáhejte mu, ten nám ovšem zachránil asi mnoho peněz, ať tam zatím je! |
Káča |
#47152 Re:2015-04-29 22:40Skvěle řečeno! Káča |
|
Nepřihlášený uživatel |
#47153 Re: Re: Re: Re: Požádejme poslance, senátory a vládu, ať nás zastupuje, je to jejich úkol....2015-04-29 23:59#47150: - Re: Re: Re: Požádejme poslance, senátory a vládu, ať nás zastupuje, je to jejich úkol.... Ty jsi vážně vůl, soudruhu z NWO. |
|
Nepřihlášený uživatel |
#47154 Re:2015-04-30 00:11Tím že jsme po listopadu nebyli jako oni a nechali ten komunistický dobytek beztrestně přežít tak zde fungovala a dodnes pokračuje řízená likvidace státu v režii soudruhů rezidentů KGB/FSB z nechvalně známého "Prognostického ústavu" v čele se soudruhy Zemanem a Klausem a dalšími viz. : http://cs.wikipedia.org/wiki/Prognostick%C3%BD_%C3%BAstav , Členové (neúplný seznam, abecedně) a jiné zdroje. |
|
Nepřihlášený uživatel |
#47155 Re:2015-04-30 04:05U nas se rika - jses blbej, jak malej Jarda . Ted uz je mi jasne, proc to vzniklo . |
|
Nepřihlášený uživatel |
#47156 Re: Opět má prezident Zeman pravdu!!!2015-04-30 06:35#47121: Kachna - Opět má prezident Zeman pravdu!!! Zeman mi už skoro připomíná osvícené vůdce typu Putin nebo Kim-Čon-Un. Pořád samé rádoby inspekce v podnicích, samé moudra, chytrosti - tu o hendikepech, tu o maturitách, tu o supermarketech a maržích... Kolem sebe má poklonkovače typu Mynář a Ovčáček. Opravdu už fakt chybí jen ty notýsky... |
Nepřihlášený uživatel |
#47157 Re: Re: Opět má prezident Zeman pravdu!!!2015-04-30 06:36#47156: - Re: Opět má prezident Zeman pravdu!!! A bude Jednota, Tuzex a třeba se dočkáme i pětiletky.... |
Nepřihlášený uživatel |
#471582015-04-30 06:37 |
|
Nepřihlášený uživatel |
#47159 Re: Re: Re: Opět má prezident Zeman pravdu!!!2015-04-30 06:37#47157: - Re: Re: Opět má prezident Zeman pravdu!!! Vrátíme se zase k Jednotě a Smíšenkám ? Fakt rozumí všemu. Prázdný sud, nejvíc duní. |
|
Nepřihlášený uživatel |
#47160 Mám plíce nekuřáka a prostatu jako panic, pochlubil se Zeman2015-04-30 06:39A mozek na úrovni tříletého dítěte!!!Kam se hrabe Kim s Putinem... naprostý zááázrak!!! |
Nepřihlášený uživatel |
#47161 Re: Mám plíce nekuřáka a prostatu jako panic, pochlubil se Zeman2015-04-30 06:40#47160: - Mám plíce nekuřáka a prostatu jako panic, pochlubil se Zeman Rozpad osobnosti v přímém přenosu, řekl bych. Což o to, takových je dost, jenže tento smutný případ je presidentem ČR.... |
Nepřihlášený uživatel |
#47162 Re: Re: Mám plíce nekuřáka a prostatu jako panic, pochlubil se Zeman2015-04-30 06:41#47161: - Re: Mám plíce nekuřáka a prostatu jako panic, pochlubil se Zeman ...,tak vzhledem k faktu, že kouří většinu života jak fabrika a sexu evidentně moc nedá, tak tento jeho výrok má asi stejnou relevanci jako jeho četba neexistujících Peroutkových článků, ...prostě "kecá, kudy chodí..." a tenhle OVAR sedí na Hradě...strašné |
Nepřihlášený uživatel |
#47163 Re: Re: Re: Mám plíce nekuřáka a prostatu jako panic, pochlubil se Zeman2015-04-30 06:42#47162: - Re: Re: Mám plíce nekuřáka a prostatu jako panic, pochlubil se Zeman
Klidně mohl ve výčtu pokračovat: 1) rozum jako dítě v první obecné 2) ješitnost jako zhrzený umělec 3) odpovědnost jako člověk bez závazků 4) pravdomluvnost jako Jakeš a Husák dohromady 5) politickou prozíravost jako Břežněv říznutý Leninem 6) ............. dalo by se pokračovat téměř do nekonečna. A co stolice Miloši? Dobrá? Dobrá? |
Nepřihlášený uživatel |
#47164 Re: Re: Re: Re: Mám plíce nekuřáka a prostatu jako panic, pochlubil se Zeman2015-04-30 06:43#47163: - Re: Re: Re: Mám plíce nekuřáka a prostatu jako panic, pochlubil se Zeman Ovar snad doda, ze ma jatra jako abstnent. Jenom jeho chuze uz nevypada na panice a u tech klenotu se hroutil a drzel u zdi jako invalida. |
Nepřihlášený uživatel |
#47165 Re: Re: Re: Re: Re: Mám plíce nekuřáka a prostatu jako panic, pochlubil se Zeman2015-04-30 06:44#47164: - Re: Re: Re: Re: Mám plíce nekuřáka a prostatu jako panic, pochlubil se Zeman Nebyl za něho na kontrole taky hradní mluvka Ovčáček??? Když už za něho nastavuje záda kvůli Peroutkovi! Ještě, že nezkoumali IQ!!! I když 60:60. Hradní pán vs. Hradni kašpar!! |
|
Nepřihlášený uživatel |
#471662015-04-30 07:07Noční vlci: Ruští motorkáři jsou v Rakousku vítaní Zatímco Polsko, Česko a Německo ,,Nočním vlkům" odpírají vydat víza, Rakousko s ,,putinovými motorkáři" problém nemá. V sobotu položí ve Vídni na Schwarzenbergplatz věnec. Média zkouší z motorkářského klubu vytvořit pravicové extremisty. Vlajky a hesla Rudé armády: ,,Za Stalina! Za vlast" už jsou také extrémně pravicové. Rakouská vláda nechá motorkáře do země bez problému vjet. Policejní mluvčí ve Vídni Roman Hahslinger vysvětluje, že nevidí důvod, proč by se akce měla zakázat: ,,Vycházíme z toho, že vše proběhne v klidu". Rakousko je na tom jinak než ostatní státy EU, které propadly do patologické rusofobie. |
Nepřihlášený uživatel |
#47167 Re: Re: Re: Mám plíce nekuřáka a prostatu jako panic, pochlubil se Zeman2015-04-30 08:06#47162: - Re: Re: Mám plíce nekuřáka a prostatu jako panic, pochlubil se Zeman No ty máš IQ tykve, protože každému kdo má trochu inteligence je jasné, že si dělal srandu. To jen vy debilové berete všechno vážně. Neumíte rozlišit kdy říká něco vážně a kdy říká něco nadsázkou. |
|
Nepřihlášený uživatel |
#471682015-04-30 09:07Juncker šokuje jestřáby: Bezdůvodná obava z ruského útoku! Pokud někdo překvapil, tak je to šéf evropské komise Jean-Claude Juncker, který musel všechny rusofobní jetřáby nemile zaskočit. Nejen lídry Ukrajiny, kteří strašák války potřebují pro udržení se u moci Lídři Ukrajiny Petro Porošenko a Arsenij Jaceňuk, včetně generality NATO a politických jestřábů, museli být opařeni suchým konstatování hlavy „Evropské vlády“ Junckera, že nemá k dispozici jakoukoliv informaci, že by se Rusko chystalo zaútočit na Ukrajinu.
„Během neveřejného zasedání, které jsme měli, oni vysvětlili, že se velmi obávají Ruska, byli více znepokojeni, než jsem si myslel,“ cituje vydání Junckerova slova. „A to proto, že se domnívají, že se Rusko připravuje na útok ve velkém měřítku na ukrajinské území." |
|
Nepřihlášený uživatel |
#471692015-04-30 10:21Co řekl Václav Klaus, je do očí bijící samozřejmost. Neexistuje jediný racionální důvod pro nepřátelství s Ruskem – tedy pro nikoho, koho neživí americká zbrojařská lobby. Náš zájem je přesně opačný – pro nás by byla nejvýhodnější přátelská hospodářská spolupráce. Rusko má nedozírné zdroje surovin, které my potřebujeme, a Rusko zase potřebuje naše spotřebitelské a průmyslové produkty – jeho trh je také nedozírný. A jen totální blb se dnes může radovat z oživování studené války, „Určitě nemohu být považován za nekritického stoupence Václava Klause. Kritizoval jsem ho velice nahlas v době, kdy mu ostatní poklonkovali. Jeho postoj k uměle vyvolané krizi na Ukrajině ovšem plně sdílím a vážím si ho,“ Podle slov poslance ČSSD Richarda Dolejše je pohled Václava Klause rozumný a ukazuje cestu, která je alternativou nové studené válce a možnému válečnému konfliktu mezi Západem a Ruskem: „Na uklidnění napjaté mezinárodní situace a vyřešení krize na Ukrajině může mít vliv pouze pragmatická dohoda mezi USA a Ruskem. Vůle však musí být na obou stranách, které mezi sebou vedou velmocenský střet o sféry vlivu. Občané zemí EU jsou v tomto procesu v pozici rukojmího. EU se kvůli politické impotenci svých lídrů ocitá na vedlejší koleji, protože je v totálním vleku zájmů USA a není schopna samostatného rozhodování. Navíc má sama máslo na hlavě ohledně vývoje na Ukrajině. Bruselská byrokracie bohužel není schopna vyvinout strategickou iniciativu vedoucí k uklidnění napětí mezi Západem a Ruskem.“ „V tomto ohledu je paradoxní, že na současnou nestabilní situaci nejvíce politicky a ekonomicky doplácí právě velká část zemí EU a jejich občanů. USA, které drží klíč k nekonfrontačnímu a mírovému vyřešení této situace mezi Západem a Ruskem, však dopady této krize téměř dotčeny nejsou. V určitých faktorech jim ekonomicky může vyhovovat. Obdobně USA nenesou náklady krize s uprchlíky z destabilizovaných islámských zemí, které prošly Západem podporovaným takzvaným arabským jarem a válečnými konflikty. Partnerství mezi USA a EU není v tomto ohledu bohužel vyvážené a rovnocenné. A to by se v zájmu budoucnosti a kompaktnosti Západu mělo změnit. Chyba však není na straně USA, ale především v neschopnosti a nesamostatnosti administrativy EU. Ta by měla jít cestou emancipace a zdravého rozumu,“ dodal Richard Dolejš. |
Nepřihlášený uživatel |
#471702015-04-30 10:37Připojení Krymu k Rusku bylo následkem vážných chyb, jichž se dopustila Evropská unie. Tento názor vyslovila vedoucí představitelka ultrapravicové francouzské strany Národní fronta Marine Le Penová v interview pro televizní kanál CNBC. „EU podpořila převrat na Ukrajině, který obyvatelům Krymu umožnil učinit volbu ve prospěch Ruska, protože Krym je, jak je známo, ruské území. Jiný názor na to ani nesmí být", řekla Le Penová. Podle jejích slov, „Evropská unie neuznala svou chybu v krymské otázce". „Nastal čas se s tím smířit dříve, než budou udělány další chyby", podotkla lídr Národní fronty. Krym vyhlásil svou nezávislost na Ukrajině a přání zapojit se do složení Ruska podle výsledků referenda ze 16. března 2014. |
Nepřihlášený uživatel |
#471712015-04-30 11:28„Václav Klaus má opět pravdu,“ reagoval senátor ODS Tomáš Jirsa. „Moudrá slova potvrzující velkou znalost historie, ekonomiky a současné geopolitické situace. Já osobně nechápu, kde se v naší malé zemi bere tolik nenávisti. Pokud pramení z frustrace našeho ‚malého českého člověka‘, je to zbytečné. Jsme šikovný a vzdělaný národ se slavnou minulostí a máme právo na vlastní názor. Možná nám chybějí informace ze světa a určitě hrdost. Pevně doufám, že o obojí stojíme,“ uvádí poslanec ANO Stanislav Berkovec. „Podepisuji každé slovo. Obávám se, že jsme již překročili horizont a konfrontace, do které jsme zatlačili Rusko, bude mít zásadně negativní dopad na situaci v Evropě. Politika EU se v tomto případě ukázala jako katastrofálně chybná a česká diplomacie má nejvyšší čas začít hledat vlastní cestu,“ říká poslanec Radim Fiala. Podle poslance ČSSD Jiřího Koskuby s pragmatickým názorem Václava Klause nelze, než souhlasit: „Je však otázkou, zda se hodí do krámu těm, kteří tu hloupou hru zinscenovali a rozehráli. Včetně části médií, která tenhle velmi nepovedený ‚kus‘ ještě vychvalují. Obávám se, že další můj komentář jen zvýší riziko mého zapsání na seznam putinovců. Jednak to není pravda a jednak mi po čtvrtstoletí podobné opětovné krátkozraké kádrování připadá ubohé a tupé. To už tady bylo. Blbost je fakt věčná.“ |
|
Nepřihlášený uživatel |
#471722015-04-30 11:59„Já osobně jsem nezávislost Kosova neuznal. Dokazuje to i fakt, že jsem nikdy nejmenoval velvyslance ČR v Prištině,“ uvedl český prezident. „Již několikrát jsem řekl, že Hashim Thaçi je válečný zločinec,“ dodal v rozhovoru pro Večernje novosti. Zeman kritizoval kosovské představitele již v minulosti, loni během své návštěvy Srbska uvedl, že vybudování samostatných ozbrojených sil Kosova by znamenalo znovu vyzbrojit členy někdejší Kosovské osvobozenecké armády (UÇK), jež páchala teroristické činy. „Zastávám názor, že Kosovo, které řada zemí neuznala, je, jemně řečeno, velmi podivný stát. Stát se silným vlivem narkomafií,“ řekl tehdy novinářům Zeman
|
|
Nepřihlášený uživatel |
#47173 Re:2015-04-30 12:11Nocni vlci jsou v Rakousku vitani ? Jak jsi na to prisel, to jsi nekde cetl ? Pokud vim, tak jim Rakousko povolilo prujezd . Mezi povolenim a vitanim je sakra rozdil . Oni nemaji s tim ruskym xindlem zadne zkusenosti , tak jim prujezd umoznili . |
Nepřihlášený uživatel |
#471742015-04-30 12:22 |
Nepřihlášený uživatel |
#47175 Re: Re:2015-04-30 12:23 |
|
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
524 Vytvořeno: 2024-11-12
Za zachování tramvají na Maninách
790 Vytvořeno: 2024-11-02
Stop the death penalty
268 Vytvořeno: 2024-11-08
Petice za statní občanství bez diskriminace
4084 Vytvořeno: 2024-09-11
Petice proti pokácení jedle a pro zachování jedlové aleje na hřbitově v Lounech
225 Vytvořeno: 2024-11-11
Petice za zachování a opravu kulturní památky železničního mostu pod Vyšehradem
24709 Vytvořeno: 2022-12-13
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce v Holicích
532 Vytvořeno: 2024-11-05
Horní míru pro dravce
1355 Vytvořeno: 2024-10-15
Otevřený dopis panu děkanovi a Akademickému senátu Filozofické fakulty Univerzity Hradec Králové
151 Vytvořeno: 2024-11-11
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce ve Skutči
133 Vytvořeno: 2024-11-11
Otevřený dopis za podporu sociálních pedagogů ve školách
525 Vytvořeno: 2024-10-20
Prohlášení k vysokoškolské stávce za klima 2024
124 Vytvořeno: 2024-11-12
Petice za pozastavení a odložení terénních úprav spojených s kácením stromů, zejména stoletých dubů v parku Zdenky Landové ve starém Braníku.
95 Vytvořeno: 2024-11-10
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2098 Vytvořeno: 2024-08-23
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17021 Vytvořeno: 2023-10-23
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
139 Vytvořeno: 2024-11-05
Otevřený děkovný dopis Viktoru Orbánovi
2220 Vytvořeno: 2024-10-21
Homofobie do škol nepatří
37 Vytvořeno: 2024-11-14
Petice za zrušení Malého státního znaku ČR
80 Vytvořeno: 2023-10-18
Petice: Žádám o vyvěšení státní vlajky ČR na budově Národního muzea.
337 Vytvořeno: 2023-03-17