MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#78726 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co je závislého na spolku Podhradí....

2016-04-02 16:16


Nepřihlášený uživatel

#78727 Lidovci snad postupně opět nacházejí směr a důstojnost. Dokonce i Duka ....

2016-04-02 16:17

..svojí účast na večeři s čínskými milicionáři na Hradě doprovodil vysvětlujícím dopisem, který předal Xi pingpongovi. 

 

Festival rektálního alpinismu

Pavel Svoboda
29. 03. 2016 | 10:25
Přečteno 5565 krát
Svobodně nadáváme na EU, která nám do rozpočtu přispívá i 190 miliard ročně. A plazíme se kvůli slibu 45 miliard pro několik oligarchů, kteří jen cosi prodají.

Evropská třída s vyvěšenými českými a čínskými vlajkami, zásahy proti vyvěšování tibetské vlajky, podlézavý projev prezidenta Zemana pro čínskou televizi – navíc zcela v rozporu s vládní koncepcí zahraniční politiky…Kdepak, to ani omylem není tzv. Realpolitik: tuto tvrdě realistickou (= bezhodnotovou) obchodní politiku lze kupodivu dělat i bez sebeponižování. Nic proti obchodní spolupráci s Čínou, ale vůně peněz přehluší vše. Takže to s našimi „hodnotami“ asi nebude tak slavné.
Z mnoha aspektů hodných komentování napíši jen pár poznámek na téma zmatené prezentace české zahraniční politiky, sebeponižování a lidských práv.

(1) Zmatená prezentace české zahraniční politiky. V rozhovoru pro čínskou televizní stanici CCTV prezident Zeman řekl: „Bývalá vláda byla velmi poddajná tlaku Spojených států a Evropské unie. Teď jsme opět nezávislou zemí a tvoříme zahraniční politiku, která je založena na našem vlastním národním zájmu.“
V bodu 3 aktuální koncepce zahraniční politiky ČR (2015) se ovšem píše: „Základní rámec pro uskutečňování české zahraniční politiky představuje Evropská unie … Hodnotové východisko české zahraniční politiky představuje naše příslušnost k euroatlantickému prostoru, jejímž institucionálním výrazem je především naše členství v EU a v NATO.“ Tuto naši suverénní koncepci pan prezident interpretuje jako poddajnost tlaku USA a EU. Rozumím-li správně prezidentovým slovům, „jsme opět nezávislou zemí“, pak soudím, že indispozice páně prezidentova postoupila natolik, že se mu zdá, že jsme už vystoupili z EU a NATO. A o jaké „nezávislosti“ to mluví?

Energeticky závisíme na Rusku, vojensky na NATO, ekonomicky na exportech do eurozóny – změnilo se v poslední době něco? Bude se zásadně měnit diverzifikace našich exportů a příliv investic?

Pak je třeba ohlídat, aby čínské spekulativní investice nezpůsobily naši závislost ve strategických věcech, jako je energetika, na čínských komunistech. A když jsme kvůli našim horníkům ochotni ničit si životní prostředí (prolamování těžebních limitů), měli bychom se ujistit, že kvůli našim ocelářůmnedostane Čína statut člena Světové obchodní organizace. Pak by totiž čínská ocel, subvencovaná nízkými čínskými platy, tu naši českou vytlačila ze světového trhu: nepochybuji o tom, že toto JE jeden ze strategických čínských cílů.

Jistě nedošlo k žádné změně české zahraniční politiky a ze Zemanovy strany jde jen o orientální předklon před čínským císařem (doufejme, že v dobré snaze přilákat čínské peníze). Že z těchto výroků musí mít radost především pan Putin, nelze pochybovat, stejně jako o tom, že radost cara Vladimíra leží Zemanovi na srdci až v první řadě – viz jeho servilní návštěvy Soči a Moskvy.

Kde je ten Zeman, který na začátku mandátu vyvěsil na Hradě unijní vlajku? Už tehdy to byla fraška?

(2) Lidská práva. Zákon o protiprávnosti komunistického režimu č. 198/1993 Sb. prohlašuje komunistický režim panující v Československu 1948-1989 za „zločinný, nelegitimní a zavrženíhodný“ a je nepochybné, že co do lidských práv není současný režim v Číně o nic mírnější. Za text, jako je tento, bych v Číně šel rovnou do vězení. Přesto se čínskému reprezentantovi tohoto režimu uchystalo přivítání hodné nejlepšího přítele a zachránce.
Česko opět udělalo krok od svého profilu obhájce lidských práv v zahraniční politice. Prezidenti Havel a Masaryk musejí v hrobě křičet o pomoc.
(3) Sebeponižování a orientální tanečky v předklonu. Když přijel do Prahy prezident Obama, viděli jsme billboardy napsané v angličtině (Celá zem Vás vítá!) a teprve poté česky neutrálně „Vítejte v České republice“? Měli jsme pražskou Evropskou třídu ověšenou americkými vlajkami? Ne? Tak proč teď?

Vztah k Číně je jistě důležitý ekonomicky, ale rozhodně ne zásadně, zásadní jsou pro nás západní trhy. Když jsme takto neoslavovali představitele USA, jimž vděčíme minimálně za osvobození části území od Hitlera a nepřímo od komunistů, tak proč tak servilně oslavujeme arcikomunistu? Pamatuji si ze svých žákovských let, jak stejná ulice byla ozdobena stejně rudými vlajkami, a už tehdy jsem doufal, že to ponížení jednou skončí!
A tak českou lidskoprávní čest zachraňují alespoň partyzáni, kteří v duchu velikonočních tradic použili nejen barevná, ale barvící vajíčka k dobarvení rudých čínských vlajek. Hlavní problém není v tom, že tito lidé poškodili čínské vlajky (vandalství obecně absolutně nepodporuji), ale v tom, že jsme dovolili, aby se na stožárech ty vlajky, symbol krve a komunistického teroru , vůbec objevily.

Dvacet pět let žijeme ve lži, že jsme se dostali z východní sféry vlivu? Opravdu má tohle být „čas pohlédnout realitě do tváře?“ Takhle jsme to chtěli?

Nepřihlášený uživatel

#78728 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Primárním důvodem byla ochrana demokracie, n

2016-04-02 16:17

#78724: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Primárním důvodem byla ochrana demokracie, neboť 

Takže stačí, aby ho bylo více než pár miligramů. :-) Radioaktivní munici používají jen teroristé z USA.


Nepřihlášený uživatel

#78729 Kmoníček se přiznal k vlastizradě. Idiocie je na Hradě infekční chorobou.

2016-04-02 16:20

Kmoníček: Státy EU nám chtěly zabránit získat čínské investice, Čína předefinovala slovo komunista

To jak čína naopak nepředefinovala slovo komunista předvedli čínští milicionáři v ulicích Prahy více než dostatečně a bude to pro celou Evropu skutečně odstrašující příklad. Čínští milicionáři a milicionářky v ulicích Prahy páchali těžké trestné činy od propagace komunistické ideologie, přes popírání komunistického genocidia, slovní i fyzické napadání občanů ČR až nakonec po sexuální obtěžovaní mladé dívky. 

Věc je vážná a idiot Kmoníček by měl velmi vážit slova, neboť je naprosto zřejmé, že se jednání čínských komunistů v pražských ulicích bude probírat i EP a bude muset vzniknout srovnávací studie, jak se tato odporná pakáž chovala v jiných zemích EU a proč u nás byli agresivní. 

Kmoníček je evidentně ruský troll, který provádí odpornou propagandu "myšlence", že komunistická totalita je alternativou k demokracii. Je z té zločinecké komunistické pakáže z Hradu už opravdu na zvracení. 

Komunistická zrůda Zeman jel tedy do Pekingu "oslavovat" konec války proto, aby sem přijek Xi pingpong se svou bandou zločinců, kterým logicky ČR se svojí malou administrativou, malým rozpočtem pro BIS, malou zkušeností není schopná čelit? To už na Hradě všichni na sebe rovnou serou vlastní exkrementy? 

Je z nich na zvracení, ale je dobré si to poslechnout, KGBácká pakáž z Hradu ztratila naprosto všechny zábran, soudnost a je naprosto zřejmé, že páchá organizovanou velezradu a Kmoníček to na ně jako naprostý idiot, ještě nepráská - dle jeho slov, ČR usilovala o to, aby tu Čína měla co největší politický vliv, ale soudruzi z Číny o to nestály tak to do smlouvy o partnerství nedali. Kmoníček je skutečně excelentní hovado a je vlastně skvělé, že tato hovada na sebe všechny vlastní zločiny samo nažvaní a ještě napráská své spolupachatele.

Veselovský byl na něj milý, řekl mu, že je "diplomat", přestože by bylo daleko přesnější, "jste idiot".


Nepřihlášený uživatel

#78730 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co je závislého na spolku Podhradí....

2016-04-02 16:23

#78726: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co je závislého na spolku Podhradí.... 

 Mám tady jediné pravdivé: 

Senátu důvěřuje 30 % lidí, důvěra v prezidenta je podle jednotlivých agentur mezi 60 a 70 %.“

Pravda


Nepřihlášený uživatel

#78731 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Primárním důvodem byla ochrana demokraci

2016-04-02 16:24

#78728: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Primárním důvodem byla ochrana demokracie, n 

 Radioaktivního na ochuzeném uranu je prostě promile radiace, tedy bych řekl, že ani veškerá munice USA z tohoto pohledu není nebezpečná. Wolframová munice je na tom v tomto ohledu totožně. 


Nepřihlášený uživatel

#78732 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co je závislého na spolku Podhradí....

2016-04-02 16:27

#78730: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co je závislého na spolku Podhradí.... 

 Ale kdepak. Důvěra v instituci (tedy v množství lidí s velkou vlastní mocí a libovůli rozhodovat) a v jednotlivce jsou věci nesouměřitelné, proto se na to zrůdný idiot Zeman odkazuje, přestože to moc dobře ví. 

Navíc, Zemanovy lži považuje za pravdu "pouze" 19 % občanů starších patnácti let, dle důvěryhodného průzkumu CVVM, ostatní o jeho debilitách velmi pochybují a budou pochybovat čím dál více. 

Tedy jedinou lež demagogu.cz neznáte, stejně jako nejste schopen zdokumentovat jedinou lež ČT, přesto jste mezi těmi 19 % idiotů, kteří lži idiota Zemana, přestože jsou to naprosté lži typu - že má prostutu jak panic a plíce čisté jak nekuřák, právě proto, že kouří, považujete za pravdu. Proto jste idiot. 


Nepřihlášený uživatel

#78733 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Primárním důvodem byla ochrana demok

2016-04-02 16:27

#78731: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Primárním důvodem byla ochrana demokraci 

 Nesmysl. radioaktivní prostě je a rakoviny vyvolává, to je neoddiskutovatelný fakt. Samozřejmě to z vás neudělá stín, jako ta tisíc krát silnější atomová bomba. :-)


Nepřihlášený uživatel

#78734 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Primárním důvodem byla ochrana d

2016-04-02 16:32

#78733: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Primárním důvodem byla ochrana demok 

 Řekl bych, že velmi špatně chápete promile radioaktivity v procentech :-), ale to se vcelku dá čekat. 

Pořád platí, že Irácký voják vezdl v tom jeho krámu "kdo ví co", tedy přičítat dokonce i prokázané fyzické následky z války v Perském zálivu munici USA je velmi obtížné, obzvláště v situaci, kdy se veškerý wolfram, či ochuzený uran vypaří při výbuchu. 

Navíc idiote dokonce i zdroj, který jste sám uvedl čtete velmi selektivně. 

"Tato data však nebyla potvrzena nezávislými zdroji, naopak podle Světové zdravotnické organizace (WHO) by pro vyvolání rakoviny plic bylo nutné vdechnout velké množství uranového prachu. U jiných typů rakoviny je riziko ještě mnohem menší.[5] Podle bývalé kongresmanky a nezávislé pozorovatelkyCynthie McKinneyové i jiných zdrojů ochuzený uran používala vojska NATO během občanské války vLibyi.[6][7][8]"

  • DU používá často i na vyvážení v leteckém průmyslu a jako vhodná ochrana před rentgenovým zářením v nemocnicích, jakož i na výrobu kontejnerů k transportu radioaktivních zdrojů. Hlavní příčinou, proč se DU jako kov používá, je jeho vysoká hustota.
  • Ve starším, ale ještě používaném Boeingu 747 je používán jako vyrovnávací závaží na zádi. Uvádí se, že bylo vyrobeno kolem 600 exemplářů tohoto modelu obsahujícího ochuzený uran, přičemž jednotlivé exempláře obsahují 400 – 600 kg ochuzeného uranu (jiný pramen uvádí dokonce 400 – 1500 kg). Podobným způsoben je využíván rovněž v amerických letadlech McDonnell Douglas DC-10. Jako zátěž je využíván rovněž v plachetnicích, rotorech gyroskopů, ropných vrtných soupravách, údajně dokonce i ve vozech Formule 1. V některých amerických tancích (např. M1 Abrams) je používán jako součást pancíře. Ochuzený uran může být použit rovněž jako stínění před radioaktivitou.

Nepřihlášený uživatel

#78735 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Primárním důvodem byla ochra

2016-04-02 16:37

#78734: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Primárním důvodem byla ochrana d 

 Ochuzený uran (DU – depleted uranium) měl být jako součást průbojných protitankových střel v první válce v Perském zálivu v r.1991 postrachem pro iráckou armádu. Místo toho se stal noční můrou pro mnohé americké vojáky. Zároveň se také stal velmi nebezpečným reliktem pro všechny civilisty, kteří žijí v oblastech kudy se prohnala válečná smršť, ať už to byl zmiňovaný Irák, nebo bývalá Jugoslávie, kde byl také použit. Svého času způsobil značnou mediální kampaň, která hraničila až s hysterií. Byl a je dáván do souvislosti se vznikem zvláštních onemocnění válečných veteránů z těchto konfliktů – syndromu ze Zálivu a Balkánského syndromu. Jestliže sdělovací prostředky v průběhu let informovaly o závažných následcích použití ochuzeného uranu na zdraví vojáků a civilistů, armádní činitelé nás naopak přesvědčovali o jeho takřka zdravotní nezávadnosti. Pomineme nyní všechny předsudky a podíváme se na objektivní fakta. Každý si pak může vytvořit vlastní úsudek.Uran jako prvek byl objeven v r.1789 lékárníkem a profesorem chemie Martinem Heinrichem Klaprothem. Prvek byl pojmenován dle tehdy nově objevené planety Uran. V roce 1896 zjistil Henri Becquerel, že uran je radioaktivní. Do objevu umělých radioizotopů se uranové rudy používaly k výrobě rádia v nich obsaženého. Po ukončení druhé světové války se začal uran používat pro účely jaderného průmyslu. Uran je v čistém stavu stříbrobílý lesklý kov, který na vzduchu pozvolna nabíhá – pokrývá se vrstvou oxidů. Rozmělněný na prášek je samozápalný. Hustota (specifická hmotnost) uranu při 20 °C je cca 19 050 kg · m−3 a uran tak patří k nejtěžším prvkům vůbec, je o cca 70 % těžší než olovo. Vysoká hustota uranu je důvodem pro mnohá jeho nejaderná využití (viz dále). V přírodě se uran vyskytuje ve formě směsi tří izotopů 238U (99,276 %), 235U (0,718 %) a jen ve velmi malé míře 234U (0,004 %). V přírodě je uran v nejrůznějších rudách relativně častý, ovšem jen v nízkých koncentracích 0,04–3 %(1). Radioaktivita přírodního uranu je velmi slabá, podle ČSN 341730 se teprve množství nad 1 kg považuje za radioaktivní látku. Nejstarší, nejznámější a patrně nejdůležitější rudou je uraninit(případně uranin), česky(smolinec) neboli nasturan UO2 s příměsemi (kubický minerál).Uran je v množství 30µg až 60 µg obsažen v lidském těle. Dnes se uran po tzv. obohacení(zvýšení koncentrace izotopu 235U) používá jako palivo v jaderných reaktorech(1). Pro využití uranu jako jaderného paliva je nutné zvýšit koncentraci izotopu 235U z 0,72 % většinou na 2–4 % .Jako odpad po obohacování uranu zbude tzv. ochuzený uran – ochuzený proto, že byl zbaven podstatné části izotopu 235U využitelného jako palivo pro jaderné reaktory. Poměr izotopů po odstranění obohacené frakce se pak pohybuje kolem 99,8% 238U , 0,2 % 235U a 0,001%234U(2). Důležitý je fakt, že radioaktivita ochuzeného uranu dosahuje asi 60 % původních hodnot. Radioaktivita přirozeného uranu je 50.4 MBq/kg, zatím co aktivita uranu ochuzeného klesne na 39.3 MBq/kg. Z pohledu specifické aktivity jednotlivých izotopů je nejvíce aktivní 234U 230.410.000 Bq/g, pak235U 80.040 Bq/g a nejméně 238U 12.450 Bq/g. Poločas rozpadu 238U je 4,5 . 109 let (2, 6).Pro výrobce zbraní se ochuzený uran stal zajímavý ze dvou důvodů. Kvůli své, již zmíněné, vysoké specifické hmotnosti a snadné dostupnosti. S tou souvisí i jeho nízká cena. Ochuzený uran je využíván všude tam, kde je žádoucí vysoká hmotnost. Hlavní využití získal při výrobě dělostřeleckých, převážně protitankových, granátů. Díky jeho vysoké hustotě dosahují střely s ochuzeným uranem (tzv.podkaliberní střely, jejich průměr je nižší než průměr hlavně, ze které jsou vystřeleny) vysoké kinetické energie při malém objemu. Díky této vysoké energii pak mají tyto střely mnohem větší průraznost. Ochuzený uran se používá při výrobě průrazných pomůcek (penetratorů) pro letecké pumy a křižující rakety (Phalanx, Tomahawk), munice pro letadla útočící na pozemní cíle (A-10 Warthog, munice PGU 14/B API), ale zároveň i jako součásti pancéřových štítů obrněných vozidel (M1-Abrams)(2). Munice s ochuzeným uranem má ještě jednu “výhodnou“ vlastnost, která zvyšuje její účinnost. V okamžiku průniku podkaliberní střely pancířem dochází díky vysokým teplotám k zapálení částeček uranu. Dojde tak k vyhoření přibližně 20% hmotnosti střely a tyto hořící střepiny pokropí interiér vozidla, čímž znásobí ničivý účinek zásahu (3). Munice s ochuzeným uranem se nachází ve výzbroji přibližně 17 státu světa. První kdo ji použil ve válečném konfliktu byl pravděpodobně Izrael kolem roku 1973. K masovému použití došlo až v první válce v Zálivu v r.1991. Dle armádních údajů zde bylo vystřeleno asi 250 – 300 tun střel a raket s ochuzeným uranem. Jejich účinky při ničení iráckých tanků a bunkrů jsme měli možnost sledovat na televizních obrazovkách. Přímé přenosy z tohoto konfliktu na CNN byly vlastně televizní reklamou na munici s ochuzeným uranem. K dalšímu velkému nasazení podkaliberní munice došlo ve válce na Balkáně. Při odstřelování a bombardování srbských cílu bylo použito přibližně 11 tun munice s ochuzeným uranem. V souvislosti s tímto konfliktem se rozpoutala v médiích vlna kritiky na adresu Spojených státu. Hovořilo se o ekologické katastrofě, kontaminaci půdy a zamoření ovzduší. Hlavním tématem byla radioaktivita ochuzeného uranu. Jak bylo uvedeno výše ochuzený uran je nízko radioaktivní a je zdrojem a- záření, dceřiné produkty potom b- a g - záření. Samotná munice je pokryta 0,8 mm tlustým hliníkovým pláštěm, který pohltí vyzařované záření a, avšak po explozi a hoření vznikají aerosoli s dceřinými prvky, které snadno kontaminují okolí, při vdechnutí dochází i k vnitřní kontaminaci organismu(2,6). Protože, jsou tyto vdechnuté částice ve tvrdé formě, mohou být v plicích a regionálních lymfatických uzlinách delší dobu a tak zvýšit riziko buněčného poškození zářením a Míra radiace, o které zde hovoříme, není však nijak vysoká a není tím hlavním problémem ochuzeného uranu. Tím je jeho chemická toxicita, respektive jeho sloučenin. Tento problém nebyl sdělovacími prostředky tak zdůrazňován, ale je to nejspíš proto, že na slovo radiace veřejnost lépe slyší. Stejně jako když vás přepadnou, nevoláte “pomóc“, ale “hoří“, protože to spíše upoutá něčí pozornost.Uran jako aktinoid je látka velmi chemicky toxická, stejně jako ostatní těžké kovy. Je karcinogenem. Mnohonásobně větší toxicitu než radioaktivitu mají sloučeniny uranu – uranyl, uranylové ionty a hlavně dusičnan uranylu. U něj je uváděna LD 50 5mg/kg (potkan). Nejčastěji se do těla dostane inhalací. V dýchacích cestách závisí depozice aerosoli obsahující uran na velikosti prachových zrn, absorpce pak na rozpustnosti příslušné vdechnuté formy uranu. Při perorálním příjmu se vstřebává asi 5% z podané dávky u rozpustných sloučenin. U nerozpustných pouze 0,2%(2, 4, 6) Cílovým orgánem distribuce uranu jsou ledviny a kosti, méně pak lymfatické uzliny a játra. Vylučuje se převážně močí a z menší části stolicí. Hlavní nebezpečí uranu spočívá v jeho nefrotoxicitě. Uran poškozuje glomerulus a proximální tubulus. U pokusných zvířat byl prokázán též účinek na játra, CNS, reprodukci, poškození buněčných membrán a vliv na glycidový metabolismus. Akutní otrava uranem se manifestuje poškozením ledvin, případně edémem plic při inhalaci fluoridů uranu. Chronickým působením vzniká plicní fibróza, poškození krvetvorby, postižen je nervový systém a probíhají významné změny na ledvinách, játrech a slezině. Akutní otrava uranem tak hrozí osobám, které se nacházejí v místě zásahu ochuzené munice těsně po její explozi, postupně se kontaminace prostředí snižuje, ale při delším pobytu v takto zamořených prostorách může dojít k vývinu chronických syndromů. WHO doporučila hraniční dávky příjmu uranu bez poškození zdraví na 0,6 mg/kg tělesné váhy a den (6). Zdroje americké armády uvádějí, že naměřená koncentrace ochuzeného uranu v Zálivu nebyla nikdy tak vysoká, aby mohlo u vojáku dojít ke vzniku akutní, nebo chronické otravy. Zároveň předpokládají, že osoby, které by mohly být kontaminovány, a kterým by tak hrozila akutní otrava uranem, by se museli nacházet v malé vzdálenosti od výbuchu, takže by stejně nepřežili. Je jisté, že zasažené předměty a okolí kontaminovány zůstaly. Klinické příznaky u veteránů trpících syndromem za Zálivu jsou často nápadně velmi podobné příznakům při otravách uranem (5). Zatím však nebyla publikována žádná studie, která by prokázala přímou souvislost mezi použitím DU munice a vzniku tohoto onemocnění. Ani americká armáda nic takového nepřiznala a dělá, že vlastně žádný problém s ochuzeným uranem neexistuje.O tom, že munice s ochuzeným uranem nepatří z mnoha důvodů do výzbroje armád není pochyb. Stejně tak o jejím nepříznivém ekologickém dopadu. Již dnes se vyrábí vysokoprůrazná munice, kde je ochuzený uran nahrazen wolframem (7). Tato munice dosahuje srovnatelných kinetických a průbojných parametrů a má ji ve své výzbroji např. Německo. Jde jen o to, zda se zbrojařská loby nechá dotlačit k nahrazení levného uranu dražším wolframem. Proti hovoří však vyšší cena a neochota některých vlád, přiznat svoji chybu. Použití ochuzeného uranu při výrobě munice taky zůstává výborným způsobem, jak se tohoto nebezpečného odpadu zbavit. Je to jako když máte na zahradě hromadu shnilých jablek a uklidíte je tak, že jimi bombardujete souseda za plotem.


Nepřihlášený uživatel

#78736 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Primárním důvodem byla o

2016-04-02 16:41

#78735: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Primárním důvodem byla ochra 

 DU je ve všem možném ve stovkách kilogramovů jako závaží, co pořád řešíte idiota. 

Zamyslete se spíše nad tím, jak Hawking definuje komunistickou pakáž typu Zemana. 

Lucy a Stephen Hawking o komunistech - obecně o totalitně smýšlejících a jednajících lidech

"PAKA vlastně vůbec nechtěli chránit lidstvo, že? " zeptal se Jirka. "Šlo ji jen o to lidi děsit."

"Dá se to tak říci, Jirko," odpověděl Ling. "Předstírali, že jim jde o blaho společnosti, ale byla to lež, maskovali své zlé úmysly zdánlivým dobrem - a to je skutečně to nejhorší, co může člověk udělat."

 Miloš Zeman je bez nejmenších pochybností komunista, zločinec. 


Nepřihlášený uživatel

#78737 Re: Re: Re: Čínští komunističtí milicionáři po třech dnech v Praze vyvrcholili jejich agresi....

2016-04-02 16:44

#78624: - Re: Re: Čínští komunističtí milicionáři po třech dnech v Praze vyvrcholili jejich agresi.... 

  Nikoliv, chtěl bych, aby Policie ČR, proti takového odpornému jednání tvrdě zasáhla, to se nestalo. Lidé, kteří tento odporný čin spáchali nebyli vyhoštění z ČR, přestože je tento čin velmi dobře zdokumentován. Očekával bych, že tak policie ČR a cizinecká policie ČR učiní okamžitě do hodin po spáchání tohoto skutečně odporného jednání čínských komunistických milicionářů u Národního divadla za bílého dne. 


Nepřihlášený uživatel

#78738 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co je závislého na spolku Podhradí....

2016-04-02 16:44

#78732: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co je závislého na spolku Podhradí.... 

 Takže server demagog.cz opět lže? :-)

 

Miloš Zeman tedy korektně uvádí, že podle různých průzkumů je důvěra v jej jako osobu/instituci podle posledních měření má důvěru zhruba 60-70 % občanů ČR. Výrok je hodnocen jako pravdivý.

 

http://demagog.cz/diskusie/358/#12724


Nepřihlášený uživatel

#78739 Re: Čínští komunističtí milicionáři po třech dnech v Praze vyvrcholili jejich agresi....

2016-04-02 16:45

#78620: -  

 

 ....osaháváním mladé ženy, kterou se pokusili zabalit do toho jejich odporného rudého hadru. 

To řešte, to je podstatné, to se dělo za bílého dne přímo před zraky policie. 


Nepřihlášený uživatel

#78740 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co je závislého na spolku Podhradí....

2016-04-02 16:47

#78738: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co je závislého na spolku Podhradí.... 

 To měl idiot Zeman obrovskou kliku, že jich tam při tom důležitém hlasování zbylo 35, neb ještě pár a nebyli usnášení schopní :-). 


Nepřihlášený uživatel

#78741 Re: Tedy neváhejte, prostudujte jeho projevy a jiné texty a poctivě zdůvodněte.....

2016-04-02 16:48

#78599: -  

 

 ....např. alespoň jako já, který jsme okomentoval dva lžívé projevy Miloše Zemana a dal je do této diskuse. ...

http://www.vaclavhavel-library.org

Také je dobré připomenou, že je na diskusi o zločinném způsobu získání moci Milošem Zemanem, který nakonec i NSS popsal, bohužel odmítl plnit svojí funkci a Zemana nevyřadil z voleb. Zdůvodnění, proč tak neučíl bylo velmi chabé, nezastupoval stát - tedy občany v této věci a především se nedržel volebního zákona a zákona o NSS, odpovědnost za nevyřazení Zemana z voleb je skutečně z velké části na NSS. 


Nepřihlášený uživatel

#78742 Re: Re: Re: Primárním důvodem byla ochrana demokracie, neboť totalita Iráku.....

2016-04-02 16:49

#78673: - Re: Re: Primárním důvodem byla ochrana demokracie, neboť totalita Iráku..... 

 

 Teroristy IS vyškolily komunisté z větší části již v osmdesátých letech. Do nedávna měli tito teroristé státní podporu a páchali ohavné věci i mimo Irák, dnes jsou jasně viditelní a definovatelní, bez státní podpory a ochrany. 

Obecně platí, že občany nechrání policie, armáda, soudy, ale v první řadě sociální vazby, které policii, armádě, soudům umožňují zločince vidět, neboť "nezapadají do sociálních vazeb".  Je to tak správně a je to tak přirozené, bylo tomu tak vždy od doby, co lidé začali tvořit sociální vazby. 

Platí to dokonce i na úrovních států, proto není vhodné se "kamarádit" s komunisty s Číny, Ruska a dalších podobných zemích, je potřeba být obezřetní a jejich zločinnnost ponechat viditelnou. 

Komunistický nácek Miloš Zeman chtěl ovšem udělat přesný opak a Kmoníček to idiot korunoval tím, že tvrdil, že už komunistická pakáž není komunistickou pakáží, přestože to přesně v ulicích Prahy čínští komunističtí milicionáři Kmoníčkovi přímo předvedli. 


Nepřihlášený uživatel

#78743 Re: Re: Re: Demagogie vám komunistům není cizí....

2016-04-02 16:50

#78574: - Re: Re: Demagogie vám komunistům není cizí.... 

 

 Rozdíl, mezi sektářským vražedným hnutím Jana Žižky z Trocnova (husitů a adamitů) a tehdy "standardní" dnes již rozhodně naprosto nepřijatelnou správou veřejného prostoru je v určení pravidel dopředu. IS, stejně jako Žižka vraždili a pak k tomu dali "pravidla" proč vraždili. 

Stále platí, pro politiku současnou je nutné znát velmi dobře dávnou historii, tedy především tu, kterou vám komunisté zatajily např. průběh vzniku monoteistických náboženství, ale určující je pro současnou politiku to, co dokáže osobně svědčit náš děd a logicky smlouvy v současnosti platné. Např. OSN je autoritou, která určuje, které územi komu patří, vzniká to cestou hlasování států OSN, tedy je zřejmé, že Krym je územím Ukrajiny, které mu ve 21. století!!!! více jak 60 let po vzniku Všeobecné deklarace lidských práv ukradlo Rusko. 

 

Okamžitě přejmenujte letiště!
Nepřihlášený uživatel

#78744 Re: Re: Tedy neváhejte, prostudujte jeho projevy a jiné texty a poctivě zdůvodněte.....

2016-04-02 16:51

#78741: - Re: Tedy neváhejte, prostudujte jeho projevy a jiné texty a poctivě zdůvodněte..... 

 Já už si prostudoval tohle a je mi z toho tak zle, že o Havlovi nechci už nikdy slyšet, natož číst jeho úchylně prolhané projevy.

 

http://www.pravdaozrude.cz/


Nepřihlášený uživatel

#78745 Re: brzy allahu agbar v evropě

2016-04-02 16:51

#78579: pokud má někdo problém co jsem napsal dáme sraz - brzy allahu agbar v evropě  

 

 Demokracie je na rozdíl od totalit úžasná v tom, že si občané určují, jak veřejný prostor bude vypadat. Smutné na demokracii je, že toto právo jim chtějí sebrat kreatury jako je Miloš Zeman. 

Tedy to co v budoucnu ceká občany demokracií, záleží skutečně jen na nich a jejich vlastním dodržování a rozvíjení pravidel, která dopředu určily Ústavami, LS, Všeobecnou deklarací lidských práv.

Vzhledem k tomu, že se všechna tato pravidla osvědčila a jsou dále rozvíjena, je naprosto zřejmé, že jsou správná. Je to tak např. i  s eurem, kterému desetiletí předcházela měna virtuální ecu a po desetiletí používání ecu se výhody této měny přenesly i do života běžných občanů, což je skutečně jen drobný příklad rozvoje EU a obecně euro-atlantické civilizace. 


Nepřihlášený uživatel

#78746 Re: Re: Re: Tedy neváhejte, prostudujte jeho projevy a jiné texty a poctivě zdůvodněte.....

2016-04-02 16:52

#78744: - Re: Re: Tedy neváhejte, prostudujte jeho projevy a jiné texty a poctivě zdůvodněte..... 

 A teď si představa, co o vás roznáší stará blažková, když o Václavu Havlovi po jeho smrti kolují takové výmysly a to jste naprosto anonymní hovado - ruský troll. Ani to snad nechtějte vědět, co o vás říkal starý Zeman s Babišem  Ovčáčku :-) 


Nepřihlášený uživatel

#78747

2016-04-02 16:55

• Panebože, to jsou plky. MUDr. Hnízdil má pravdu, vzhledem k celkovému počtu obyvatelstva vykazuje ČR oproti jiným zemím mimořádně vysoké procento debilů, idiotů a psychopatů. Kteří se koncentrují v TOP09, ODSS, pražské kavárně a u profesora Putny!


Nepřihlášený uživatel

#78748 Čínský milicionář je směšný, neexistuje omluva proto, co čínští milicionáři vyváděli v ulicích Prahy

2016-04-02 16:55

To co předvedli čínstí milicionáři a milicionářky v ulicích Prahy jednoznačně vede k nedůvěře na další roky. Zkušenost občanů ČR s komunismem je tristní a to co se dělo při návštěvě Xi Jinpinga v Praze mocně komunistickou minulost této země připomnělo. Nedůvěra v Číňany a jejich "předefinovaný" komunismus, který je stále jen komunismem je tedy naprosto logická a správná. 

Když se spustí mela, je těžké říct, kdo začal, říká jeden z "vítačů" čínského prezidenta

Kdo vůbec Číňany na místě organizoval?

Čínští „vítači“ byli organizovaní skrze jednotlivé krajanské spolky, které akci pořádaly. Jejich šéfové je organizovali i přímo na místě. Organizace ale byla dost slabá a vázla. Nikdo vlastně do poslední chvíle nevěděl, jak to bude probíhat – neměli jsme informace, kdy a kudy přesně pojede prezidentská kolona, a když projela, nebylo jasné, zda se máme přesunout, nebo vyčkat, až pojede zpátky

Organizovanost byla tak špatná, že vypadali jak pionýři s rudými triky kolem krku. Teto komunistický čínský parchant lže naprosto stejně jako KGBák Miloš Zeaman a jeho banda zločinců. 

Proč ta čínská pakáž tedy mává symbolem komunistické Číny (je to stejné, jak by východní Němci mávali vlajkou s kružítkem nebo co jim to tam rusákové nadefinovali) a víta komunistického zmetka, když chce žít v zemi, která má nedílnou součástí ústavy všeobecnou deklaraci lidských práv a dokonce si její ochranu mohou někteří z vítačů vymáhat soudně? Je potřeba schvalovalatele komunistického režimu v Číně a popírače komunistického genicidia vyhostit, spáchali v ulicích Prahy těžký zločin. 

 

Kdo tedy byli lidé, kteří přišli vítat prezidenta?

Byli to čínští krajané v Česku. Někteří tu mají občanství, jiní trvalý pobyt. Jsou to podnikatelé, provozovatelé restaurací, turističtí průvodci. Byli tam i studenti na výměně nebo ti, co tu jsou trvale. Na místě mezi Číňany samozřejmě nebyli jen podporovatelé prezidenta, ale také ti, co s jeho politikou nesouhlasí. Většinou se ale mezi „nás“ zbytečně nemísili a svůj názor vyjadřovali opodál.

Číňané žijící v ČR mají zájem na tom, aby se ČR sblížila s komunistickým čínským režimem? Ten čínský idiot se přiznává, že je čínským milicionářem vysazeným na naše území!!!!! Co to má ten komunistický idiot za slovník - majestátu? 

"Nicméně Číňané protestující vnímají jako protest proti majestátu. Číňané v Česku, kteří vyšli do ulic, mají zájem o to, aby se vztahy mezi těmito dvěma zeměmi sblížily, a protestující tak brali jako ty, kteří takovému sblížení brání."


Nepřihlášený uživatel

#78749

2016-04-02 16:56

Proč sprosté slovo Havel připomíná slovo prdel?


Nepřihlášený uživatel

#78750 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Primárním důvodem by

2016-04-02 16:59