MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Nepřihlášený uživatel |
#57401 Re:2015-09-13 09:46
Je mi celkem jedno, zda byl či nebyl v KSČ. V každém případě to ale byl zloděj, lhář a podvodník. |
Nepřihlášený uživatel |
#57402 Re: Re: Soudruzky manzelky delnickych prezidentu.2015-09-13 09:47#57396: - Re: Soudruzky manzelky delnickych prezidentu. Ještě se k tomu kopírování nauč držet stolici a moč. |
|
Nepřihlášený uživatel |
#57403 Re: Agresor z USA se blíží2015-09-13 09:49#57398: - Agresor z USA se blíží No jo, jediné na co se rusáčtí zemanofilní impotentní hulibrci zmůžou je kopírování. |
|
Nepřihlášený uživatel |
#57404 Re: Agresor z USA se blíží2015-09-13 10:01#57398: - Agresor z USA se blíží Lidé už prokoukli, že rozvraceči režimů a vyvolávači válek USA můžou za invazi uprchlíků. Měli by se v těch kraksnách pořádně zabarikádovat. |
Nepřihlášený uživatel |
#57405 Re: Re: Agresor z USA se blíží2015-09-13 10:31#57404: - Re: Agresor z USA se blíží To máte pravdu, Putin je sem běžence žene horem dolem. |
Nepřihlášený uživatel |
#57406 Re: Re: Re: Agresor z USA se blíží2015-09-13 10:36#57405: - Re: Re: Agresor z USA se blíží Nauč se číst, retarde. |
Nepřihlášený uživatel |
#57407 Re: Re: Re: Re: Agresor z USA se blíží2015-09-13 10:40#57406: - Re: Re: Re: Agresor z USA se blíží
Má pravdu, Putin je sem běžence žene horem dolem protože potřebuje potlačit zájem o jeho invazi na Ukrajinu. |
|
Nepřihlášený uživatel |
#57408 Re: Re: Ruská pakáž není ochotna zaplatit za MS Exchange?2015-09-13 10:59#57393: - Re: Ruská pakáž není ochotna zaplatit za MS Exchange? Těkžo říci, co google s maily v bukvách dělá, ale v každém případě by to byla švanda, kdyby soudruzi v novém ccccp používali gmail na služební komunikaci. Obzvláště pikatní by to bylo u toho idiota s iphonem soudruha KGBáka trpaslíka Medveděva :-) to by byla vskutku obrovská bomba. Ta představa, kde svým spolusoudruhům s vážnou tváří sděluje jeho e-mailovou adresu idiot.medvedev gmail.com :-) |
|
Nepřihlášený uživatel |
#57409 Re: Re: Agresor z USA se blíží2015-09-13 11:03#57404: - Re: Agresor z USA se blíží Spíš pevně doufám, že "lidé" začínají rozumět demokracii a tedy tam, kde veřejný prostor patří občanům, část tohoto veřejného prostoru nechávají spravovat zástupiteli jaksi není možné, aby občané měli jakýkoliv zájem na vyvolávání válek, tím spíše občané USA, kde je jejich úspěšnost přímo založena na úspěšném obchodu. Naopak tam, kde je veřejný prostor ukraden např. KGBáky v Rusku a občané na něj nemají prakticky žádný vliv si úzká banda kolem Putina může z daněmi těchto nevolníků dělat prakticky co chce, tedy i vyvolávat války. To přesně trpaslík Putin dělá. |
|
Nepřihlášený uživatel |
#57410 Re: Re:2015-09-13 11:05Jestli mluvíte o marx-leninském komunistickém náckovi Miloši Zemanovi, tak to bez nejmenších pochyb, on stále je lhářem, zlodějem a komunistou dokonce střiženým náckem. |
|
Nepřihlášený uživatel |
#57411 Re: Re: Re: nelegálové2015-09-13 11:10To, že se skutečně stane, že žákony zničí jeden pozměňovací návrh, viz. zákon o obnovitelných zdrojích, který zničila noname poslankyně socanů, tak o tom není těch nejmenších pochyb. Co je na věci ale velmi pozitivní, že je možné to zjistit, kdežto v novém cccp nezjistíte nic, nevíte kdo co v jejich parlamentu navrhuji, co si tam banda KGBáků upekla. Vy se tváříte, jako by banda KGBáků školená ve zlodějinách masivně v rusku nekradla, jako by komunistická pakáž v čssr masivně nekradla, jako by nekradli rudí khérové, problém totalit je ale v tom, že sice jistě tušíte, že kradou, ale zákony mají napsány tak, že dokonce díky vedoucí úloze strany mohou dokonce i vraždit a to beztrestně. |
Nepřihlášený uživatel |
#57412 Komunisté i náckové jsou úžasní, přímo by se rozdali....2015-09-13 11:11....ale vždy z cízího a proto tedy musí nejdřív ty, co něco mají zavraždit, aby se pak mohli "kát" a "rozdávat". |
Nepřihlášený uživatel |
#57413 Re: Komunisté i náckové jsou úžasní, přímo by se rozdali....2015-09-13 11:24#57412: - Komunisté i náckové jsou úžasní, přímo by se rozdali.... tohle ti ty impotente řekli na americký ambasádě???? |
Nepřihlášený uživatel |
#574142015-09-13 11:28 |
Nepřihlášený uživatel |
#57415 Re:2015-09-13 11:35Vy jste zjevně jeden z těch idiotů, který mluví o Evropě a ani neví, kdo zasedá v Evropké radě a radách ministrů. Ale to je v pohodě, to se od ruských trollů přímo očekává |
Nepřihlášený uživatel |
#57416 Re: Re: Komunisté i náckové jsou úžasní, přímo by se rozdali....2015-09-13 11:36#57413: - Re: Komunisté i náckové jsou úžasní, přímo by se rozdali.... To je bohužel smutná realita vás komunistických nácků. |
|
Nepřihlášený uživatel |
#574172015-09-13 11:41Otázka na Rádio Jerevan: Je pravda, že v okolí ukrajinského Černobylu zařvali pouze dva lidé? Odpověď: V principu ano. Jeden zařval: „Zavři to!“ Druhý zařval: „Nejde to!“ |
|
Nepřihlášený uživatel |
#574182015-09-13 11:54Musím nezávisle uznat, že že místní osazenstvo podporující tuto petici patří k největšímu odpadu celého internetu. |
Nepřihlášený uživatel |
#57420 Re: Re: Re: Re: nelegálové2015-09-13 11:55#57411: - Re: Re: Re: nelegálové Nikoliv, je to ukrajinský parlament, kde nacisté mlátí opozici a dokonce za ní i hlasuje. |
Nepřihlášený uživatel |
#57421 HRŮZA, HRŮZA - IMIGRANTŮM NE !!!!2015-09-13 12:14http://neviditelnypes.lidovky.cz/evropa-rozhoduje-se-o-kvotach-d27-/ „Před půldruhou hodinou jsem na hranici Itálie a Rakouska viděl na vlastní oči ohromné zástupy imigrantů. Ačkoliv mám hodně solidarity s lidmi, kteří se nacházejí v těžké životní situaci, musím říci, že to, co jsem viděl, ve mně budí hrůzu.
Ta obrovská masa lidí – omlouvám se, že to takhle píšu – to je absolutní sběř. Nadávají, házejí lahve, hlasitě křičí: „Chceme do Německa.“ Copak Německo je nějaký ráj? Viděl jsem, jak obklíčili auto nějaké stare Italky, vytáhli ji za vlasy ven a chtěli tím autem odjet. Autokar, ve kterém jsem se nacházel, se pokusili rozhoupat. Házeli na nás hovna, bušili do dveří, aby řidič otevřel, plivali na okna. Ptám se proč? Jak se má tahle sběř asimilovat v Německu? Chvílemi jsem si připadal jako ve válce.
Soucítím s těmi lidmi, ale kdyby dorazili do Polska – nemyslím, že by u nás našli pochopení. Stáli jsme na hranici tři hodiny a stejně nás nakonec obrátili. Celá naše skupina byla v policejním kordonu odvezena zpátky do Itálie. Autobus je poničený, pomazaný fekáliemi, poškrábaný, okna rozbitá. A tohle nám má demograficky pomoc ? Tyhle obrovské, neuvěřitelné zástupy divochů? Nebyly tam žádné ženy, žádné děti – naprosto převažovali mladí agresivní muži. Dodám ještě, že přijela auta s humanitární pomocí – hlavně s jídlem a vodou – a oni ta auta většinou převrátili. Rakušané hlásili z megafonů, že souhlasí s tím, aby byli puštěni přes hranice – chtěli je zaregistrovat a pustit dále – ale oni tomu nerozuměli. Ničemu nerozuměli. A to na tom bylo nejděsivější. V těch několika tisícovkách lidí nikdo nerozuměl italsky, anglicky, německy, rusky ani španělsky... Vládlo právo silnějšího. Bojovali o souhlas jít dál, a ten souhlas už měli, ale nerozuměli ani tomu, že ho mají! Francouzskému autokaru pootvírali zavazadlové prostory – všechno, co tam bylo, okamžitě rozkradli, část věcí se válela po zemi. Ještě nikdy za svůj krátký život jsem neviděl takové scény a mám dojem, že to je teprve začátek. Nakonec dodávám, že má smysl pomáhat, ale ne za každou cenu.“ |
Nepřihlášený uživatel |
#57422 Nepripomina Vam to neco, ? Me ano....2015-09-13 14:11 |
Nepřihlášený uživatel |
#574232015-09-13 15:02Kdo rozpoutal válku v Sýrii, anamnéza ČT.Vážení přátelé míru, Napadlo mne, že by stálo za to si na dnešní akci připomenout, kdy jsme se ještě cítili v bezpečí. Vzpomínáme si vůbec na dobu, kdy jsme se nemuseli bát války? Ze svého dětství si pamatuji pomníky se slogany ve stylu Se Sovětským svazem na věčné časy a nikdy jinak. Tehdy jsem se války nebál. Několik let poté, po sametovém předání moci, když jsme se spolužáky na základní škole sledovali během hodin zeměpisu nebo občanské nauky místo výuky zpravodajství o první válce v zálivu proti Iráku, tak jsme se také nebáli, ale už jsme se tenkrát cítili do děje vtaženi a pochopitelně jsme Američanům fandili, protože nám bylo řečeno, že se válčí proti zlému diktátorovi a jde o ochranu nevinných lidí. Když v r. 1999 začala válka proti Srbsku, tak jsem se nebál. Věřil jsem, že společně s NATO a USA spravedlivě bojujeme proti zlému diktátorovi a že jde o ochranu nevinných. Když došlo 11. září 2001 k teroristickým útokům na Spojené státy a následnému rozpoutání války proti Afghánistánu, začal jsem se bát cestovat do zemí blízkého východu, i když jsem se na to tenkrát velmi těšil a toužil jsem poznat jiné kultury, jako každý jiný člověk co se zajímá o svět kolem sebe. Ale ještě stále jsem se nebál toho, že by se mohla válka dostat k nám, do Českých zemí. O několik let později jsem se začal postupně dozvídat informace o strašném množství mrtvých během války v Iráku. A když jsem na přelomu let 2008 a 2009 sledoval zpravodajství o bombardování Gazy a smrti mnoha set civilistů a dětí, tak jsem si začal říkat: Kam tohle povede? Kdy tohle skončí? Vždyť takovýto dlouhodobý teror vůči nevinným lidem nemůže zůstat bez reakce. A začal jsem se bát a v rámci svých možností dělat něco proti tomu, aby tohle skončilo. A bojím se od té doby čím dál tím víc a tím víc, čím víc toho vím o tom, kdo, jak a proč tohle strašné lidské utrpení organizuje, platí a zneužívá. Koncem minulého století bylo ve světě také spousta válečných konfliktů, jenže to jsme se tolik nebáli nejspíš proto, že jsme věděli, že nejsme agresorem a že nás tedy nečeká trest a odplata za spáchané zlo. Jenže nyní je to jinak. Nyní jsme jako stát a jako národ prokazatelně součástí aliance agresorů, ať už se nám naši politici a propagandisté v médiích snaží namluvit cokoliv. Je to tím horší, že jako stát a národ jsme se součástí spolku, jemuž se přezdívá Severoatlantická teroristická organizace stali dobrovolně. I když samozřejmě pro jistotu bez referenda. A nejhorší je, že v tomto spolku zůstáváme, i když jsou jeho spolky už dávno všeobecně známé. Jenže kolik je mezi námi lidí, kteří jsou schopni chápat důsledky toho, že se jsme účastni ve spolku zločinců? Zkuste někomu neznámému někde na ulici, v hospodě či kavárně začít vysvětlovat, že i když se to nezdá, tak historická spravedlnost funguje na úrovni jednotlivců i národů a že na to, že aktivně nebráníme život, mír a lidství, jednou zákonitě doplatíme. Fakt je ten, že ještě tak před pěti lety se tomhle lidi vysmívali, dnes už se tolik nesmějí. Alespoň někteří. A my, kteří se každodenně zabýváme poznáváním a informováním o všech možných zvěrstvech, kterých se naši tzv. spojenci dopustili a dopouštějí, často nemůžeme spát hrůzou z toho, co bude v našem jménu ještě spácháno, kolik viny ještě poneseme a kolik ran na lidských tělech a duších a na tváři Země bude nutné ještě vyléčit. A mám co dělat pokaždé, když jdu mezi lidi, abych se udržel a nedal pár facek každému ignorantovi, kterého potkám a že takových lidí je samozřejmě většina, protože převážná většina lidí buď volila strany, které souhlasí s činností Aliance zločinců a nebo nevolila vůbec a tím umožnila našim politikům vládnout. Už raději ani moc nevyhledávám konfrontace s presstitutkami či s politiky, kteří lidské utrpení přímo aktivně svou činností produkují, abych neztrácel zbytečně čas při pobytu ve vězení za ublížení na zdraví. Současná tzv. Dunajská jízda je pouze jedním z dlouhé řady kroků v pochodu do války. Jenže buď se někde ten pochod zastaví, a nebo k té válce dojdeme. Možná to nebude letos, možná to bude až za několik let. Mladá generace je na to soustavně, systematicky a sofistikovaně připravována. Že zmanipulovat a přeprogramovat na nelidskost se dá prakticky celý národ, vidíme např. na současné Ukrajině a viděli jsme to během 2. Sv. války. Můžeme snad stále spoléhat na to, že mezi těmi, kteří mají k dispozici pověstná červená tlačítka, bude stále dostatek lidí s alespoň zbytky svědomí a rozumu a že ten pekelný stroj nikdy nespustí? Nebuďme naivní. Rozumných a odpovědných lidí, kteří jsou součástí politické a vojenské moci především v zemích Severoatlantické aliance ubývá. Na uzdě je drží pouze strach z toho, že by případnou válku velkého rozsahu pravděpodobně nevyhráli už jen díky hněvu a neochotě vlastního obyvatelstva, které se stále ještě nechce nechat zabít. I když je nás zde dnes poměrně málo, tak musíme mít stále na paměti, že lenost je jeden ze smrtelných hříchů, stejně tak je jím nevíra v Boha, což se dá chápat jako nevíra v to, že má smysl usilovat o dobro a projevuje se všeobecnou skepsí, zoufalstvím a zklamáním ze stavu společnosti. Když už nic jiného, tak ať nás pohání strach ze smrti duše, jenž může nastat, pokud se vzdáme usilování o mír, o dobro a o zachování života v této zemi a na této planetě. Těch duševních mrtvol bez svědomí, zodpovědnosti a strachu z následků vlastních činů je už kolem nás až příliš mnoho. Naší vinou je to, že jsou i na místech, ze kterých mohou za nás rozhodovat o životě a smrti nevinných lidí. Nezbývá nám nic jiného, než usilovat o změnu, ať už to bude trvat jakkoliv dlouho.
Děkuji vám za pozornost. |
Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)
2015-09-13 15:06- Date of removal: 2015-09-13
- Důvod odstranění:
|
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
482 Vytvořeno: 2024-11-12
Za zachování tramvají na Maninách
783 Vytvořeno: 2024-11-02
Stop the death penalty
263 Vytvořeno: 2024-11-08
Petice proti pokácení jedle a pro zachování jedlové aleje na hřbitově v Lounech
217 Vytvořeno: 2024-11-11
Petice za statní občanství bez diskriminace
4065 Vytvořeno: 2024-09-11
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce v Holicích
528 Vytvořeno: 2024-11-05
Petice za zachování a opravu kulturní památky železničního mostu pod Vyšehradem
24676 Vytvořeno: 2022-12-13
Horní míru pro dravce
1353 Vytvořeno: 2024-10-15
Otevřený dopis panu děkanovi a Akademickému senátu Filozofické fakulty Univerzity Hradec Králové
150 Vytvořeno: 2024-11-11
Otevřený dopis za podporu sociálních pedagogů ve školách
523 Vytvořeno: 2024-10-20
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce ve Skutči
131 Vytvořeno: 2024-11-11
Prohlášení k vysokoškolské stávce za klima 2024
119 Vytvořeno: 2024-11-12
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17017 Vytvořeno: 2023-10-23
Petice za pozastavení a odložení terénních úprav spojených s kácením stromů, zejména stoletých dubů v parku Zdenky Landové ve starém Braníku.
94 Vytvořeno: 2024-11-10
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2087 Vytvořeno: 2024-08-23
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
139 Vytvořeno: 2024-11-05
Otevřený děkovný dopis Viktoru Orbánovi
2220 Vytvořeno: 2024-10-21
Petice za zrušení Malého státního znaku ČR
80 Vytvořeno: 2023-10-18
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
22818 Vytvořeno: 2021-12-22
Homofobie do škol nepatří
32 Vytvořeno: 2024-11-14