MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#54701

2015-08-26 07:20

Nadutost a arogance Miloše Zemana uráží 85 % občanů ČR a čtvrtinu zemí světa 


Nepřihlášený uživatel

#54702 Re:

2015-08-26 08:00

#54701: -  

To se ta vaše čtyřprocentní menšina takhle po havloid prague pride rozrostla? :)))))))))))))))))))))


Nepřihlášený uživatel

#54703 Re: Re:

2015-08-26 08:12

#54702: - Re:  

 Je to slabota rusáčtí zemanofilní latentně homosexuální impotentní hulibrci, nějak vás ty padající rusobony přestávají motivovat.

Vlastenec
Nepřihlášený uživatel

#54704 Re:

2015-08-26 08:15

#54701: -  

 Uráží jen debily, jako jseš ty!!!


Nepřihlášený uživatel

#54705 Re: Odkaz Václava Havla

2015-08-26 08:21


Nepřihlášený uživatel

#54706 Re: Re: Re:

2015-08-26 08:23

#54703: - Re: Re:  

 Latentní havloidní homosexuál se tu snaží non-stop klofnout nějakého havloida.


Nepřihlášený uživatel

#54707 STBák Havel

2015-08-26 08:32

Nejen události 17. listopadu byly oganizovány státní bezpečností, ale vůbec i celý další vývoj - Občanské fórum a podobně. "Celé OF byli agenti státní bezpečnosti. Ministři byli estébáci, velvyslanci byli estébáci. Nejhorší na tom je, že dnes to ještě o lidech, kteří dělali revoluci, nevíme - myslím to, že byli skutečně agenti ruské vojenské rozvědky GRU, která to tady připravovala. Spousta materiálů byla totiž odvezena do Moskvy. Ale až se po dvaceti třiceti letech otevřou archivy, ukáže se to. Už to ale pro běžné lidi nebude zajímavé, spousta těch agentů bude zajímat jen historiky.

O tom, že se chystá změna režimu, nevěděli jen pracovníci StB, ale cítili to i sami političtí vězni, kteří ´seděli´. "Komunisté jezdili po kriminálech a dva tři roky před revolucí každý měsíc chodili a navštěvovali politické vězně a vyptávali se - jaký máte názor na to či ono, kdyby se to tady otočilo?" vzpomíná bývalý mukl Wolf. Je přesvědčen, že tímto způsobem si StB vytipovala Havla. "Našli si člověka, který byl alkoholik, který byl ještě ke všemu více na chlapečky (to byl třeba taky kamarád Havla Ivan Jirous, dodává) a pak člověk, který byl naprosto zbabělý a byl schopen kompromisů. Havel za pár facek řekl při výslechu všechno, byla to taková třasořitka, slečinka."

A jak toto víte? To o něm prozradili bachaři? "Ne, ale když se občas ožral, tak sám říkal takové věci, až člověk valil oči."

Myslíte, že měl nečisté svědomí a přiznával se k tomu, co ho trápilo? "Ano. Býval hodně ožralý a brečel u toho, když to říkal."

Wolf Havlovi vytýká, že měl fešácký kriminál, což nebylo normální. "Politický vězeň dostával tu nejhorší práci. Furt trestaný, furt po dírách. Ten ale, kdo spolupracoval s režimem, tomu zařídili fešácký kriminál, neměl výkonnou pracovní normu, ale dělal třeba v prádelně. Oni si tyhle lidi nenechali zničit, ale všemožným způsobem jim to ulehčovali. Nedělali těžkou práci. Byli například v prádelně. Jakmile šel někdo do prádelny, jako Havel, věděli jsme, že je to agent. Havel taky dostával cigára, balíky. Já za dva roky dostal jen jeden balíček," vypočítává.


Nepřihlášený uživatel

#54708 Re: Re: Re: Re:

2015-08-26 08:51

#54706: - Re: Re: Re:  

 Vždyť tady, rusácký zemanofilní latentně homosexuální impotentní hulibrku jenom potvrzuješ starou pravdu, že někteří skalní voliči zemana se rekrutují i z frustrovaných latentních homosexuálů, kteří si za žádnou cenu nechtějí přiznat svojí sexuální orientaci tzn. přesně takoví jako jsi ty.


Nepřihlášený uživatel

#54709 Další havloid

2015-08-26 09:15

Jaromír Štětina v roce 1977 psal: Jsem stoupencem socialistického uspořádání společnosti. Zastávám nutnost diktatury proletariátu v prvním období socialistické revoluce. Pak podepsal spolupráci StB


Nepřihlášený uživatel

#54710 Miloš Zeman je idální prezident a vždy slavně vítězí na modrotupými hlupci

2015-08-26 09:21

Zeman má ducha. Zeman má odvahu. Zeman je prozíravý. Zeman své podlé protivníky převyšuje inteligencí. Zeman má vždy pravdu, protože je moudrý. Zeman má přehled i nadhled.


Nepřihlášený uživatel

#54711 Zločinec Václav HAVEL

2015-08-26 09:23

Zkrátka, chartisté podle Wolfa nebyli dobří lidé. "Já podepsal Chartu, to ano, ale nikdy jsem s nimi nechtěl mít nic společného. Což se pak potvrdilo, že ani nebyli schopni pomoci řadovým lidem, signatářům. Pomáhali si jen sami mezi sebou. Vlastně žili z politických vězňů," tvrdí zklamaně.

Havel sám měl peněz dost, dostával je ze zahraničí prý od svého strýce. Proto se kolem Havla vytvořila tak oddaná skupina lidí. "Kdo měl peníze, kolem toho se lidi točili. Byl štědrý a poměrně hodně platil, takže on si lidi, kteří neměli pořádnou výplatu, zaplatili nájem a jídlo a na víc už neměli, získal. Najednou tu byl člověk, který měl peníze a lidi si ho předcházeli. To byl takový moment, kdy se stal středem," myslí si Wolf.

Další majetek pak Havel získal za odměnu - protože se podílel na sametovém podvodu, dostal pak zpět majetek zabavený jeho rodině před rokem 1948, tvrdí Wolf. "Havel se svým bratrem Ivanem dostal neoprávněně nazpět majetek, který podléhal Benešovým dekretům! Byla to odměna za zradu, kolaboraci s komunisty a podílnictví na sametovém podvodu. Jejich strýc, homosexuál Miloš Havel, se dal k Němcům a byl po roce 1945 odsunut do nové domoviny, tedy do Německa. Otec Václava Havla byl také německý kolaborant. Stále je otevřená otázka, která je tabu - kdo rozhodl o vrácení majetku dětem, jejichž rodiče prokazatelně kolaborovali s fašisty?" ptá se disident.

Wolf celý svůj text, ve kterém podobnými a ještě příkřejšími slovy kritizuje Chartu 77 i počínání Václava Havla (text lze najít pod názvem "Opilec Václav Havel", pozn. red.), tehdejšímu prezidentovi mailem zaslal. Prý, aby se k tomu vyjádřil. "On se k tomu ale nikdy nevyjádřil. Taky jsem mu řekl, aby to dal případně k soudu. Nic takového neudělal."

"A vůbec nikdo z Charty na ten můj text žádnou občanskoprávní žalobou či podáním trestního oznámení nereagoval. To je také zajímavé," uzavírá rozhovor Jiří Wolf.


Nepřihlášený uživatel

#54712 Re: Miloš Zeman je idální prezident a vždy slavně vítězí na modrotupými hlupci

2015-08-26 09:33

#54710: - Miloš Zeman je idální prezident a vždy slavně vítězí na modrotupými hlupci 

 Je to jenom arogantní ochlasta a spolupracovník s nepřátelskou mocností.. Nic víc nic míň.


Nepřihlášený uživatel

#54713 Je potřeba eliminovat trotloidy, trotloidály a trotloidálkreteny MULTI KULTI HÉHÉHÉ.

2015-08-26 10:13

A jemu podobné doktory Soloferny, kardinála Tuku a podobný výkvět polistopadové trotloidálie.Český národe, braň se politikům , co tě oškubali, co tě zrazují, co tě okrádají a ničí. Každý Cikán je tvým  poslancům přednější, než běžný pracovitý český člověk. Čech potřebuje dávku, dostane hovno. Zato cikánská rodina i přes 90 000 korun. To je sladký život.  Prožíváme opět DNY ZRADY.


Nepřihlášený uživatel

#54714 Nejlepší zbraň džihádistů:

2015-08-26 10:24

tisíce humvee, které Iráčanům dal Pentagon


Nepřihlášený uživatel

#54715 Evropa musí zavřít hranice. Tři lodičky nestačí, řekl Zeman

2015-08-26 10:54

Praha - Český prezident Miloš Zeman se znovu nechal slyšet, že Evropská unie silně zaostává ve snaze bránit své hranice před nelegálními uprchlíky. 

Po schůzce s českými diplomaty Miloš Zeman připomněl, že již dříve mluvil o potřebě společné armády v Evropě. "Dnes by se nám taková armáda hodila," uvedl. Prezident se také opřel do evropské agentury Frontex, která má za úkol chránit vnější hranice nyní. "Ta organizace má asi tři málo vyzbrojené, nebo dokonce vůbec nevyzbrojené lodičky," rýpl si Zeman s tím, že její efektivita v boji s pašeráky uprchlíků je prakticky nulová.

Kritika se z jeho úst snesla i na nezájem Evropské unie při nabízené pomoci. "Ze strany EU je tu nedostatek vůle vyvolat společnou obranu jednotné hranice Evropské unie. ČR nabídla pomoc, ta ale nebyla reflektována," dodal Zeman.

osobní přítel Václava Havla

#54716

2015-08-26 11:28

Mějte rádi uprchlíky, jako máte rádi Václava Havla. On také nebyl Čech.

komunista štětina=hulibrk=TOP09

#54717 Re: komunista štětina=hulibrk=TOP09=Havel paktující se s komunisty=humanitární bombardování=......

2015-08-26 11:50

#54708: - Re: Re: Re: Re:  

 latentní homosexuál- hulibrk jsi ty ,ty úchylný člene dekadentní pražské kavárny. Vy kavárenská-Bakalovská chásko, musíte krást i slova a spojení, protože se samostatně, pravdivě nedokážete vyjadřovat. Aspoň víme, že jsi, tak či onak, placený vládou USA.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#54718 Re: Miloš Zeman je idální prezident a vždy slavně vítězí na modrotupými hlupci

2015-08-26 11:55

#54710: - Miloš Zeman je idální prezident a vždy slavně vítězí na modrotupými hlupci 

 To těžko neb se alkoholik Miloš Zeman neorientuje v čase ani prostoru. Důvodů je celá řada. 

 

Je ve své podstatě vlastně naprosto pochopitelné, že se člověk bez vlastní minulosti neorientuje v čase a prostoru.Nemůže pochopit zločinnost bolševismu a nacismu, který v sobě nyní koncentruje.  Člověk, který nezná dokonce ani vlastní rodinnou historii případně o ní není schopen hovořit je bohužel z hlediska psychologie člověk s narušenou orientací v čase i prostoru. Alkoholismu je tedy v případe Miloše Zemana ve své podstatě přirozenou reakcí této patoligické osobnosti na jeho neschopnost se v čase orientovat. Proto také Miloš Zeman masivně lže především o sobě, nechápe totiž, co se kolem něj děje v časových souvislostech. Žije v jakési podivné časové přítomnosti bez souvislostí s minulostí a budoucností. 

Miloš Zeman je tedy deviant, ale nic pozitivního na jeho deviaci vlastně není. 


Nepřihlášený uživatel

#54719 Co je pravděpodobné, že otec Miloše Zemana byl alkoholik a to těžký alkoholik.....

2015-08-26 11:56

....je docela možné, že i matka byla alkoholička, neb jejich dítě je taktéž alhokolikem. To je tak bohužel vše, co se můžeme domnívat o rodince marx-leninského komunisty Miloše Zemana. 

Je velmi smutné, že občané dopravili do pozice absolutně bezttrestného spluzloděje 14 mld. hotovosti MUS o kterém ani nejsou schopni řici, kdo byli jeho rodiče. Dokonce i Gottwal si nějakou rodinnou minulost vyfabuloval, Miloš Zeman se jen upíjí k smrti. 


Nepřihlášený uživatel

#54720 Ruská pakáž sype 1mld. dolarů každý den na záchranu ruského bonu....

2015-08-26 12:00

....a výsledkem je, že místo 70 ruských bonů za dolar platí 69,70 ruských bonů za dolar, prostě země "neomezených možnéstí" plná omezených lidí a super omezených KGBáků v Kremlu. 

http://www.bloomberg.com/quote/USDRUB:CUR


Nepřihlášený uživatel

#54721 Je velmi potřeba se začít ptát, zdali v celé věci nemá prsty marx-leninský komunista.....

2015-08-26 12:07

..komunista Miloš Zeman, který svými kroky dokonce zničil řádně zvolenou a ustavenou Sněmovnu. Je potřeba, aby Ištván naprosto otevřeně promluvíl o tom, na co se marx-leninský komunistický nácek Miloš Zeman ptal případně v čem mu snad dokonce byl nápomoece. Jejich setkání je jedna z velmi tajemných věcí, která se po prezidentských volbách odehrála. 


 


Soud uvěřil Nečasovi, že on požádal rozvědku o ochranu své exmanželky


Nepřihlášený uživatel

#54722 Re: Re: komunista štětina=hulibrk=TOP09=Havel paktující se s komunisty=humanitární bombardování=...

2015-08-26 12:10

#54717: komunista štětina=hulibrk=TOP09 - Re: komunista štětina=hulibrk=TOP09=Havel paktující se s komunisty=humanitární bombardování=...... 

 No vidíš, rusácký zemanofilní latentní homosexuální impotentní hulibrku, tady už jsi přiznání udělal, teď si to ještě přiznej sám sobě a nejbližším příbuzným a uvidíš že ti bude podstatně lépe na světě a nebudeš k tomu potřebovat ani komunistu Zemana a ani kgbáckého vraha putina.


Nepřihlášený uživatel

#54723 Re: Je velmi potřeba se začít ptát, zdali v celé věci nemá prsty marx-leninský komunista.....

2015-08-26 12:19

#54721: - Je velmi potřeba se začít ptát, zdali v celé věci nemá prsty marx-leninský komunista..... 

 Jak vlastně Ištván s Komárem pracovali s informacemi? Co si to tam tito dva afektovaní a velmi podivní pánové vlastně vyfabulovali? 


Nepřihlášený uživatel

#54724 Re: Re: Je velmi potřeba se začít ptát, zdali v celé věci nemá prsty marx-leninský komunista.....

2015-08-26 12:32


Nepřihlášený uživatel

#54725 Re: Re: Re: Je velmi potřeba se začít ptát, zdali v celé věci nemá prsty marx-leninský komunista....

2015-08-26 12:52

#54724: - Re: Re: Je velmi potřeba se začít ptát, zdali v celé věci nemá prsty marx-leninský komunista..... 

 Jak se díváte na svržení demokraticky zvolené ukrajinské vlády nacistickou juntou?